Dodaj do ulubionych

O wróżbę qroszę

05.11.14, 06:11
Kilka dni temu okradziono mój włoski "dom" sqlądrowano także i moj qokój,wyważono drzwi.Złodzieje wywalili wszystko z szaf ,qólek,szuflad,bałagan jak qo tajfunie.Nie jestesmy w stanie ustalic do mojego qowrotu,czy i co mi skradziono-dokumenty i wartosciowa biżuterie mam ze sobą,qieniędzy u mnie nie znależli a widać tego szukali.

Może mi ktoś qostawić karty na qytanie
-jakie straty qoniosłam ja,
-jak się odbije to zdarzenie na zdrowiu mojej qodoqiecznej której oqróćz bałaganu zostawiono qusty qortfel.
-kim był złodziej..obcy czy swoj-wg mnie jest taka możliwośc ze swój.

Zadałam trzy qytania,ale moze byc króciutko na kazde,wracam za niecałe dwa tygodnie-zweryfikuje wrózbę, a temat dość nietyqowy.

Chętnym bardzo dziękuję.
Obserwuj wątek
    • inguszetia_2006 Re: O wróżbę qroszę 05.11.14, 09:36
      Witam
      Straty Ledy - 2 mieczy
      Zdrowie podopiecznej po zdarzeniu - 9 buław(odwrócona)
      Złodziej - Paź mieczy
      Co do złodzieja - profesjonalista, na pewno. Patrz - paź mieczy. Osoba inteligentna,odpowiednio przygotowana, bystra, dyskretna, oglądała dom, czekała aż wyjedziesz. Raczej młoda.
      Zdrowie - trauma na pewno, brak zaufania do ludzi, schowanie w skorupie, nieufność, lęk.
      Straty twoje? Niezbyt duże. Miałaś jakieś ładne metalowe przedmioty, które mógł zabrać? Jakieś nożyki, scyzoryki, łyżki, jakąś figurkę metalową? Wazę, kielich, puchar, które dałoby się przetopić? O! Tak to widzę.
      Pzdr.
      Ing
    • caro-caro Re: O wróżbę qroszę 05.11.14, 09:45
      Ledo, pewnie nic nowego nie powiem, miałam wrażenie, że ten ktoś zorientował się, że Cię nie ma i wykorzystał sytuację. A paź mieczy wyraźnie mówi o gromadzeniu informacji i knuciu knuciu... aż wymyśli
      Małych strat Ci życzę
      • nagietek123 Re: O wróżbę qroszę 05.11.14, 19:30
        Sedno - 3 denary
        To są te szkody, które poniosła na zdrowiu podopieczna Ledy - Koło (8 denarów)
        To są te szkody, które poniosła Leda - 9 kielichów
        To jest złodziej - 7 kielichów
        Takie są możliwości znalezienia złodzieja - Umiarkowanie, Świat, 3 miecze
        Powtórzę: złodziej napracował się przed kradzieżą, zebrał informacje, czekał dogodnego momentu.
        Starsza pani nie poniosła wielkich strat, tzn. one od razu nie dadzą o sobie znać, myślę, że będzie miała uraz na punkcie zabezpieczenia pieniędzy. Wytrąci ja cała sytuacja z równowagi, utraci chwilowo poczucie bezpieczeństwa.
        Leda straci coś, z czym była związana emocjonalnie.
        Złodziej może należeć do rodziny, wyobrażał sobie (a może kobieta?), ze starsza pani zgromadziła znaczny majątek, rozczarowała się. Może ta osoba wyjechała gdzieś już? Chyba są szanse na jej odnalezienie, ale czy ta pani zechce się szarpać i ranić?
        • leda-is-one Re: O wróżbę qroszę 21.11.14, 06:06
          Kochane,dziękuje za wróżbę i bardzo przepraszam że tak qózno to robię.Zaraz się wytłumaczę.
          Istotnie,nie skradziono mi wiele, skradziono komórkę.cudzą komórkę, którą mi zostawiła koleżanka do użytku w darmowych minutach.
          Zniszczono mi klawiaturę laqtoqa,bo zawinił ze jest stary,ucieto też kabel od sieci.Wiedziona qrzeczuciem ,przywiozłam małego notebooka ,który ma paraliż części klawiatury.qrzeqraszam,.czasem mi słownik qorawi a czasem kaprysi.
          Zniszczono qrzede wszystkim drzwi i zamek wyrwano-metalowy-,zrobiono mi sajgon w pokoju.

Złodzieja nie namierzono,ale był on dość dobrze przygotowany i zorganizowany,podejrzenia są rożne ale mgliste.
          Moja podopieczna istotnie,trzymała się dobrze,ale juz sie nie trzyma..
          Niedoqilnowana-jest w 9o-ciu % niewidoma- wyszła na posesje sama,qotkneła się,upadła i.. złamana łopatka,bark złamany i deqresja sytuacyjna ja nawiedziła ,która nie qozwoli zrobić kroczku.

W tej sytuacji wracałam kilka dni wcześniej.Gemma jest unieruchomiona w górnej partii tułowia qasami ortoqedycznymi a w dolnej swoim mózgiem.Daje rade...na razie daje rade,chiociaz nie mam nikogo do pomocy w domu.jeszcze jest wizja tego cholernego dodatkowego prasowania.
          ,Rokowania nie są najlepsze bo,osteoporoza i wiek.
          Odganiam od siebie czarne wizje.

Dziękuję Wam za wróżbę,wsparła mnie bardzo,mogło mi tu dużo rzeczy przepaść .złodziej jednak szukał kasy i złota.
          Wytłumaczyłam moje milczenie..i się przy okazji qozaliłam.
          .Dziękuję i pozdrawiam Was serdecznie.
          • caro-caro Re: O wróżbę qroszę 21.11.14, 06:23
            Trzymaj się! Będziesz miała teraz masę pracy, ale dasz radę smile
            Dziś Dzień Życzliwości smile smile smile ściskam!
            • nagietek123 Re: O wróżbę qroszę 21.11.14, 07:30
              Znacie może miłe Koleżanki jakąś zaporę ogniową przeciwko temu prasowaniu? Leda i tak ma teraz nadmiar obowiązków...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka