Dodaj do ulubionych

nowa droga życia

06.11.14, 13:03
Jestem nowa na forum i piszę z wielką prośbą. Może wy szanowne"czarownice" naświetlicie mi trochę co mnie czeka bo zmienia się wiele w moim życiu. Szczególnie chodzi mi o mój związek, który jest na rozdrożu. Poza tym przeprowadzam się i nie wiem jak się wszystko ułoży finansowo moje życie. Wesprzyjcie trochę jakąś iskierką nadziei, albo szturchnijcie, żebym się otrząsnęła.
Obserwuj wątek
    • algaria Re: nowa droga życia 06.11.14, 21:20
      Na związek wyciągnęłam Ci karty
      sedno Rydwan
      Nie rycerz mieczy
      Tak 3 mieczy
      wynik paź buław 5 buław i 4 monet

Widać że jesteście na rozdrożu ale nie ma awantur i rozwalania w pył jest za to ból rozpacz i łzy ale tak w cichości i podjęcie decyzji bardzo bolesnej choć innego wyjścia nie ma. Przyczyna chyba tkwi w panu bo in taki fircyk jeszcze niedojrzały -pan przemyśli i.. chyba nie rozstaniecie się ale utkniecie w takim marazmie, zastoju - jak stara para bez przyszłości i bez spontaniczności - będziecie bo tak. Rozstanie - emocjonalne nastąpi w przyszłym roku z dołożenia 5 monet, 2 monet i 10 mieczy - sądzę, że wówczas będą was 2 w związku i pan nie będzie wiedział którą wybrać - to się wyda i zaboli

Co do finansów po przeprowadzce to raczej bym się nie martwiła bo 9 monet mówi o dobrych finansach,a z pewnością wystarczających na wszystkie potrzeby
      • nowizdar Re: nowa droga życia 07.11.14, 08:41
        W sumie wszystko się zgadza... niestety
      • nowizdar Re: nowa droga życia 07.11.14, 08:51
        Słyszałam, że się nie dziękuję za wróżbę. Więc powiem tylko, że jestem wdzięczna i cieszę się, że chociaż finanse będą ok.
      • nowizdar Re: nowa droga życia 07.11.14, 11:58
        Widzę, że za wróżbę się płaci. Proszę o info gdzie i ile?
        • algaria Re: nowa droga życia 07.11.14, 14:35
          nowizdar napisała:

> Widzę, że za wróżbę się płaci. Proszę o info gdzie i ile?

A wrzuć kochana jakiś ciekawy przepis do naszej jadłodajni - link masz na niebiesko pod zdjęciem głównym "Jadłodajnia" - na jakąś sałatkę czy śledzia czy ciasto - tylko swoje nie tam kopiuj wklej z internetu.. a jak nie umiesz gotować to tu w wątku wklej jakieś zdjęcie śmieszne czy gif i .. to będzie zaplata smile
          • nowizdar Re: nowa droga życia 07.11.14, 21:56
            www.youtube.com/watch?v=VCH6n-OGSJA
            bebzol.com/pl/Wiatry.161612.html?utm_source=fb&utm_medium=bebzol&utm_campaign=test23_10
            z gotowaniem u mnie kiepsko sad
            • algaria Re: nowa droga życia 07.11.14, 22:07
              Uśmiałam się - dziękuję smile Takiej zapłaty za karty jeszcze nigdy nie dostałam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka