Dodaj do ulubionych

karty dla Kashy

19.07.13, 17:22
Takie konsekwencje poniesie Kashaa za swój błąd popełniony w pracy..

Sedno 10 mieczy
tak nie będzie królowa kielichów
Takie konsekwencje poniesie 7 buław i 6 mieczy
wynik 5 kielichów, Umiarkowanie 3 buław

Wesoło nie jest i nie będzie - miło ciepło i przytulnie. Sądzę że będziesz się broniła - przygotujesz argumenty - raczej nie pochylisz głowy i nie przyjmiesz "kary" z pokorą niby 7 buław jest na wygranej pozycji ale 6 mieczy jest oddaleniem - możesz zostać przesunięta na inne stanowisko albo do innego działu - zdejmą z Ciebie te obowiązki w których popełniłaś błąd - oby 6 mieczy nie mówiła o zwolnieniu
Nie widzę tu dużych konsekwencji finansowych choć 5 kielichów mówi że dostaniesz mniej niż sądziłaś że dostaniesz - poczucie żalu, smutek i rozczarowanie - brak jest kart monetowych co nie znaczy że po kieszeni nie dostaniesz ale... ja przypuszczam że 5 kielichów mówi o dotkliwszej karze psychicznej niż finansowej.. Umiarkowanie to ochłodzenie stosunków w pracy i... oczekiwanie w 3 buław... Może być tak że to odsunięcie Cię od obowiązków nie będzie już natychmiast tylko za jakiś czas - np od września
Czyli krótko:
Dywanik, ochrzan, choć bronić się będziesz - zmiana obowiązków z trybem opóźnionym - poczucie żalu i smutek...
Obserwuj wątek
    • kashaa_35 Re: karty dla Kashy 19.07.13, 23:10
      Dzięki za karty, dodam tylko ,że ja winę biorę na siebie, całkowicie,wytłumaczyć się i tak będę musiała i ta 10 mieczy mnie dobija właśnie teraz....
      Wyrzuty sumienia mnie dopadły...sad
      Mam nadzieję, że szybko miną.
    • algaria Re: karty dla Kashy 19.07.13, 23:39
      Mimo że weźmiesz winę na siebie to i tak spróbujesz się wytłumaczyć przecież celowo nie popełniłaś błędu.. 10 mieczy szybko mija - bo szybko znajduje się rozwiązanie - podejrzewam że tym rozwiązaniem będzie ułożenie przez Cibie mowy obronnej - nie sądzę byś stała z opuszczoną głową jak uczniak i biła się w piersi jak pokutnik - raczej spróbujesz wyjaśnić i załagodzić sprawę, zaprzeczać też nie będziesz w końcu wiadomo że to Ty zrobiłaś... spokojnie nie martw się na zapas w poniedziałek albo później wszystko będzie wiadomo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka