algaria 13.03.15, 13:14 Od Bogiń - dla kogo i na co? Zapraszam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bronxi Re: Spóźnione z Dnia Kobiet - przesłania 13.03.15, 13:24 Ja chcę, ja chcę Na miłość... Odpowiedz Link
algaria Bronxi 13.03.15, 13:55 Przesłanie na miłość na najbliższy czas AERACURA- Rozkwitanie - właśnie rozpoczęłaś jakieś przedsięwzięcie, dlatego uzbrój się w cierpliwość i nie poddawaj się Odpowiedz Link
bronxi Re: Bronxi 13.03.15, 14:03 W sumie masz rację zaczęłam przedsięwzięcie: stawianie chłopa do pionu Algario dziękuję coś w tym jest tupnęłam noga i pogroziłam palcem Odpowiedz Link
algaria Re: Caro 13.03.15, 13:57 Dla Ciebie na miłość na najbliższy czas FREJA - odwaga - Daj się ponieść przygodzie! Bądź odważna i podejmij ryzyko Odpowiedz Link
caro-caro Re: Caro 13.03.15, 15:40 Freja powiadasz... Dziękuję Algario, właśnie chyba jej mi potrzeba Odpowiedz Link
sylwunka36 Re: Spóźnione z Dnia Kobiet - przesłania 13.03.15, 14:01 Dla mnie na pracę, sytuację zawodową. Z góry dziękuję. Pozdrawiam, Sylwia Odpowiedz Link
algaria Re: Spóźnione z Dnia Kobiet - przesłania 13.03.15, 14:13 Na pracę dla Ciebie AINE - Pełne zaufanie - Podejmij ryzyko i zacznij spełniać swoje najskrytsze pragnienia Odpowiedz Link
sylwunka36 Re: Spóźnione z Dnia Kobiet - przesłania 13.03.15, 14:18 Pięknie dziękuję, Algario! Trzeba spełniać marzenia, a przynajmniej dążyć do ich realizacji. ..Miłego dnia, Sylwia Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Spóźnione z Dnia Kobiet - przesłania 13.03.15, 14:29 Może bogienie podpowiedziałyby mi, co jest teraz dla mnie najważniejsze, a konkretnie co mnie uzdrowi, nie chodzi mi o fizyczną chorobę, a raczej co mnie mogłoby uzdrowic z pewnej udręki duchowej ... Odpowiedz Link
algaria Pani Roz 13.03.15, 14:43 Dla Pani na udrękę duchową CORDELIA - kontakt z naturą - Zbyt długo przebywałaś w zamkniętych pomieszczeniach. Wyjdź na zewnątrz i zaczerpnij świeżego powietrza Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Pani Roz 13.03.15, 17:36 Dziekuję bardzo Trochę za słaby lek jak na taką udrękę, myslałam raczej o czymś bardziej radykalnym (np. kijem mnie po głowie, żeby nie myślała głowa za wiele), ale widać innych leków boskiego pochodzenia nie ma Na razie za zimno dla mnie, żeby łazić po dworze, nie znoszę zimna (powiedz to tym swoim boginiom ). Jak przyjdzie wiosna, to co innego .... Odpowiedz Link
algaria Re: Pani Roz 13.03.15, 19:50 Ty wzięłaś przesłanie dosłownie.. a to ja Ci po swojemu przetłumaczę - "za długo kisisz się w tym swoim myśleniu - weź się kobieto zajmij czymś innym nowym - przewietrz umysł, zmęcz ciało, dopuść do siebie kogoś (coś) nowego, wyjdź od tego co jest teraz, zmień drogę" - Na spacery po lesie przyjdzie czas później - teraz poszukaj sobie czegoś nowego innego do myślenia, czytania, odkryj pasje, wróć do pasji, poukładaj w szafach, wywal z życia i domu co stare, zniszczone, za małe, spal stare mapy marzeń, zrób miejsce na nowe, a stare niech uleci z wiatrem Wyznacz sobie nowy cel i dąż do niego... 21 marca jest najlepszym czasem na właśnie przewietrzenie oczyszczenie i sprzątnięcie domu ze starych szpargałów, kwiatów co zabierają energię, "suszków", dupereli i ciuchów za małych. Świece, sole i kadzidła i poczujesz się jak nowo narodzona, przewietrzona i o starym zapomnisz - nie wychodząc z domu.. o a jak chcesz natury to kwiaty przesadź i spal żółte kalendarze Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Pani Roz 13.03.15, 21:12 To od razu tak nie mogłaś ? Dopiero teraz zaskoczylam o co chodzi Dzięki Ci wielkie Odpowiedz Link
re.ne Re: Spóźnione z Dnia Kobiet - przesłania 13.03.15, 15:35 Proszę dla mnie Boginie na pracę Pozdrawiam Odpowiedz Link
algaria re.ne 13.03.15, 15:47 Dla Pani na prace - ta Pani DAMARA- kierowanie dziećmi - Masz talent w opiekowaniu się dziećmi, udzielaniu pomocy i leczeniu. Użyj swych zdolności by im pomóc Odpowiedz Link
kashaa_35 Re: re.ne 13.03.15, 15:54 Prosze karte na rozwiazanie problemu rodzinnego...dziekuje.. Odpowiedz Link
algaria kashaa 13.03.15, 19:53 A dla Pani.. ani, ani BRIGID - nie wycofuj się - Stań w obronie, tego co uważasz za słuszne. \Mam nadzieję że jakoś pomogłam Odpowiedz Link
re.ne weryfikacja 24.03.15, 11:00 algaria napisała: > Dla Pani na prace - ta Pani > DAMARA- kierowanie dziećmi - Masz talent w opiekowaniu się dziećmi, >udzielaniu pomocy i leczeniu. Użyj swych zdolności by im pomóc W sobotę przyszły do córy koleżanki a po 2 kolejne zadzwoniły i w sumie opiekowałam się 5 dzieci prawie cały dzień. Zabawa całodniowa była super wraz z pizzą. Dzieci szczęśliwe ich mamy też a ja usatysfakcjonowana że dzieci miały rozrywkę a ich mamy troszkę odpoczęły. Algario jakie wyraziste przesłanie od Bogini -podziwiam i dziękuje. Odpowiedz Link
algaria Re: weryfikacja 24.03.15, 11:15 Widzisz, niby takie nic - ot karta z kilkoma zdaniami - a jednak ma moc , taką że nie raz się sama zdziwiłam Cieszę się że i trafiłam i Ty się spełniłaś w roli opiekunki, a dzieciaki przeszczęśliwe Odpowiedz Link
pinia1214 Re: Spóźnione z Dnia Kobiet - przesłania 13.03.15, 15:53 To i ja poproszę.) pyt:czy znam juz miłość swojego zycia? pozdrawiam Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Spóźnione z Dnia Kobiet - przesłania 13.03.15, 16:46 Ja też, ja też - na miłośc ... Odpowiedz Link
algaria nagietek 13.03.15, 20:53 Jakoś mi umknęłaś Ale nadrabiam zaległość - coś specjalnie dla Ciebie - wylosowana bogini siedząca w pozycji kwiatu lotosu, w kwiecie lotosu i z kwiatem lotosu w dłoniach - coś dużo tego lotosu i pudrowego różu KUANYIN - miłosierdzie - przestań oceniać siebie i innych, otwórz oczy na dobro i miłość, które są w każdym z nas Odpowiedz Link
algaria Pinia 13.03.15, 20:06 Bogini dla Ciebie ATENA - wewnętrzna mądrość - Wiesz co masz czynić. Zaufaj Twej duchowej mądrości i niezwłocznie podejmij właściwe działanie Jak uważasz Bogini odpowiedziała na Twoje pytanie? Odpowiedz Link
pinia1214 Re: Pinia 13.03.15, 20:23 Ja zrozumialam Twoja odpowiedz tak, ze powinnam sama siebie zapytac, bo wewnetrznie powinnam znac odpowiedz..klopot w tym ze nie wiem. Odpowiedz Link
algaria Re: Pinia 15.03.15, 12:51 Atena mówi: że mając taką wiedzę jaką posiadasz i doświadczenie życiowe i.. intuicję Ty wiesz czy masz miłość na całe życie - Jeśli czujesz wątpliwości to znaczy że to jeszcze nie to co byś chciała - dozgonna miłość jeszcze przed Tobą. Inaczej : jeśli się taka miłość Tobie trafi Ty będziesz wiedziała, że to ona, bo Twoja wewnętrzna bogini (cyt z Greya) wewnętrzna mądrość powie Ci o tym. Odpowiedz Link
maja.1987 Re: Spóźnione z Dnia Kobiet - przesłania 13.03.15, 19:50 Ja bardzo prosze jesli moge. Na relacje partnerska z panem z pracy M. Moze jakims cudem pan sie mna interesuje i jakas iskierkę nadzieji jest. Pozdrawiam Odpowiedz Link
algaria maja 13.03.15, 20:11 OONAGH - Łatwe do zrobienia - Nie ma potrzeby spieszyć się lub robić coś na siłę. Na wszystko jest odpowiedni czas Odpowiedz Link
maja.1987 Re: maja 13.03.15, 20:35 Zrozumiałam to tak ze mam zostawić to takie jakie jest i nic nie robic, nie angażować sie i tez nie robic sobie nadzieji. Mimo wszytsko pieknie dziekuje Pozdrawiam Odpowiedz Link
babowa Re: maja 13.03.15, 20:38 a mozesz i dla mnie spojrzec? co powinnam zrobic w sprawie corki? czy isc do pani i porozmawiac czy poczekac na rozwoj sytuacji poprosze Odpowiedz Link
algaria babowa 13.03.15, 20:46 A to mało się jeszcze sytuacja rozwinęła by czekać? Albo będą się z nas śmiać albo będą się nas bać - co lepsze Boginie mówią tak: OSTARA - obfitość - to wspaniały czas, by wprowadzić w czyn nowe przedsięwzięcia, realizować nowe3 pomysły, tworzyć nowe okoliczności I ja to się ma do Twojego pytania? Odpowiedz Link
babowa Re: babowa 13.03.15, 20:49 dobrze sie ma rozumiem, ze mam isc i wyłozyc kawe na ławe ok, wezme oddech i do przodu dziekuje bardzo Odpowiedz Link
algaria Re: maja 13.03.15, 21:04 Źle zrozumiałaś, nic na siłę nie przyspieszaj, niech ta znajomość się rozwija w swoim tempie, po woli, po kolei do celu, a nadzieje mieć powinnaś, bo będzie tak jak chcesz tylko nie już teraz od razu na gwałt. tylko lekko delikatnie, rozłożone w czasie - a oczekiwanie tylko wzmaga pożądanie Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Spóźnione z Dnia Kobiet - przesłania 13.03.15, 21:34 Witam Poproszę o przesłanie na wiosnę. Dziękuję. Pzdr. Ing Odpowiedz Link
algaria Ing 13.03.15, 21:42 Na wiosnę HATHOR - zdolność przyjmowania - Naucz się przyjmować. Wzmocni to Twoja intuicję, nabierzesz energii i mocy, by obdarowywać innych Co dostajesz to oddajesz - co oddajesz to dostajesz i gra muzyka Odpowiedz Link
nikix Re: Spóźnione z Dnia Kobiet - przesłania 13.03.15, 23:15 To ja poproszę Jak zakończy się dla mnie "zdarzenie " z piątku 13 ? Odpowiedz Link
algaria nikix 14.03.15, 15:50 A dla Ciebie pewna Pani: ISZTAR - Granice - Szanuj siebie na tyle, by odpowiadać negatywnie na próby dysponowania przez innych Twym czasem i energią Sądzę, że Twoje sprawy zakończa się tak jak chcesz, ale tylko wówczas gdy nie pozwolisz sobą "rządzić" Odpowiedz Link
nikix Re: nikix 14.03.15, 16:45 Dzięki za Boginię Tym razem nie mam wpływu na to co będzie - muszę czekać Długo Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Spóźnione z Dnia Kobiet - przesłania 14.03.15, 06:23 Ja na Bumeranga proszę,czy się zawieruszy gdzie w krzakach przy nawrocie kolejnym,lub już się może zawieruszył.. /proszę, o ile jeszcze lista nie zamknięta,spać chodzę z kurami nie widziałam wątku wczoraj/ Odpowiedz Link
gosia44114 Re: Spóźnione z Dnia Kobiet - przesłania 14.03.15, 10:52 Jesli i ja moge się dołączyć jeszcze, to bardzo proszę - na miłośc...to porażka jakas ostatnio. Odpowiedz Link
algaria Gosia 14.03.15, 16:05 Miłośnie i radośnie LAKSZMI - świetlana przyszłość - Przestań się martwić, wszystko będzie dobrze Krótko i konkretnie - nic dodać nic ująć i już Odpowiedz Link
gosia44114 Re: Gosia 14.03.15, 16:13 super chociaz w tej sferze , to jak balsam dla mojej zbolałej duszy... i serca) Odpowiedz Link
algaria Leda 14.03.15, 15:55 Na bumeranga BRIGID - Nie wycofuj się - Stań w obronie tego, co uważasz za słuszne Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Leda 15.03.15, 06:31 Dziękuję Algaria.,ale ze co mi ta Bogini mówi?ja mam się nie wycofywać z kursu jaki obrałam w stosunku do Bumeranga...Czym to za skutkuje? Odpowiedz Link
algaria Re: Leda 15.03.15, 12:55 Bogini mówi: obrałaś dobra drogę (metodę postępowania wobec bumeranga) i jeśli z niej (z tego) nie zrezygnujesz to osiągniesz to co chcesz, to co zaplanowałaś, to na czym Ci zależy. To co teraz robisz wobec bumeranga, przyniesie Ci wymierną korzyść jeśli od tego nie odstąpisz Odpowiedz Link
ag_at5 Re: Spóźnione z Dnia Kobiet - przesłania 14.03.15, 14:50 Poproszę o przesłanie dla tej bladej resztki kobiecości we mnie Odpowiedz Link
algaria Ag-at 14.03.15, 16:02 A co płeć zmieniasz? OSTARA - obfitość - To wspaniały czas by wprowadzić w czyny nowe przedsięwzięcia, realizować nowe pomysły, tworzyć nowe okoliczności Weź rusz się, zacznij coś nowego - przemebluj, udekoruj, przewietrz, a przede wszystkim oczyść siebie i dom swój, ze złej energii, a nawet miejsce pracy - też oczyść. Kup sobie coś tylko dla siebie, ciuch, majtasy, czy pończochy, kolczyki, kosmetyk kolorowy, farbę na kudły i poczujesz się znów w 100% kobietą - o zrób sobie piling z kawy mielonej i cynamonu z odrobiną oleju rzepakowego czy oliwy z oliwek - nie dość że się wygładzisz to będziesz pięknie pachnieć Odpowiedz Link
ag_at5 Re: Ag-at 14.03.15, 16:16 Płeć mi się chyba sama zmienia w związku z okolicznościami. Czuję się jak chłop malorolny. Ewidentnie czas na zmiany, skoro jestem zmęczona sobą i zaniepokojona. Dzięki wielkie Odpowiedz Link
caro-caro Re: Ag-at 14.03.15, 16:37 Zastosuj się dokładnie do rad przeoryszy, efekt od razu będzie! Świetnie się poczujesz i nastawienie do świata też się zmieni. Nie daj się tym paskudnym nastrojom! Poza tym, chyba nam wszystkim na wiosnę przyda się taki relaks Tylko kawa nie może być wcześniej parzona, bo mi taki piling śmierdzi petami Odpowiedz Link
ag_at5 Re: Ag-at - caro 14.03.15, 17:46 Jasne, że się zastosuję. Przeorysza trzyma mnie przy życiu dobrym slowem Dzięki serdeczne. Odpowiedz Link
algaria A co dla mnie? 15.03.15, 13:03 Na uczucia ... ha ha GINEWRA - prawdziwa miłość - Romantyczne uniesienia Twego serca sprawią, że cały wszechświat będzie Ci sprzyjał w zdobyciu wielkiej miłości - nie wierze - borsuku strzeż się, nadchodzę Dla forum.. WESTA - dom - Sytuacja w Twoim domu poprawia się być może dzięki przeprowadzce lub zmianom na lepsze w pracy Czyli trzeba wprowadzić jakieś zmiany, przewietrzyć, oczyścić, przedmuchać Odpowiedz Link