28.12.13, 13:55
hmm czekam na kontakt od jednej pani - kontakt to szeroko pojmowany mail, sms, mms, rozmowa telefoniczna. Czy się doczekam do końca 2013 roku na jakąś informacje od pani?

Tak będzie z kontaktem ze strony Pani ze mną do końca 2013 roku

tak NIE będzie -paź kielichów
tak będzie 7 monet
wynik paź mieczy

Pani się nie odezwie - co najwyżej po szpieguje mnie w sieci - a szkoda bo chętnie bym się z Panią powymieniała doświadczeniami.

Nie mam ochoty pierwsza wyciągnąć ręki do Pani, ale zapytam jeszcze o mój kontakt z Panią i co by mi on przyniósł..

Tak będzie dla mnie jeśli ja się skontaktuję z Panią - Kochankowie 7 monet 9 mieczy
Tak będzie dla mnie jeśli się nie skontaktuję - Sąd, 6 buław, król kielichów
Co powinnam zrobić? - 4 kielichów

Mam się nie kontaktować.. czyli zostawić wszystko jak jest

A jak sądzicie Pani się sama odezwie odezwie?
Obserwuj wątek
    • freya_v Re: Kontakt? 28.12.13, 14:46
      Ja myślę że sama się odezwie tylko dość późno (7monet opóźnia).
      Paź nieczy zwykle pokazuje mi kontakt.. To zależy co on Tobie pokazuje najczęściej.
    • krakuskaa Re: Kontakt? 28.12.13, 21:09
      Algariosmile, gdzieś na Twoim blogu czytałam, że 7 Denarów opóźnia wydarzenia, nawet o cały sezon,,czyli, że ta kobieta w podanym okresie czasu się nie odezwiesmilesmile, chyba, że 7 Denarów pokazała "doczekanie się" czyli kontakt, do którego dojdzie, po długim okresie czekania= na dwoje babka wróżyła hahasmile
      w sumie z tym odzywaniem się lub nie to jest galimatias- milkną i kobiety i mężczyźni, takie czasy widać dzikie, ale ten temat stwarza fajne pole do treningu dla kart,,
      • algaria Re: Kontakt? 28.12.13, 21:31
        Dla mnie paź mieczy to tylko szpiegowanie bez ujawnienia się a 7 monet jakby to potwierdziło bo to obserwacja...
        7 monet to i opóźnienie o cały sezon ale i coś na co wpływu nie mamy - my już wszystko co mogliśmy zrobiliśmy teraz czekamy na rezultat - a ja nic w tej materii nie zrobiłam więc żadnego efektu się nie spodziewam smile

A wracając do blogu - właśnie postawiłam sobie samej na 2014 rok Cygankę, którą zaprezentowałam w maju i siedzę patrzę oczom nie wierze i już mi się odechciało roku przyszłego wink
        • krakuskaa Re: Kontakt? 28.12.13, 21:35
          czyli co?- wyszło tak dobrze Algariosmile, że oniemiałaś?
          • algaria Re: Kontakt? 28.12.13, 21:45
            Taaa pewnie oniemiałam ze wzruszenia taki cudny rok mi się szykuje - z 5 monet na pracę miłość i seks - rycerz mieczy i z osobistą misją w 9 mieczach - wprost skacze z radości muszę tylko uważać by sobie nogi nie złamać wink
    • inguszetia_2006 Re: Kontakt? 28.12.13, 22:11
      Witam
      Bardzo zły układ masz na kontakt z tą panią. Bo Kochankowie i 7 monet i 9 mieczy mówią mi o tym, że ona cię wprawi w stan jakiegoś rozedrgania emocjonalnego, podrzuci ci może jakieś pomysły, które będą dla ciebie niekorzystne, wyniszczą cię psychicznie. 7 monet to "chybienie celu" według Crowleya. To jest dobre określenie w tym przypadku. Pomysły bezsensowne, zabierające czas i denerwujące, bo człowiek by chciał, a nie wie jak i po co?
      I nie są mu pisane,te pomysły, są raczej wdrukowane prze kogoś. A zatem - wybory, rozdroża w Kochankach, chybienie celu w 7 monet. I 9 mieczy jako podsumowanie historyjki. Cierpienie psychiczne, poczucie osaczenia i chęć ucieczki z pułapki. Widzę to kiepsko.
      Jak się nie skontaktujesz to masz spokój. I coś więcej. Tak miało być właśnie. W Sądzie masz karmę,która cię prowadzi, w 6 buław, wiadomo - radość i spokój, w Królu Kielichów - patrona rodowego, przyjaciela. To jest piękny układ ochronny moim zdaniem. Strzeżonego Pan Bóg strzeże. W 4 kielichów też masz wskazówkę, żeby poprzestać na tym, co masz, to powinno ci wystarczyć, bo niczego więcej ci nie potrzeba. Nie potrzebujesz kontaktu z tą panią, po prostu. Nie da ci niczego w sferze emocjonalnej, czego nie masz w tej chwili. No chyba, że szukasz dymu;-P Karty pięknie ci pokazały, że masz unikać kontaktu wręcz. Dwa razy 7 monet. Dwa razy karta pn. "chybienie celu".
      Pzdr.
      Ing
      • algaria Ing 28.12.13, 22:33
        Ty mi Kobieto Miła oczy otworzyłaś.. a po khmm mi kontakt z tą babą?? skoro to chybienie celu - niech się nie odzywa i już - było minęło przeszło wink znajomość do kosza i po bólu
        • inguszetia_2006 Re: Ing 28.12.13, 22:47
          Witam
          No to może teraz wklej tę swoją Cygankę, to się pobawimy;-P Skoro babę masz z wozu, to może coś jeszcze ci odpadnie;-D
          Pzdr.
          Ing
          • algaria Re: Ing 28.12.13, 22:51
            No to juz gnam big_grin z cyganami
    • algaria Re: Kontakt? 01.01.14, 17:55
      Kontaktu nie było z pani strony ani ja nie podejmowałam prób kontaktu z Panią

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka