Dodaj do ulubionych

Jak długo po urodzinach można robić rozkład?

08.11.15, 02:21
Przez ostatnie wydarzenia nawet nie zauważyłam, że w tym tygodniu były moje urodziny. Czy można jeszcze robić rozkład urodzinowy?
Obserwuj wątek
    • kita32 Re: Jak długo po urodzinach można robić rozkład? 08.11.15, 09:16
      Zawsze mozna.
      Można również działać energetycznie na wydarzenia, które minęły.

Babo, zorientowałam się po postach, że coś ważnego działo się ostatnio w Twoim zyciu. Nie mogłam się długo zorientować co takiego, potem ktoś wspomniał o operacji. Zyczę Ci szybkiego dojścia do pełnego zdrowia i siły smile
      • baba_potwor Re: Jak długo po urodzinach można robić rozkład? 08.11.15, 13:38
        Pięknie dziękuję kiss.
    • nagietek123 Re: Jak długo po urodzinach można robić rozkład? 08.11.15, 10:08
      Postawić Ci urodzinowe karty?
      • baba_potwor Re: Jak długo po urodzinach można robić rozkład? 08.11.15, 13:39
        Mogłabyś? Byłabym bardzo wdzięczna.
    • nagietek123 Urodzinowy dla Baby 08.11.15, 14:37
      OD LOSU, CO SAMO PRZYJDZIE: NA CO ZAPRACUJESZ SAMA:

W uczuciach – Świat (5 kielichów) / As denarów (9 mieczy)
      W karierze – Demon (3 kielichów) / Śmierć (Kapłan)
      W finansach – Kochankowie (7 kielichów) / 4 mieczy (Król kielichów)
      W relacjach – 6 kielichów (Wieża) / Królowa kielichów (Rycerz mieczy)
      Zdrowie – 9 kielichów (8 buław) / Księżyc (Rycerz kielichów)

Coś w uczuciach odejdzie w Świat daleki, pozostanie pustka i smutek. Poczujesz się rozczarowana. Rzucisz się na nowe projekty zawodowe i „okopiesz się” w 9 mieczach. Otoczysz klatką, z której nie będziesz chciała wyjść.
      Kariera Twoja może być podszyta jest lękiem, nie do końca ufaj ludziom, z którymi dobrze się bawisz, albo zapraszają Ciebie do dobrej zabawy – może zechcą Ciebie uzależnić? Albo wiążą z Tobą jakieś przyszłe korzyści?
      Swoją wizję kariery przewartościujesz radykalnie, zmieni się wszystko. To, co będzie dalej – będzie dla Ciebie dobre, oparte na uczciwych zasadach i twardych, ale sprawiedliwych regułach.
      W finansach staniesz przed wyborem: może jednak jakaś współpraca wymarzona? Będziesz robić to, co bardzo lubisz. Za bardzo będziesz miękka w negocjacjach o kaskę.
      W relacjach coś się sypnie raz a dobrze, zmienisz pogląd i ogląd osoby z przeszłości.
      Nie do końca będziesz stanowcza: raz będziesz „miętka”, a później w Rycerzu mieczy wyłuszczysz w szczegółach, co Ciebie zraniło, co zawiodło.
      W zdrowiu całkiem dobrze, choć rób badania, pamiętaj o profilaktyce.

Może miłe Koleżanki tez popatrzą?

• nagietek123 Re: Urodzinowy dla Baby 08.11.15, 14:39
        Nie wkleiło się, że znalazłam taki rozkład na blogu pani Doroty Dukowicz smile
    • algaria 100 - lat :) 08.11.15, 16:44
      Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy smile

https://www.florapolska.com/moduly/sklep/UserFiles/225/zdjecie_big.jpg
      • baba_potwor Re: 100 - lat :) 08.11.15, 19:22
        Jakie śliczne smile. Pięknie dziękuję. Częstujcie się:

https://up.programosy.pl/foto/wino2_1.jpg
        • babowa Re: 100 - lat :) 08.11.15, 19:37
          https://silaprzyciagania.com.pl/wp-content/uploads/2012/01/Marzenia1-300x225.jpg

zdrowia kochana, wielu okazji do usmiechu no i marzen spełnienia smile
          • baba_potwor Re: 100 - lat :) 08.11.15, 21:38
            Jaka śliczna plaża smile. Pięknie dziękuję, Babowo kiss.
            • babowa Re: 100 - lat :) 08.11.15, 21:49
              baba z babowa na tej plazy, ksiazki i styka
              no i jeszcze algaia moze gdzie
              i resza czarownic
              i kuzwa znow jak w domubig_grin
              gwarno i tłocznosmile

plaza jak plaza, slowa mi sie spodobałysmile
              dobrych dni raz jeszcze zyczesmile
    • rozmaryn_1 Re: Jak długo po urodzinach można robić rozkład? 08.11.15, 19:32
      Wylosowałam Ci Anioła na urodziny, wszystkiego najlepszego smile)))) Wyglada na to, że czeka Cie zupełnie nowy okres w życiu :

''Archanioł Gabriel
      Wolność, nowy początek
      Gabriel jest aniołem zwiastowania, który zajmuje jedną z najwyższych rang anielskich. Jego imię oznacza "Bóg jest moją siłą", lub "wojownik Boży". Pomaga nam odnaleźć właściwą drogę w życiu, doznać wolności, jak również odkryć ukryte w nas talenty i z pomyślnością zrealizować Nasze zadanie na ziemi. To posłaniec Słowa Bożego, który przekazuje nam cenne informacje wprost od Boga. Archanioł Gabriel pomoże nam również dotrzeć do mądrości i prawdy, odkryć w sobie wartość i miłość, jak również otworzyć się na nowy początek życia. Wspomaga nas również w rozwijaniu swojej wewnętrznej siły i mocy.''
      • baba_potwor Re: Jak długo po urodzinach można robić rozkład? 08.11.15, 21:39
        Bardzo dziękuję. Już od jakiegoś czasu mam ochotę rzucić wszystko w kąt i zacząć z zupełnie innego punktu. Może wreszcie pora?
    • inguszetia_2006 Re: Jak długo po urodzinach można robić rozkład? 09.11.15, 20:47
      Witam
      Babo, najlepszego! Chyba ten rok będzie jakiś wyjątkowy, bo wyciągnęłam ci Ryby Lenormand. Pieniądze/szanse/okazje strumieniami szerokimi będą płynąć do ciebie. Karta mówi ponadto o związkach z rozsądku. Nie gardź i takimi;-D Zdrowie - dobre!!! Jedyne co może ci przeszkadzać to zawistne spojrzenia. Ktoś w internecie zwrócił uwagę na ten aspekt Ryb i faktycznie, to dobra wskazówka. Niby oczywiste, ale jak ktoś napisze i wyrazi myśl to staje się bardziej cielesna, namacalna. Nawet jak popisy tu urządzał nasz troll forumowy to nie mógł zdzierżyć, że ci tak dobrze poszło, musiał cię umniejszyć. A to tylko troll.
      Z sukcesami bez transparentów raczej, Babo!!! Zabawne, bo jesteś w pewien sposób osobą publiczną;-P W każdym razie, na wszelki wypadek nie zawieraj nowych przyjaźni i jak ktoś się będzie zbytnio do ciebie łasił to pogoń w cholerę. To twoje Ryby, czyli to ty masz być łowczynią posagówwink A że sukcesy, zgodnie z prawem serii, lubią się przyciągać to czeka cię rok wyjątkowo udany.
      Pzdr.
      Ing
      • mo_nika Re: Jak długo po urodzinach można robić rozkład? 09.11.15, 21:52
        Witaj!
        A dla mnie wyciągniesz jaką dobrą kartę na pracę? Pozdrawiam słonecznie. Monika.
        • rozmaryn_1 Inga 10.11.15, 16:53
          Ingo kochana... dziewczyna tak ładnie prosi... nie opieraj się zanadto smile
      • baba_potwor Re: Jak długo po urodzinach można robić rozkład? 10.11.15, 13:08
        Dzięki serdeczne za kartę i dobrą wróżbę. Zwłaszcza prognoza zdrowia mnie ucieszyła - i Tobie i Nagietkowi wyszło, że będzie w porzo, więc się uspokoiłam. Co do przymilających się, to się nawet zastanawiałam, czy aby nie czeka mnie wysyp przyjaciół w życiu wcześniej na oczy nie widzianych albo widzianych ostatni raz 20 lat temu. A trolla nawet nie zauważyłam. Zresztą, liczba hejterów jest miarą sukcesu. Jeszcze raz dziękuję.
        • kashaa_35 Re: Jak długo po urodzinach można robić rozkład? 10.11.15, 20:59
          100 lat Babo Potworze..!! Spóźnione ale szczere..!! Zdrowia...zdrowia...zdrowia..smile Bedzie dobrze.
          • baba_potwor Re: Jak długo po urodzinach można robić rozkład? 11.11.15, 14:33
            Dziękuję, kashaa kiss.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka