Dodaj do ulubionych

zapraszam po nagrodę pocieszenia za zagadkę :)

20.06.15, 17:00
Ponieważ nikt nawet nie kręcił się koło tematu, więc dla każdego za udział w zagadce mam wróżbę anielską. Bez Waszych pytań, niech Anioły same się wypowiedzą smile
Obserwuj wątek
    • rozmaryn_1 nikix 20.06.15, 17:01
      Isabella- "Tak, to właściwy czas, by podjąć nowe wyzwania. Twoje nadzieje spełnią się."
      Szkoda czasu na wątpliwości i zastanawianie się "czy to jest prawdziwe?". Inni dołączą do Ciebie, ci co wybrali ten sam cel. Pewne rzeczy zostaną zakończone. Możliwe, że czeka Cię jakaś życiowa "burza", ale jesteś bezpieczna. Nadchodzą lepsze lata dla Ciebie smile
      • nikix4 Re: nikix 20.06.15, 19:00
        Dziękuję smile
        Oby się sprawdziło, bo już jestem zmęczona ciągłą walką wink
        • rozmaryn_1 Re: nikix 20.06.15, 19:12
          Dobre karty Ci wyszły, nastawione na ważny cel dla Ciebie w życiu, który da Ci spełnienie.
          • nikix4 Re: nikix 20.06.15, 19:15
            Trzymam Cię za słowo tongue_out
            • rozmaryn_1 Re: nikix 20.06.15, 19:50
              nikix4 napisała:

> Trzymam Cię za słowo tongue_out

Już ja sobie porozmawiam z tymi Twoimi Aniołami surprised One naobiecują, a na mnie spada cała odpowiedzialność!
              P.S. One nigdy nie rzucają słów na wiatr, to się nie martw smile Jedyne co może niecierpliwić to fakt, że one kompletnie nie maja poczucia naszego czasu i bywa, że czas spełnienia wróżby się lekko przedłuży tongue_out Ale wytrzymaj, juz jesteś blisko lepszych lżejszych czasów smile
    • rozmaryn_1 algaria 20.06.15, 17:01
      Akasha- "Jesteś nauczycielem duchowym. Posiadasz umiejętność wspierania innych swoją radą i budzenia w nich talentów duchowych i boskich misji."
      Masz wiele darów, ale za mało cieszysz się nimi, a nawet nie do końca je dostrzegasz. Nie musisz z nikim o nic rywalizować, to szalona wizja. Nie bądz zbyt surowa wobec siebie i okaż sobie samej więcej szacunku.
      • algaria Re: algaria 20.06.15, 18:44
        Dziękuję bardzo..

Ja często sobie nucę
        Co ja poradzę że jestem ładna
        fotogeniczna i taka zgrabna
        co ja poradzę że talent mam
        większy od innych Pan

I tak nadal nie wierze w siebie suspicious
        • rozmaryn_1 Re: algaria 20.06.15, 19:10
          Nie tylko Ty smile Może to już tak jest ze skromnymi ludzmi big_grin
          Mnie ciekawi, co Ty kryjesz w sobie, bo wrózba wskazuje na talenty, których nie dostrzegasz w ogóle. Widocznie mają szanse się ujawnić, skoro wyszły w temacie...
          • algaria Re: algaria 20.06.15, 21:39
            Z pewnością nie gram na skrzypcach - choć było to marzenie mojej babci, ale mój ojciec a jej syn powiedział:
            - Wybacz mamo, ale na Sylwie i skrzypce jednocześnie, w moim domu nie ma miejsca wink

Nie wiem, nie mam pojęcia - nawet nie wiem jak sprawdzić co we mnie siedzi wink mówię o talencie oczywiście
    • rozmaryn_1 Caro-caro i Agat 20.06.15, 17:02
      Dziewczyny, bardzo mnie to zaskoczyło, że choć metoda wyciagania dla Was przesłań była dwuetapowa i było nikłe prawdopodobieństwo trafienia identycznej wrózby dla dwóch osób, to jednak dla Was trafiło się identyczne przesłanie, dlatego zamieszczam Was razem smile
      Chantall- "Przygotuj się na gorący romans- może poznasz kogoś nowego, a może w Twoim związku na nowo zaiskrzy namietność. Bądz otwarta na dawanie i otrzymywanie miłości. "
      Swoją miłością "oświetlaj" innych. Jesteś posłańcem, a Twój stres to fałszywa maska, którą mylnie założyłaś na swoje "ja", żeby się ochronić przed zranieniem. Nie otaczaj się murem, ale emanuj na zewnątrz. Nie szukaj miłości w nieprawdziwych miejscach. Daj innym siebie i poczuj się chroniona Miłością, bo w niej nie ma zagrożenia ani niebezpieczeństwa.
      • ag_at5 Re: Caro-caro i Agat 20.06.15, 17:39
        Jestem w szoku. Mur i maska - to ja.
        Caro, no to miłości namsmile może już czas na piękne, promieniujace światłem twarze smile
        Rozmarynie, dygam smile za trafnosc. Nie mówię, rzecz jasna o romansie, bo musialabym zawalczyc o siebie. Nie wiem czy podolam.
        • rozmaryn_1 Re: Caro-caro i Agat 20.06.15, 17:46
          Jak mi się ostatnio Chantall wylosowała, to mnie tak strzała Amora trafiła, że straciłam głowę, więc drżyjcie big_grin Będzie fajnie smile
          • caro-caro Re: Caro-caro i Agat 20.06.15, 20:48
            Chciałabym chciała... życie wtedy staje się takie ekscytujące
      • caro-caro Re: Caro-caro i Agat 20.06.15, 20:46
        Nie może być! Jednak wielkie porywy serca się szykują big_grin
        Rozmarynko dziękuję, kłaniam się nisko! Cierpliwie? poczekam smile
        Agacie razem będzie nam raźniej wink życzę Ci szybkiego spełnienia i niech to będzie piękne uczucie!
        Ach ta miłość... kiss
        • ag_at5 Re: Caro-caro i Agat 21.06.15, 16:08
          No to się umawiamy Caro, że gdyby coś się zdarzyło, zakładamy wątek tongue_out
          Rozmarynie - trudno jest żyć bez powietrza, ale w moim wieku ogień - nie przypuszczam tongue_out
          Zrobiłam się smutna, stara i szara. Za dużo spadło mi na łeb.
    • rozmaryn_1 inga 20.06.15, 17:03
      Archanioł Michał- "Jestem z Tobą. Daję Ci odwagę, byś zmieniła swoje życie i osiagnęła cel".
      Pragniesz wewnętrznej zmiany, która przyniesie Ci szczęście, wybierasz jednak fałszywe sposoby. Wpadłaś w frustrację, "ponieważ nie da się wcisnąć okrągłego kołka w kwadratową dziurę, choć wciąż próbujesz to zrobić. " Proś Anioły o pomoc w zaspokojeniu prawdziwego pragnienia serca, mogą uleczyć Cię podczas snu, gdy będziesz tego chciała.
      • inguszetia_2006 Re: inga 21.06.15, 21:41
        Witam
        Dzięki. Bardzo trafne. Idą zmiany. We wrześniu wchodzę w numerologiczną dziewiątkę, więc przesłanie jest na czasie. Trzeba zamykać stare sprawy i zrobić porządki przed jedynką.
        Pzdr.
        Ing
    • rozmaryn_1 sylwunka 20.06.15, 17:04
      Atena- "Siła daje bezpieczeństwo. Wiesz, jak być silną i kochającą, co przynosi korzyści Tobie i innym."
      Poczucie winy rani bez powodu wiele serc. Chwytasz się winy tak mocno, jak gdyby od niej zależało Twoje przetrwanie. Natomiast przeżycie zależy od jej uwolnienia. Poczucie winy bierze się z dzieciństwa, gdy dziecko wyobraża sobie, że musi być bardzo złe, skoro zostało ukarane i to upokorzenie przenosi się na dorosłe życie. Trzeba abyś się pozbyła poczucia winy. Nie uczyniłaś nic złego, za co musisz oczekiwać kary. Wina jest urojona, oddaj ja Aniołom. Rozwiązanie leży w Twoim sercu.
      • sylwunka36 Re: sylwunka 21.06.15, 23:17
        Rozmarynku, bardzo dziękuję za przesłanie. Muszę je przeanalizować. Miłego wieczoru !Pozdrawiam, Sylwia
    • rozmaryn_1 maczlijka? 20.06.15, 17:05
      Arielle- "nowe doznania psychiczne i duchowe zmieniają sposób, w jaki postrzegasz świat i samego siebie. Odkryj swoje duchowe talenty przez naukę, modlitwę i medytację."
      Mowa jako narzędzie komunikacji jest kiepską namiastką serca i oczu. Gdy rozmawiasz z człowiekiem, spróbuj wyczuć energię, jaka jest między Wami. Ona jest cicha rozmową, która między Wami odbywa się nieświadomie. Słuchaj swym wewnętrznym uchem, co mówi do Ciebie druga osoba, bo na tym poziomie jest wypowiadana szczera prawda. Jest to "sedno sprawy" wszystkich Twoich kontaktów z innymi. Jakie myśli wpuszczasz do drugiego człowieka? Myśli- sztylety są bolesne, a wyobrażenia o miłości są odbierane jako miłość.
      • maczlijka Re: maczlijka? 20.06.15, 22:31
        Dzięki Rozmarynku smile
        Mi się ciężko rozmawia z innymi, kompleksy mi przeszkadzają uncertain Jak już kogoś trochę poznam i czuję się swobodnie to jest ok. Ale z nowymi i mniej znanymi osobami mam problem.
        • rozmaryn_1 Re: maczlijka? 21.06.15, 09:39
          Widocznie dlatego Anioły zwróciły Ci uwagę na komunikację. Spróbuj się zastosować do ich rady i wsłuchaj się co drugi człowiek mówi do Ciebie, gdy ma zamknięte usta. Może Twoja nieśmialość to reakcja na to, co wyczuwasz podświadomie i zwrócenie na to uwagi pomoże Ci pokonać tą nieśmiałość. Spróbuj Maczlijka smile
    • rozmaryn_1 88ula 20.06.15, 17:06
      Astara- "Zasługujesz na najlepsze! Sięgaj gwiazd swoimi marzeniami i nie zgadzaj się na kompromisy."
      Może ludzkie zachowania Cię rozczarowują, jednak ludzie w ten sposób strzegą dostepu do swojego wnętrza, do serca. Anioły nie zdołały Cię uchronić przed pewnymi wyborami, choć wiedziały, że przyniosą Ci ból. Jesteś jednak blisko ważnego odkrycia : "Jutro nie przyniesie niczego takiego, czego już nie miałabyś w swoim sercu dziś." Uważaj, żebyś nie wpadła w sidła powtarzających się rozczarowań. Nie wracaj myślami do przeszłości. Pielęgnuj w sobie radość. Pozwól ludziom być takimi, jakimi chcą być, a wówczas ich działanie Cię nie rozczaruje.
    • rozmaryn_1 pinia 20.06.15, 17:06
      Raye- "Joga i ćwiczenia fizyczne są niezbędne dla Twojego dobrego samopoczucia, spokoju umysłu i duchowego rozwoju."
      Trzeba odwrócić hierarchię, w jakiej ustawiasz innych ludzi. Zanim ustanowisz nowe prawo, skonsultuj to z dzieckiem i spytaj je o jego punkt widzenia odnośnie tej sprawy. Dzieci mają niewinną i łagodną mądrość, którą możesz połączyć ze swoim praktycyzmem i rozwagą. Walka nie toczy się w świecie, w którym jesteś, lecz w Twoim sercu. Powierz ją Bogu i Aniołom, a nie rozszarpią Cię żadne wewnętrzne spory.
      • pinia1214 Re: pinia 21.06.15, 13:05
        zastosuje sie i baaardzo Ci dziekuję, to miłe z Twojej strony.smile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka