Dodaj do ulubionych

wezcie mi cos zrobcie, bo doły łapie

13.09.14, 20:29
mecze sie z soba bardzo, moze nie z soba a w sobie
jestem bez siły, zapału, nic mi sie nie chce, ciezko rano z łozka wstac
sama nie wiem, to depresja moze jakas lzejsza?
czuje ze mnie wszystko przerasta
wyszłabym z domu ,przed siebie i poszła w pizdu
do doopy mi ogolnie
Obserwuj wątek
    • inguszetia_2006 Re: wezcie mi cos zrobcie, bo doły łapie 13.09.14, 20:44
      Witam
      Ty lepiej powiedz, jak było na weselu i czy byłaś drugą najpiękniejszą po pannie młodej, co?;-D Aha, a propos depresji - to bym tych wszystkich, którzy jęczą, jakie lato jest niedobre powiesiła na latarni;-P Mnie już dołuje fakt, że ciemno się robi o 19:20. I czuję zapach uciekającego lata w powietrzu. Aż mnie coś w dołku ściska z żalu i rozpaczy. A co do "bez siły, bez zapału" etc. to ja też to przechodzę, tylko z różnym natężeniem. Dziś mi jakoś tak błogo, jutro będzie ściana. I tak dzień za dniem. Może cię pocieszy, że nie jesteś sama, co?
      I ciesz się jeszcze tym, co za oknem. Jest tak pięknie, że aż żal dupę ściska;-D Zaraz sobie pójdę powdychać te zapachy obłędne wieczorne. To mnie jakoś tam ratuje, ten zapach wieczorem i Słońce za dnia. Cóż, że smog warszawski;-P
      Pzdr.
      Ing
      • algaria Re: wezcie mi cos zrobcie, bo doły łapie 13.09.14, 21:26
        Kochane to do was dołączę - czas mi leci przez palce, sądzę że nic dobrego mni8e już nie spotka - do końca ten sam marazm i powolne gnuśnięcie. Do tego panikuje jak tylko coś idzie nie tak zaraz histeria że młody znów do szpitala trafi a tu na studia się szykuje i że nici z tego.. czasem nie mam ochoty z pracy wychodzić by do domu wrócić, i jeszcze tu mi jedna taka freya wyciągnęła Anioła co mam się deklem od trumny nakryć bo miłości nie będzie... czasem chętnie bym się nakryła i zakończyła to puste życie... tylko prochów brak..

Liczę na tego cholernego Saturna że ze mnie zejdzie wreszcie i da mi żyć 15 lat na horoskopie i teraz 2 lata w znaku - dość!! łapię się każdej pozytywnej myśli że to się skończy i czeka mnie jeszcze dużo szczęścia miłości seksu pieniędzy i samych spokojnych dni - łudzę się?!
        Pocieszam się też, że idzie zmiana numerologiczna i w 3 będę błyszczeć niczym gwiazda - w 2 miał byś spokój a wyszło że dajcie spokój
        Ciężko po górę tak stale ... ja piernicze ale się rozkleiłam - zamiast się pocieszyć to mnie babowa w dół wciągnęła
        • maja.1987 Re: wezcie mi cos zrobcie, bo doły łapie 13.09.14, 21:39
          Ja młoda sie dołączę jesli moge. Chociaz u mnie nie jest juz tak zle jak było,ale do dobrego tez jeszcze kawał drogi... Łudzę sie nadzieja ze w październiku uwolnie sie ze swojej beznadziejnej sytuacji bo w koncu zaczyna sie nowy rok numerologiczny i moze ten bedzie lepszy. W koncu nadzieja umiera ostatnia.
          • krakuskaa Re: wezcie mi cos zrobcie, bo doły łapie 13.09.14, 21:54
            Dziewczynysmile
            dajcie spokój z tymi dołami, ja mam fazę radości--ale ja tak mam, ciszę się z drobnostek i wielkich rzeczy, a jak się dzieje gorzej to potrafię to odpowiednio przetworzyć w głowie, znajduję alternatywę i jest oksmile, życzę tego szczęścia też wam wszystkim,,a najlepiej to mieć licznych wielbicieli smilesmile---ile to daje energii i wszyscy zadowoleni hihihi, więc może nowe znajomości was obudzą do życiasmilesmilesmile,
            • rozmaryn_1 Re: wezcie mi cos zrobcie, bo doły łapie 13.09.14, 23:32
              No moje drogie, na doła trzeba konkretnych środków, a nie tylko psychoterapia. Zaczynamy od ciała czyli może brak Wam witamin itp. Kupujemy sobie magnez z potasem np. asparaginian cardio duo (dwa w jednym) i przyjmujemy 2 tabletki dziennie, bardzo relaksujący ma to wpływ na psychikę. Nie pomaga? Kupujemy herbatkę z dziurawca w aptece (lub tabletki) i pijemy 3 razy dziennie, efekt antydepresyjny zapewniony. I jeszcze do tego wybieramy sobie 10 ćwiczeń jogi i ćwiczymy, oczyszczamy czakry, pozbywamy się blokad energetycznych. joga dobra dla osób zdołowanych, bo nie każe ćwiczyc do zadyszki i potu. Joge cwiczymy POWOLI wyczuwając przeplywająca energie wewnątrz ciała, trzeba czuc jak się przemieszcza i absolutnie nie wolno wyciągac się maksymalnie, jak czujemy, że można, bo następnego dnia może się okazać, że coś nam się naciągnęło az za mocno. Tu liczy się spokój, powolność, a przy okazji figura i jędrnośc ciała zaskoczy Was bardziej niż po siłowni.
              Zmniejszyc ilość jedzenia (ważne, nadmiar jedzenia wpływa na osłabienie i depresyjnie), pic więcej herbatek ziołowych, udzielać się na AbC forum, pracowac nad postawa optymistyczną smile
              Dziewczyny, są dni, że bym się z Wami połączyła w dole, ale wszystkie nie mozemy się zdołowac, ktoś musi to równowazyć, więc dziś pozwolę sobie na to drugie. Ok, nie musicie realizowac moich pomysłow, ale może któraś z was wypróbuje, czy jej coś nie pomoże z mojej listy. Wiem, ze jak dół to dół, ale wierzcie mi, wiele dołow pochodzi od naszego ciała, a nie ducha. Pozdrawiam Was wszystkie i zycze poprawy nastroju smile
              • maja.1987 Re: wezcie mi cos zrobcie, bo doły łapie 14.09.14, 00:05
                Drogi rozmarynie w poniedziałek ide do apteki i sklepów po wszytsko co napisałaś smile moze pomoże smile przy okazji poszukam ciekawego zestawu ćwiczeń do jogi (jesli oczywiście znajdę na nią czas, bo codziennie wychodzę rano z domu i wracam dopiero po 18 z pracy wiec cały dzien w domu mnie nie ma).
                A tak przy okazji pracuje teraz z dziećmi i one potrafią naprawde dodac energii smile
                Moze najwyższy czas pożegnać sie w moim przypadku z 8 mieczami ( niech mnie tylko sila woli nie opuści)
                • rozmaryn_1 Re: wezcie mi cos zrobcie, bo doły łapie 14.09.14, 08:48
                  Metody sprawdzone na sobie podaję, musi pomóc smile
                  Za granicą dziurawiec jest nazywany ziołem św. Jana. I jeszcze jedna uwaga- nie wolno się po nim naswietlac, solarium wykluczone, bo plamy moga powychodzić. On jest tylko na pore jesienna, zimową, szarą pogodę, słabe słonko tez może być.
                  • maja.1987 Re: wezcie mi cos zrobcie, bo doły łapie 14.09.14, 10:19
                    Dziekuje rozmarynie za cenne wskazówki smile no to do lata bede miała co pic smile
              • algaria rozmaryn 14.09.14, 12:44
                Mądrze prawisz Kobietko... - nie lubię ziółek, na magnesie jestem od lat, bez tego bym pozagryzała wszystkich wink. Joga hmm jak się kiedyś wygięłam to mnie borsuk musiał składać do kupy bo sama nie dałam rady - ale czakry bym oczyściła .. głodu się boję bo mnie wtedy wszystko boli, ale chętnie bym schudła big_grin tak samo z siebie..
                Wiem za dużo czasu na pierdoły dumania i wymyślania problemów, ale wiesz czasem trzeba poczuć się taką 'małą i taką głupią bezbronną kobietką" a nie ciągle z życiem za bary
                Poużalam się nad sobą i biorę dupsko w troki .. to u mnie przejściowe - padłam powstanę
                • algaria Re: rozmaryn 14.09.14, 13:02
                  oczywiście mówiłam o magnezie - nie magnesie big_grin
                  • rozmaryn_1 Re: rozmaryn 14.09.14, 19:39
                    Ja kiedys strasznie doły łapałam, wiekszość mojego życia to doły, mam na mysli przeszłość. Potem cos się stało, nie wiem co i doły są rzadko. Podałabym Wam sposób, ale nie wiem sama, co jest przyczyną. jakby cos się samo "naprawiło" smile
        • owieczka_1983 Re: wezcie mi cos zrobcie, bo doły łapie 16.09.14, 11:27
          Ja też jestem astrologiczny Skorpion i Saturn przeszedł niedawno po moim stellum ( Słońce,Merkury,Saturn) i też łapę straszne doły, brak chęci do życia, musimy wytrzymać do grudnia aż zmieni znak
    • baba_potwor Re: wezcie mi cos zrobcie, bo doły łapie 13.09.14, 23:21
      A nie brakuje ci czegoś w diecie? Jakiegoś magnezu cy cóś.
    • nikix Re: wezcie mi cos zrobcie, bo doły łapie 14.09.14, 00:49
      Może przedawkowałaś słodycze. Nadmiar cukru daje takie objawy.

"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się.
      Jeśli chcesz być szczęśliwy przez rok - ożeń się.
      Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród."

• leda-is-one Re: wezcie mi cos zrobcie, bo doły łapie 14.09.14, 06:20

Babowa,posuń się w tym dołku...nie jesteś sama,ja się z niego nie mogę wygramolić już od dłuższego czasu..mimo że kocham lato sad
        Jak to miło w towarzystwie liczniejszym smilełatwiej wspólnie wyleziemy.
        Potas i magnez zakupie,nie zaszkodzi a zapomniałam o nim.
        • algaria Kocham Was 14.09.14, 12:49
          Wasze rady bezcenne i od razu humor mi poprawił - ponoć kolorowe żelki powodują ADHD to pewnie słodycze depreche.. ale cukier wytwarza endorfiny i to daje chwilowe uczucie szczęścia (dlatego w smutek zajada się czekoladą) - to raczej niedobór cukru deprechę ale może się nie znam big_grin

• nikix Re: Kocham Was 14.09.14, 21:22
            Ja się dowiedziałam przy okazji badań kontrolnych wink
            Coś więcej możesz poczytać np. tutaj:
            www.vismaya-maitreya.pl/teorie_spiskowe_cukier_-_slodka_trucizna.html
        • babowa Re: wezcie mi cos zrobcie, bo doły łapie 14.09.14, 12:52
          no dzieki za wsparcie
          zgieło mnie jakos to ze az tu napisałam
          wiem, kazdy z nas ma jakies gorsze dni i kazdy z czyms sie boryka

na joge to ja chyba za niecierpliwa jestem, zreszta... gdzie miałabym ja cwiczyc?
          i kiedy?
          jak ja znow lekcje odrabiam z 12 -letnim koniem
          a to troche sie schodzi
          dobra tam
          ja jak algaria,padłam i znow łeb do gory
          znow tydzien przede mna
          dzieki kobiety
    • a.motylek22 Re: wezcie mi cos zrobcie, bo doły łapie 14.09.14, 14:53
      Dziewczyny a Ja wam polecam na te gorsze dni szarlotke na ciepło z zimnymi lodami smile (mieszanie smaków poprawia nastrój) zreszta sposób na 99% sprawdzony pozytywnie smile
      • algaria Re: wezcie mi cos zrobcie, bo doły łapie 14.09.14, 16:40
        a.motylek22 napisał(a):

> Dziewczyny a Ja wam polecam na te gorsze dni szarlotke na ciepło z zimnymi loda
        > mi smile (mieszanie smaków poprawia nastrój) zreszta sposób na 99% sprawdzony pozy
        > tywnie smile
        ale ta szarlotka w cycki nie pójdzie tongue_out i znów będzie pretekst do narzekania i dołów wink
        • tekla-ja Re: wezcie mi cos zrobcie, bo doły łapie 14.09.14, 17:28
          A ja proponuję ...psa wink
          Psa nie interesuje, że pani doła ma, na spacer trzeba iść i już!
          Bo dla psa każdy dzień jest piekny! I pies co rano przychodzi o szóstej rano /!/ i szczęśliwy włazi na łóżko i liże po twarzy, merdając ogonkiem, zadowolony, że noc za nim, a piękny dzień przed nim!
          I miska zawsze pełna!
          Ech, psem być wink
        • a.motylek22 Re: wezcie mi cos zrobcie, bo doły łapie 14.09.14, 19:15
          I o to chodzi smile jak wam smutno to szarlotka, ale..... cos za cos albo poprawa nastroju albo w "cycki nie pójdzie" tongue_out więc morał jest taki nie dopuscic do gorszych dni i równowaga kaloryczna zachowana smile smile
    • ag_at5 Re: wezcie mi cos zrobcie, bo doły łapie 15.09.14, 16:30
      dużo mądrych rad dostałaś. Sprawdź czy jakaś awitaminoza Cię nie dopadła, no i zrób wszelkie badania. Odpuśc sobie na moment to, co pożera Twoją energię.
      Życie jest życiem. Ciesz się pracą, którą masz i rozglądaj się - a nuż gdzieś za rogiem.... smile
      A jeśli nie, to widocznie ta jest odpowiednią na dziś dzień.
      No i z życiem!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka