23.05.14, 14:35
Witajciesmile pomóżcie proszę podjąć decyzję, zajmowałam się stawianiem kart jednakże za namową pewnego człowieka zrezygnowałam i zniszczyłam karty. Nie wiem czy słusznie zrobiłam ponieważ do tej pory ciągnie mnie do nich, widzę je wszędzie hehe czy to możliwe ze karty tak na człowieka oddziaływują?
Obserwuj wątek
    • freya_v Re: karty 23.05.14, 14:42
      Też tak kiedyś miałamtongue_out jak próbowałam się rozstać z nimi to wszędzie się pojawiały w gazecie w telewizji w rozmowach gdzie kolwiek zajrzałam. Możliwe że karty Cię "wybrały" i stąd ten pociąg.. To działa podobnie jak karma dopuki czegoś w związku z tym nie prze pracujesz to tak łatwo nie odpuścitongue_out
      • ana2402 Re: karty 23.05.14, 14:48
        Dziękuje za udzielenie odpowiedzi, chciałam zeby inna osoba spojrzała na to obiektywnie potrzebowałam potwierdzenia bo w głębi duszy bardzo mi ich brakuje, narazie muszę poczekać z nabyciem nowej tali ale to nie ucieknie hehe
        • freya_v Re: karty 23.05.14, 14:57
          W kartach wyszłaś mi jako osoba taka poszukująca odpowiedzi wskazówek (rycerz puchar) i karty Ci to jakoś wynagradzały a teraz bez nich taka zagubiona się czujesz. Ten facet też mi wyszedł który Cię zniechęcił do tego widać że umie wywierać wpływ na innych ludzi bo to silna osobowość (król buław) a w kartach realizowałaś się bardzo masz do nich talent (3 monet) i poprzez dalszą praktykę moglabys być coraz lepszasmile
          widać że jeszcze będą próby wpływania na Twoje decyzję (7 buław) będziesz musiała wykazać się silną wolą żeby zostać przy swoim..
          Karty chyba zamówiłaś bardzo urokliwe dla oka i szybko przyniesie Ci satysfakcję praca z nimi jakbyś na nowo ich piekno odkryła (gwiazda) więc do dzieła i nie daj sięsmile
          zaglądaj do nas.. I dziel się zdobytą wiedząsmile
          • ana2402 Re: karty 23.05.14, 20:13
            dziękuje Ci bardzo za rozkład, potrzebne mi to było...wiem że powróce do kart bardzo tego chcę i dopnę swego hehe, z wielką przyjemnością bede do was zaglądać i dzielić się swoimi doswiadczeniami, pozdrawiam cieplutko
            • tekla-ja Re: karty 24.05.14, 07:34
              I ja spróbowalam krótki rozkład...
              Kapłanka na tak, 9 mieczy na nie, wynik - Gwiazda
              Masz intuicję,choć nauki wiele przed tobą, ale sie nie zamartwiaj za bardzo i idz za swoją Gwiazdą..
              Powodzenia, Ana!
    • inguszetia_2006 Re: karty 24.05.14, 10:07
      ana2402 napisał(a):
      Witajciesmile pomóżcie proszę podjąć decyzję, zajmowałam się stawianiem kart jednakże za namową pewnego człowieka zrezygnowałam i zniszczyłam karty.
      Witam
      Kurczę, ale jesteś chorągiewka na wietrze;-P W innych sprawach życiowych też tak masz, czy tylko w tej? I przypadkiem się nie dąsaj;-P Ja mam taki styl rozmowy. Ot, taka specyfika.
      Moja rada - pracuj nad asertywnością;-D
      Pzdr.
      Ing
      • ana2402 Re: karty 24.05.14, 15:37
        Strzał w dzięsiatkę! Mam problem z asertywnością nie potrafie powiedzieć nie, szukam ciągle swojego celu w życiu dlatego ta chorągiewka na wietrze hehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka