rozmaryn_1 06.11.15, 13:16 Jak ktoś ma ochotę, to zapraszam Nie wiem jeszcze z jakich kart będę korzystać. Pytania układajcie tak, żeby dało się zweryfikować do końca roku Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinia1214 Re: mała wróżba weekendowa 06.11.15, 13:27 ja mam zawsze, pytanie dot.pewnego faceta, czy on o mnie mysli i jakie mysli dominują? pozdrawiam Odpowiedz Link
sabina_online Re: mała wróżba weekendowa 06.11.15, 13:35 Wiem, że stale pytam, ale dla mnie to ważne jak widzi mnie kierownictwo/prezes czy są zadowoleni z wykonywanej pracy i czy dostanę umowę na jak długo?pozdrawiam Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Sabina 06.11.15, 17:51 Masz szansę zostac w tej firmie, choć jakieś przeszkody się pojawią i będziesz musiała zawalczyć o swoją pozycję. Dobrze wywiazujesz się ze swoich obowiązków, co przemawia na Twoją korzyść, możliwe też, że sprzyja Ci jakaś kobieta, która ma tam znaczenie. Tylko musisz się bardziej zaangażować i pokazać, że Ci zależy. Ktoś może mieć odczucie, że Ci nie zależy, że tak naprawde ta praca Cie nie wciąga i to trzeba zmienić. Ogólnie też sądzę, że jesteś mało zauważalna w pracy, mniej niż Ci się wydaje, taka skromna osóbka. Pokaż zaangażowanie na swojej twarzy i w postawie i będzie ok. Odpowiedz Link
sabina_online Re: Sabina 06.11.15, 19:45 Bardzo dziękuje bardzo liczę na tą umowę mam nadzieję, że ktoś mi pomoże i mnie da mi poparcie nie lubię się wychylać .Bardzo trafna ocena sytuacji pozdrawiam dam znać jak sprawa się rozwiązała. Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Sabina 06.11.15, 20:07 Wiecej odwagi, bo możesz byc oceniona niewłasciwie, jako osoba której nie zależy Uśmiech, głowa i pierś do przodu i wygladaj na bardzo zaangażowaną Masz szanse zostac tam na stałe Odpowiedz Link
sabina_online Re: Dziękuję :) 09.11.15, 11:59 Dodałaś mi siły i odwagi bardzo dziękuję mam nadzieję, że wszystko się uda. Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Pinia 06.11.15, 17:43 Myśli, postrzega Cię jako zranioną (3 miecze), ale i rozmarzoną czyli domyśla się Twoich uczuć, ale z jego punktu widzenia to nierealne wyobrażenia. On sam widzi się w karcie śmierć w tej relacji czyli coś umarło, zmieniło się i tak jak było, już nie będzie. Ma odczucie, że Ty wciąż czekasz, aż coś się wydarzy między Wami, ale on nie może się przemóc, zrezygnował… Chciałby jednak poprawnych stosunków z Tobą, takich opartych na dobrym wrażeniu i sympatii. Odpowiedz Link
pinia1214 Re: Pinia 06.11.15, 20:17 dziekuje Ci bardzo. Z tego co wywnioskowałam co piszesz, to on jednak mysli i chce poprawnych stosunków. Widac ze obojetna mu nie jestem, zgadza się? Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Pinia 06.11.15, 20:26 Chce poprawnych stosunków i nawet przyjemnych bym powiedziała, ale bez wgłębiania się w emocje drugiej osoby, zalezy na co liczysz. Jesli na miłość, to tego nie widziałam. Odpowiedz Link
pinia1214 Re: Pinia 06.11.15, 20:51 Nie zajmujesz się zawodowo kartami, ale wiele razy sprawdziło sie to co mowisz. Jak on chce dobre stosunki ? jednoczesnie wystepuje karta smierc, to niewiem jak on ma zamiar tego dokonac niekontaktujac sie ze mną. dziwne to wszystko. jestem wypruta z tych emocji i mam dosc. Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Pinia 06.11.15, 20:55 On nie zamierza dokonywac niczego. To jest jego życzenie jedynie, na zasadzie- jakby chciał, zeby teoretycznie było... Odpowiedz Link
pinia1214 Re: Pinia 14.01.16, 20:29 Rozmarynku rzeczywiscie nie zrobil zadnego ruchu w moja strone,jest mi to juz obojetne.mam nowego na glowie..gratuluje. Odpowiedz Link
bronxi Re: mała wróżba weekendowa 06.11.15, 13:50 Witam wróżba mile widziana O fajnie Ja mam 2 pytanka. 1. Jak to będzie z tymi uczuciami u mnie do końca roku? 2. Mogę to drugie pytanie zadać na maila? Pozdrawiam serdecznie, życząc udanego i spokojnego weekendu Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Bronxi 06.11.15, 18:01 Jedno pytanie dla jednej osoby. Dla Ciebie cygańskie. Jakiś pan mysli o Tobie stale i uporczywie i Ty chyba o nim też, ale jest pełen pesymizmu, czuje się samotny i zastanawia nad małżeństwem (wychodzi formalny związek w myslach), jednak nie są to myśli optymistyczne, a raczej smutne. Sądzę, że potrwa to jeszcze, ale w końcu pojawi się z jakąś decyzją, która może sprawić Ci radość. Jednak pan będzie lekko krecił i widać problemy na tle zazdrości. On nieprzekonany. Odpowiedz Link
bronxi Re: Bronxi 09.11.15, 07:17 Dziękuję bardzo Zaskoczona jestem tym co wyszło, bo jedyny Pan o którym myślę wydaje mi się, że już dawno nie ma ze mną planów małżeńskich..kiedyś może miał, ale potem dużo się pozmieniało.. A problemy zazdrości z czyjej strony mojej czy jego? Chciałabym, żeby mu się odmieniło na plus, ale czy to jeszcze realne, nie wiem, nie wiem. Jeszcze raz dziękuję za coś co mnie zaskoczyło. Pozdrawiam Odpowiedz Link
sylwunka36 Re: mała wróżba weekendowa 06.11.15, 14:37 WITAM,ROZMARYNKU!CHCIAŁABYM SIĘ DOWIEDZIEĆ , CZY DO KOŃCA ROKU ZAJDĘ W CIĄŻĘ?POZDRAWIAM CIEPLUTKO,SYLWIA PS UDANEGO WEEKENDU! Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Sylwunka 06.11.15, 18:06 Nie widzę Twojej ciąży do końca tego roku, choć może być tak, że będzie Ci się wydawało, że jesteś w ciąży. Karty pokazują problem z partnerem, może zdrowotny, może być niechętny na seks, może widzieć jakiś problem, albo nie jest gotowy, czuje się obciążony sytuacją. Poza tym może się okazać, że będą jakieś sprawy, które będą ważniejsze. W każdym razie na wynik masz 7 pucharów, a to raczej fantazje i wyobrażenia niż faktycznie ciąża. Może też być pomyłka, fałszywy „alarm”. Odpowiedz Link
sylwunka36 Re: Sylwunka 10.11.15, 21:25 Rozmarynku,bardzo dziękuję za wróżbę i poświęcony czas.Pozdrawiam,Sylwia Odpowiedz Link
sylwunka36 Re: Sylwunka 15.03.16, 18:06 Rozmarynku,wróżba się sprawdziła ,niestety. Mimo usilnych starań nie mogę zajść w ciążę.Może drugie dziecko nie jest mi pisane...Pozdrawiam wiosennie,Sylwia Odpowiedz Link
aprepope Re: mała wróżba weekendowa 06.11.15, 15:00 Witam Moje pytanie do ktorejs z Twoich talii jest: czy do konca tego roku uda sie mi przeprowadzic rozmowe z sasiadem? Bariera jezykowa pokonana - pozostaje ta psychologiczna.. Jesli karty beda na tak, to czy bedzie to mila rozmowa, czy nie? Anna, sasiad Erich. Pozdrawiam Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Aprepope 06.11.15, 18:13 Ogólnie- 7denarów, więc czekasz, aż okazja sama przyjdzie, bez stresu. Widać, że jest między Wami wzajemna sympatia (2 puchary), ale to w Tobie są wątpliwości, chciałabyś, ale wewnętrznie się z tym szarpiesz, ze swoimi myślami i pragnieniami, raz chcesz, raz byś uciekła (królowa den. 5 buław). Diabełek mi wyskoczył, więc jakaś chemia może tam być między Wami, przyciąganie czy pokusa? Wiele zależy od Ciebie, bo jako wynik wyjęłam słońce, a słońce to fajna karta, ale też i nie lubi ryzyka, lubi sytuacje bezpieczne czyli możesz się nie odważyć, praktycznie wszystko w Twoich rękach. Dociągnęłam pazia puch i 2 denary. Energia jest fajna, sympatyczna w tym paziu, a nawet pewien romantyzm? Tylko trzeba podjąć decyzję Odpowiedz Link
aprepope Re: Aprepope 06.11.15, 18:49 Dziekuje Ci bardzo Rozmarynie za tyle kart - ciekawe to i daje do myslenia Nawet jak nic nie wyjdzie z tej rozmowy - moze znow z mojej "winy", jak sugeruje rozklad - to przed swietami zapukam do jego drzwi, jak ten Giermek kielichow z 2-ka monet, czyli z jakims upominkiem w ramach sasiedzkiej pomocy - nawet jak w spokoju nie pogadamy, to niech sobie poprobuje z synem polskich specjalow. Nie omieszkam zweryfikowac. Pozdrawiam Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Aprepope 06.11.15, 19:04 Karty wyszły sympatyczne, więc warto byłoby go zagadać Odpowiedz Link
aprepope Weryfikacja 14.01.16, 18:27 Wyszlo tak, ze ta pierwsza, ogolna karta (7 monet) byla i sygnifikatorem kwestii..i opisem sytuacji..i odpowiedzia na samo pytanie...a ze w niej raczej nie ma nic zaraz / wkrotce, ani nie jest raczej zapowiedzia jakiejs zmiany, to tak jak ostatnie lata, tak i wyglada sprawa obecnie - nie doszlo do rozmowy...wszystko jest "jak zwykle" - nie mowie, ze kolejne karty byly "od parady" - z mojej strony nie ma chemii, a tak jak okreslila to 7 monet - pewien rodzaj podziwu dla Jego osoby, chemii zero, ale podejrzewam te "chemie" z Jego strony, to sie obawiam, zeby sympatia (2 kielichy, Giermek kielichy), nie byla zle odebrana (5 bulaw, Krolowa monet), a i okolicznosci zyciowe niby byly jako-tako sprzyjajace, a jednoczesnie niespecjalne byly te okazje..(7 monet, 5 bulaw, 2 monet), wiec moze na wiosne nastapi jakies nawiazanie kontaktow sasiedzkich - kto wie..7 monet daje jakies tam swiatelko w tunelu na przyszlosc Dzieki wielkie! Anka Odpowiedz Link
meda08 Re: mała wróżba weekendowa 06.11.15, 15:04 Witaj czy uda mi się do konca roku znaleźć lekarza, który pomoże mi w moich dolegliwosciach. Mam 2 które bardzo daja w kosc i ciężko znaleźć kogos komu chce się pomyśleć. Nie wiem czy mogę osobno zapytac o kazda z nich ch z osobna? Pozdrawiam Odpowiedz Link
bladamery Re: mała wróżba weekendowa 06.11.15, 16:17 Jakiś facet do końca roku? Wszystkich których do tej pory mi wywrozyłaś znalezieni i zdyskwalifikowani ........no nie mam innych problemów....... Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Bladamery 06.11.15, 18:25 Konkretnego romansowego nie widzę dla Ciebie. Stoi tu jakiś facet niezdecydowany i bardzo zmęczony, zestresowany, który nie będzie myślał o Tobie w kategoriach uczuciowych. Jakby ogólnie zmęczony życiem. Możliwe, że będą Was łączyć sprawy formalne, coś nieuczuciowego w każdym razie. Nie będzie flirtował, podrywał Cię… a jednak w przyszłości może się to rozwinąć w sympatyczną i ciepłą relację, na razie bardziej przyjacielską, bez podtekstów seksualnych. Możecie się widywać od czasu do czasu. Nie widzę przy nim kobiety. Odpowiedz Link
bladamery Re: Bladamery 06.11.15, 18:48 chyba nawet, a chyba nawet na pewno wiem kto to Zmęczony pracą okrutnie - pracoholik o nieposkromionych ambicjach, ktory by chciał, ale nie ma czasu się zakochac Dziękuje Rozmarynko za poświęcony czas! Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Bladamery 06.11.15, 19:06 Ty to ich szybko namierzasz Może popracujesz nad nim w ramach urozmaicenia, sporo się różni od swoich poprzedników Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Meda 06.11.15, 18:19 Jedno pytanie na jedną osobę. Możesz znaleźć lekarza , który pomoże Ci częściowo lub czasowo (2 den), może chodzi o jeden z problemów. To może być lekarz, który będzie stosował metody nowatorskie, ale może to być też eksperyment, trafianie z diagnozą na ślepo niestety też (mag i głupiec). Ale w końcu znajdziesz lekarza, który Cię z tego wyprowadzi, ale raczej nie w tym roku wg moich kart. Odpowiedz Link
meda08 Re: Meda 06.11.15, 19:56 Tez tak mysle ze w tym roku nikogo nie znajdę. Grunt ze nadzieja jest. Dziękuje Odpowiedz Link
nagietek123 Re: mała wróżba weekendowa 06.11.15, 16:42 Czy moje finanse poprawią się do końca roku? Co karty mówią w temacie kaska? Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Nagietek 06.11.15, 18:33 Przełomu jakiegoś nie widać, ale może coś wpaść przez jakieś nadgodziny, dodatkowe obowiązki, pracę, lub ponaglenie kogoś, jeśli jest Ci coś winny, tylko uważaj, bo stoi tez, że możesz być niesprawiedliwie rozliczona za pracę lub jeśli spodziewasz się jakiś pieniędzy, to też możesz być tutaj niemile zaskoczona , może być tak, że dostaniesz mniej niż sądziłaś, albo było umówione, albo jakieś problemy się pojawią. Na potrzeby starczy, ale szaleństwa nie ma. Odpowiedz Link
caro-caro Re: mała wróżba weekendowa 06.11.15, 17:46 Spadłaś mi dziś z nieba! Proszę sprawdź jaki będzie wynik, rezultat sprawy finansowej, która jest teraz dla mnie bardzo znacząca. Czy wynik będzie korzystny dla mnie? Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Caro-caro 06.11.15, 18:37 Moim zdaniem wynik będzie korzystny (paź den). Widać niedobry wpływ jakiejś kobiety na sprawę, ale powinnaś świętować Odpowiedz Link
caro-caro Re: Caro-caro 06.11.15, 18:47 Z tą kobietą masz rację, bo ona istnieje i realnie działa na moją niekorzyść nie tylko finansowo. Mam nadzieję, że tutaj pazik nie będzie zbyt słaby. Rozmarynko bardzo Ci dziękuję. Wstępne wiadomości będę miała w przyszłym tygodniu to dam znać Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Caro-caro 06.11.15, 19:07 Była tez 3 pucharów i królowa pucharów na korzyść, więc jednak mam nadzieje, że się upijesz z tej radości Odpowiedz Link
caro-caro Re: Caro-caro 06.11.15, 19:45 Trzymaj kciuki bo jak źle pójdzie to dostanę po rajtuzach Dzięki teraz widzę to dużo bardziej optymistycznie Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Caro-caro 06.11.15, 20:09 Miałam bardzo dobre przeczucie, jak zobaczyłam te karty i mam nadzieję, ze się nie pomyliłam. Oczywiście , że trzymam kciuki i to z całych sił )) Odpowiedz Link