Dodaj do ulubionych

Prosze o wrozbe...

17.09.14, 23:35
Serdecznie witam, mam pytanie co do zwiazku. Poznalam mezczyzne. Pomiedzy nami wybuchla silna chemia. On przyznal mi sie ze jest w zwiazku, ja powiedzialam mu ze nie spotkam sie z nim dopoki nie bedzie stanu wolnego. On to zrobil. W zeszla sobote przezylismy piekne chwile. Chcialabym , prosilabym o wrozbe. Jak potoczy sie wszystko pomiedzy nami, jaki on jest?, co do mnie czuje?. Dziekuje z gory i pozdrawiam. Dodam, ze darze go uczuciami i bardzo sie boje...
Obserwuj wątek
    • rozmaryn_1 Re: Prosze o wrozbe... 18.09.14, 20:13
      Hej Anabella, tak na szybko: sprawa z ta drugą kobietą nie jest jeszcze zakończona, czy to żona?
      On wie, ze tak do końca nie jest szczery z Tobą i nie jest taki wolny za jakiego się podaje, ale jest Toba silnie zauroczony, wiec może mu to wybaczysz. Sprawa z ta kobietą jest nie do końca jasna, na pewno dla kobiety nie jest. Trzeba żeby koniecznie to wyjaśnił i zakończył. Dla uspokojenia napiszę Ci, że mimo wszystko macie szansę być razem i to bardzo szczęśliwi, wygląda na to, że pasujecie do siebie, więc ciesz się ta miłością, trzeba tylko sprawiedliwie się rozliczyc z przeszłością, żeby "ogony" się za Wami nie ciagnęły. Brak odwagi w tej kwestii może wywołać u Was kryzys. I to tyle. Pozdrawiam smile
      • krakuskaa Re: Prosze o wrozbe... 18.09.14, 22:09
        wink
        A jakie karty omawiasz rozmarynko???
        • rozmaryn_1 Re: Prosze o wrozbe... 19.09.14, 11:18
          krakuskaa napisała:

> wink
          > A jakie karty omawiasz rozmarynko???

Ostatnio testuję moje Anioły smile Ale zrobiłam tez mały rozkład Tarotem dla potwierdzenia i tam ta pani tez mi wyskakuje jako niedokończona sprawa smile
          • algaria rozmarynku 19.09.14, 12:38
            karty dawaj - nawet Anioły bez interpretacji - tylko same 'przydomki" a z Tarota też same karty bo przecież już zinterpretowałaś smile
            • rozmaryn_1 Re: rozmarynku 19.09.14, 14:31
              Interpretacja juz jest wyzej, a skoro tak Was interesuja te Anioły, to prosze bardzo, mam na szczęście zapisane, bo pytania sama tworzyłam (no.. w sumie lekko pozmieniane od Kozłowskiego ) to i je zapisac musiałam. Rozkładu z Tarota nie zapisałam, bo mi się nie chciało smile

1. ich cele, wartości, marzenia w tej relacji
              On- Anioł Miłosierdzia, ona- Anioł Szczęścia I Anioł Upadły
              2. Co się komu podoba w drugiej osobie
              Jemu- Anioł Pojednania, jej- Anioł Pocieszenia
              3. Jakie widzą w sobie wady-
              On- Anioł Węwnętrznego Spokoju, ona- Anioł Zaufania
              4. Ich tajemnice
              On- Anioł Wolności, ona- Anioł Dojrzałości
              5. Dlaczego to ukrywają
              On- Anioł Spełnionych Marzeń, ona- Anioł Mądrości
              6. Karta Porozumienia
              Anioł Zdrowia
              7. Karta niezgody
              Anioł Zaswiatów, Anioł Wiary i Anioł Odwagi
              8. Przyszłe szanse
              Anioł Mozliwych Cudów i Anioł Harmonii
              • inguszetia_2006 Re: rozmarynku 20.09.14, 10:42
                Witam
                Rozmaryn, kim jest Anioł Zaświatów? Oprócz tego, że Aniołem Zaświatów?;-P Jakie znaczenie ma ta karta?
                Pzdr.
                Ing
                • rozmaryn_1 Re: rozmarynku 20.09.14, 22:27
                  inguszetia_2006 napisała:

> Witam
                  > Rozmaryn, kim jest Anioł Zaświatów? Oprócz tego, że Aniołem Zaświatów?;-P Jakie
                  > znaczenie ma ta karta?
                  > Pzdr.
                  > Ing
                  W sumie ciagle testuję te karty, ale napisze Ci, jakie mam odczucia póki co. Ta karta kojarzy mi się trochę z Sądem w Tarocie czyli wola Boga. Nieuchronność, przeznaczenie. Na przykładzie tego rozkładu- wyszło karta niezgody- Anioł Zaświatów, Wiary i Odwagi.
                  Sądzę, że ktos tu niedowierza, że owe spotkanie zostało zaplanowanie WYŻEJ i brak jest w zwiazku z tym wiary i odwagi, że się ten związek uda. Anioł Zaświatów to karta sił nadprzyrodzonych, magii, zjawisk tzw. paranormalnych, tego co irracjonalne, wydaje mi się, że ma związek tez z karmą, jeśli ktos w nią wierzy. To jest karta BOskiego wyroku, jesli ktos ma problem z zaufaniem Bogu, to zle się czuje z tą energia, nie wie, jak sobie z tym poradzić. Karta ta może tez byc ostrzeżeniem przed okultyzmem lub mówic doslownie o przejściu na drugą stronę, kontakcie z osoba zmarłą itp.
                  To tyle co na razie wiem smile Wciąż jest ona dla mnie tajemnicza, ale wydaje mi się, że głowny sens powinien być zrozumiały.
            • annabella16 Re: rozmarynku 20.10.14, 01:40
              A moze pani mi powrot?. Bardzo prosze. Nie wiem co mam dalej robic. Niech pani bedzie tak dobra i postawi mi karty. W opowiedzi na moj wczorajszym post. Bede bardzo wdzieczna. Dziekuje z gory Za pomoc. Pozdrawiam
          • annabella16 Re: Prosze o wrozbe... 20.09.14, 00:22
            A moge spytac, co pani wyszlo w katach?. Nie wiem jak mam postepowac by bylo dobrze pomiedzy nami?. Jest tam moze jakas rada w rozkladzie ktory pani rozlozyla?. Dziekuje z gory za pomoc...
            • rozmaryn_1 Re: Prosze o wrozbe... 20.09.14, 22:15
              Anabello, mów mi rozmarynie smile
              Moja rada dla Ciebie- bądz soba po prostu, po co naprawiac to, co funkcjonuje dobrze ?
              Taka mu sie spodobałaś, jaka jesteś. Sprawa z byłą wyjdzie w swoim czasie, załatw to po swojemu, a powinno byc dobrze. karty wskazuja tendencje zdarzeń, jesli są dla nas pomyslne te tendencje, to sądzę, że powinnismy byc naturalni, tacy jakbysmy byli bez wiedzy, która przyniosła nam wróżba. wyobraz sobie, że nikt Ci nie powróżył, nie wiesz nic i tak działaj.
              W sprawach miłości wygrywaja zawsze uczucia. Jesli ludzie do siebie pasuja, to powinna zwyciezyc prawdziwa miłość, prawda? I niech tak się stanie. Życie jest zbyt krótkie i zbyt piekne może być, żeby tracić czas na byle jakie zwiazki. Twój wybranek tez musi to zrozumiec i miejmy nadzieje, że postapi tak, jak mu serce podyktuje smile
              Zycze szczęścia smile
              • annabella16 Re: Prosze o wrozbe... 19.10.14, 02:48
                Drogi rozmarynie, mam nadzieje ,ze miewasz sie dobrze. Mam pytaniane co do przyszlych wydarzen pomiedzy mna a mezczyzna o ktorym wspominalam wczesniej. Sytuacja pomiedzy nami jest napieta....walczymy ze soba... jego zachowanie jest dla mnie paradosalne... mowi jedno, robi drugie...nie wiem co mam myslec i jak postepowac???. Jakbys mogl posawic karty... szczegolowo przedstawiajac sytuacje pomiedzy nam.... oraz rozwoj wydarzen bylabym naprawe wdzieczna. Pozdrawiam i z gory dziekuje.
                • rozmaryn_1 Re: Prosze o wrozbe... 20.10.14, 22:54
                  A mozesz powiedzieć o co wy właściwie ze sobą walczycie?
                  Dzis na pewno juz nie postawie, jak znajdę czas, to jutro zajrzę w karty.
                  Pozdrawiam smile
                  • annabella16 Re: Prosze o wrozbe... 21.10.14, 09:29
                    Wszystko, zaczelo sie od pierwszej klotni. Mamy wspolnych znajomych. Opowiedzieli mi okropne rzeczy na jego temat. No i sie z nim poklocilam. On steierdzil, ze nie chce zwiazku, chce wolnosci. Chce sie ze mna spotykac, ale chce byc ze mna bez zobawiazan. Zaczelismy walczyc o to... Ja stwierdzilam, ze tak nie potrafie. I ze chce by w sobote to bylo nasze ostatnie spotkanie. Podczas naszego ostatniego wieczoru, on byl bardzo nerwowy, ciagle niby nie chcacy wrzucal teksty typu ,,to ty chcesz sie ze mna pozegnac" , ciagle łapał mnie za slowa mowiac ,, sugerujesz ,ze sie zobaczymy... A wiec bedziemy sie widywac". Caly wieczor nie opus zaczal mnie na krok. Okazywal uczucia. Mowil mi jak dumny jest, ze ma tak piekna kobiete... Steierdzil potem, ze mozemy byc razem. Ja odpowiedzialam, ze na tyle go nie znam. Dodalam ze musimy sie poznac. Ustalilismy, ze sypiamy wylacznie ze soba... No i znowu doszlo do klotni. I znowu on chce zyc ze mna bez zobawiazan. Zachowuje sie dziwnie. Mowi jedno, ale jak jest ze mna to jak pijawka jest we mna wszczepiony. Zachowuje sie paradoksalnie. A ja nie wiem co dalej?. Czy moge mu ufac?. Co mam zrobic??. Pomoz prosze...
                    • rozmaryn_1 Re: Prosze o wrozbe... 21.10.14, 12:02
                      Dzieki Anabella za odpowiedz. Postawiłam Ci karty i wstepnie uważam, że w Waszym zwiazku namieszali znajomi. Nie wnikam, czy maja rację czy nie w tym, co Ci opowiadali na jego temat, ale na pewno mogą zniszczyć to, co miedzy Wami jest. Druga sprawa jest taka, że dopiero co weszliście w blizszą relacje, a juz chciałabyś wiedzieć, czy to związek na całe życie i męzczyzna przy takiej presji zwykle wariuje. Gdybys dała mu trochę czasu, to sam mógłby dojść do tego, że jesteś dla niego najwazniejsza smile Ale zapewne wpływ mieli tu znajomi. Z Twojej strony jest brak zaufania, a bez tego się nie da. On faktycznie jest dumny, że udało mu się Ciebie zdobyć (rydwan), jestes jego podbojem i jest to bardzo męskie podejście, seks jest ważny. Jego sytuacja obecnie- 8 buław, wszystko szybko się potoczyło, dał się porwać uczuciom, jest pod wpływem zauroczenia Tobą. Jakiej chce z Tobą znajomości- kochankowie. Nie ma czego się czepić, kochankowie tu to moim zdaniem karta miłości, związku. Widzę to tak, że jesteście na początku zwiazku, pozwól się temu rozwijać bez ustalania warunków. Co jest mozliwe miedzy Wami- as denarów i 8 pucharów. No, żebyście się nie rozstali przez znajomych. 8 pucharów czasem mówi o chwilowym rozstaniu, żeby coś przemyśleć. As denarów byłby wtedy niewykorzystaną szansą na zwiazek. Jaką postawe powinnas przyjąć - 4 denary, 4 miecze i 2 denary. Przemyśleć, zamknąć się, nie spotykać ze znajomymi, odpocząć, dychnąć od sytuacji i podjąć decyzję, czego TY naprawdę chcesz i czy jesteś w stanie z nim byc mimo rzeczy, których się dowiedziałaś i które Cię zabolały. On chce tego związku, a czy Ty tego chcesz, na to pytanie sobie odpowiedz. Nawet jesli bedziecie razem, to niestety bedzie to uczucie 5 mieczy i słońce czyli nie do końca tak słonecznie i tak jakbys chciała, żeby to było. Dużo krytyki tu widać, Twoja sytuacja- śmierć czyli to u Ciebie jest zmiana, bo to karta zmiany.
                      Mam nadzieję, że rozjaśniłam Ci obraz sytuacji ze Ci to pomoże podjąć decyzję, pozdrawiam smile
                      • annabella16 Re: Prosze o wrozbe... 21.10.14, 22:22
                        Dziekuje za pomoc. Pozdrawiam smile
                      • annabella16 Re: Prosze o wrozbe... 04.02.15, 17:56
                        Drogi Rozmarynie. O to jak przebiegly sprawy pomiedzy nami. Doszlo do klotni przez ktora sie rozstaliismy. Potem juz bylo blisko do powrotu, no ale ploteczki pewnej osoby wplynely na mnie tak, ze wybuchlam. I znowu doszlo do katastrofy. Przez prawie dwa miesiace bylo ciezko. On teraz wyjechal do Japoni z powodu pracy. Czyzby tez rydwan o tym mowil?. Slonce ktore wyciagnales czyzby bylo znanym symbolem japoni (flaga czerwone slonce). Musze przyznac , ze naprawde ciekawe jest to ze symbolika kart ktore postawiles miesiace temu odpowiada panujacej rzeczywistosci. Brawo. Mam prozbe czy postawilbys ponownie karty na nasza relacje i nadchodzace wydarzenia?. Dodam ze nie jest za ciekawie... Dziekuje z gory.
      • annabella16 Re: Prosze o wrozbe... 19.09.14, 17:28
        Nie to nie jest zona. Byla dziewczyna. Dziekuje z calego serca za wrozbe. Oby sie sprawdzila smile. Serdecznie pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka