Dodaj do ulubionych

Z polecenia

07.09.13, 16:01
Co prawda jest "Wywieszka" ale mało kto tam zagląda..
Chciałabym byście w tym wątku polecały fajne strony, książki, filmy - coś co was zaciekawiło i co chybabyście polecić, gdzie warto zajrzeć (nie tylko związanego z wróżbami)

Mnie urzekł wątek na " O Tarocie" - przyszpilony "O tarocie właśnie - teksty kultury" gdzie polecane są filmy i książki w których występuje Tarot

forum.gazeta.pl/forum/w,46080,60127122,60127122,o_tarocie_wlasnie_teksty_kultury.html
Właśnie czytam poleconą tam książkę :" Kuźnia na rozdrożu"
Obserwuj wątek
    • hanna1985 Re: Z polecenia 07.09.13, 17:18
      polecam ksiazke "przechytrzyc diabla" sekret wolnoisci i sukcesu!Napoleon Hill,niesamowita ksiazka!jesli chcesz pokonac wlasne blokady przeczytaj ta ksiake!warto do niej wrocic za jakis czas,kolejná ksiazka jest "Biala masajka"odmienila moje zycie ,stalam sie pewniejsza siebie i odwazylam sie zmienic swoje zycie,dopiero pozniej zorientowalam sie ,kiedy czytalm 2 czésc,gdzie autorka i zarazem bohaterka przyznala sie do otrzymawania milionów listów od czytelniczek ,ktore tak jak ja otrzymaly niezwyka sile po jej przeczytaniu!polecam bardzo!
      • algaria Re: Z polecenia 07.09.13, 17:26
        To ja jeszcze polecę " Samotność w sieci" Wiśniewskiego - ale książkę, nie film - na mnie wywarła ogromne wrażenie mimo że czytałam ją wielokrotnie za każdym razem odkrywam w niej coś nowego. Sięgam do niej średnio raz na 2 lata.
        A z filmów Stalowe Magnolie - o sile przyjaźni kobiet które w sumie nie są ze sobą tak blisko, a jednak w razie potrzeby stoją przy sobie i wspierają się.. obsada jest genialna.
        • hanna1985 Re: Z polecenia 07.09.13, 17:35
          obejze magnolie,a ja polceam film czekolada oraz pamietnik!
        • babowa a ja prosbe mam 07.09.13, 17:36
          o wpisywanie w nagłowku pozycji, ułatwi to odszukiwanie i "rzuty okiem"
          • ja-tekla "Tarot" - s/f 08.09.13, 07:13
            Polecam "Tarot", autor: Piers Anthony.
            To powiesc s/f, nie kazdy przepada, wiem wink
            Ale kiedys wpadla mi w ręce i przeczytalam. Zaskoczylo mnie, ze i autorzy sf "wykorzystują" wątki tarotowe i nawet "wiedzą", o czym pisząwink bo ten autor wiedział i świetnie połączył fantastykę z tarotem.
            • anuszzka ciekawa książka 10.09.13, 00:46
              Czarownica
              Autor: Philippa Gregory

smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka