Dodaj do ulubionych

Karta Summer Card ?

30.07.11, 22:06
Znowu zaczynam nowy wątek, ale mam nadzieję, że to nie jest problem.
Jeżeli my nie mamy w cenie tej karty, to gdzie ją można kupić nocując w Fush ,koło Zeel am See.
Czy opłaca się ją mieć? Jaka jest cena? A Jeżeli nie kupimy, to czy wszystkie wejściówki są na tyle drogie, że będzie trzeba zrezygnować z kilku rzeczy?
Obserwuj wątek
    • mkelm Re: Karta Summer Card ? 30.07.11, 22:46
      Witaj,
      Z tego co wiem nie można kupić tej karty. Bardzo opłaca się mieć tę kartę. Mój rekord oszczędności z tą kartą to około 80 Euro jednego dnia, pozostałe dni to około 40-50 Eur, (rodzina 2+2). Jezeli niema tej karty w ofercie pensjonatu to pomyśl o zakupie karty Salzburgerland Card(www.salzburgerland.com/salzburgerlandcard/index.html), na 12 dni kosztuje 55 Eur. , zwróci ci się po dwóch dniach jeżeli chcesz spędzać aktywnie urlop.Sprawdź na stronie www.zellamsee-kaprun.com/summer/en/ w zakładce Zell am See-Kaprun Card a następnie zakladka PARTNER co ile kosztuje. Ja niestety jutro jestem ostani dzień w Zell am See.
      pzdr Maciek K.
      • iit2 Re: Karta Summer Card ? 31.07.11, 11:38
        Napisz w jakim pensjonacie jesteś ,może skorzystamy skoro ma kartę.Ta karta salzburgerland wydaje mi się ,że zawiera nie specjalnie wiele atrakcji stricte z zell am see i kaprun.A będziemy raptem 6dni ,więc skorzystamy tylko z tych najbliżej zell am see i kaprun ,typu -wjazd drogą alpejską,może rejs po jeziorze,wjazd na lodowiec,wodospady krimll itp
      • andiat Re: Karta Summer Card ? 17.08.11, 14:37
        mysle ze jak jestes latem to warto ja miec
        zima wiadomo ze nie bo narty do wieczora-potem basen w kaprun(nowy wspanialy mmmmm)
        ja kiedys mialem www.niederoesterreich-card.at i pojezdzilo sie
        na tej karcie jest do zwiedzania wieden i okolica 288 obiektow-wyciagow itp
        wjazd 2 wyciagami i pelny zwrot kosztow a gdzie reszta
      • sebastk Re: Karta Summer Card ? 22.08.11, 15:03
        > Mój rekord oszczędności z tą kartą to około 80
        > Euro jednego dnia, pozostałe dni to około 40-50 Eur, (rodzina 2+2)

właśnie wróciłem z Kaprun. Policzyłem, że przez dwa dni korzystania z karty zaoszczędzilismy po ok 55 euro na osobe (wyciągi na Kitzsteinhorn i w okolicach, autobusy, wejścówka do wąwozu w Taxenbach)
    • zukowi1972 Re: Karta Summer Card ? 27.10.11, 21:22
      my mieliśmy salsburger saummer card rodzinnie 2+2 zaoszczędziliśmy z 800 złotych w 8 dni codzienniemieliśmy 2 czasem 3 atrakcje + codziennie basen w innej miejscowości. Polecam carty, już szukamy kolejnej w innym regionei - ktoś coś poleca ????
      • jusytka Re: Karta Summer Card ? 28.10.11, 21:48
        Tak, w Styrii Sommercard jest całkiem bezpłatna, a tez codziennie korzystaliśmy z różnych atrakcji.
      • rpodolak Re: Karta Summer Card ? 14.11.11, 14:23
        bregenzerwald - karta za darmo na tyle dni ile mieszkasz, za darmo: baseny, Ladnbusy, wyciągi i zniżki na różne atrakcje
        polecam
    • andiat Re: Karta Summer Card ? 19.11.11, 23:20
      to proste----sa informacje turystyczne
      tam gdzie jestescie na urlopie to wystarczy wejsc do informacji i spytac sie o taka karte na dany region
      powiedza gdzie taka karte mozesz dostac i ile kosztuje (albo za darmo) i zwiedzasz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka