rozmaryn_1 09.02.15, 18:45 Jesli chodzi o wróżbę dla Ingi, to czekam na pytanie, a póki co dla całej reszty uczestniczek wróżba z jednej karty. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozmaryn_1 algaria 09.02.15, 18:45 Anioły niebieskiego promienia (przewodzi im Archanioł Michał). Może wydarzyc się w Twoim życiu coś nieoczekiwanego, co nie lezy w Twoich planach, ale jest w planach Bozych, bo to karta woli Bozej. Nie musisz sie tego obawiac, bo to bedzie dla Ciebie dobre, może dotyczyc kazdej dziedziny życia, prawdopodobnie będzie dotyczyc relacji z ludzmi. Dobry czas na odciecie się od wszystkich ludzi i spraw, które dłuzej ci nie służą, pogladów, które cię hamują w rozwinięciu skrzydeł itp. Anioły te dają poczucie bezpieczeństwa, chronią przed tym co negatywne. Odpowiedz Link
algaria Re: algaria 09.02.15, 20:12 Nie spodziewałam się nagrody - dziękuję bardzo za Anioły Niebieskiego Płomienia - niebieski to mój ulubiony kolor Odpowiedz Link
rozmaryn_1 babowa 09.02.15, 18:46 Nathanael. Ten Anioł przyniesie Ci przebudzenie, odkryjesz iluzje, którymi zyłaś, a może nawet się im poswieciłaś. Ale nie przyniesie Ci to rozczarowania, ale przeciwnie- ogromną ulge Poczujesz, że w końcu przejrzałaś na oczy. Poza tym Anioł ten zwraca uwage, że za bardzo stałaś się niewolnikiem czasu , odpuść sobie trochę i poswięcić czas na przyjemności i zabawę. On wnosi radość i lekkość. Namawia cię do pokochania życia i zacheca, żebys przestała walczyc z ludzmi i przeciwnościami i pozwoliła na swobodny przebieg wydarzeń. Odpowiedz Link
babowa Re: babowa 11.02.15, 18:26 dziekuje rozmarynie za madre słowa oby tak sie stało dziekuje raz jeszcze słowa bardzo na czasie Odpowiedz Link
rozmaryn_1 nikix 09.02.15, 18:47 Archanioł Chamuel. Zacheca do miłości, do tego, żeby iść za głosem serca. Może sprawic, że sny, tęsknoty i marzenia o miłości mogą się urzeczywistnic. Mozesz kogoś poznać , kogo pokochasz. Ogólnie to anioł miłości, to co tu temat ciagnąć, na karcie ogromne różowe serce Odpowiedz Link
rozmaryn_1 caro-caro 09.02.15, 18:49 Anioły różowego promienia. Jeśli jesteś w związku, to te anioły go umocnia, jeśli samotna, to jakiś amorek strzeli ci prosto w serce , szykuj się na zakochanie Anioły te pokazują, że nawet miłość z ukochanym, z którym się rozstaliśmy czy z jakiś powodów zostaliśmy rozdzieleni (nawet przez śmierć) nie musi oznaczać końca i mozemy wciąż rozmawiać w sercu z nim, bo miłość jest niesmiertelna. Zachecają, aby patrzeć we wnetrze człowieka i szukać tego, co niewidoczne dla oczu. Odpowiedz Link
caro-caro Re: caro-caro 09.02.15, 19:31 Bardzo mi miło Rozmarynko, że przekazałaś nam przesłania aniołów. Dziękuję piękne słowa. Ciekawe jest to, że ostatnio wszystkie wróżby i przesłania dla mnie nawiązują do tego co było. Wydawało mi się, że powinnam jak najszybciej (o ile w ogóle to możliwe) zamknąć przeszłość i starać się do niej nie wracać. A tu same niespodzianki. Wiem, że muszę to sobie przemyśleć. Życie jest bardzo zagmatwane... Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Anioły dla osób które wzieły udział w mojej z 09.02.15, 18:54 Witam Rozmarynie, nie mam pytań konkretnych. Może niech anioły odkryją jakąś tajemnicę przede mną, co? Może powinnam o czymś wiedzieć, na coś zwrócić uwagę, hm... One będą wiedziały, że coś mi umyka, czegoś nie ogarniam, bagatelizuję, a jest to ważne dla mnie, dla mojego rozwoju i przyszłości. Pzdr. Ing Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Anioły dla osób które wzieły udział w mojej z 09.02.15, 22:13 Postaram się jutro wyciagnąć Odpowiedz Link
rozmaryn_1 inga 10.02.15, 16:57 Tajemnica o której powinnaś wiedzieć- Elohimy Orion i Angelika. Karta ta wypadła mi tez przy tasowaniu, więc uwazam, że jest dla ciebie bardzo ważna. Co ci umyka, czego nie ogarniasz, bagatelizujesz- Anioły Światla i Anioł Stróż Droga, jaka powinnaś pójść, postawa, jaka powinnaś przyjąć, zadanie do wykonania- Elohimy Kasjopeja i Minerwa i Archaii Wiary. Co ci to da, rezultat- Cherubin Gabriel. Wyglada na to, że wokól Ciebie jest pełno Aniołów, które próbują ci cos przekazać, ale ty tego nie dostrzegasz. Anioł Stróż to postać, która zna cie od prapoczatków, jest z toba przez wszystkie wcielenia i chce ci zwrócić uwagę, że jesteś w przełomowym momencie swojego rozwoju. Przy nim jest tez mnóstwo pomocników. Przyjrzyj się rzeczom i wydarzeniom, bo w nich są wiadomości dla ciebie. Elohimy Kasjopeja i Minerwa mówia, że w materii duch pozostawił ślady, informacje dla ciebie. Zwróć uwagę na słowa, które nagle wpadną Ci w ucho, przedmioty, które przyciagną twoja uwage, wydarzenie, które wyda ci się dziwne, a może przypomni ci o czymś, człowieka, który chce ci cos powiedzieć, a może "przypadkiem" się odezwie, jak wiadomo przypadków nie ma. Archaii Wiary nawołuje do zwrócenia się w swoje wnętrze i poszukiwanie tam wskazówek i rozwiazań. Jest siłą wizyjna, która stoi przed działaniem. Czyli zanim zaczniesz działać, wejdz w ciszę, w siebie, az odnajdziesz wizję w sobie, wskazówki intuicyjne, dopiero wtedy wcielisz plan w życie. Ona współdziała z Archaniołem Michałem i tak jak on dodaje odwagi do działania, tak ona daje ci najpierw wyobrażenie o tym, co masz robic, jest siłą, która się dopiero rozwija w cichości. Czego dotyczy to wyobrażenie? Nastepna karta wskazuje, że dotyczy twojego panowania nad swoim życiem, a żeby nad nim zapanować, trzeba zapanowac nad sobą. Obserwuj, jak reagujesz na zdarzenia, ludzi, co myslisz i czujesz. Cherubin Gabriel mówi o tym, co mozesz osiagnąć. Mozesz więc odkryć wiedzę o sobie, zaobserwować, jak uzywasz swoich cech. Np. mowa jest narzedziem, którego uzywamy, ale mozemy nia ranić albo inspirować innych. Cherubin ten nakłania do nauczenia się panowania nad soba i właściwego uzywania każdej naszej cechy. Również emocjami mozemy sterować i tu tez potrzeba jest sztuka panowania nad nimi. Jesli czujesz, że spotkanie z ludzmi podnosi lub obniża twój nastrój, to znaczy, że pozwalasz sobą sterowac. Trzeba zastanowic sie, skad biora się te uczucia, może pogrzebac w przeszłości żeby je zrozumieć, obserwować i zdobyć nad nimi władzę, bo inaczej dajesz władzę nad sobą ludziom, okolicznościom, zdarzeniom. I w końcu dochodzimy do sedna czyli Elohimów Oriona i Angeliki. Wszystkie te istoty duchowe, które cie otaczaja i próbuja ci coś przekazać pragną cie doprowadzić do miejsca ci przeznaczonego w Wielkim Planie Bożym. Jest takie miejsce, które zaspokoi twoje serce. Jeśli nie istnieje w przestrzeni, to te elohimy sprawią, że zostanie ono stworzone, bo ta siła potrafi wytworzyc wokół siebie przestrzeń, która jest jej potrzebna. Zostaniesz doprowadzona do właściwych ludzi, właściwych miejsc, własciwych okoliczności we właściwym czasie. Może bardzo tesknisz za czyms i chciałabyś dotrzeć do celu jak najszybciej. Nie ma sensu się niecierpliwić, bo to elohimy miłości, one działają poza czasem i przestrzenia, zawsze stworzą sobie miejsce i czas, których potrzebują. Chcą, abys tez zrozumiała, ze twój duch jest wolny i niesmiertelny i choc materia ogranicza, to dla twojego ducha nie ma granic ani przeszkód, one pomagaja w podrózach duchowych, jeśli tego pragniesz. Chcą, abys czuła się wolna i w kazdym momencie robiła to, czego pragniesz w sercu, oczywiście nie raniąc innych. Trwaj w miłości, a dojdziesz do tego miejsca ci przeznaczonego. Chodzi o stan ducha, w którym dostrzegasz wszystko co najpiekniejsze w sobie, w innych, w świecie który cie otacza. Karta ta mówi, że rozwój czakry serca, pobudzenie jej, oczyszczenie i uaktywnienie bedzie dla ciebie bardzo ważne. Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: inga 10.02.15, 20:09 Witam Rozmarynie, dziękuję pięknie. Przesłanie odczytuję bardzo pozytywnie. Widzę, że nic złego mnie nie czeka, a nawet jeśli - to łopot skrzydeł za plecami daje zawsze wsparcie. W podziękowaniu - kot. Trochę metafora mojego życia, trochę zwyczajny kot;-P Ale widok fajny. Pzdr. Ing Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: inga 10.02.15, 22:19 Dziekuję, kot przepiękny Trochę podobny do mojego, tylko widok nie ten Na pewno nic złego Cie nie czeka, może miłość jakaś, skoro elohimy rózowego promienia Ci wyszły na tajemnicę W tej talii są 4 karty aniołów mroku, więc reszta może mówic co najwyżej o trudnościach w doskonaleniu siebie, a nie o mrocznych wydarzeniach. Odpowiedz Link
annabella16 Re: Anioły dla osób które wzieły udział w mojej z 11.02.15, 11:13 Przepraszam, ze tak sie wtrace. Ale jestem pod wrazeniem wrozby jaka otrzymalam od ciebie... Napewno kojarzysz sytuacje. Drogi Rozmarynie. O to jak przebiegly sprawy pomiedzy nami. Doszlo do klotni przez ktora sie rozstaliismy. Potem juz bylo blisko do powrotu, no ale ploteczki pewnej osoby wplynely na mnie tak, ze wybuchlam. I znowu doszlo do katastrofy. Przez prawie dwa miesiace bylo ciezko. On teraz wyjechal do Japoni z powodu pracy. Czyzby tez rydwan o tym mowil?. Slonce ktore wyciagnales czyzby bylo znanym symbolem japoni (flaga czerwone slonce). Musze przyznac , ze naprawde ciekawe jest to ze symbolika kart ktore postawiles miesiace temu odpowiada panujacej rzeczywistosci. Brawo. Mam prozbe czy postawilbys ponownie karty na nasza relacje i nadchodzace wydarzenia?. Dodam ze nie jest za ciekawie... Dziekuje z gory. Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Anioły dla osób które wzieły udział w mojej z 11.02.15, 18:56 Anabello, zerknęłam w karty i widać, że to trudny związek. Teraz on mysli i koncentruje się na pracy- paz denarów, 4 denary i 8 denarow, nie mysli o miłości. To co mu się w tobie nie podoba to rycerz mieczy i wisielec, chyba potrafisz uderzyć słowem bez zastanowienia się, czy tez najpierw mówisz, potem myslisz, może widzieć cie jako osobę niekonsekwentną, która sama nie wie, czego chce, a może tak wszystko analizujesz z kazdej strony, że popadasz w druga skrajność. To co was łączy- rycerz pucharów, uczucia - namietne, gorące, mocne, rycerz ten jednak nie panuje nad nimi i często brak mu równowagi emocjonalnej, nie umie połaczyć głosu serca i rozumu, znalezc złoty środek. O co możecie się kłócić- paz buław i 3 puchary. O osoby trzecie, wierność, jesteś zazdrosna o niego? Szanse dla was- 8 buław i sprawiedliwość. Musicie spróbowac rozmawiać ze sobą szczerze i uczciwie, chwilowo okoliczności nie są sprzyjajace przez rozłąkę jest więc utrudniony kontakt, ale jesli bedzie, to trzeba dążyć do wiekszej równowagi, uczciwości i zdrowego rozsądku. Prawdopodobna przyszłość- 9 denarów i rydwan, karty pokazują póki co wciąż jego pracę w Japonii. To ona jest teraz dla niego priorytetem. Dopytałam co między wami bedzie- moc. Wciąż te same burzliwe emocje, mogą być awantury, gwałtowne reakcje, powracające sprawy, niejasności, a jednocześnie namietność i silne pragnienie. Spytałam czy ten zwiazek jest dla ciebie korzystny- rycerz mieczy (drugi raz bo rozłozyłam jeszcze raz) i król pucharów. Są uczucia, ale dogadać sie kompletnie nie umiecie. Co powinnaś robić- byc z nim czy odpuścić- 9 buław i 2 puchary. Jak ci na nim zalezy, to walcz o niego, ale nie tak jak dotychczas, bo słabo poszło, prawda? Tak bez kart ci powiem, że moim zdaniem duzo związków ma problem, bo ludzie w miłości zaczynają traktować się za bardzo "własnościowo" czyli on jest MÓJ, ona MOJA i miłość przeradza się w jakieś budowanie granic partnerowi, zaczyna się podejrzliwość, sprawdzanie go, brak zaufania i próba zmienienia partnera. Jak chcesz go zmieniać, to lepiej od razu odpuść sobie. Albo go bierzesz takim, jaki jest, albo poszukaj kogoś innego. Udręczysz się tylko. Pozdrawiam Odpowiedz Link
annabella16 Re: Anioły dla osób które wzieły udział w mojej z 11.02.15, 19:25 Zgadza sie w 100% to jak on mnie postrzega... Nie ukrywam zasluzemie... Co bedzie pomiedzy nami, Moc. Czyzby to nie byla karta , ktora laczy ludzi ze soba na zawsze. Tworzy nie rozrywalna wiez?. Co do tego co bedzie, rydwan. Czyzby przyjazd do domu?. Czy tez ja wyjade?. Rydwan symbolizuje dwie sily, ,,bialy" , ,, czarny " kon. A moc dla mnie , utrzymuje, laczy przeciwstawne sily, by pedzily w tym samym kierunku. Czyzby chodzilo o to, ze pomimo dystansu jest pomiedzy nami wiez, ktora wiaze nas ze soba na zawsze, pomimo przeciwnosci?. Dobrze to widze?. Czy tez interpretuje to tak by sie pocieszyc?. Jak walczyc?. 2 pucharow, przed wyjazdem wyznalam mu prawde o swoich uczuciach. Skoro to jest bledna strategia, to jaka jest prawidlowa?. Prosze jak mozesz to zobacz co sie wydarzy pomiedzy nami?. Dziekuje. Jestes naprawde dobrym tarocista. Nie spodziewalm sie prawdziwego talentu, na internetowym forum... Odpowiedz Link
annabella16 Re: Anioły dla osób które wzieły udział w mojej z 11.02.15, 19:38 Chcialam dodac, 8 bulaw , sprawiedliwosc... Nie wspominajac o mocy... Sprawiedliwosc jako ôsma karta, moc na karcie przedstawia kobiete glaszczaca lwa. Nad jej glowa widnieje 8. Symbol nie skonczonosci. Wmawiam sobie? Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Anioły dla osób które wzieły udział w mojej z 11.02.15, 20:10 Napisałam, co myśle, podałam karty, jak chcesz, to je interpretuj jak czujesz. Dla mnie karta mocy nie jest jakimś takim przypieczętowaniem "na zawsze". Mówi o siłach w nas, nad którymi nie panujemy, ale powinniśmy dazyć do opanowania ich i wtedy nastanie poczucie kompletności, jedności, a my zyskujemy moc tworzenia swego życia wg naszej woli. Nie jest to zła karta dla związku, bo mówi, że uczucia wciąż są żywe, ale nieopanowane, czasem ktoś chce kogoś zdominować, zapanować nad nim. Może to być próba sił, taka przepychanka w związku. Emocje raz wybuchają, raz zostają stłamszone. To trudna lekcja tak czy inaczej. Rydwan może teoretycznie symbolizować twój wyjazd tam, ale przed nim stoi 9 denarów, co nie kojarzy mi się z nowym początkiem w związku,a po prostu z wyjazdem związanym z pracą i intuicyjnie wydaje mi się, że karty mówią o jego sytuacji, a nie twojej. Oczywiście moge się mylić. 8 buław i sprawiedliwość są ze sobą połączone, wyciagnęłam je obie jako odpowiedz na pytanie o szanse. Dla mnie to ograniczenia kontaktów po prostu, tak całkiem dosłownie. Sprawiedliwość to tez w moim odczuciu karta karmy czyli starych spraw, które trzeba załatwic, żeby się od nich uwolnić, bardzo starych z innych wcieleń, ale tu bym tej karty tak nie interpretowała, bo nie widzę innych nawiazujących do karmy, więc nie szłabym w tak uduchowionym kierunku. I prosze nie staraj mi się słodzić, bo nie wiem, czy zauważyłaś, że przez twoje stwierdzenie osoby z tego forum mogą się poczuć dotkniete jesli nie obrażone. Na tym forum jest cała masa utalentowanych osób i wciąż swoje talenty rozwijają. Nie potrzebuję sztucznego słodzenia w podziekowaniu, wystarczy zwykłe dziękuję i normalna miła rozmowa Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Anioły dla osób które wzieły udział w mojej z 11.02.15, 20:25 zapomniałam dodać, że nie dociagnę ci kart, bo mam odczucie, ze na razie sprawa utknęła w punkcie i teraz zależy, co wy z tym dalej zrobicie. Ale wyciągnęłam ci anielskie na pytanie, czy będziecie razem- Archaii Nadziei i Anioł Stróż. Karta 1 zapowiada, że zmiana przyjdzie, czy tego chcesz czy nie i jesli nie wyciagniesz wniosków z obecnej sytuacji, to bedziesz miała uczucie, że los ci nie sprzyja, że jesteś ofiarą okoliczności. Archaii Nadziei wspólpracuje z Archaniołem Gabrielem. Myslę, że trzeba zająć sie swoimi emocjami, myslami, pogladami i przyjrzeć się, jak się komunikujecie ze sobą, bo jest ryzyko, że zwiazek ten nie zakończy się tak pomyślnie, jakbys chciała. jednocześnie Archaii nakłania do wpatrzenia się w nadzieje jak w rzeczywistość, a wtedy może się ona zmaterializować. Jest tu praca nad sobą , ze sobą, nad emocjami, uczuciami i tym jak je wyrażamy. Anioł Stróż jest przy Tobie i chce zwrócić ci uwage, że mógłby ci pomóc, jakbys go poprosiła. Odpowiedz Link
annabella16 Re: Anioły dla osób które wzieły udział w mojej z 11.02.15, 21:28 Nie slodze, tylko opisuje swoje odczucia i mile zaskoczenie... Czasem jak sobie wroze, zawsze wypadaja mi kochankowie, sad , 10 lucharow, sprawiedliwosc. Wszystkie karty mowiace o karmie. We starej wrozbie , ktora mi postawiles, wypad aniol przeznaczenia. Boskie przeznaczenie, wola. Karmiczny zwiazek... Twoja iterpretacja 8 bulaw I sprawiedliwosci jest najblizsza prawdy. Choc ja widze to w bardziej pozytywny , romantyczny sposob. 8 bulaw nagle spotkanie, zakochanie. Obok sprawiedliwosc. Czyli ,,wyrok" . Bog nas bedzie sadzil i wydawal wyroki podczas konca swiata. Czyli to , ze nagle ... nie spodziewanie sie spotkalismy i zakochalismy bylo boskim wyrokiem. Przeznaczeniem. Sprawiedliwosc mowi , ze moje uczynki zostana ,, odplacone", spotkaja sie ze zasluzona kara lub nagroda. Moje uczucia zawsze byl szczere, prawdziwe , kochajace. Wiec ja to widze tak,sprawiedliwosc : za moja szczera milosc spotka mnie wyjazd, lub jego podroz do domu. Czyli 8 bulaw. Z reszta nie wazne. Prosze cie bys postawil karty na nadchodzace wydarzenia. Dziekuje Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Anioły dla osób które wzieły udział w mojej z 11.02.15, 22:00 Moim zdaniem ani kochankowie ani 10 pucharów nie mówią o karmie. Zakochane serce patrzy zawsze przez różowe okulary A karma to nic fajnego, bo zawsze przynosi kłopoty i konieczność rozwiązania starych problemów, więc zwiazki karmiczne nie są przyjemne zwykle i nie maja nic wspolnego z przeznaczeniem. Przeznaczenie to Wielki Plan Boga, którego nie znamy. A karma to coś, co sami sobie nagrabiliśmy Wracając od teorii do Twojego zycia, to ja nie mówię, że to nie jest wielka miłość, to na pewno wielki ogień, pożar który trudno ugasić, a tobie zależy zreszta na podsyceniu, więc jakoś tak się zapedziłam z tym gaszeniem Właśnie chodzi o to, że ty sadzisz, że ja chcę cie zgasic, a ja tylko uważam, że powinniście popracować nad komunikacją w związku, to może uda się wam ten ogień utrzymać- to tak w skrócie. Nie mam w swojej talii Anioła Przeznaczenia, po prostu nie ma takiego. Widać na tym przykładzie, jak pracuje twoja podswiadomość, widzi to co chce widzieć. Jesteś rozpaczliwie zakochana, życzę ci żebyście się porozumieli i żyli długo i szczęśliwie Odpowiedz Link
annabella16 Re: Anioły dla osób które wzieły udział w mojej z 11.02.15, 21:50 Chce tylko dodac, ze on werbalnie mnie skrzywdzill. Do takiego stopnia, ze trudno mi w to uwierzyc, ze ktos moglby byc tak okrutny. On odrzucil moje wyznanie. Twierdzac, ze nie chce zwiazku, a tym bardziej z dziewczyna jak ja. Nie nadaje sie, nie jestem w jego typie ,, partnerki". Tylko do zabawy. Dodal , ze jestem glupia bo nie dociera to do mnie. Itp. A wiec moja walka z nim byla o moja wartosc, moja moralnosc, i idealy / idee . Nie akceptuje, nie moge zyc w sposob jakby intymny kontak z druga osoba nic nie znaczyl. Jak zwierzeta, bydlo co kopuluje i przechodzi do nastepnego partnera. On tak chcial, dla niego spanie ze mna nic nie znaczylo, nie widzial nic przeciwko w dzieleniu sie mna... Itp. Dla mnie to patologia. Wiec walczylam, ostre slowa. Bo walczylam o swoja dusze i wartosci jakie w sobie mam. Wiec to nie jest moja wina... To co bylo... Walka o swoje idealy , kosztowalo mnie to najwyzsza cene... Utrata jego. Odpowiedz Link
annabella16 Re: Anioły dla osób które wzieły udział w mojej z 11.02.15, 21:56 Pozniej , jak sie nie widzielismy przez dwa miesiace. Testowal mnie. Pytal czy bylam z innym?. Przed jego wyjazdem, zaoferowalam mu ostatnia noc. Bez konsekwencji. Tak jak zawsze tego chcial. Najpierw sie zgodzil. Potem odmowil. Wyznal ze zrozumial to co mowilam. Odslonil troszke uczuc do mnie. Potem klotnia. Gdzie mnie odrzucil. Okreslil jako nie osobe do zwiazku.. Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Anioły dla osób które wzieły udział w mojej z 11.02.15, 22:18 Kobieto, musisz byc naprawdę ślepo w nim zakochana. Nie chciałabym takiego związku. Odpowiedz Link
annabella16 Re: Anioły dla osób które wzieły udział w mojej z 11.02.15, 22:28 Gdy prowadzilismy ,,burzliwa dyskusje'' na temat moralnosci oddania, wiernosci. On stwierdzil, ze zyje w swiecie iluzji, bajek. Ze swiat jest inny w rzeczywistosci. Ze ludzie zdradzaja, klamia. Ze zwiazki przynosza tylo cierpienie, problemy.On tego nie chce. Zna realia, a ja nie... Dowiedzialam sie ze w zwiazku w ktorym byl wczesniej, partnerka oficialnie go zdradzala,Nie wiem co mam o nim myslec... Odpowiedz Link
babowa Re: Anioły dla osób które wzieły udział w mojej z 11.02.15, 22:01 annabela, dobrze, ze zaczynaja ci klapki spadac ale jeszcze nie do konca ty nie walczyłas o zadne idały a o swoje wyobrazenia, a cena jaka zaplaciłas za zwiazek z nim nie jest utrata "jego" a utrata wiary w sama siebie. przykre to, ale tak bywa odetnij sie od tego, zostaw za soba. dostałas od zycia nauczke ale nic nie dzieje sie bez przyczyny. to boli, wiem, szkoda mi ciebie no ale... tak nieraz bywa jak za mocno kochamy i chcemy byc kochane za wszelka cene głowa do gory Odpowiedz Link
annabella16 Re: Anioły dla osób które wzieły udział w mojej z 11.02.15, 22:20 karty anielskie jakie wypadly wczesniej, Aniol Zaswiatow. Boskiego wyroku. Karmy. Wybacz okreslenie ,, aniol przeznaczenia''. Dodam,ze po ostatniej klotni, nie mam jak poprawic komunikacji z nim. Brak kontaktu, numeru... Jest w Japoni... Uciol kontakt ze mna, po moim wybuchu gniewu. Troszke mu nawrzucalam. Dlatego tez, prosze o powrozenie mi na nadchodzaca przyszlosc. Jesli mozesz. Pozdrawiam. Gdyby nie darzyl mnie szczerymi uczuciami, tylko byl ,,typowym samcem'' to wykorzystal by moja oferte ostatniej nocy razem. Bez konsekwencji. Zabawilby sie, i wyjechal. On odmowil.Nie chcial tez przyjazni ze mna, twierdzac ze nie potrafi, nie bedzie sie oszukiwac. Nie wiem czy powinnam walczyc , i narzucac mu sie czy tez poczekac ,az sytuacja i emocje opadna? Odpowiedz Link
babowa Re: Anioły dla osób które wzieły udział w mojej z 11.02.15, 22:46 dziewczyno, juz mi przestaje byc ciebie zal musisz o denko mocnej stuknac by sie obudzic mysle ze to kwestia czasu przepraszam, ze sie tak bezpardonowo tu wtracam, obiecuje ze juz nie bede Odpowiedz Link