narysuj.mi.baranka 20.01.05, 14:39 Prosze, zglaszajcie tu kotki, ktore zjadaja dywany:) Nie chce myslec, ze tylko moja Kasia wyprawia takie rzeczy - w sumie ok. 5 metrow wygryzionych fredzli :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aans Re: Zjadanie dywanow 20.01.05, 14:52 Daj jej klębek włóczki, to może zostawi dywan w spokoju. Moje koty szaleją z takimi zabawkami i później nie mają już siły na niszczenie :) Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: Zjadanie dywanow 20.01.05, 14:58 Kasia ma caly kosz zabawek i wcale nie interesuja jej klebki wloczki, bo one sie turlaja. Jej chodzi o przyjemnosc wygryzania zabeczkami i szarpania :) Oprocz "skoszonych" fredzli uwielbia wygryzac miejscami wykladzine:) Odpowiedz Link
eulalija Re: Zjadanie dywanow 20.01.05, 16:51 Podstępnie, po cichutku, zgłoszę psicę, która obgryzała w szczenięctwie kaloryfer (zjeść nie dała rady ale bardzo się starała) Odpowiedz Link
umfana Re: Zjadanie dywanow 20.01.05, 19:58 1.Moje Kociepanny zgłaszam.Obgryzają dywany i "zakopują" wszystkie znaleźne rzeczy pod nie.Takie hobby mają. 2.Kiedyś wpadł do mojego mieszkania obcy kocur z ogródka i wygryzł dziurę w dywanie i zwiał.To dopiero było bezczelne kocisko :o) Odpowiedz Link
comma Re: Zjadanie dywanow 20.01.05, 21:26 A moja suka wyskubała pokaźny frędzel z mopa i żuła go bardzo pracowicie. Gdy jej go odbierałam, była zbulwersowana i zdegustowana. Odpowiedz Link