lufka19 19.06.06, 00:52 jak wam sie podobał festyn parafialny? bo jak dla mnie była lipa bo osiołków nie było Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
djmixer1 Re: festyn 19.06.06, 07:02 A, to dlatego było tak smutno i drętwo. Nawet beczki piwa nie pomogły. Odpowiedz Link
adamogo Re: festyn 19.06.06, 10:05 Pomnóż sobie djmixera razy 70 to wyjdzie ci, że jednak osiołki były na festynie.A co do samego festynu, to impreza się udała, zwłaszcza dla starszych osób i tych w średnim wieku.Wielu młodych mogło brać z nich przykład, bo wywijali na parkiecie aż wióry leciały.Chcociaż wśród nich było też widać młode pary A młodzież chyba też nie powinna narzekać, bo widziałem bardzo wielu chłopczyków i dziewczynek z butelkami i puskami piwa w dłoniach, a w późniejszych godzinach powracających chwiejnym krokiem<śledząc węża> więc oni ten festyn chyba też uznają za udany. Odpowiedz Link
oazowiczka2 Re: festyn 19.06.06, 12:35 dla mnie festyn był udany bawiłam sie dobrze z przyjaciółmi bez alkoholu Odpowiedz Link
katka256 Re: festyn 20.06.06, 22:13 adamogo za przeproszeniem, ale jak się mnoży przez 0 to nijak nie wyjdzie 70 Odpowiedz Link
irrabell Re: festyn 19.06.06, 15:36 Festyn... Trochę się nachodziłam, bo plakietki sprzedawałam. Dzięki mojemu urokowi osobistemu poszedł cały mój przydział wcześniej niż podejrzewałam ;p Co do tych 70 osiołków: szczerze mówiąc zespołu nie znam. Być może i jest interesujący i ciekawy, ale strasznie niesłowny nie przyjechać... Aż się zdziwiłam, kiedy czytając plan tegorocznego festynu nie znalazłam tam koncertu Rh+ - toż oni grają na KAŻDYM jelczańsko-laskowickim festynie. A tu... szok... I jedna rzecz mi się nie podobała: zachowanie męskiej części młodzieży. Ci, którzy byli ok. 19 pod sceną, wiedzą o co chodzi Odpowiedz Link
oazowiczka2 Re: festyn 19.06.06, 15:41 irrabell to my się chyba znamy bo ja też sprzedawałam plakietki i byłam pod sceną około 19 Odpowiedz Link
lufka19 Re: festyn 19.06.06, 19:31 osiołki sa odpowiedzialnym zespołem tylko pewna osoba z rady parafialnej zadzwoniła do nich o 18 i powiedziała zeby nie przyjezdzali. prosze tylko zebyście nie zwalali winy na ksieży bo oni o tym nie wiedzieli i sa fest wkurzeni na ta osobe co dzwoniła. Odpowiedz Link
mamil Re: festyn 19.06.06, 20:07 skąd ty masz takie dokładne dane?no i jakie interes miala ta osoba co dzwoniła i mówiła? Odpowiedz Link
gryzlatex Re: festyn 19.06.06, 20:24 Nie było ich na festynie bo grali w Szklarskiej Porębie o 13:30 i 0 15:30 bo mieli grac jeszcze w ferie ale był ten wypadek w Katowicach i wszystkie koncerty odwołali... wiec się w niedziele odwdzięczyli Odpowiedz Link
kramxel Re: festyn 19.06.06, 23:01 Kamera, felgi, rower,kuchenka gazowa, żyrandol, żakiety dla pan Odpowiedz Link
adamogo Re: festyn 19.06.06, 23:07 A ponoć był pewien incydent. Nasza gównażeria, w wieku djmixera<14-15 lat> zamkneła w Toi Toiu<wc przenośny> pewnego staruszka<ponad 60 lat, więc można użyć tego słowa?> i wywróciła tą ubikację razem z nim.Oczywiście byli ludzie rozumni w okolicy, i zapytali się gówniarzy, co wyprawiają, a gówniarze zacwanili i zaczeli się z tamtymi być. Oczywiście inni rozumni ludzie zadzwonili po policję i dalej nie wiem jak się sprawa potoczyła.Oczywiście ta wiadomość<niepotwierdzona> rozeszła się raz dwa po mieście.Zastanawiam się czy to prawda, ale chyba tak, gdyż widziałem czasami kilku gówniarzy, z grubymi patykami koło tych wc - tów, jakby chcieli kogoś zakneblować od zewnątrz. Odpowiedz Link