06.01.14, 16:19
Wzięłam rozkład miesięczny i dopasowałam tylko do uczuć

Ogólna atmosfera uczuciowa stycznia - 6 buław
Najważniejsze wydarzenie uczuciowe w styczniu-2 kielichów
Niespodzianki - Głupiec
To Panią ucieszy - Księżyc
To panią zasmuci - Sprawiedliwość
Trudności - rycerz monet

Szykuje się triumfalny powrót w pięknym stylu - Styczeń uczuciowo dobry miły radosny. Najważniejsze wydarzenie spotkanie rozmowy uczucia czułostki miłostki przyjaźnie. Coś nowego coś Cię zaskoczy w Głupcu - może jakaś podróż z ukochanym, albo odkryjesz w sobie radość dziecka z uczuć.. albo.. ciąża? wink Bo z księżycem który jest jako radość Głupiec może pięknie pokazywać ciążę... Sprawiedliwość to karta najbardziej a'uczuciowa - w niej nie ma uczuć. Może za bardzo zaczniesz się martwić i przejmować. Wyluzuj.. Karty na styczeń ładne nie ma co na zapas się martwić. Rycerz monet to powolne dążenie do celu i może Ty będziesz chciała szybko i już... ale ja ze Sprawiedliwością i ten właśnie rycerz bym powiedziała o trudnościach w pracy - mimo że rozkład był na uczucia i uczucia wypadły świetnie i nie ma czym się przejmować - karty zasygnalizowały problemy w pracy... także uważaj.
Obserwuj wątek
    • krakuskaa Re: Krakuskaa 06.01.14, 16:40
      Dziękujęsmile
      A czy Sprawiedliwość nie będzie oznaczała po prostu małżeństwa? Bo w pracy to raczej kołowrót się szykuje, jak co roku, to takie trzy najbliższe tygodnie podsumowujące półrocze, dużo pracy, trzeba zdążyć z terminami, papierami, i jeszcze dyplomatycznymi rozmowamiwink
      Ciąża? No ba smile, dla mojego m. to byłaby radość, dla mnie znak, że koniecznie trzeba pójść do dietetykawink, żeby nie wyjść poza rozmiar 36 hahahah
      Być może zdarzy się spotkanie- to fakt, ale jeszcze się waham.
      Algario a rycerz to osoba czy działanie?
      Pięknie dziękuję i w lutym zweryfikujęsmile
    • algaria Re: Krakuskaa 06.01.14, 17:01
      Sprawiedliwość nigdy mi nie pokazuje małżeństwo - wręcz rozstanie z odcięciem definitywnym
      Rycerz to osoba kolega z pracy jak i działanie czyli nawet pracoholizm - nudy, praca - dom dom praca, powolne dążenie ale na prawdę powolne...
      • krakuskaa Re: Krakuskaa 06.01.14, 17:13
        ahasmile
        to te trudności to pewnie zasypanie pracą, no i tego się spodziewam, smile
        thx

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka