Dodaj do ulubionych

Zakochałam się;-P

25.03.14, 09:51
Witam
W Kartach Twórcy się zakochałam. Muszę je mieć natychmiast! Pierwszy raz miałam kontakt z nimi i jestem pod wrażeniem. Też tak macie? Moje przesłanie szło jakoś tak - "co sobie wyobrazisz to jest twoje i staje się faktem". Rewelacyjnie. Pokochałam od pierwszego wejrzenia. Macie je może? Dobrze was prowadzą? Czy na manowce?;-P
Pzdr.
Ing
Obserwuj wątek
    • babowa Re: Zakochałam się;-P 25.03.14, 09:59
      nie nadazy człowiek za toba
      niby jeczy na wszechobecna wieze, ale nie daje poznac po sobie ze sie zgruzowana czuje
      potem zadziwiona , ze juz wiezy nie ma , po chwili przeszczesliwa ze , marzenie jej sie spełniło
      dzis sie zakochała
      karciana kozica
      skad ty sie urwałas, czym sie zywisz i jakie sa twoje korzenie?
      • inguszetia_2006 Re: Zakochałam się;-P 25.03.14, 10:09
        Witam
        No nie nadąży, prawda to. Ja sama za sobą nie nadążam. Takie są losy czwórki w piątce, lub jak wolisz piątki w czwórce;-P Przynajmniej wiem, że jest jakieś "logiczne" uzasadnienie. I że nie zwariowałam, tylko taka moja natura. Ciężko mi ze sobą wytrzymać, oj ciężko, ale co zrobisz? Oka nie wyjmiesz! Dziś mam powera, bo gadałam do 1 w nocy z kolegą. Sms-owo, żeby nikogo nie obudzić i tak żeśmy się rozchichotali, że do dziś mnie trzyma. Dobrze mieć przyjaciół, dobrze ich mieć, tra la la!
        Pzdr.
        Ing
    • nagietek123 Re: Zakochałam się;-P 25.03.14, 14:54
      Po tytule to ja oczekiwałam jakiś atrakcji damsko - męskich wink
      Świetnie, że tak Ci przypadły do gustu, że się rozumiecie smile
    • algaria Re: Zakochałam się;-P 25.03.14, 15:45
      Nie mam - nie znałam, zobaczyłam i są fajne smile
      Jak będziesz miała to się polecam jako królik smile
      • inguszetia_2006 Re: Zakochałam się;-P 26.03.14, 09:19
        Witam
        Oczywiście, Algario, że na was przetestuję;-D Ciągle o nich myślę. A do sklepu mi nie po drodze, ale jest na Puławskiej taki jeden i na pewno tam wdepnę niebawem. Bo chcę w łapkach poobracać najpierw. Tymczasem śmigam do Ani Kurasiewicz ciągnąć coś na dziś. Dobrze mi robią na głowę te karty.
        Pzdr.
        Ing

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka