Dodaj do ulubionych

Voetenbad :)

19.07.06, 22:58
Mi sie marzy. W taka pogode wszystkie buty mnie obcieraja, mam pelno odciskow
i opuchniete stopy i zamarzylo mi sie takie ustrojstwo dla moich biednych,
zbolalych stop:
www.e-d.nl/images/Princess5777.jpg
zamarzylo mi sie posiadanie takiego ustrojstwa, czy ktoras z was ma? Na jakie
bajery zwrocic uwage przy kupnie?
Pola
Obserwuj wątek
    • diuna22 Re: Voetenbad :) 19.07.06, 23:03
      Nie mam - fajna rzecz ponoc. Ja stare sposoby - miska z zimna woda, a na polu
      basenik dzieci :))). Tez pomaga. Jakbys kupila napisz jak w realu :).
      • a.polonia Re: Voetenbad :) 19.07.06, 23:09
        "a na polu basenik dzieci :))). "

o, kolejna Krakowianka? ;-)

Dzisiaj dowiedzialam sie, ze nie mam miski w domu (tzn jedyna, jaka znalazlam
        byla cala brudna po farbie jakiejs), chlop mi doradzil, zeby sobie girki
        wymoczyla w wiadrze od mopa, genialny....
        • a.polonia Re: Voetenbad :) 19.07.06, 23:10
          hm, chyba powinnam czytac trzy razy moje posty, zanim je wysle, w pierwszym
          wyszlo maslo maslane :)
          • nesla Re: Voetenbad :) 19.07.06, 23:12
            No fajne. W etosie maja fajny zel do stop schladzajacy, to nie "bad" ale fajnie
            dziala
            • saraanna Re: Voetenbad :) 19.07.06, 23:20
              Ja mam i przynajmniej raz w tygodniu korzystam,fajna sprawa szczegolnie,ze nie
              mam wanny tylko prysznic ,wiec wtedy moge zadbac o stopy.Szczegolnie po ciezkim
              dniu ,kiedy nogi bola ,goraco polecam.
              • a.polonia Re: Voetenbad :) 20.07.06, 00:43
                saraanna, a jakies szczegoly? ;) tzn jaka marka i jakie tam masz opcje?
                • beba3 Re: Voetenbad :) 20.07.06, 08:22
                  Och Pola, Pola!
                  A byla 'promocja'. Moglas sobie podczas pilki kopania zakupic takiego bada
                  okazyjnie. Dokladali jeszcze TV plazmowe, dystrybutor do piwa i frytownice.
                  Wszystko za wyjatkiem ostatniej rzeczy, teraz by Ci sie baardzo przydalo. ;-D
                  PS jak chcesz na chybcika to podobno woda z sola kuchenna dziala pozytywnie.
                • saraanna Re: Voetenbad :) 20.07.06, 10:54
                  Marka Tristar i dwie opcje do masazu.Niezbyt skomplikowany ale mi wystarcza.
            • tere_tere Re: Voetenbad :) 20.07.06, 14:46
              nesla, jak sie nazywaten zel? szukalam dzisiaj, ale nie znalalam.
              • nesla Re: Voetenbad :) 20.07.06, 16:03
                Tere, nazywa sie po prostu voetengel jest w ciemno-zielonej pilastikowej
                butelce, marka wlasna Etosa.
        • diuna22 Re: Voetenbad :) 20.07.06, 09:59
          Hihi blisko blisko - wczesniej Zywczanka a teraz rodzice blizej Krakowa :))) ja
          niby Zielonogorzanka - oj duzo sie przemieszczalam w zyciu ;) - ale pole
          pozostanie na zawsze :))))).
    • mimi764 Re: Voetenbad :) 20.07.06, 15:12
      ja tez mam, marki Carmen:-) ma przelaczniki regulujace predkosc, podtrzymuje
      tez temperature. Niestety nie mozna tam dodac soli do kapieli ani innych plynow
      bo cos tam uszkadzaja. Fajna ale jak dla mnie za slabo masuje.
    • iza30_1979 Re: Voetenbad :) 20.07.06, 18:27
      ja mam to jest bajer tylko poiadam troszke inne maszyna do masazu z ozonem
      musisz posiadac wanne a by z niej korzystac i do tego dolaczone tez jest do
      masazu stop rewelacja
      no ale ja nie stety tuaj wanny nie posiadam :( i moj maszyna - masaz stoi bez
      uzytku
      pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka