21.03.15, 18:16
Słowo się rzekło kobyłka w krzyż ugryziona wink

Zrobiłam dla Ciebie rozkład Perły - by również zobaczyć jakie konsekwencje i wpływ na Twój pobyt będą miały sprawy obecne.

Sytuacja - król monet
Stan - 4 mieczy
Wynik - 8 kielichów
Czas Twojego pobytu - 10 mieczy
Przeszkody w trakcie - rycerz buław
Wpływy zewnętrzne na Twój pobyt - 2 monet
Ogólna atmosfera - Diabeł
Dołożyłam jeszcze
Twoje odczucia podczas pobytu w Polsce - paź mieczy

A Ty przypadkiem wiesz na pewno że jedziesz do Polski pod koniec kwietnia? Bo ja jakoś tego wyjazdu nie widzę w tym czasie, jakby się przesunął, albo byś zrezygnowała...
Załóżmy że jednak pojedziesz - przyjedziesz...
Na cały pobyt będą miały wpływ sprawy obecne - Poszło również o pieniądze, ktoś się ujął honorem, ktoś się obraził - wynik konfliktu w 8 kielichach jest odejście i odstąpienie. Zmiana mówiąca że nie będzie tak jak było kiedyś. Może ktoś opuści miejsce w którym przebywa (nie będę wchodzić w szczegóły ale Leda zrozumie) na czas Twojego przyjazdu możesz mieć dom swój do swojej wyłącznej dyspozycji.
mam tu dwie karty końca - króla monet i 10 mieczy ostatnich łez, ostatniego bólu - sądzę że w pewien sposób w czasie pobytu zostaniesz "ukarana" za to co się stało i to Cię zaboli ale jednocześnie w tych 8 kielichach i właśnie Królu i 10 mieczy widzę szansę na pewne pogodzenie się, może nie "kochajmy się jak dawniej" , ale lody powinny być przełamane.
Jak pisałam 10 mieczy w trakcie pobytu Twojego to są łzy, ale ostatnie, później będzie Ci już tylko lepiej.. lub wszystko jedno.
Ten rycerz buław jako przeszkoda właśnie skojarzył mi się z przesunięciem lub odwołaniem Twojej podróży, ale skoro pytanie dotyczyło przeszkód w trakcie pobytu to po prostu Siostro nie będzie miał Cie kto wozić po okolicach, odmówiony zostanie Ci transport.
2 monet - hmm to właśnie Twoje wahanie co robić - jechać czy zostać - ale i finanse, komuś może być ciągle mało wink
Diabeł na atmosferę jest mało sympatyczny - to takie lekkie oszustwo - dobra mina do złej gry - szczerzenie się w sztucznym uśmiechu aż zmarszczki się zrobią mimo że do śmiechu nam nie wesoło. I przywiązanie się do jakiejś idei, napalenie na coś co nie jest tego warte.
Ty w paziu mieczy - taki trochę szpiegunek - co to o wszystkim chce wiedzieć, wszystko chce znać ale.... paź mieczy to mały rycerz, może wielkiej awantury nie wywołasz, ale burze z gradem owszem i do tego będziesz bardzo nerwowa, atak jak granat bez zawleczki - może nie wybuchniesz ale tylko dlatego że będziesz świadomie i mocno unikała okazji.

Ale żeby nie było tak źle - dołożyłam jeszcze Twoje wrażenie po pobycie - takie już po - jak emocje opada i wrócisz do Włoch - wyszła mi 2 kielichów Czyli nie taki diabeł straszny, bardziej będziesz przeżywać wszystko w trakcie pobytu niż z perspektywy- po czasie powiesz sobie i po co mi były te nerwy jak wszystko była fajne przyjemne i dobre.. i tego Ci życzę - fajnych wspomnień z pobyty, ciepła i rodzinnej atmosfery, serdeczności - a Diabłem się nie przejmuj w końcu on nie taki straszny wink
Obserwuj wątek
    • leda-is-one Re: Leda 22.03.15, 06:29
      I ty Brutusie?
      Coz,nie wsparła mnie ta wróżba oj nie,a w nagrodę ma być tylko dobra!Jak już mówiłam u Rozmaryna,ważne ze mam miecz do obrony,czyli ważne ze mam wiedzę. Przesłanki co do możliwości spełnienia się wróżby są duże,nawet już niektóre fakty zaistniały,jak myśl odwołania wyjazdu..zabezpieczenia sobie środka transportu tylko dla siebie żeby być niezależną.
      Diabeł mi jeszcze wieszczy zakrapiane imprezy a szykuje się ich dużo.
      Algario,dziękuje pięknie za wróżbę,zweryfikuje ja w połowie maja,tymczasem idę szykować mój oręż obronny sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka