Dodaj do ulubionych

Atak energetyczny

12.06.13, 17:12
Jak myślicie które karty go pokazują?
Np która karta pokazałaby wg was jakieś podczepienia do naszego ciała astralnego?
Która karta pokazałaby że ktoś użył w obec nas np magii miłosnej?
Która pokazałaby że ktoś rzucił na nas jakiś urok lub poprostu przeklnął? Napiszcie proszę wszystko co wam się skojarzy w temacie..
Obserwuj wątek
    • algaria Re: Atak energetyczny 12.06.13, 17:21
      Wiem, że karty karmy to Diabeł, Wieża, 2 mieczy
      Sądzę, że w ogóle karty mieczowe pokazują oddziaływanie myślowe
      A wiesz - mam rozkład na podczepienia i klątwy - może go trzeba wypróbować.

Próbowałam odcinać, oczyszczać i zdejmować klątwy - robię to albo sposobem szeptuch - wodą, lub ogniem, lub jajkiem lub woskiem - albo kartami i wahadełkiem... siebie oczyszczam solą..
      Wiem że umiem rzucić klątwę - ale tego nie robię - nie chce
      Magiczne rytuały np na miłość też jakoś mi nie leżą - bo nie powinno się nikogo zmuszać do miłości, w ogóle ingerencja w cudzą energię nie jest w porządku i nigdy się nie powinno tego robić.
      • freya_v Re: Atak energetyczny 12.06.13, 17:51
        Zgadzam się z Tobą algario. Naprawdę nie rozumiem czemu ludzię są gotowi pozbawić kogoś wolnej woli. Jakim trzeba być egoistąsad
        właśnie dziś też wy próbowałam rozkład na to czy na mojej rodzinie ciąży klątwa dlatego chciałam się z orientować w temacie bo nie mając żadnego doświadczenia trudno to interpretowaćuncertain
        mi się tylko jedna karta skojarzyła z atakiem psychoenergetycznym mianowicie 2 monet jakby nasza energia lawirowała pomiędzy nami a tym czymś co się pod czepiło tą negatywną energią przez co w 2 monet mamy zaburzoną równowagę.. Jak się dwie siaty dźwiga to też trudno o równowagę stąd moje skojarzenietongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka