Dodaj do ulubionych

no dobra, i wszystko bedzie jasne, ezo nie ezo:0

13.04.14, 23:27
zauwazyłam nowy rozklad algarii i na sobie go przetestowałam
jakos mnie nie zdziwiły karty:p
troszke go pod siebie zmodyfikowałam, wyrzuciłam kilka zbednych, :p, propozycji

1 Czy posiadasz uzdolnienia ezo krol mieczy
2 W którą stronę powinieneś się rozwijać 3 buławy
- Tarot kaplanka
- chiromancja krol buław
- inne karty paz denarow
3 Czy powinnaś szukać mistrza 2 miecze
4 Czy poznanie ezo powinno być Twoją drogą 4 puchary
5 Czy będziesz miał z tego zysk materialny2 denary
6 Rada 4 miecze

1. i tak, wyszło mi , ze dobrym rzemieslnikiem mam szanse zostac:p oraz ze jako cerber forum sprawdzam sie doskonale:d
2. nie bardzo wiem co dalej, bo widze ze mi sie misz masz porobił , bo jak to ja, nie do konca przeczytam a karty juz wyciagnełam
na pewno powinnam dope ruszyc i zaczac cos nowego, bardziej na powaznie myslec o kartach
tarot jest mi chyba tu najblizszy i z nim powinnam pracowac najbardziej
3 co do szukania mistrza, to zaprzestałam , odpusciłam a czy powinnam?
chyba nie, iniucja, rozum i odpowioednie podejscie , skupienie powinno mi na razie wystarczyc
4 sprawy ezo to nie moje powołanie, to tylko raczej mrzonki, checi ale nic na powaznie
5. kasa tez tu raczej nie ma znaczenia, choc ta dwojka to takie pol na pol i raz jest a raz nie, wiec moze kiedys nadarzy sie okazja jakas?
choc watpie szczerze, bym se podjeła za pieniadz komus karty stawiac

6 rada - 4 miecze, czyli mam sie nie spieszyc, to czas na przemyslenia, dpojrzewanie
rzemieslnik ok, geniusz zaden :p
cerber- doskonały :d
no ktora kolejna sie tu wybebeszy?
:d
Obserwuj wątek
    • algaria Re: no dobra, i wszystko bedzie jasne, ezo nie ez 13.04.14, 23:40
      Ja powiem tak - kapłanka na Tarota to jest to.. przy innych kartach musisz poćwiczyć w paziu denarów - to nauka jest studia. resztę odpuść wink

Tak 2 mieczy mówi o własnym wtajemniczeniu - praca ze sobą i swoją intuicją a nie powielanie czyjegoś widzenia i ślepo spijania z ust czar
      Satysfakcja finansowa - jak najbardziej 2 denarów to praca ale nie ciągła tylko raz jest raz nie
      Sądzę że obecnie w 4 pucharów stanęłaś i nie chce ci się, przemyśl i ewentualnie rusz z tej 4..
      ale jako rada tak nie spiesz się wszystko w swoim czasie, małymi kroczkami lepiej i mocniej zbudujesz niż gwałtownym podejściem - ogień trzeba podsycać a nie rozpalić szybko i ugasić jeszcze szybciej..

Powodzenia mała smile
    • inguszetia_2006 Re: no dobra, i wszystko bedzie jasne, ezo nie ez 14.04.14, 09:06
      Witam
      No to ja też, na szybko z rana, bo później nie będę miała czasu.
      Czy mam? - Arcykapłan
      W którą stronę mam iść? - As monet
      Tarot? - 8 mieczy
      Chiromancja - Kochankowie
      Inne - Powściągliwość
      Czy powinnam szukać mistrza? - 4 mieczy
      Czy to moja droga? - Księżyc
      Zysk - 2 mieczy
      Rada - 5 mieczy
      Czyli tak, mam zdolności w Arcykapłanie i mam zostać jasnowidzem(As monet);-D Karty i inne nie dla mnie. Mistrz mi niepotrzebny, urodzę coś podczas księżycowych dni, wtedy gdy wyciszam się, a nade mną wiszą miecze. Księżyc jako droga? Hm... Biorę na TAK. Bo to intuicja i pływanie w przestworzach. Ja mam Księżyc w Raku. To mnie prześladuje Księżyc.
      Zysk będzie taki, że dogadam się z swoim cieniem w 2 mieczy, pogodzę piątkę z czwórką i jedynkę z szóstką. Rada - 5 mieczy. Rzuć pracę i rozwijaj swoje zdolności;-P To jest ponoć karta mistyków, więc wchodzę w to! Nie rzucając pracy, bo aż tak mi Księżyc jeszcze nie zaszkodził;-D No to u mnie jest właśnie tak jak powyżej. Rokuję, co nie?
      Pzdr.
      Ing
    • algaria a ja za wami jak za papugami :P 14.04.14, 16:02
      I się okaże że przeorycha nie ma talentu ezo, ale na świeczniki się pcha big_grin

1 Czy posiadasz uzdolnienia ezo - 6 mieczy
      2 W którą stronę powinieneś się rozwijać - 8 monet
      - Tarot - 10 kielichów
      - wahadło - 2 monet
      - inne karty - król monet
      3 Czy powinnaś szukać mistrza - Zawieszony
      4 Czy poznanie ezo powinno być Twoją drogą - Śmierć (paź buław)
      5 Czy będziesz miał z tego zysk materialny Diabeł
      6 Rada Księżyc

Oto co znalazłam na temat 6 mieczy - Świat Szóstki Mieczy to zwariowana kraina paradoksu, pełna rzeczy niewiarygodnych dla przeciętnego człowieka; kraina w której swobodnie przechadzają się tylko geniusze - i wariaci.
      Szóstka Mieczy jest jedną z najlepiej wróżących kart, jeśli chodzi o twórczość. Mówi o błyskotliwych pomysłach, o znajdywaniu czegoś, kto nikt jeszcze dotąd nie wymyślił. Można śmiało powiedzieć, że jest to karta SZALONYCH GENIUSZY. Crowley nazwał tę kartę NAUKA.. czyli mam się uczyć, ale bez mistrza sama ze sobą Przy Tarocie może mnie dopaść dojście do ściany, czyli że nic więcej nie osiągnę ponad to co mam, co umiem Wahadło w 2 monet no waha się a inne karty w królu monet też mówią że coś tam zgłębię i nic więcej.
      Śmierć daje rozwój i przejście z jednego etapu do drugiego, ale czy drogą powinno być? Zysk w Diable a rada w Księżycu - nie łudź się drogie dziecko, szkoda czasu i atłasu wink
    • anuszzka Re: no dobra, i wszystko bedzie jasne, ezo nie ez 15.04.14, 00:37
      zauwazyłam nowy rozklad algarii i na sobie go przetestowałam
      jakos mnie nie zdziwiły karty:p
      troszke go pod siebie zmodyfikowałam, wyrzuciłam kilka zbednych, :p, propozycji

1 Czy posiadasz uzdolnienia ezo krol mieczy
      2 W którą stronę powinieneś się rozwijać 3 buławy
      - Tarot kaplanka
      - chiromancja krol buław
      - inne karty paz denarow
      3 Czy powinnaś szukać mistrza 2 miecze
      4 Czy poznanie ezo powinno być Twoją drogą 4 puchary
      5 Czy będziesz miał z tego zysk materialny2 denary
      6 Rada 4 miecze

Witam,
      Ezo jako hobby, pasja jak najbardziej. Tarot to strzał w 10, masz prawdziwy talent jako wróżka.
      Karty radzą, aby to był "dodatek" do życia, nie cel sam w sobie (bo się zanudzisz;P). Jesteś mądrą osobą i masz dystans do siebie i kart, co pokazuje król mieczy (i taka powinna być wróżkawink )
      Powodzenia!
    • inguszetia_2006 Re: no dobra, i wszystko bedzie jasne, ezo nie ez 15.04.14, 19:49
      Witam
      I co? To koniec ma być, niby? Szanowne koleżanki wymiękły ze strachu... czyżby?wink
      No, dziewczyny. Wstawiać,wstawiać swoje ezo portrety. Popatrzymy i wybierzemy zwycięzcę, tj. najbardziej rokującą, najjaśniejszą "gwiazdę", godną pobić najsłynniejszego wróżbitę w kraju! Nie musicie jeść teraz/dziś kolacji, jutro zjecie śniadanie i też będzie dobrze;-P
      Pzdr.
      Ing
      • babowa Re: no dobra, i wszystko bedzie jasne, ezo nie ez 15.04.14, 19:59
        no dobra, ta najjasniejsza wygra i co dalej?
        trzeba by było jaka nagrode ufundowac?
        tak mysle, ze lico tej ezoszczesciary mogłoby ozdabiac nasze forum przej okres swiat moze

ja sie beda teraz pchac by wygrac :0

ja tam z racji swej skromnosci z nagrody rezygnuje, jak by co :p

big_grin
        • algaria Re: no dobra, i wszystko bedzie jasne, ezo nie ez 15.04.14, 20:09
          Ty już nie brzęcz babowa - bo mnie namawiałaś co bym forum okrasiła zdjęciem swym za królika - jak chciałam niczym króliczek playboya a Tyś od razu mi każesz sweter w górę i cycki bym wstawiła... i jak to ładnie ujęłaś i się rozmarzyłaś . ile wejść byśmy miały big_grin
          • babowa Re: no dobra, i wszystko bedzie jasne, ezo nie ez 15.04.14, 20:20
            ty, idz ty
            jakiego krolika?
            ja o zajaczku wielkanocnym wspomniałam i jajeczkach
            swiateczny nastroj wprowadzic chciałam
            kroliczek playboya?
            matkoo
          • leda-is-one Re: no dobra, i wszystko bedzie jasne, ezo nie ez 15.04.14, 21:26
            jak to ładnie ujęłaś i się rozmarzyłaś . ile wejść byśmy miały

w kwestii formalnej..o jakich to wejsciach jest mowa?!! dopytac chciałam...

Ja sie poddaje prześwietleniu,jezeli jakis rentgen by zechciał..bo ja nadal w dołku jestem a ten zaćmiony czerwony Księżyc jeszcze mnie dobił;-(
            • inguszetia_2006 Re: no dobra, i wszystko bedzie jasne, ezo nie ez 15.04.14, 21:45
              Witam
              Ja ci mogę, ale nie wiem, czy ktoś już nie zaczął. Hm? To najwyżej będą dwie Ledy;-D
              Pzdr.
              Ing
              • inguszetia_2006 Re: no dobra, i wszystko bedzie jasne, ezo nie ez 15.04.14, 22:00
                Witam
                No to Leda.
                Czy posiadasz uzdolnienia ezo - Cesarzowa
                2 W którą stronę powinieneś się rozwijać - Król monet
                - Tarot - 4 monet
                - wahadło - Król buław
                - inne karty - 6 buław
                3 Czy powinnaś szukać mistrza - Królowa Kielichów
                4 Czy poznanie ezo powinno być Twoją drogą - Rydwan
                5 Czy będziesz miał z tego zysk materialny - 10 denarów
                6 Rada - Księżyc
                Sama widzisz, że "inne karty";-D Może Cygańskie albo Lenormand? W Rydwanie masz powera i cię pcha w dobrą stronę. Mistrzem ma być kobieta, przyjazna. Czyli, że jesteś na dobrym forumwink Bo tu same przyjazne, anielice prawie, dopóki rogów nie wystawią. I kurczę, będziesz na tym zarabiać, a juści. 10 denarów to przeca kupa hajsutongue_out I Król monet się pojawił. Rada w Księżycu? Intuicję ćwiczyć? Zagadki będą najlepsze do ćwiczeń, myślę tak sobie, skoro już na forum anielskim jesteś. A poza tym nie bać się swojej ciemnej strony, obudzić "demona" na chwilkę i mu nakłaść po ryjuwink A Cesarzowa to ma intuicję, bo to matka, a matki mają intuicję, oj mają. Bo muszą.
                Pzdr.
                Ing
                • leda-is-one Re: no dobra, i wszystko bedzie jasne, ezo nie ez 16.04.14, 07:03
                  Prosiłam wczoraj o juz otrzymane..tym bardziej Ci dziekuję.nie sprawdziłam,nasze wpisy się rozmineły,ja chodze spać z kurami;-(

Tymczasem na dzień dobry taka niespodziankawink
                  Twoja diagnoza jest dla mnie zaskoczeniem, bardzo mi się podoba,pokazuje pewnie moje lenistwo w tej Cesarzowej,wszak ona leniwa i zadka nie ruszy..moze i to ze ja nie umie bez żywego człowieka naprzeciw interpretowac kart?
                  No sam lukier i mniód..ale z papierami.,Zobowiazujesz mnie Ing, do pracy zeby miec w koncu ten hajs..
                  Czy w tej 6 buław może być bioterapia?nie inne karty?
                  Bo ja szkolony, dyplomowany bioterapeuta.,nawet z osiagnięciami,tylko teraz na wygnaniu.

Bankowo jestem na dobrym forum,mnie kręci troche pieprzu,troche miety.. ,nie lubie mdłych smakówwink
                  Klimaty anielskie tu panujace, jak najbardziej mi odpowiadaja a poroże moje tez jest mocne pod aureolą/jak trzeba oczywiscie/..
                  Mistrza tez tu znalazłamwink.
                  Tylko czy ten mój Rydwan nie złapał kapcia chwilowo...
                  Przydałoby się temu mojemu demonowi nakłąść po ryju, bo ja tej mojej mrocznej strony unikam i trzymam w uśpieniu..wole nie wiedzieć,mówisz ze trzeba się odważyc?
                  Dziekuję za motywacje,uswiadomiłaś mi mojego mega lenia;-( bardzo realnego i prawdziwego.Księzyc tez prawdziwy..wszystko by sie zgadzało.

Oczywiscie bardzo.bardzo Ci dziękuje za przeswietlenie/mimo póznej pory pracownie rengenowską dla mnie otworzyłaś/.
              • leda-is-one Re: no dobra, i wszystko bedzie jasne, ezo nie ez 15.04.14, 22:02
                Ing ,to ja będe bardzo wdzięczna i pięknie proszęwink
    • ag_at5 Re: no dobra, i wszystko bedzie jasne, ezo nie ez 15.04.14, 21:44
      Mnie też možna prześwietlić ale chyba szkoda czasu tongue_out
      • tekla-ja tyż sie prześwietlę! 16.04.14, 06:24
        1. Czy uzdolnienia posiadam - Koło Fortuny...hmmm
        2. W ktora stronę zmierzać - 2 mieczy...oooo
        tarot - Kapłanka...ciągle sie douczać?
        chiromancja - 4 monet..to nie dla mnie!
        inne karty - Królowa buław..bardziej się zaangażowac?
        3. Czy mistrza szukać - Eremita...chyba raczej nie
        4. Czy ezo to moja droga - Diabeł...ki diabeł?
        5. Czy zysk będzie - 5 monet...aha
        6 Rada - Rydwan...?

• nagietek123 I ja, i ja! 16.04.14, 21:59
          Czy uzdolnienia posiadam - Mag
          2. W którą stronę zmierzać - Gwiazda
          tarot - Wieża
          analiza snów - Koło
          runy - 5 mieczy
          3. Czy mistrza szukać - Moc
          4. Czy ezo to moja droga - 3 kije (Świat)
          5. Czy zysk będzie - 4 kijów
          6 Rada - Paź kijów (Rycerz denarów)
          No więc jakies tam predyspozycje pewnie posiadam. Gwiazda mnie prowadzi, wskaże kierunek. Z Tarotem nie powinnam sie mierzyć? Lepiej zając się snami. Czy szukać Mistrza? Zapewne tak, albo może ta moc jest we mnie?
          Ezo chyba nie będzie moja drogą - 3 kijów, dobrałam Świat.
          Raczej dla siebie, w zaciszu domowym.
          Rady nie rozumiem, wykazać wieksza aktywnośc.
        • freya_v Re: tyż sie prześwietlę! 16.04.14, 22:30
          Rada-rydwan- więcej pewności siebiewink
          ja zrobiłam parę dni temu ten rozkład ale jak mi pierwsza karta 7mieczy wypadła to mi ręce opadłytongue_out
          • babowa Re: tyż sie prześwietlę! 16.04.14, 22:43
            freya:d
            własnie przed chwila o tobie myslałam, zes przepadła bez wiesci
            a ty przezywasz 7 mieczy?
            e tamwink

czemu sie nie odzywasz?
            jakos mi tu cie brakowało

nie badz cytra, daj reszte tych ezo przesłan:0
            bedzie nam razniej :d
            • freya_v Re: tyż sie prześwietlę! 16.04.14, 23:07
              Rzecz w tym że już nie pamiętam co mi tam wyszło. Ale pamiętam że bardzo marnie wypadłam w tym rozkładzietongue_out jak ktoś chętny mnie prześwietlić to chętnie poczytamwink sama się za to już brać nie będętongue_out
      • freya_v AG_AT5:) 17.04.14, 14:35
        Jeśli można..
        Czy posiadasz uzdolnienia ezo-6 monet
        w którą stronę powinnaś się rozwijać-księżyc
        tarot-5 buław
        runy-moc
        inne karty-pustelnik
        czy powinnaś szukać mistrza-głupiec
        czy poznanie ezo powinno być Twoją drogą-król buław
        zysk-król puchar
        rada-paź monet
        zdolności masz napewno a księżyc obok pokazuje że nie odkryte.. Paź monet zachęca do nauki, narazie bez mistrza. Sama narazie powinnaś zapoznać się z tematem. Myślę że z runami bardzo szybko byś się dogadała. I jest duże prawdopodobieństwo sukcesów na tym polu(król buław) o zyskach narazie nie ma co mówić bo przed królem puchar długa droga by zebrać te wszystkie mądrości i zrobić z nich materialny użytek. Jak wiadomo król puchar nie podejmuje tak szybko decyzji ale karty bardzo zachęcają żebyś spróbowała się z nimi zapoznać.
        Tarot w 5 buław widać budzi duże emocje w Tobie i jest dla Ciebie intrygujący.. Inne karty jak najbardziej tak ale pustelnik musi się trochę naszukać by znaleźć coś dla siebie. No i przy pustelniku to raczej nic z aniołów bardziej typu "mądrość ukrytych królestw" o ile dobrze pamiętam babowa je ma to Ci mogłaby je przybliżyćwink
        runistek też tu nie brakuje więc i na tym polu wskazówki tu znajdzieszsmile
        myślę że naprawdę warto zainteresować się tematem run.. Ja zrezygnowałam bo mi kiedyś diabeł nie wypadłtongue_out
        • ag_at5 Re: AG_AT5:) 17.04.14, 15:01
          Freya, dzięki jak nie wiem co.
          Wrócę, ciągle wracam do różnych dziwactw smile Coś mnie ciągnie.
          Coś nieuchwytnego. Szukam swojej ścieżynki w tej kwestii. Interesowałam się astrologią, numerologią i czegoś mi ciągle mało.
          Nie liczę na zyski, liczę na zrozumienie czegoś.

Dzięki. Wrócę po załatwieniu najważniejszych spraw.
          Pozdrawiam serdecznie Wszystkie.
    • prognosis Re: no dobra, i wszystko bedzie jasne, ezo nie ez 18.04.14, 02:12
      Czytam, że nie trzeba samej poddać się weryfikacji. Hm... to może nieśmiało i ja poproszę, kart na siebie nie lubię stawiać. Odwdzięczę się przesłaniem anielskim)
      • nagietek123 Re: no dobra, i wszystko bedzie jasne, ezo nie ez 18.04.14, 13:58
        To ja sobie pozwolę wyciągnąć karty smile

1. Czy uzdolnienia posiada Prognosis - Rydwan
        2. W która stronę powinna zmierzać - Głupiec
        tarot - Królowa kijów
        chiromancja - Sąd
        runy - As kielichów
        inne karty - Eremita
        3. Czy mistrza szukać - Mag
        4. Czy ezo to moja droga - Kochankowie
        5. Czy zysk będzie - Król denarów
        6 Rada - 10 mieczy
        Uważam, że masz duże uzdolnienie i intuicję. Możesz, a nawet powinnaś zawierzyć swojej intuicji - Głupiec. Jeśli jeszcze nie zaczęłaś, to szczególnie runy Ciebie pokochają.
        Myślę, że ezo to Twoja droga - wybierzesz sercem - Kochankowie. Zysk będzie, a jakże, choć i przykrości też doświadczysz...
        • prognosis Re: no dobra, i wszystko bedzie jasne, ezo nie ez 19.04.14, 23:47
          Nagietku masz rację, mam intuicję i pracują nad nią dalej. Zawsze jej słucham. Runy kocham i one są dla mnie. Pierwsze runy z gliny zrobił dla mnie mąż. Trwało trochę nim zrozumiałam, że to właśnie runy są dla mnie. Zaczynałam jak większość z nas od tarota.
          • prognosis Re: no dobra, i wszystko bedzie jasne, ezo nie ez 19.04.14, 23:48
            Nagietku przesłanie anielskie jutro wstawię
    • inguszetia_2006 Re: no dobra, i wszystko bedzie jasne, ezo nie ez 21.04.14, 11:35
      Witam
      To ja Freyę trzasnę, bo mi blisko do niej jakoś tak po runicznej ścieżce.
      Że ona Freya a ja ING;-D He, he...
      1 Czy posiadasz uzdolnienia ezo - 4 mieczy/4 denarów
      > 2 W którą stronę powinieneś się rozwijać - Paź kielichów
      > - Tarot 3 buław
      > - chiromancja 4 buław
      > - inne karty 5 kielichów
      > 3 Czy powinnaś szukać mistrza - Świat
      > 4 Czy poznanie ezo powinno być Twoją drogą - 8 buław
      > 5 Czy będziesz miał z tego zysk materialny - Walet monet
      > 6 Rada - Siła
      No, no... Freya mocno stąpa po ziemi, wbrew pozorom;-P Dwie czwórki. Dwie silnie związane z materią i prawem. Ale pytanie było, czy posiada, a czwórki mówią o posiadaniu, więc posiada. W czwórkach jest się w domu. Osiada się. Stoi się pewnie. Paź kielichów? Freya będzie wróżyć z fusów, czyżby?;-D Tarot - super, patrzymy w dal, sięgamy wzrokiem tam, gdzie się nie sięgało, chiromancja - tu dopiero będzie miała Freya używanie. To jest prawdziwy dom. Zainteresuj się tym domem. I zdecydowanie potrzebny jest mistrz. W Świecie nie ma samotności, trzeba szukać mistrza. Droga w 8 buław? Oj tak, oj tak. Dużo ognia, dużo się dzieje, pasuje bardzo ta karta do drogi w ogóle. Pięknie mi się wyciągnęło;-P Zyski w walecie nieduże, ale zawsze coś. Rada w Sile? Ćwiczyć, uczyć się, panować nad emocjami,nie zbaczać ze ścieżki, ufać sobie.
      Pzdr.
      Ing
      • freya_v Ing:) 21.04.14, 16:12
        Dziękuje ślicznie za karty.. Parę słów jak to widzę moim okiem..tongue_out 4 mieczy bardzo często mi ostatnio wypada w ogóle. Myślę że karty dają mi sygnał że już przeciążenie materiału mam i powinnam odpocząć od ezoterykitongue_out
        3 buław mi się podoba.. Daje szerokie horyzonty i widać że w tarocie próbuje odkryć coś więcej niż przyszłośćwink
        chromancja kiedyś mnie trochę interesowała ale to zbyt skomplikowane mi się wydało. Bo skąd mieć pewność która to która linia.. Moje są tak porozkładane że nadal nie wiem która to serca a która rozumubig_grin
        świat na mistrza jest super bo swoje autorytety mam a świat to coś jeszcze.. To internet który jest nie wyczerpalnym źródłem wiadomościtongue_out
        8 buław hm.. Zawsze myślałam że tarot przyda się na emeryturzewink zysk w paziu monet by mnie zadowolił i widać że się wiecznie uczyć będętongue_out rada siła.. Kurde skąd jej tyle brać kiedy ja jak na tej 4 mieczyuncertain
        ciekawe jest to co napisałaś o twardym stąpaniu bo mi tu już Leda pokazała że mam mocno obsadzonego koziorożca w horoskopie a karty uparcie mnie w 7 puchar pokazywałytongue_out
        ciekawą perspektywę pokazują karty, piszę się na wszystko tylko nie na chiromancjęwink dzięki jeszcze razsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka