Dodaj do ulubionych

Dla algari

07.07.13, 17:44
Sytuacja obecna-umiar
co jest problemem-9puchar
podłoże pytania co jest ważne w tej dziedzinie-cesarzowa
wyzwania jakie czekają-3 buław
przeszłość i jej wpływ na teraźniejszość-2 puchar
najbliższa przyszłość-rydwan
rada jak postępować w tej dziedzinie-słońce
reakcja otoczenia-as monet
nadzieję i obawy-rycerz puchar
wynik-10 monet

dużo kart pucharowych jak na sprawy zawodowe..
Mało kart zmianowych.. Cesarzowa- liczysz na wzrost "klijentów" zarówno w bibliotece jak i chętnych na wróżby.. I to się spełni. 3 buław wróży dużo ludzi wokół Ciebie a rydwan podkreśla że będziesz musiała sprostać obu pracom. Czas będziesz miała wypełniony po brzegi przez co dwa miesiące zlecą piorunem. Domyślam się że zawarłas z kimś ostatnio jakąś ugodę odnośnie pracy.. Może chodziło o kwestie urlopowe. 10 monet pokazuje że na koniec wakacji będziesz się cieszyć z zarobku nie tylko Ty ale również i rodzinasmile algario czy Ty się obawiasz jakiegoś rycerza pucharów?wink może on Cię za bardzo wspiera?
Karta rada słońce nie wymaga wielkiego wysiłku. Rozwijaj swoją świadomość tak jak do tej pory. Karta pokazuje że jesteś mądra bystra i potrafisz zostawić swoje na wierzchu więc korzystaj z tego w jak największym stopniu i dalej błyszcz swoją wiedząsmile
Obserwuj wątek
    • algaria Re: Dla algari 07.07.13, 17:59
      Serdecznie dziękuję - już się ustosunkuje..

Jak wiesz jest to moja stała praca ale...w tej pracy jakby mam 2 prace (oprócz wróżenia wink ) - stała i zleconą i ostatnio się właśnie ugodziłam się odnośnie pracy zleconej - sama Cesarzowa moja szefowa zaproponowała mi zmianę warunków - tylko nie wiem jeszcze od kiedy- ale z pewnością wkrótce. Owszem w kwestii urlopu znowu ja poszłam na rękę szefowej.
      Pewnie że bym chciała mieć więcej czytelników i klientów - choć ostatnio czytelnicy dali mi popalić ilością przyjść i wypożyczeń smile

Nie obawiam się rycerza pucharów bo żadnego przy sobie nie mam - zawód typowo babski - także żadna męska kontrola mi nie grozi - borsuk za stary na rycerza zresztą jego się nie obawiam - prędzej on mnie wink Czyżby na horyzoncie się ujawnił jakiś miły gentlemen który padnie mi do stóp i t w bibliotece? O mamma mia już mam mdleć z wrażenia? big_grin

Mam się cieszyć w Słońcu szanować najważniejszą szefową i czekać i uważać na błędnego zboczonego rycerza a kasa sama napłynie - no piękniejszych kart wyciągnąć nie mogłaś. Teraz już jestem spokojna - jeszcze raz dziękuję
      • babowa Re: Dla algari 07.07.13, 18:05
        algaria, tak czytam i gøowa sama na boki chodzi
        nie dopowiadaj sobie
        pani freya mowila o jakims mlodym i niesmialym a ty od razu zboczenia i perwersje
        co ty za gazetki tam przegladasz?
        a zreszta , gdzie ty masz te biblioteke, moze i ja pojade poczytac
        :d
        • freya_v Re: Dla algari 07.07.13, 18:14
          Oświęciło mnie z opóźnieniemtongue_out rycerz puchar to poszukiwacz on wiecznie szuka ideału. Pasuje np do biblioteki gdzie gość szuka najlepszej książki dla siebie więc możliwe że przyjdzie Ci w tym mu (oby mu a nie jej) pomócsmile odnośnie dodatkowego zlecenia może to być nadzieja że uda Ci się znaleźć najlepsze rozwiązanie realizację tego zlecenia a odnośnie wróżenia to nadzieję że będą Cię szukać potencjalni klijencismile i znajdą u Ciebie to czego szukają.. Tak teraz przynajmniej dla mnie ten rycerz ma tu senstongue_out
          • algaria Re: Dla algari 07.07.13, 18:24
            o matko!! A ja miałam nadzieję na księcia na "kuniu" co mnie porwie na cztery strony, a tu tylko czytelnik niezdecydowany, któremu dogodzę ... książką.. Ech życie i ta iskra nadziei co tak zgasła za szybko wink

A powiem wam anegdotycznie - wiele osób mnie pytało czy uprawiałam seks w bibliotece bo to takie podniecające - nie wiem, dla mnie to miejsce pracy (jak dla innych ich biuro) i biblioteka jest aseksualna i nie widzę w niej nic podniecającego, ale widocznie wiedza zawarta w zakurzonych książkach może podnosić nie tylko ciśnienie wink
            Jak w tym dowcipie:
            " wykorzystano mnie w pracy - a opierała się pani - tak o regał z książkami"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka