Dodaj do ulubionych

O wróżbe prosże;-)

25.07.13, 07:32
Mam w pierwszych dniach sierpnia rozliczenie roczne za 2012r.
Pytanie ;
Jak wysoki zapłacę podatek?
/czyli-czy rozliczenie podatkowe będzie dla mnie korzystne?w roku ubiegłym tutejszy fiskus-Włochy- mnie zrujnował/
Byłabym wdzięczna,gdyby któraś wiedźma zechciała położyć kartywink
Obserwuj wątek
    • freya_v Re: O wróżbe prosże;-) 25.07.13, 08:05
      Syt obecna-wisielec
      co się niebawem wydarzy-5monet
      gdzie tkwi problem-kapłanka
      dodatkowe problemy trudności-koło fortuny
      jak postępujesz-cesarz
      rada-as puchar
      wynik-7 puchar

cóż rozliczenie na korzystne nie wygląda ale nie będzie też rujnujące. Czy zamierzasz coś w tym rozliczeniu zataić? Ta kapłanka dziwnie mi tu wyglądatongue_out mogą się domagać jakichś dodatkowych dokumentów wg mnie.. Postępujesz w cesarzu jesteś odpowiedzialna i konsekwentna.. Na rozliczenia jeszcze kart nie stawiałam więc przyda mi się takie doświadczeniesmile będę czekać na weryfikacjęwink
      • leda-is-one Re: O wróżbe prosże;-) 26.07.13, 07:25
        freya_v dziękujesmile
        jestem pod wrażeniem-Kapłanka?...bo jest faktycznie coś,co się ukryło,samo się ukryło z rozliczenia za 2010rok.Ja nie znałam prawie języka,coś płaciłam na miejscu przy rozliczeniu a teraz nie dawno przyszło mi upomnienie do zapłaty 96euro,podatek za 2010rok.Jeszcze nie zapłaciłam.brak środków przed wypłata.Dumam wiec czy to tam wyjdzie,czy mówić o tym ..czy po prostu przemilczeć a zapłacić razem z tym co mi za 2012 naliczą,bo 2011 zapłacony w terminie i w ogromnej kwocie/3 moje wypłaty prawie/Będę działać w zależności od sytuacji,jeżeli nie muszę nie będę ujawniać,bo to nie dotyczy roku 2012.
        Dziękuje,będę weryfikować wróżbę,to już nie długo.tymczasem mnie pocieszyłaś ze mnie nie zrujnująsmile.,bo ze zapłacić muszę to wiem...wink
        • ja-tekla Re: freya... 26.07.13, 08:37
          ja tez jestem pod duzym wrazeniem!
          gratuluję trafnosci, freya smile
          • freya_v Re: freya... 26.07.13, 12:39
            Dziękuje.

Zastanawia mnie ta 7 puchar bo później zrobiłam zwykłego krzyżaka i też wyszła ta karta.. Ciekawa jestem jak zrealizuje się w praktycetongue_out więc czekam na wieścismile
            • hanna1985 Re: freya... 26.07.13, 12:49
              mzoe ta 7 pucharow pokazuje ,ze bedzie kilka mozliwosciwink rozwiazania problemu!kaplanka pokazuje zapewne błąd jakiswinkale 5 pucharow i kolo fortuny chyba oproznia portfel!
              • leda-is-one Re: freya... 26.07.13, 13:04
                Ta 7mka pucharów może pokazuje różne możliwości zapłaty?Oni tu stosują raty,można pertraktować jakie, ale comiesięczne i nie więcej niż cztery, może być dwie w miesiącu.
                Może to o to chodzić tej 7mce pucharów,że czyszczenie portfela - cóż ,ja gotowa,portfel jeszcze niesmile
                • hanna1985 Re: freya... 26.07.13, 13:11
                  tak ,rozne mozliwosci zaplaty ,tak obstawiam smile
                • freya_v Re: freya... 26.07.13, 13:12
                  No tak! Różne możliwości zapłaty to jest to co (miwink) bardzo pasuje do tej karty.. Więc może faktycznie i w ratach będziesz spłacać wtedy by tu też mi to koło by pasowało że na raz zapłacić będzie trudno w sensie mieć pieniądze a za chwilę jak w kole być spłukanymwink to by miało sens.. Ta 5 monet to karta jakby na najbliższą przyszłość/co będzie najpierw więc może oni się upomną o te euro zaległe..
                  • leda-is-one weryfikuje 09.08.13, 06:27
                    ;-( jak narazie to zrealizowała się 5tka monet zupełnie a na resztę kart mam papiery ze są w realizacji..buuuuuuuuu...

czyli wróżba Twoja freyawink jest jak w dziesiątkę trafiona, GRATULUJE,chociaż miałam wątpliwości, nie chciałam żeby się sprawdziła,bo z przesłanek wynikało co innego..

jestem golutka i rozebrana nawet z tego co nie mam..

Owszem,spodziewałam się podatku w wysokości , circa jednej pensji,ale tu znowu jest podatek przekraczający ponad półtorej pensji i płatne od miesiąc wcześniej!!!!!..

Dostałam raty od lipca.dwie na lipiec a byłam rozliczyć się wczoraj..dwie na sierpnia reszta po jednej do końca roku.jaki to sens/dwie raty w jednym miesiącu to tez zupełny bezsens/ nie rozumiem bo termin rozliczeń jest do końca września..

Oprócz tego co ukryłam-nawet nie było jak dopytać i odkryć bo ja byłam w lekkim szoku..mam wrażenie ze urzędniczka jakoś tak nie specjalnie się do tego przyłożyła.

Czy ta Kapłanka może rzeczywiście mówić /dodatkowo-jak sugeruje hanna//o możliwości błędu urzędniczki?

Mam w głowie miszung z tej siódemki,raty ratami ,ok ale niejasne to wszystko dla mnie jak na tej karcie,mam nadzieje,wątpliwą ze może jeszcze coś się wydarzy..mogę jeszcze iść tutaj do takiego biura dla emigrantów żeby sprawdzić czy to dobrze zrobione.W roku ubiegłym koleżankę o ok 2000euro oszukali.facet się pomylił a miała zapłacić 800..
                    .
                    ,Zjechałam na tym kole na sam dół, mimo że faktycznie po cesarsku podeszłam do sprawy.w jednym miejscu spotkanie nie wypaliło ,poruszyłam niebo i ziemie żeby znaleśc taki sam urząd i się rozliczyć jak najszybciej.dodam jeszcze ze to biura państwowe,poważne jak nasze US/!!/

freya-v dziękujesmile,dziewczyny dziękujęwink

Jako skazaniec mogę dopytać-sprawdzać,szukać błędu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka