pestkamoreli00
04.09.15, 18:08
Drogie Wróżki
Czytam z miłą chęcią posty na forum, ale sama jeszcze nie odważyłam się wróżyć. Postanowiłam zwrócić się do Was o pomoc, gdyż ostatnio znalazłam się w dość krępującej jak dla mnie sytuacji. Nie będę ukrywać, że niestety żadna ze mnie femme fatale i zupełnie nie wiem co robić. Już od jakiegoś czasu pracuję razem z pewnym panem. Bardzo go polubiłam... i spodobał mi się. Nie umiem jednak ocenić jaki on ma stosunek do mnie. Kiedy rozmawiamy jest dla mnie bardzo miły, zawsze interesuje go co u mnie i pomaga mi kiedy tylko tego potrzebuję. Mimo to widzę, że rozmawiając z innymi dużo się śmieje, jest bardzo otwarty a przy mnie poważnieje. I teraz nie wiem - lubi mnie czy nie lubi?Zerka na mnie kiedy myśli, że tego nie widzę, ale podczas rozmowy za nic nie spojrzy mi w oczy. W dodatku od czasu kiedy ma mój nr ktoś wysyła mi sygnały z prywatnego numeru. Wiem, że to trochę zabawna sytuacja, zwłaszcza, że oboje już nie jesteśmy nastolatkami. Ostatnio zaczęło mi to ciążyć i chciałabym wiedzieć, o co mu chodzi. Drogie wiedźmy poratujcie! Inaczej chyba do końca świata będziemy tak chodzić koło siebie, jak pies koło jeża. Jeżeli któraś z Was znajdzie chwilkę by mi choć trochę rozjaśnić sytuację, będę dozgonnie wdzięczna.