nikix4 20.04.15, 09:51 Ogladałam wczoraj Dom wróżek. Za wcześnie, żeby się wypowiadać na temat samego programu ale mam ptanko: której z Was kibicować ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
algaria Re: Pytanie ;) 20.04.15, 10:09 Podobno poziom "żenada" - to penie żadna się nie przyzna do udziału Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Pytanie ;) 20.04.15, 19:18 Niestety nie widziałam... a warto? coś fajnego tam jest, czemu niski poziom? Odpowiedz Link
algaria Re: Pytanie ;) 20.04.15, 19:25 Takie programy albo na siłę chcą coś udowodnić- albo że wróżby to ściema, nic nie warte gadanie, albo wylansować na siłę "swoich" faworytów. Poza tym do takiego programu nie wiem czy idą "szanujące się" tarocistki czy kabalarki wróżki wiedźmy i czarodziejki, a cel jest chyba wyłonienie najlepszej. Nie oglądałam tego programu, ale oglądałam inne programy, których gośćmi były wróżki i powiem szczerze, że każdy program miał na celu "wywołać sensacje na siłę" - a jaką? Każdy oglądający miał swoją. Było albo "gnojenie" wróżek, albo lansowanie. Odpowiedz Link
nikix4 Re: Pytanie ;) 20.04.15, 19:32 Ja oglądałam nie cały odcinek. Nie mam jeszcze zdania na temat samego programu. Chyba to będzie coś w stylu Big Brother Ogólnie grupa wydawała się ciekawa. Szybko się dogadali. W pierwszym zadaniu polegli. Mieli wytypować pokój w którym schowano ich walizki. Do wyboru były 3 pokoje. Demokratycznie wszyscy obstawili 3, walizki były w 1 pokoju. Zostali bez rzeczy W drugim zadaniu mieli znaleźć wszystki rzeczy które zakłócają przepływ energii. Z tym zadaniem sobie poradzili. Tyle. Może zobaczę 2 odcinek. Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Pytanie ;) 20.04.15, 19:38 Może zobaczę i ja, ale to chyba wieczorem, to pewno będę juz spać Odpowiedz Link
nikix4 Re: miało być "niecały" 20.04.15, 22:01 Nie wiem. Ja to oglądałam w Puls 2 - powtórkę. Na żywo jest w Pulsie. Odpowiedz Link