Dodaj do ulubionych

Nowa umowa TP

16.06.11, 15:22
Czy zadzwonił ostatnio do was ktoś z "TP" i powiedział, że nastąpi aktualizacja umów?

Przyszedł miły pan i podpisaliście umowę?

TO ZOSTALIŚCIE OSZUKANI!
Obserwuj wątek
    • luki270888 Re: Nowa umowa TP 16.06.11, 19:49
      Podpisuję się pod tym.

Wczoraj zadzwoniła Pani przedstawiając się, że jest z "TP" z propozycja przedłużenia umowy, która zawarta jest na czas nieokreślony. Pani nie miała moich pełnych danych, gdzie TP te informacje posiada. Uzgodniliśmy, że dzisiaj przyjdzie konsultant z przedłużeniem umowy do podpisania. Po tej rozmowie od razu zadzwoniłem na błękitną linię z zapytaniem czy ktoś od nich aktualizuje te umowy i czy wysyłają konsultantów z wizytami domowymi. Odpowiedziano, że niestety ale nie, umów na czas nieokreślony nie przedłuża się i w tej sprawie nikogo nie wysłali i nikt nie dzwonił od nich. W dniu dzisiejszym na domofon zadzwonił konsultant z "TP" mówiąc, że był umówiony, poprosiłem żeby wszedł na górę i że mam mu coś do przekazania, Pan się chyba speszył i nie wszedł na górę, a minęło już 3h.

Telekomunikacja Polska w przypadku przedłużenia umowy wysyła kuriera a konsultanta.

Chyba miałem nosa, przestrzegam wszystkich, nie dajcie się nabrać.
      • jemioltrab Re: Nowa umowa TP 16.06.11, 20:03
        Czego to dialog nie zrobi żeby klientów zyskać.
        Dzwoniąc na ichniejszy numer, od razu zarzuciłem im, że podają się za TP. Na co pani stwierdziła, iż oni świadczą usługi telekomunikacyjne polski. Do tej pory przestać się śmiać nie mogę.
      • jonu3 Re: Nowa umowa TP 17.06.11, 18:40
        Do mnie dzisiaj zadzwoniła ta pani z ,,TP,, umówiliśmy się na rozmowę jutro ok 14 tej, mówisz że to następny wybieg netii ?
        • jonu3 Re: Nowa umowa TP 17.06.11, 18:42
          jonu3 napisał:

> Do mnie dzisiaj zadzwoniła ta pani z ,,TP,, umówiliśmy się na rozmowę jutro ok
          > 14 tej, mówisz że to następny wybieg netii ?
          Przepraszam dialogu?
          • jemioltrab Re: Nowa umowa TP 17.06.11, 18:53
            tak na umowie jest dialog sa, oczywiście ta osoba która przyjdzie do Ciebie ani piśnie o tej firmie.
            • bercov Re: Nowa umowa TP 06.07.11, 00:08
              Ja zmieniam operatora ponieważ jak się okazało to 19 maja skończyła mi się umowa i jak pani na infolini mnie uświadomiła to jest teraz kontynuacja ale już na innych warunkach czyli z 79 zł+24 zł za utrzymanie łącza za 2 mega koszt wzrósł na 102 zł +24 za utrzymanie łącza oczywiście dalej 2 mega.Netia oferuje 20 mega za 50 zł + 24 za utrzymanie łącza i co najlepsze to 3 miechy gratis a w robocie mam już netie 1,5 i żadnej awarii.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka