Dodaj do ulubionych

DRESIK - zarządził

31.01.15, 23:56
Planowanie urlopu 2015. Odgórnie zarządzenie ds-a: nie ma możliwości planowania urlopu w dwóch pierwszych i ostatnich tygodniach kwartału. Wszelkie roczne plany urlopowe, które nie spełniały tego wymogu były odrzucane przez dyrektora oddziału. Sprawa będzie zgłoszona do PIP-u.
Obserwuj wątek
    • mimi1818 Re: DRESIK - zarządził 27.04.15, 06:58
      u nas Dresik rządzi jak na swoim. Hehehe.. śmieszne jak dyrektorka musi robić to co on chce. My już głupiejemy kto u nas rządzi. Jak Deska przyjeżdża znienacka to i klienci rozumieją, ze dyrektor oddziału nie ma dla nich czasu.. U nas w trakcie podpisywania dużej umowy Deska prawie, ze wyprosiła klienta bo jej się bardzo spieszyło (biedak bardzo szybko podpisywał te miliony a ja później gęsto się tłumaczyłam z tego pośpiechu). Jedyny plus, że klient połączył się z nami w bólu hahaha.. Istny Monthy Pyton. Czy DS kogoś u Was motywuje? Jeśli tak to jak? Bo może ja czegoś nie dostrzegam? A chciałabym..Łatwiej wtedy byłoby współpracowaćsmile
      • p.p.i Re: DRESIK - zarządził 28.04.15, 23:59
        Z dresikiem nie ma rozmowy...smile Wsparcia nie ma żadnego. Liczą się tylko koszyki on-line. Motywacja... standard - nie wykonasz min. 100% licz się z tym, że drugiej szansy nie dostaniesz. W ZOK-u nie ma miejsca dla takich pracowników bo "szef musi dostać premię i jej nie obchodzi jak to zrobimy". Najłatwiej jest straszyć wypowiedzeniem...
        • kotwica110 Re: DRESIK - zarządził 08.05.15, 20:35
          struktura organizacji to czysta patologia , już niedługo na każdego pracownika obsługi będzie przypadał jeden nadzorca , ktoś musi na nich pracować , na milionowe pensje zbyszka i jego drużyny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka