liki0 05.04.14, 02:27 Witam, nie jestem w ciąży i już raczej nie będę. Ciekawi mnie jednak podejście do kobiet w ciąży, dlaczego nie chcą im wróżyć? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krakuskaa Re: ciąża 05.04.14, 10:27 Chodzi o to, że stawianie kart dla konkretnego człowieka to ingerencja w jego energię, dlatego kobiety w ciąży nie powinny być "prześwietlane" w taki sposób. Mają bezpiecznie donosić ciążę, bez zakłóceń. I wszystkie profesjonalistki tarotowe dbają o to, aby się tej zasady trzymać. To tak w skrócie, może dziewczyny coś jeszcze powiedzą w tej kwestii,, Odpowiedz Link
nagietek123 Re: ciąża 05.04.14, 10:44 To mądra zasada, a co jeśli wróżba byłaby niepomyślana? Kobieta miałaby żyć w lęku, martwić się? Odpowiedz Link
babowa Re: ciąża 05.04.14, 11:43 beda w ciazy z najmłodszym dzieckiem korzystałam z porad tarocistki wiedziała, o tym i karty stawiały normalnie pytałam o rozne sprawy, ciekawa byłam tez o nowe dziecko ale własnie na temat potomka kart stawiac nie chciała poinformowała mnie jedynie, ze porod ok i dziecko ma byc całe i zdrowe Odpowiedz Link
algaria Re: ciąża 05.04.14, 16:27 Bo to też można rozdzielić - kobieta w ciąży pyta o coś i kobieta w ciąży pyta o nienarodzone dziecko... W pierwszym przypadku kobieta może przed wróżką ukryć swój stan a zapytać o finanse i wróżka odpowie i nic się nie stanie - choć nie powinno się mieszać energii.. w drugim przypadku kiedy kobieta pyta o ciążę - ja nie wróżę, bo... wyjdzie że wszystko ok a kobieta poroni - wyjdzie że poroni - jak kobiecie to przekazać.. a jak nie poroni to lęk strach nerwy i obawy - kobiecie w ciąży spokój jest potrzebny i wiara że dziecko będzie całe i zdrowe, a nie szarpanina. Dlatego żadna szanująca się i klientkę wróżka nie postawi kart na przebieg ciąży czy przebieg poronienia. Na sam poród oczywiście można choć to też zależne jest od podejścia wróżki do takich spraw. Za to na płeć dziecka uwielbiam wyciągać karty, na zasadzie zabawy i tylko tak wróżę kobiecie w ciąży Odpowiedz Link