milamala 18.05.13, 23:35 Dziewczyny, planuje wyslac probki do badan na pasozyty do samej Warszawy poczta kurierska. Przesylka musi byc dostarczona w przeciagu 24 godzin. Jaka firma w Holandii swiadczy takie uslugi? Z gory dziekuje z ew. informcje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tijgertje Re: poczta kurierska 19.05.13, 10:15 Nie wiem, czy przy takiej odleglosci ktokolwiek da ci gwarancje, ze na czas dostarcza. Dlaczego te probki musisz wysylac az do Warszawy? Moj mlody mial robione badania na pasozyty tutaj kilkakrotnie, musialam zawozic do szpitala 3 probki przez 2 tygodnie i mialam przykaz, ze probki musialy sie znalezc w laboratorium w ciagu godziny, inaczej badania na niektore pasozyty sa po prostu niewiarygodne. Odpowiedz Link
milamala Re: poczta kurierska 19.05.13, 13:29 Kurcze to mnie zmartwilas. Bo tu mi ich nikt nie chce zrobic. Lekarz olewa moj dziecko, a mala czuje sie coraz gorzej. Odpowiedz Link
ciacho_78 Re: poczta kurierska 26.05.13, 00:17 Jeśli myślisz o felixie tym z Wału Miedzeszynskiego - teraz chyba dr Kamirska zmienila siedzibę, to raczej zrób to podczas urlopu w pl. Ta pani jest chyba jednym z najbardziej wiarygodnych parazytologow i jeśli chcesz miec pewność diagnozy, nie warto ryzykować. Chyba, że moze ktos jeżdżący do Polski zabierze Twoja przesyłkę? Sporo widziałam takich anonsow, ze jeżdżą i przewoza paczki, listy. Wpisz w Google. Odnośnie badań w kierunku pasożytów- masz racje, ze aby poznać prawde kal należy oddać parazytologowi. Szpitalne testy daja mało wiarygodne wyniki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link