08.02.14, 12:03
jestem ciekaw ile kasy kosztuje nas "benefit" , po co została wynajęta ta firma i kto za to płaci? nie było innego pomysłu na fundusz socjalny? centrala myślała myslała i co z tego wyszło ?
Obserwuj wątek
    • joan333 Re: Benefit 08.02.14, 20:14
      kotwica110 napisał:

> jestem ciekaw ile kasy kosztuje nas "benefit" , po co została wynajęta ta firma
      > i kto za to płaci? nie było innego pomysłu na fundusz socjalny? centrala myśla
      > ła myslała i co z tego wyszło ?

Benefit to bardzo dobry pomysł. Za 10 zł mam pótorej godziny pływania. Albo fitnessu. Co Tobie się w tym nie podoba?
      • kotwica110 Re: Benefit 09.02.14, 18:57
        tu nie chodzi o 10 pln za basen czy fitness tylko o to ,że wydaję się pewnie masę kasy firmie zewnętrznej na obsługę funduszu socjalnego pko, skąd , jaka kasa i ile jest wydawane? kto podjął taką decyzje, dlaczego wybrano taką firmę?
        po co siedzi tyle tysiecy ludzi w centrali i rodach, przydajcie się do czegoś,może byście chociaż zajeli sie funduszem socjalnym.
        • skuter44 Re: Benefit 10.02.14, 06:39
          Granda w biały dzień.
          Przykład idzie chyba z administracji centralnej. Kiedyś wszelkie analizy, raporty, prognozy wykonywane były departamentach a teraz zleca się je na zewnątrz. A armia urzędników podwoiła się, generuje miliardowe wydatki budżetowe.
          Jest więc pytanie - co robią, jak są obciążeni pracownicy centrów zarządzania i Centrali.
          • p-p-i Re: Benefit 10.02.14, 19:26
            Liczy się tylko sprzedaż, sprzedaż, sprzedaż!!! Cała reszta to "odpady", których trzeba się pozbyć. Taka jest rzeczywistość.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka