agast3 28.10.06, 15:21 WYSTARCZY ODDAĆ GŁOS NA: www.danonki.pl/index_place_zabaw.php? id=czc3bWs5NmJwMjMxMQ%3D%3D MOŻE AKURAT U NAS ZROBIĄ PLAC ZABAW DLA DZIECIACZKÓW ** GŁOSUJCIE NA JELCZ ** Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katka256 Re: JELCZANIE ZRÓBMY COŚ DLA DZIECI!! 28.10.06, 16:08 Już są dwa głosy na J-L, niewiele bo widziałam w maistach,że mają po ileś tysięcy.Wpiszcie Jelcz-Laskowice i głosujcie! Odpowiedz Link
tiges_wiz Re: JELCZANIE ZRÓBMY COŚ DLA DZIECI!! 28.10.06, 16:09 a ja najlpierw proponuje tinyurl. bo link dier rozlecial tinyurl.com/lchn2 Odpowiedz Link
wygadana Re: JELCZANIE ZRÓBMY COŚ DLA DZIECI!! 29.10.06, 17:49 JELCZANIE ZRÓBMY COŚ DLA DZIECI!! Parafrazując to hasło powiem. Jelczanie zróbcie coś dla dzieci i nie kupujcie produktów Danona. Szczególnie tym najmłodszym. Oszczędźcie im chemi! Te ładnie wyglądające i pachnące produkty mleczne mogą stać w lodówce 6 miesięcy i są zdrowe? Pamiętam proces sądowy wytyczony temu koncernowi za wprowadzanie ludzi w błąd. Odpowiedz Link
adamogo Re: JELCZANIE ZRÓBMY COŚ DLA DZIECI!! 29.10.06, 18:32 Zazdroszę ci, jeśli trzymasz coś w lodówce w okresie kilkumiesięcznym. A jeśli nie jesteś djmixerem, zazdroszczę ci obszernej głupoty w tym wieku Odpowiedz Link
cygnus007 Re: JELCZANIE ZRÓBMY COŚ DLA DZIECI!! 29.10.06, 19:35 Do wygadana : Troszku nie rozumiem moesz mi wyjasnić parę spraw: 1. Dlaczego szczególnie najmłodszym ??? - jezli znasz się trchę na związkach odżywczych to proszę o wyjaśnienia. 2. "Oszczędźcie im chemii " -proszę o konkretne wyjaśnienie - jadłem produkty danona jak byłem mały w dużych ilościach i jestem w doskonałej fomie - a to było "long time ago", ale może ty wiesz lepiej 3. Przypomniej mi szczegóły procesu i jaki to ma wpływ na wartości odżywcze wyrobów. A tak w ogóle to dobry pomysł z tym głosowaniem : można się troche poświęcić : Zakładamy 10 maili konfigurujemy program pocztowy np Ms Outlook, thebat itp. I w ciągu 1 dnia oddajemy 10 głosów to przez 30 dni dzieki 10 osobom wychodzi 3000 glosów. do roboty chlopaki ja wole poswiecic jednorazowo ok godzinki dla szczytnego celu pozdro. Odpowiedz Link
cygnus007 Re: JELCZANIE ZRÓBMY COŚ DLA DZIECI!! 29.10.06, 20:27 17 Jutro moze pare kont wiecej ;P Odpowiedz Link
petit7 Re: JELCZANIE ZRÓBMY COŚ DLA DZIECI!! 29.10.06, 21:02 Każdy pomysł pomocy dzieciom jest dobry. Faktem jest, że agresywna kampania tego fracuskiego koncernu utrudnia działanie naszym polskim mleczarniom. Faktem jest, że nie są te produkty takie zdrowe jak pokazuje się to w reklamach. Pamiętam też propagowany przez związek Solidarność bojkot tej firmy po przejęciu przez Danona znanej fabryki ciastek z Jarosławia. Odpowiedz Link
agast3 Re: JELCZANIE ZRÓBMY COŚ DLA DZIECI!! 31.10.06, 09:16 i co z tym głosowaniem hehe ludzie tu nie chodzi czy ich produkty są zdrowe (chociaż uważam że tak) ale o to żeby dzieci miały gdzie się pobawić! pozdrawiam wszystkich "za" Odpowiedz Link
limona11 Re: JELCZANIE ZRÓBMY COŚ DLA DZIECI!! 31.10.06, 20:07 MAMY JUZ 30 GLOSOW GLOSUJMY DALEJ!!! Odpowiedz Link
katka256 Re: JELCZANIE ZRÓBMY COŚ DLA DZIECI!! 05.11.06, 21:37 mamy 35 głosów-nadal mało Odpowiedz Link