Dodaj do ulubionych

Contakt Center - fatalna sytuacja

26.07.15, 17:09
forum.gazeta.pl/forum/w,62,153407680,153407680,Przestroga_przed_praca_w_CC_PKO_BP_w_Lublinie.html
Tak prawdę mówiąc to nie muszę nic dodawać bo wszystko jest nieźle przedstawione w w linku.

Może jeszcze dodam tylko,że to całe badanie jakości infolinii, które ciągle wygrywamy to jedna wielka ściema. Gdyby taki ankieter zadzwonił poza wyznaczonym terminem przeprowadzania ankiet, to mógłby sobie poczekać nawet i 15 minut i mógłby trafić na świeżo przeszkolonego konsultanta z paniką w głowie i głosie.
Obserwuj wątek
    • kotwica110 Re: Contakt Center - fatalna sytuacja 26.07.15, 21:04
      wszyscy w pko wiedzą ile są warte te badania ha ha ..., debilizm większy niż za komuny, nie sądziłem ,że pobiją czerwonych w głupocie ale jednak można !! jaka jest rotacja w cc , ile wytrzymuje nowy "niewolnik " ?
      ja widzę w moim regionie jaka jest rotacja w oddziałach , młodzi przychodzą i zaraz wybywają bo co ma ich tu trzymać , starzy pracownicy o ile jeszcze się gdzieś uchowali tego wszystkiego nie przerobią. kto rozwalił pko ?
      • robol85 Re: Contakt Center - fatalna sytuacja 28.07.15, 21:06
        Ogłoszenia o pracę u nas są praktycznie cały czas. Wiem, że część osób rezygnuje już w trakcie szkoleń. A po szkoleniu nie wszyscy chcą podpisac umowę, rezygnują.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka