freya_v 10.09.14, 09:37 Komu przesłanie lub poradę? Proszę się wpisywać Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kashaa_35 Re: Anielskie wsparcie w miłości 10.09.14, 09:54 Czesc freya, ja poprosze o porade.... dzieki . Odpowiedz Link
freya_v Kashaa 10.09.14, 10:01 FRYWOLNOŚĆ- odtworzenie romantyzmu w związku wymaga od Ciebie pozwolenia na ponowne rozbłyśnięcie Twojej młodzieńczej skłonności do zabaw. Wygląda na to że brakuje Ci czasu na rozrywkę. Na samych obowiązkach świat się nie kończy i nie tylko praca się liczy. Trochę relaksu dużo pomoże wyjście do kina na spacer może jakąś mała wycieczka? Odpowiedz Link
bronxi Re: Anielskie wsparcie w miłości 10.09.14, 10:17 Więc i ja też poproszę jak to ja Odpowiedz Link
freya_v Bronxi 10.09.14, 10:32 WARTO NA TO POCZEKAĆ- Boski rytm oddziałuje na Twoje życie uczuciowe. Uzbroj się w cierpliwość. Skoro anioły pokazują że warto to nie przyspieszaj nic na siłę i pozwól losowi samemu działać Odpowiedz Link
bronxi Re: Bronxi 10.09.14, 10:51 A mogę dopytać? czy to znaczy, że z partnerem połączy mnie np ślub czy że gdzieś za rogiem czai się nowa miłość? Odpowiedz Link
freya_v Re: Bronxi 10.09.14, 12:32 Rozłożyłam więcej kart i wyszło mi w październiku odnowienie jakiejś znajomości a w styczniu poznanie kogoś zupełnie nowego.. Co do relacji z partnerem nie daje temu związkowi szans na wrzesień masz kartę POZOSTAN CZUJNY więc poprzednia karta WARTO NA TO POCZEKAĆ mogła bardziej mówić o tym że prawda predzej czy później wychodzi na jaw w tym przypadku później. Odpowiedz Link
algaria Re: Anielskie wsparcie w miłości 10.09.14, 11:34 Ja na miłości chce - nie wiem do kogo, nie wiem kto do mnie - ale potrzebuje wsparcia .. niech mnie ktoś przytuli Odpowiedz Link
niebieska.360 Re: Anielskie wsparcie w miłości 10.09.14, 11:40 Wiem, że lepsze byłyby samcze ramiona, ale przytulam, Algario. Odpowiedz Link
freya_v Algaria 10.09.14, 12:36 WYCOFANIE SIĘ- nadszedł czas by odłączyć się od świata. Ta karta to jak tarotowy pustelnik. Zaleca pobyć sam na sam ze swoimi odczuciami skupić się na analizie i wyciągnąć wnioski. Może też być tak że siłą rzeczy będziesz od czegoś odilozowana.. Np awaria sprzętu komputera samochodu telefonu jakby nie patrzeć bez tego kontakt ze światem jest dość mocno ograniczony Odpowiedz Link
algaria Re: Algaria 10.09.14, 13:08 Dziękuję - nie miałaś czegoś ładniejszego dla mnie? Nie pozostaje mi nic innego jak wiekiem się nakryć Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Algaria 10.09.14, 13:12 Witam No, i widzisz, widzisz. Nie podupczysz;-P Łączę się w bólu Pzdr. Ing Odpowiedz Link
algaria Re: Algaria 10.09.14, 13:25 inguszetia_2006 napisała: > Witam > No, i widzisz, widzisz. Nie podupczysz;-P Łączę się w bólu > Pzdr. > Ing Ano nie - celibat do końca.. a zapowiadało się tak przyjemne Odpowiedz Link
freya_v Maja 10.09.14, 12:49 NARZECZEŃSTWO- Twoje życie uczuciowe osiąga wyższy poziom wzajemnych zobowiązań. Maju nie znam/nie pamiętam Twojej sytuacji uczuciowej ale jeśli nie jesteś mężatką a masz jakieś wątpliwości czy kiedykolwiek będziesz to ta karta powinna je rozwiać. Odpowiedz Link
freya_v Niebieska 10.09.14, 12:45 PRAWDZIWA MIŁOŚĆ- to romans Twojego życia! nie lubie tej karty bo jest dość ironiczna w swoim przesłaniu. Owszem mówi o bardzo fajnym pełnym uczuć związku / relacji ale nie na całe życie. Związek który będzie miał na nas duży wpływ i na długo zostanie w naszej pamięci.. Poza tym dodam fragment z książki: nie idź na kompromis i nie wiąż się z żadnym nie do końca odpowiadającym Ci partnerem. Podstawą dobrego partnerstwa jest przede wszystkim dbanie o siebie i szanowanie własnej osoby. W idealnym związku obie strony pielęgnują to kim są. Czyli obie strony muszą się starać by coś z tego wyszło. Odpowiedz Link
niebieska.360 Re: Niebieska 10.09.14, 13:42 No trafne z tym staraniem się obu stron. Tylko teraz to już zupełnie nie rozumiem - czy w takim razie to jest prawdziwa miłość i coś, o co warto walczyć, czy skoro on się nie stara, to sobie odpuścić? Sorry, że drążę, ale skoro już wyciągnęłaś mi romans życia, to sama rozumiesz, nie chcę tego sknocić Odpowiedz Link
freya_v Re: Niebieska 10.09.14, 14:42 Tu nie ma czego sknocić. Nazwy tych kart nie bierze się tak dosłownie. W opisie masz "to ROMANS Twojego życia" romans a nie stały związek partnerski. To istotna ważna relacja którą długo będziesz wspominać być może podświadomie będziesz kiedyś szukać podobnych relacji.. Nie bez powodu wpisałam Ci fragment z książki. Zwróć na niego uwagę. Czy to jak on się zachowuje odpowiada Ci? Jeśli nie a myślę że nie to odpowiedź jest prosta. Nie walczyć. Odpowiedz Link
leda-is-one Na miłość... 10.09.14, 14:54 Na miłość proszę..bo co myślę ze to miłość puka do moich drzwi, to się jakieś niesmaczne to robi.. Czy pan o którym myślę to coś poważniejszego będzie? /jak działać? może się wycofać?/ czy do tyłu się oglądać,bo mnie goni /były/ale tak żeby nie dogonić.. Dziękuje Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Na miłość... 10.09.14, 14:58 O kurcze ,no trudno... 5minut się spóźniłam ;-( jakby takie studenckie 15 minut zastosować to bym się zmieściła? Pozdrawiam Cie serdecznie i witam, ważne Ze się pokazałaś bo już byłam zmartwiona "Myślę, więc jestem"/Kartezjusz/ Odpowiedz Link
freya_v Re: Na miłość... Leda!:) 10.09.14, 15:23 Ciebie tyczą się wszystkie wyjątki! jakbym ja mogła z tyloma chłopa Cię samą zostawić? ale karty dziwne Ci wyciągnęłam. Mało miłosne najpierw UZDRAWIANIE ŻYCIA RODZINNEGO i tak sobie myślę że sprawy rodzinne wysuną się na pierwszy plan czy to Twoje czy owego pana. A na tą przeszłość co Cię goni to CZYNNIKI RELIGIJNE i tu powinnaś wiedzieć bo ta karta prześladuje "tę przeszłość" Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Na miłość... Leda!:) 10.09.14, 20:06 No tak... nie może być inaczej,los mnie ciągle traktuje na zasadzie marchewki i kija Dziękuje Ci freya,za specjalne fory tez Anioły jednak się nie dają przechytrzyć i to samo mówią co ostatnio. Uzdrawianie rodzinne,pewnie ze rodzina ważniejsza i najważniejsza, pojadę na urlop do domu i pan pierwszy i każdy przestanie być taki ważny. Czynniki religijne to ja już nie wiem..bo ja tak nie wiele wiem o tym panu z przeszłości bliskiej. Pewnie nie ma papierów czystych. Dziekuje Ci pieknie jeszcze raz Odpowiedz Link
krakuskaa Re: Anielskie wsparcie w miłości 10.09.14, 12:49 Dla mnie poproszę na zbanowanego pana kartę do końca września dziękuję uprzejmie. Odpowiedz Link
freya_v Krakuska 10.09.14, 13:14 PRZYWOŁYWANIE TWOJEJ BRATNIEJ DUSZY- Twoje modlitwy afirmacje i wizualizacje pomagają wam się połączyć. Trudna karta z moich obserwacji ma dużo wspólnego z tarotowym diabłem. Wątpię czy relacja rozwinie się jakoś do końca września ale napewno wzajemnie będziecie dużo o sobie myśleć i cóż.. Wodzić na pokuszenie Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Anielskie wsparcie w miłości 10.09.14, 13:00 Witam Ja też poproszę. Niech będzie porada. Ciekawa jestem, czy anioły dobrze mnie obserwują;-D Bo porada może być tylko jedna;-P Pzdr. Ing Odpowiedz Link
freya_v Ing 10.09.14, 13:17 CZYNNIKI RELIGIJNE- Twoje życie uczuciowe znajduje się pod wpływem wychowania w duchu określonej religii i Twojej duchowej ścieżki. Czyżby ktoś na "dobrą" drogę próbował Cię sprowadzić? Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Ing 10.09.14, 13:23 freya_v napisała: Czyżby ktoś na "dobrą" drogę próbował Cię sprowadzić? Witam No... ten ktoś to ja sama;-P Dziękuję. Coś te anioły o mnie jednak wiedzą;-D Pzdr. Ing Odpowiedz Link
algaria Re: Ing 10.09.14, 20:18 Widzisz! Mi zostało wieko Tobie pokuta i modlitwa krzyżem leżąc na kamiennej posadce - grzesznico .. a idź z tymi kartami Freya coś dziś krzywe paluszki ma Odpowiedz Link
freya_v Nikix 10.09.14, 13:19 ODRZUC NAWYK KONTROLOWANIA- pozwól tej sytuacji rozwijać się w naturalny sposób. Odpowiedz Link
nikix Re: Nikix 10.09.14, 17:23 O kurcze, a Ja tak lubię mieć wszystko pod kontrolą (żart oczywiście). Dzięki Freya Odpowiedz Link
a.motylek22 Re: Anielskie wsparcie w miłości 10.09.14, 13:34 Ja też poproszę o poradę w miłości czy liczyc na kontakt czy odpuścić ? Odpowiedz Link
freya_v Motylek 10.09.14, 14:49 POZOSTAN OPTYMISTĄ W KWESTIACH UCZUCIOWYCH- pozytywne myślenie i wiara zapewnią Ci romantycznośc. Mam przeczucie że sama już tak naprawdę nie wierzysz że ten kontakt jeszcze będzie. A negatywne myślenie powoduje że tak się właśnie dzieje. Zapytałam konkretnie o ten kontakt i wyszło ZAUFANIE- ta sytuacja wymaga od Ciebie więcej wiary. Więc cóż ja mogę dodać kiedy anioły pokazują że wszystko zależy głównie że Twojego nastawienia.. Odpowiedz Link
freya_v Zamykam wątek 10.09.14, 14:50 Nie przyjmuje więcej próśb. Spóźnialskich zapraszam kolejnym razem Odpowiedz Link
a.motylek22 Re: Motylek 10.09.14, 14:57 Przeczucia masz świetne, bo coś straciłam ostatnio wiare w ten odzew, ale wg zaleceń będę większą optymistka Dziękuje Ci ślicznie Odpowiedz Link
szaman.ka Re: Anielskie wsparcie w miłości 11.09.14, 20:42 Ja bardzo poproszę na Pana X. Odpowiedz Link
szaman.ka Re: Anielskie wsparcie w miłości 11.09.14, 20:47 Przepraszam Freya! Nie zauważyłam,że zamknęłaś wątek. Odpowiedz Link