Zgłosiła się do mnie kobieta której 4 miesiące temu zaginął kot. Wyskoczył przez okno - kot nie był w swoim miejscu zamieszkania, gdyż właściciele byli na wczasach a kotka powierzyli rodzinie.
Nie znam się na fizjonomii kotów ale czy jest możliwe by kot szedł do swojego domu?
Zrobiłam rozkład
Sygnifikator - 10 buław
czy kot żyje - 5 buław /10 monet
udział osób trzecich - Księżyc
Gdzie obecnie przebywa - rycerz mieczy
Czy kot się odnajdzie 9 buław/ Sąd
Co powinna zrobić właścicielka - 3 monet
Czas odnalezienia kota - do 2 tygodni 3 kielichów
do miesiąca Wieża
do pół roku królowa buław...
Kot jest bardzo przytłoczony przybity zmęczony, ale żyje, nie było udziału osób trzecich w zaginięciu kota co pokazał Księżyc (zapytałam by sprawdzić czy rodzina nie okłamała właścicieli) - Kot według mnie jest w drodze - ma do przebycia około 200 km. On mógł tez zostać wywieziony - np przybłąkał się i ktoś go zabrał. Kot się odnajdzie ale nie od razu - 9 buław mówi o przerwie odsunięciu i przesunięci ale Sąd ewidentnie mówi o odrodzeniu się. Co powinna zrobić właścicielka - powinna pytać szukać ale i wykupić ogłoszenia w prasie lokalnej czy na portalach ogłoszeniowych - ja bym jeszcze poszukała w schroniskach.
Kiedy się odnajdzie? niby 3 kielichów to świętowanie ale jak już wiemy karta ta niekoniecznie mówi o pozytywnym rezultacie.. może miesiąc skoro wyszła Wieża jedyny AW w wyniku - ja jednak obstawiam do pół roku w końcu królowa buław to kobieta spełniona
A Wy co widzicie i jak?