04.11.13, 17:54
Drogie wiedzmysmile jeśli mogę to proszę o wgląd na pracę dla mnie.
Pracy nie szukałam, a ta sama przyszła do mnie. ( obecnie pracuję dorywczo i dobrze mi z tym ) Dostałam propozycję stałej pracy, i nie wiem co dalej robić z tym. Na pewno na rozmowę udam się, ale jak przebiegnie i co dalej? czy warto angażować się? co może mi przynieść zatrudnienie tam? czy dostanę zatrudnienie tam? no i co ważne zarobki?
Wdzięczna będę za podpowiedzi, zrewanżuję się runami lub przesłaniem anielskim.
smile
Obserwuj wątek
    • algaria Re: Praca 04.11.13, 18:39
      Ułożyłam i rozłożyłam...

1 Praca - 7 mieczy
      2 Atmosfera na rozmowie o pracę - król mieczy
      3 Wynik rozmowy dla prognosis - 10 kielichów
      4 Tak będzie z zatrudnieniem jej - Papież
      5 Warunki pracy - 6 kielichów
      6 Warunki płacy - 3 monet
      7 Zyski (plusy podjęcia pracy) dla prognosis - 8 buław
      8 Straty (minusy) paź monet
      9 Przyszłość w tej pracy - 7 monet

Przede wszystkim rozmowa o pracę będzie konkretna i oficjalna - nie będą to pogaduchy przy kawce tylko prawdziwa rekrutacja. Będą oceniać Twoje umiejętności, wypytywać - poddadzą Cię surowej, ale sprawiedliwej ocenie. 7 mieczy jako praca skojarzyła mi się z językami obcymi , ale skoro wyszła w 7 mieczy to jest tu jakiś podstęp, jakieś nieczyste zagranie także bądź czujna. Rozmowa pójdzie Ci dobrze, 10 kielichów mówi o dojściu do końca i Ty dojdziesz z poczuciem że więcej się już nie da - wynik pozytywny w końcu 10 kielichów to radość i szczęście. Prace dostaniesz - papież zawsze mówi o pozytywnym zakończeniu czy to egzaminów czy właśnie rekrutacji. I.... no właśnie teraz wszystko będzie zależało od Ciebie - bo oni Ciebie zechcą - tylko czy Ty zechcesz ich?.. Warunki stworzą Ci jak w domu - 6 kielichów - miło dobrze sympatycznie, Płaca też niezła - bardzo lubię 3 monet bo to są zarobki i właśnie praca Co zyskasz przyjmując posadę? Ruch działanie, zamieszanie w życiu. Co stracisz - paź monet - najbardziej skojarzył mi się z brakiem kontaktu z młodzieżą, dziećmi i z brakiem możliwości nauki, a i paź monet mówi że nie zakończysz pewnych projektów, które masz "otwarte" I przez jakiś czas nie będziesz mogła zacząć niczego nowego.. czyli starego nie skończysz nowego nie zaczniesz
      Dalsza przyszłość w 7 monet to stagnacja i stabilizacja choć Uwaga!! mogą Ci albo zaproponować większe pieniądze ale .. kiedyś - kiedy nie wiadomo, lub wręcz będziesz musiał czekać na swoje pieniądze co w połączeniu z 7 mieczy na początku rozkładu może właśnie mówić o takiej ich nieuczciwości.. brak płynności finansowej, lub obiecankach cacankach których nie spełnią..

Karty powiedziały że przejdziesz rekrutacje, atmosfera będzie miła płaca też, uważaj na obietnice mogą być bez pokrycia. Praca zamiesza Ci w życiu osobistym, zabierze spokój i stabilizacje...
      Powodzenia w podjęciu dobrej decyzji smile
      • prognosis Re: Praca 07.11.13, 01:00
        Dziękuję pięknie, jeszcze nie wiem co i jak...
        Jak kładłam sobie karty też wypadła mi 7 mieczy, a z doświadczenia wiem, że to - no właśnie - kłamstwo i obłuda, obiecanki...cacanki, zmartwiło mnie to.
        No właśnie u mnie mag - czy zatrudnią mnie? (tak) Generalnie jestem w takiej sytuacji, że nie mogę kręcić nosem, a muszę zgodzić się z każdą propozycją i nie podoba mi się to smile
        Czekam teraz na zaproszenie na rozmowę

• prognosis Re: Praca 21.11.13, 00:53
          Ja bym powiedziała, że 7 mieczy wskazała co jest i może być. Krętacze od samego początku. Rekrutacja była wnikliwa, powiedziałabym bardzo wnikliwa, bardzo interesowała ich przeszłość , próbowali wyciągnąć tajemnice mojej byłej firmy. Ja siebie nie zatrudniłabym, po tej rozmowie i miałam nadzieję , że tak będzie.
          Pieniądze nijakie (minimum), jedyny plus to mogłam nabyć doświadczenia, ale dziękuję.

Zastanawiam się dlaczego karty u kilku osób wskazywały zatrudnienie.
          • prognosis Re: Praca 21.11.13, 00:55
            prognosis napisała:

> Ja bym powiedziała, że 7 mieczy wskazała co jest i może być. Krętacze od samego
            > początku. Rekrutacja była wnikliwa, powiedziałabym bardzo wnikliwa, bardzo int
            > eresowała ich przeszłość , próbowali wyciągnąć tajemnice mojej byłej firmy. Ja
            > siebie nie zatrudniłabym, po tej rozmowie i miałam nadzieję , że tak będzie.
            > Pieniądze nijakie (minimum), jedyny plus to mogłam nabyć doświadczenia, ale dzi
            > ękuję.
            >
            > Zastanawiam się dlaczego karty u kilku osób wskazywały zatrudnienie. U mnie też to wskazywały, jedynie mój syn był innego zdania ( tak karty jemu wskazały)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka