Dodaj do ulubionych

do znawczyń kart klasycznych

13.10.15, 19:58
Wiem, że karty klasyczne sprawdzają się w dłuższym okresie czasu. Czy okres około ponad roku mieści się w normach czy jak coś się nie spełniło w tym czasie to już po ptokach?
Obserwuj wątek
    • inguszetia_2006 Re: do znawczyń kart klasycznych 13.10.15, 20:06
      Witam
      A co stawiałaś? Wielka tablicę czyli wszystkie na stół? Od jakich kart wychodzisz? Od siódemek?W Wielkiej tablicy to widać czasami całe życie;-D A jak takie tam pytanka to zależy, jakie zadałaś;-P Bo jak na 2015 było pytanie to sama rozumiesz... jeszcze trwa 2015. Myślę, że na pewne sprawy możesz mieć już jakieś spojrzenie, jak coś lekko zaczęło dryfować w stronę twojej wizji to nie jest jeszcze po ptokach. Jak nie zaczęło nawet to bym się martwiła lub nie. Zależy co tam było dobrego.
      Pzdr.
      Ing
      • rozmaryn_1 Re: do znawczyń kart klasycznych 13.10.15, 20:19
        U mnie się sprawdziło maksymalnie na 2, 3 lata, ale znam jedną taką, że wychodzi jej nawet na 20 lat.
      • algaria Re: do znawczyń kart klasycznych 13.10.15, 21:09
        Nie pytaj mnie o takie rzeczy ale watek jest Twój sprzed roku - tu znalazłam na forum dotyczył mojego wpisu na blogu i .. Ty Ing się odniosłaś do układu 2 kart. I czekam na spełnienie i się doczekać nie mogę
        Zapewne stawiałam od 7 bo tak stawiam jeśli już stawiam wink
        • inguszetia_2006 Re: do znawczyń kart klasycznych 14.10.15, 08:34
          Witam
          Przypomnij, co to były za dwie karty? Bo nie mam czasu przebijać się przez wątki.
          Pzdr.
          ing
    • meda08 Re: do znawczyń kart klasycznych 14.10.15, 09:03
      Po wielu potwierdzonych doświadczeniach na własnej skórze smile, sprawdza się do 2, 3 lat. Też zależy kto stawia karty, bo specjaliści od krótkich spojrzeń i tzw "globalnych"
    • algaria ing 14.10.15, 11:55
      as trefl i 10 kier obok - obie proste -wink i do tej pory cisza więc się grzecznie pytam ile czasu potrzeba na realizację kart wink
      • meda08 Re: ing 14.10.15, 12:04
        te 2 karty to oznaczenie czasu jakie otrzymałas, czy dotycza wydarzenia o które pytasz?
        • algaria Re: ing 14.10.15, 12:42
          Znaczenie znam i czekam teraz kiedy to wydarzenie się spełni - karty były stawiane około roku temu i czekam na realizację wydarzenia wink które te 2 karty pokazały - podobno wink
          Czy rok to wyrok czy rok to norma i minimum w realizacji kart klasycznych
          Słyszałam że klasyki się realizują dość długo
          • meda08 Re: ing 14.10.15, 12:59
            zależy gdzie lęża, gdzie ty byłas, jaki to był rozkłąd, od wielu czynników to zależy. Mnie zazwyczaj sprawdza sie wszystko z klasyków, czekam niekiedy około 3 lat, niekiedy miesiąc. Zalezy od rozkładu i umiejscowienia ciebie w tym rokładzie i do kilku jeszce innych czynników
    • algaria meda 14.10.15, 13:35
      Tu jest ten rozkład smile Jak byś chciała rzucić okiem - tak na okoliczność czasu wink
      algaria.blox.pl/2014/10/Pokazowo-konwencjonalnie.html
      • meda08 Re: meda 14.10.15, 13:41
        ok, daj trochę czasu smile
        • algaria Re: meda 14.10.15, 15:44
          Spokojnie nie piekarnia - skoro się nie zrealizowały do tej pory to poczekam jeszcze smile Dzięki że rzucisz okiem
      • meda08 Re: meda 14.10.15, 14:31
        sprawdziło ci sie cokolwiek już z tego rozkładu?
      • algaria Re: meda 14.10.15, 16:16
        Pytasz co się spełniło? Przeszłość - cała
        W chwili obecnej
        Z przyszłości - propozycja podróży którą Dama odrzuciła, finansowo podratowanie budżetu pożyczką. Pracy Dama nie zmieniła ale dodatkowa legalna praca jest. Rok 2015 był bardzo spokojny i dobry dla Damy - tak ogólnie. Nikt nie okradł, oszustów nie ma.
        Mąż nie zdradza, syn nie kocha starszej, córka się uczy - żadnej żmii do domu nie przyprowadzono, a niespodzianką dla domu były meble ogrodowe jako prezent od teściowej.
        Chyba się w sumie spełniło większość. Ing powiedział że widzi tu wielka nagła miłość - ja jej nie widziałam w tym rozkładzie a i gromu z nieba do tej pory nie było więc się pytam grzecznie ile jeszcze Dama Kier ma czekać na spełnienie

A po jakim czasie można postawić znów karty klasyczne?
        • meda08 Re: meda 14.10.15, 18:53
          jutro dokładnie ci odpowiem., również na to co powiedział ing.
          jak czesto mozna stawiac? nie ma reguły. Ja zauważyłam, że tarot wkurza sie gdy zadreczasz go w kółko tymi samymi pytaniami.Klasyki jak nic nie zadzieje sie nowego to tego nie pokazuje albo pokazuje to samo ale tez przy okazji inne nowe zdarzenia, których wczesniej nie pokazały.Pokazują te głowne zasadnicze, które jeszce maja nastapić i o których wcześniej juz mówiły oraz te nowe. Przynajmniej ja tak mam. Najlepiej tez zeby były stawiane przez tą samą osobę to wtedy ma to sens przy powtórnym stawianiu. Tarot ma takie samo znaczenie przy wszystkich kartach, natomiast klasyki nie do końca. Jedne znawczyni klasyków inaczej interpretują trefle i piki i tu jest zsadnicza róznica w odczycie kart.
          • nikix4 Re: meda 14.10.15, 23:26
            Kiedyś jedna mądra wróżka powiedziała mi że w kartach klasycznych jest tak, że jak się pokazuje jakieś ważne wydarzenie, to równocześnie obok tego wydarzenia pokazuje się czas, kiedy to wydarzenie nastąpi. Dopiero się tego uczę gdzie i jak tego czasu szukać. Ale ten "czas" tam jest i to dokładnie wink Wiem jeszcze, że As pik wszystko opóźnia.
          • anonim562 Re: meda 15.10.15, 14:25
            Zgodzę się, ale nie do końca - to prawda, stawianie kart tarota na te same pytania nie ma sensu, wprowadza zamęt i pokazuj głupoty, ale to nie karty się wkurzają tylko nasza podświadomość, czyli my sami sobie blokujemy nieświadomie informacje. Polecam blog www.oszukajprzeznaczenie.pl który świetnie opisuje pracę z podświadomością i tarotem smile
        • meda08 Re: meda 15.10.15, 14:08
          Poczytałam, pooglądałam...Myślę,że interesujący Cię zestaw kart: to tak około roku do półtora patrząc na cały układ. Miłości o której wspominałaś (Ing) to ja tutaj w ogóle nie widzę, mam na myśli miłości typu "nowe motyle w brzuchu" smile
          Pozdrawiam
          • algaria Re: meda 15.10.15, 14:29
            Dziękuję za pomoc. Jak wczoraj poczytałam to rozkład spełnił się już w 70% a złodziej to może być niekoniecznie złodziej ale może być nagłym dużym wydatkiem np zepsuty samochód na naprawę którego trzeba szybko zorganizować spore pieniądze.
            • meda08 Re: meda 15.10.15, 14:37
              pomoc żadna, nie przesadzaj smile Cała przyjemność po mojej stronie smile
              W moim odczuciu nieco inaczej zinterpretowałabym te karty, ale każdy ma swoje kody i podejście smile Podobnie zresztą jak w tarocie
              • algaria Re: meda 15.10.15, 14:57
                Ja się uczę i dopiero po realizacji mogę dopasować znaczenie do interpretacji - podobnie miałam z nauką tarota. Np jeśli kiedyś wyszedł mi Rydwan na "pieniądze" np w 12 domach - to kiedyś myślałam że to szybka gotówka a teraz już wiem z doświadczenia że Rydwan na pieniądze mówi o wyjeździe za granicę by tam pracować. itd itp.. podobnie będzie z klasykami - choć to moja poboczna dziedzina smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka