06.06.11, 16:15
Witam. Zamawiałam ostatnio rolety z firmy "Margo". Bardzo się zawiodłam, gdyż nie wykonano w terminie realizacji, rolety nie spełniają oczekiwań (nie mają nawet osłonki, jest goła rolka), oraz Pani przyjmująca zamówienie nie wykonała go tak jak było zamówione.
Czy Ktoś z Was ma równie negatywne doświadczenia z Tą firmą?

Jeżeli ktoś chce tam co kolwiek zamówić proszę dokładnie spisać co się zamawia i sprawdzić jak będzie to wyglądało po wykonaniu, bo można się nieźle zawieść...
Obserwuj wątek
    • lila63 Re: Rolety. 07.06.11, 08:14
      Czy to ta firma z Witosa ? - jeśli tak, to moje doświadczenia z tą Panią też nie należą do pozytywnych. Aby cokolwiek tam załatwić trzeba kilka razy przynajmniej "pocałować klamkę", nigdy nie ma jej w godzinach urzędowania, oprócz prowadzenia działalności zajmuje się jeszcze dzieckiem na którym to skupia swoją uwagę i ciężko jest się z nią dogadać.
      Zdecydowanie odradzam!.
      • harpal Re: Rolety. 08.06.11, 19:56
        Dokładnie to ta firma z Witosa. Pani kompletnie nie nadaje się do tego co robi, a wręcz powiem więcej... Nawet wymiar tych rolet jest źle pobrany.. A o fakturę lub potwierdzenie zakupu trzeba się prosić, bo nic nie daje..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka