Dodaj do ulubionych

Andrzejkowa wróżba- facet na miłe chwile;)

25.11.15, 17:10
Albo kobieta (dla Hoaxawink... Algaria ogłosiła juz zapisy, to i u mnie możecie się wpisywać, choć wróżby przewidziane na piątek, jak się nie wyrobię ze wszystkimi, to sie przesunie w czasie...
Nie pytajcie prosze o nikogo konkretnego, bo ciagnę karty na miłą niespodziankę wink
Planuje podac dane faceta typu kolor włosów, oczu, wzrost, jakieś ogólne cechy dotyczące jego fizyczności, wrażenia jakie robi, możliwe, że bedę podawać znak zodiaku, ogólnie coś o charakterze, podejściu do kobiet i bardzo ogólnie zaznaczone w jakim kierunku pójdzie ta znajomość lub ma szansę rozwinąć się w przyszłości.
Kiedy bedziecie się wpisywać na listę, nie myslcie o żadnych facetach "wieżowych", tylko takich, z którymi bedziecie mogły miło spedzić czas, bo tylko o takich bedę pytać. Jak coś bedzie miało szansę rozwinąć się w powazniejszą znajomość, to oczywiście i o tym wspomnę smile
Zapraszam smile
Obserwuj wątek
    • bladamery Re: Andrzejkowa wróżba- facet na miłe chwile;) 25.11.15, 17:14
      Jestem!!! smile
      • rozmaryn_1 Bladamery 27.11.15, 16:21
        Bladamery, spróbowałaś różnych napaleńców, ale Ci nie odpowiadali, to może lubisz wyzwania smile Mam dziś dla Ciebie kogoś trudniejszego, ale za to przyjemność końcowa może być większa i co więcej stała. Tylko trzeba go z tłumu wyłowić i się nim zająć big_grin W Twoim życiu pojawi się mężczyzna spod znaku raka lub ewentualnie czas raka- czerwiec, lipiec może mieć znaczenie dla tej znajomości. Bedzie to szatyn, wzrostu średniego, może być dobrze zbudowany, kawał chłopa. Możliwe, że lubi wydać pieniądze na swój wygląd- czyli fajnie sie ubrać czy jakoś wyróżnić. Raczej zamknięty w sobie. Oczy brązowe lub piwne. W jego oczach będziesz mogła dostrzec chłopięcy urok, który jednak został stłumiony w wyniku jakiś wydarzeń w jego życiu. Myślę, że będzie szczupły, możliwe, że nie ma czasu dobrze zjeść, albo nie ma mu kto ugotować, bo wyczuwa się tu taką żołnierską surowość w temacie odżywiania się smile Bedzie on raczej typem wrażliwym, niż seksualnym, gdy sie zakocha, będzie czułym kochankiem.
        Facet wygląda na wartościowego z charakteru, takiego, z którym można sobie układać życie na poważnie, ale jego minusem będzie to, że może za łatwo sie poddawać czy też rezygnować, tak jakby coś odebrało mu pozytywna energię, ale te możliwości, duch wojownika wciąż w nim są uśpione i mogą zostać zbudzone i wtedy może zadziwić swoją przedsiębiorczością. Aby go uwieść trzeba być bardzo cierpliwym i zbliżac się do niego małymi kroczkami. Wytrwale, pomału, dostosować się do jego tempa, być elastycznym.
        Wymienione cechy mają Ci tylko pomóc go rozpoznać, ale nie mówią o samej znajomości miedzy Wami.
        Będziecie się widywać w miejscach publicznych, możliwe są jakieś rozmowy, ale dopiero po okresie wzdychania na odległość smile Facet fajny, tylko wymaga czasu i wytrwałości. Przyniesie Ci ta znajomość jednak pozytywną energię smile
        • bladamery Re: Bladamery 27.11.15, 16:56
          Oooooo! Już się zaczęło!!! Idę się umyć pod pachami, zrobić papu i siadam do lektury big_grin

Co do opisu Rozmarynku, to wypisz wymaluj mój były!! smile

Pozyjemy, zobaczymy i wrocimy do tego wątku smile

Dziękuję Ci ogromniaście!
          • rozmaryn_1 Re: Bladamery 27.11.15, 17:20
            Może pojawi się mozliwość powrotu do siebie? smile
            • bladamery Re: Bladamery 27.11.15, 17:28
              Nie, nie......dał mi tak w kość, ze nawet gdyby był ostatnim facetem na ziemi, to bym się nie zgodziła wink
              • rozmaryn_1 Re: Bladamery 27.11.15, 17:55
                hahaha... wyszedł na miłe chwile, to może jednak się zmienił i Cię zaskoczy?? smile
    • ziajka.a Re: Andrzejkowa wróżba- facet na miłe chwile;) 25.11.15, 17:27
      Tez bardzo chetnie 😊
      • black.kiara Re: Andrzejkowa wróżba- facet na miłe chwile;) 25.11.15, 17:53
        Roza ... jak moge to poproszę ;-D
        • rozmaryn_1 Re: Andrzejkowa wróżba- Kiara 25.11.15, 19:21
          Na Tobie testowałam nowe pomysły, jakie przyszły mi do głowy na te andrzejki, to oczywiście, że teraz zrobię Ci wróżbę pełnowymiarową i w miare możliwości jak najbardziej profesjonalną wink Poszukamy Ci jakiegoś miłego przystojniaka smile
          • black.kiara Re: Andrzejkowa wróżba- Kiara 25.11.15, 21:27
            dziękuję i czekam niecierpliwie , bo zawsze w sumie jest tak jak wywróżysz wink
        • rozmaryn_1 Kiara 27.11.15, 17:17
          Kiara, ja tu widze raczej materiał na przyjaciela, niż kochanka smile Wysoki brunet, znak wodnika lub miesiące styczeń, luty będą ważne dla Waszej znajomości.
          Może robić wrażenie faceta, który chętnie by Cię "zagarnął" wyłącznie dla siebie, no zachłanny typ, tak Cie osaczy i to na słodko, że powinno Ci się w sumie podobać. Oczy brązowe i wpatrzone w Ciebie jak w obrazek- będzie Cię widział jako kobietę bardzo atrakcyjną fizycznie, ale tez wartościową. Lubi sobie zjeść i napić się, ale wszystkiego sobie odmawia, żeby mu nie poszło tu i ówdzie, no może nie wszystkiego wink Może wyobraziłaś sobie ognistego faceta, ale z kart wynika, że facet taki bardziej uduchowiony niż nastawiony na seks. Chciałby więzi duchowej, romantyzmu, autentyczności. Wygląda jakby akurat miał przechodzić kryzys wartości- czyli w dość skomplikowanym momencie jego życia się pojawisz. Ogólnie ma podejście, że w życiu raz się jest na wozie raz pod wozem i los bywa zmienny. Trzeba umieć wygrać, ale i przegrać czasem. Ma bardzo pozytywny stosunek do kobiet, widzi w nich istoty ciepłe, którymi chętnie by się zaopiekował, jest gotów na włożenie wysiłku w budowanie wartościowej relacji z kobietą. Aby go uwieść trzeba jednak pokazać mu również tą ognistą stronę kobiety, możliwe, że potrzebuje konkretnej zachęty. Można go spróbować wyciągnąć na jakąś wyprawę, wycieczkę, to człowiek, który doceni jakiś fajny i żywiołowy pomysł.
          Wymienione cechy mają Ci tylko pomóc go rozpoznać, ale nie mówią o samej znajomości miedzy Wami.

Waszą znajomość widzę jako przyjaźń, a potem rozwiną się głębsze uczucia. Może jednak brakować między Wami chemii w sensie przyciągania fizycznego, przynajmniej ja tak to odczuwam.
          • black.kiara Re: Kiara 27.11.15, 17:22
            no Roza i widzisz co tu wyszło .... hmmm opis idealnie pasuje do ostatnio omawianego typa i to że on to przechodzi i szuka właśnie tego co napisałaś .... wczoraj się na ten temat dosłownie tak samo jak Ty napisałaś wypowiedział , przyjaźń jest fajna , wolę ją od nagłej iskry i spalonych skrzydełek , wysłałąm Ci @
            • rozmaryn_1 Re: Kiara 27.11.15, 17:57
              Myslałam, że to jakiś przyziemny typ i dopiero jutro poznasz tego "romantyka" na andrzejkach smile
              Przyjaźń jest fajniejsza niż kiepski związek big_grin
              @ przeczytałam, ale odpisze później kiss
      • rozmaryn_1 Ziajka 27.11.15, 16:44
        Ziajka, u Ciebie wygląda na początku trudno, ale za to jak się rozkręcicie, to wielkie uczucia możliwe i dużo pozytywnych emocji miłosnych smile Tobie wychodzi facet spod znaku panny lub ewentualnie miesiące sierpień, wrzesień mogą mieć znaczenie dla tej znajomości. To będzie wysoki mężczyzna, może robić wrażenie wysportowanego, szczupły. Włosy jasny lub ciemny blond. Oczy piwne, może uciekać od Twojego spojrzenia, jeśli będziesz zbyt bezpośrednia, robić wrażenie człowieka ostrożnego, może rozwiedziony? Taki trochę jakby wycofany, ale jednocześnie możesz czuć, że jakbyście się zbliżyli do siebie, to mogłabyś się miło zaskoczyć tym, że świetnie pasujecie do siebie. Może robić wrażenie, jakby nie zwracał uwagi chwilami na innych ludzi, jakby nie miał ochoty się zaprzyjaźnić, budować jakiejś relacji. Tak naprawdę marzy on o kobiecie, ale jednocześnie zamyka się na nowe znajomości i kobiety zbyt pewne siebie mogą go odstraszać. Aby go uwieść trzeba zastosować metodę- krok do przodu, potem lekko sie wycofać, tak aby go za szybko nie spłoszyć.
        • ziajka.a Re: Ziajka 27.11.15, 18:51
          O superrr 😊 w takim razie czekam na tego wysokiego blondyna, choc na razie nikt Mi taki do Glowy nie przychodzi 😉 dziękuję serdecznie 😉
    • nagietek123 Re: Andrzejkowa wróżba- facet na miłe chwile;) 25.11.15, 18:09
      Bardzo proszę o te dane i jeszcze dane teleadresowe też wink Żeby było wiadomo gdzie szukać wink
      • aniamania86 Re: Andrzejkowa wróżba- facet na miłe chwile;) 26.11.15, 18:13
        ja bardzo bardzo proszęsmilePozdrawiam
      • rozmaryn_1 Nagietek 27.11.15, 17:53
        Nagietku, jakiś łowca żony zakręci się koło Ciebie smile Tobie trafił sie facet spod znaku panny lub miesiące sierpień lub wrzesień mogą być ważne dla Waszej znajomości. Jest szatynem średniego wzrostu.
        Ogólnie może robić wrażenie człowieka mocno zamkniętego w sobie i może być trudno dotrzeć do niego. Na pewno nie będzie wyrażał jawnie swoich emocji, uczuć, taki zblokowany trochę. Oczy niebieskie. Może być w nim pewna prowokacja, wyzwanie czy poczucie wyższości, na pewno duża pewność siebie... smile Nie daj się temu zwieść, facet lubi robić wrażenie twardziela big_grin Będzie raczej dbał o swój wygląd, nie chce być gruby, więc możliwe, że będzie uprawiał jakiś sport, biegał czy chodził na siłownie, żeby dobrze wyglądać. Możesz mieć mieszane uczucia, próbując zbliżyć się do niego, bo z jednej strony możesz wyczuć pewną gotowość na tą znajomość, a z drugiej zamykanie się, niezdecydowanie. Facet będzie bardzo cierpliwy z natury, lubi sobie wszystko przemyśleć, obejrzeć, poczekać, co z danej znajomości wyniknie, na pewno nie będzie Cię ciągnął od razu do łóżka, to nie ten typ. Za dużo sobie wyobraża negatywnych wariantów w różnych sytuacjach, zwłaszcza gdy chodzi o kobiety. Szuka kobiety cieplej i uczuciowej, a boi się, że trafi na jędze big_grin
        Nie zawsze mówi wszystko wprost. Kobiety ogląda, podziwia, chciałby, ale ma problem, żeby zrobić ten pierwszy krok. Jak go uwieść- na uczucia, szczerość, a nawet małżeństwo, bo on szuka kogoś na poważnie. Chciałby stworzyć ciepły, rodzinny dom.

Najpierw wychodzi mi wzdychanie, tęsknota i marzenia, a dopiero potem przyjaźń miedzy Wami.
        • nagietek123 Re: Nagietek 27.11.15, 22:08
          Pasuje mi taki mężczyzna smile
    • algaria Ja ja ja 25.11.15, 18:15
      Miłe chwile z panem tzn pan na miłe chwile poproszę i się zapisuje smile Wiem jam borsukowa żona ale też mi się należą nawet z borsukiem choć od przybytku.. więc proszę o innego dodatkowego
      • rozmaryn_1 Re: Ja ja ja 25.11.15, 19:22
        Od przybytku nigdy głowa nie boli, a zwłaszcza w andrzejki smile)))
      • rozmaryn_1 Algaria 27.11.15, 18:32
        Algario, dodatkowy gość dla Ciebie- idealny na przyjaciela "na boku" bez wzbudzania zazdrości u borsuka wink Mam dla Ciebie faceta niewysokiego spod znaku lwa lub pora letnia będzie ważna dla Waszej znajomości. Bedzie robił miłe wrażenie, człowieka cierpliwego, przyjemnego w sposobie bycia, zrelaksowanego (żaden typ nerwusa), uważnie słuchającego co się do niego mówi, zwracającego uwagę na Ciebie, na Twoje słowa, przyjaznego, starającego sie, abyś sie przy nim dobrze czuła. Włosy blond- jasne lub ciemne, oczy niebieskie. Dojrzysz w nich z jednej strony osobę godną zaufania, ale tez nie do końca otwartą ,możesz mieć uczucie, że cos tam się kryje głębiej. Nie stoi mi jako typowy obżartuch, ale możliwe, że brakuje mu trochę ruchu i warto by go przegonić do lasu, żeby pobiegał albo na siłownię czyli cos tam do odchudzenia może być, ale bez przesady. Może lubić sobie zażartować i to z podtekstem seksualnym, ale nie w jakiś nieprzyjemny sposób, tylko tak lekko, z wyczuciem, powinien Cię rozbawić. Nie jest typem walecznym, jeśli chodzi o walkę o względy kobiety, raczej podejdzie ostrożnie, z dystansem, choć mocno mu brakuje kobiecej czułości. Brak mu będzie odwagi, żeby bliżej się zaznajomić z Tobą. Uwieść go można tylko wielką miłością, musiałby mieć uczucie, że oto strzała amora trafiła Cię prosto w serce i pokochałaś go na dobre i złe smile

Będziecie się widywać w miejscach publicznych, możliwe, że czasem rozmawiać ze sobą i jest tu wielkie marzenie o bliższej przyjaźni, znajomości, w której można porozmawiać o wszystkim, zaufać komuś.
        • algaria Re: Algaria 27.11.15, 20:50
          Dzięki, nie lubię blondynów tongue_out żart rubaszny mnie nie razi, na basen możemy chodzić razem, Lew i Skorpion - toć się pozabijamy na wstępie.. Ale to on mnie uwiedzie, nie że ja będę musiała go zdobywać? Bo ja do walki o faceta jak ryba do roweru.
          Nudny nie będzie? Bo taki za spokojny to i nudny może być? Misio - pysio - przytulasio?
          Wiem marudzę big_grin.. coś mi się zdaje, że z tym wywróżonym przez Ciebie księciuniem miniemy się bez słowa, bo ja w miejsca publiczne poza swoją pracą nie chadzam wink
          • rozmaryn_1 Re: Algaria 27.11.15, 21:12
            Gentelmena jej wywróż to marudzi, że nudny tongue_out
            • algaria Re: Algaria 27.11.15, 21:43
              A jak gentlemen to już się czepiać nie będę big_grin
    • caro-caro Re: Andrzejkowa wróżba- facet na miłe chwile;) 25.11.15, 19:48
      Oczywiście, że ja też tongue_out
      Takiego, żeby dech zapierało... Proszę wink
      • rozmaryn_1 Caro-caro 27.11.15, 19:06
        Caro, dla Ciebie facet spod znaku wagi lub ważne będą miesiące wrzesień, październik. Wysoki szatyn, który będzie robił wrażenie sympatycznego, miłego, niekonfliktowego faceta. Nie będzie się ścierał o cos, co trudno zdobyć, bo nie lubi komplikacji, ale też nie będzie walczył z Tobą i nie będzie robił żadnych przykrości. Na pewno odniósł swój sukces, jest mu w życiu dobrze, będzie serdeczny, uśmiechnięty, miły. Brązowe oczy, w których będziesz mogła dostrzec dużą inteligencję, bystrość, a momentami może i prowokację. Nie będzie napastliwy w sposobie bycia, raczej ciepły, opiekuńczy, będzie marzył o zbliżeniu z Tobą, choć nie zadziała bez wyraźnego sygnału z Twojej strony. Może mieć odczucie, że mógłby osiągnąć dużo więcej, być bardziej otwartym wobec Ciebie, ale coś mu będzie stało na przeszkodzie, a może wydasz mu się trudna do zdobycia. Bedzie się bał popełnić błąd. Spodobasz mu się, ale też może mieć jakieś obawy. Aby go uwieść należałoby roztoczyć przed nim swe całe kobiece piękno i to zarówno w sensie fizycznym (fryzura, makijaż, zapach itp.), jak i uczuciowym- ciepło. Wygląda na faceta, który ceni sobie wartości rodzinne, więc macierzyństwo nie powinno go odstraszać, a wręcz zachęcić do zaufania.

Może miedzy Wami z czasem porządnie zaiskrzyć. Widać tu spotkania w miejscach publicznych, możliwe rozmowy, a potem z czasem robi sie gorąco, flirt, namiętność, seks- wszystko jest możliwe smile
        • caro-caro Re: Caro-caro 27.11.15, 19:43
          Noooo zaskoczyłaś mnie bardzo big_grin Mówisz wysoki, opiekuńczy, bezkonfliktowy i możliwe gorące chwile... - szczyt marzeń! Poczekam, poczekam, choć niecierpliwie będę wyglądać tego właściwego.
          Znowu się solidnie napracowałaś - stokrotnie Ci dziękuję Rozmarynko kiss
    • bronxi Re: Andrzejkowa wróżba- facet na miłe chwile;) 25.11.15, 19:50
      O tak miły pan by się przedał, wiec się zgłaszamsmile
      • rozmaryn_1 Bronxi 27.11.15, 19:33
        Bronxi, dla Ciebie facet spod znaku skorpiona lub miesiące październik, listopad będą ważne dla Waszej znajomości. Nie jest wysoki, szczupły, a może nawet chudy. Włosy jasny lub ciemny blond. Może robić wrażenie chłopięce w sensie fizycznym czyli taki chłopięcy urok. Traktuj go poważnie, bo mam wrażenie, że on może odbierać Ciebie jako osobę, która nie dostrzega w nim mężczyzny, a chciałby żebyś tak go postrzegała. Oczy niebieskie, możesz zauważyć w nich jakiś niepokój czy obawy, które będzie próbował ukryć, ale czasem popatrzy tez zupełnie inaczej- całkowicie otwarcie. Jego seksualność jest duża, choć nie ma ujścia, że się tak wyrażę czyli facet ma duży popęd, dużą zmysłowość, duże możliwości, ale brakuje kobiety do spełnienia wink Jeśli poczuje się niepoważnie potraktowany, to może się zamknąć w sobie. Ma dużo genialnych pomysłów, ale brakuje kogoś, kto go popchnie do działania, więc może nie przemóc się, żeby Cię jawnie podrywać. Bedzie próbował zachować rozsądek i nie szaleć, zrezygnuje z walki. Aby go uwieść trzeba sprawić, żeby tak się zamotał, żeby nie mógł przestać myśleć o Tobie i tęsknic, gdy Cie nie widzi, ale też przekonać go, że jesteś dla niego osiągalna i że z Twojej strony nie ma przeszkód wink Widać tu wielką miłość, ale uważaj, bo jak nikt nie zadziała, to może skończyć się na wzdychaniu i miłości platonicznej smile
        Nie jest wykluczone, że jest od Ciebie młodszy, oby był pełnoletni big_grin Żartuję smile Mam nadzieję...
        • bronxi Re: Bronxi 27.11.15, 19:44
          Ooo to ciekawostka, w ogóle nie mój typ..zupełna przeciwność tego co mi się podoba, a zarazem mojego obecnego lubego, więc widzę, że jakieś zmiany idą..
          Teraz to będę bardziej zwracać uwagę na blondynów.
          Bardzo Ci dziękuję za taki szczegółowy opis.. Poszukiwania czas zacząć, hehesmile
          • rozmaryn_1 Re: Bronxi 27.11.15, 21:59
            Hahaha... tak w kartach widać było, że to nie Twój typ, ale jaki zmysłowy, namietny i zakochany... smile
            • bronxi Re: Bronxi 28.11.15, 11:24
              No dobra...jak coś to spróbuje go zauwazyć w tłumiesmile
              Ale chyba ma marne szansę, ale kto wie, kto wie...smile
    • nikix4 Re: Andrzejkowa wróżba- facet na miłe chwile;) 25.11.15, 20:56
      Poproszę smile
      • rozmaryn_1 Nikix 27.11.15, 20:21
        Nikix, dla Ciebie facet byk albo kwiecień i maj będą miesiącami ważnymi dla tej znajomości. To będzie bardzo męski typ, pewny siebie, możliwe, że trochę władczy, stanowczy i kierujący się zdrowym rozsądkiem. Powinien być też dobrze zbudowany, proporcje zachowane . Fajny facet na pierwszy rzut oka. Bedzie biła od niego silna energia. Wysoki brunet, oczy zielone, spojrzenie zadziorne, zbuntowane, momentami może zlekceważyć otoczenie i go w ogóle nie zauważać.
        Nie będzie z tych "przejedzonych" smile
        Seksualnie bardzo atrakcyjny, pociągający, dużo męskiej energii, ale nie będzie tego wylewał na Ciebie, raczej powstrzymywał, taki opanowany i kontrolujący się, ale może zawrócić w głowie smile
        W środku wrażliwy i uczuciowy, ale na zewnątrz tego nie pokaże, będzie raczej stwarzał pozory, bo lubi uchodzić za silnego faceta. W życiu pracowity, lojalny i przedsiębiorczy, godny zaufania. Dobry materiał i na męża i na kochanka, ale kochankiem on za długo raczej nie będzie, bo zbyt przyszłościowo myśli. Bedzie Cie oceniał pod kątem kobiety na całe życie, a przynajmniej partnerki na stałe- flirt, seks ok, ale co dalej? Nie da się zwieść byle jakim sztuczkom kobiecym, bo mu się rozum włącza, który go ostrzega przed kobietami, z którymi nie chciałby się wiązać na dłużej. Tak więc pokaż mu się jako wartościowa kobieta, która szuka wartościowego mężczyzny, na pewno to doceni.

Przyszłość obiecująco wygląda, bo najpierw spotkania w publicznym miejscu, rozmowy, niezobowiązująco, a potem relacja wchodzi w fazę flirtu, namiętności i przyciągania smile
        • nikix4 Re: Nikix 27.11.15, 20:35
          Dziękuję za wróżbę smile

Przepraszam że użyję tego określenia ale " zamurowało mnie". Wiesz, Twój opis pasuje w 100% to pewnej osoby z którą kiedyś "zaiskrzyło" ale zanim coś nas zdążyło połączyć nasze drogi się rozeszły. Ciekawa jestem czy to On .
          • rozmaryn_1 Re: Nikix 27.11.15, 21:13
            Jesli to on, to Wasze drogi znów sie połączą smile
    • meda08 Re: Andrzejkowa wróżba- facet na miłe chwile;) 25.11.15, 21:23
      zapisuje się oczywiście! Do Ciebie zawszesmile Przydałby sie ktoś smile

• rozmaryn_1 Meda 27.11.15, 21:09
        Dla Ciebie facet spod znaku raka albo czerwiec, lipiec to będą miesiące ważne dla tej znajomości. Wysoki szatyn, oczy brązowe. Możesz mieć wrażenie, że on nie wie, jak Cie podejść i może być nawet przygnębiony z tego powodu. Inteligentny, zamknięty trochę w sobie, może mieć przekonanie, że nie powinie zbliżać się do Ciebie. Bedzie patrzył na Ciebie jak na kobietę i to atrakcyjna, piękna, powabną, będzie pod wpływem Twych uroków, ale jednocześnie będzie się hamował i powstrzymywał, żebyś nie zauważyła, że tak mu sie spodobałaś. Bedzie chwilami wręcz uciekał wzrokiem. Jeśli chodzi o to, czy będzie szczupły, to tutaj cos tam może lekko mieć, jakiś brzuszek, fałdkę, trudno powiedzieć. Coś lekko do zrzucenia w każdym razie. Nie będzie Cię atakował energią seksualną, bo mocno będą trzymać go w ryzach normy społeczne, zasady, może odczuwać niepokój z tego powodu... hm... Może wydawać się wycofany z powodu sprzecznych emocji, jakie w nim obudzisz, pełen obaw i hamujący swoją energię, bo tak naprawdę to gorący facet. Będziesz go mocno pociągać, ale będzie to traktował jak "zakazany owoc". Aby go uwieść nie musisz stosować żadnych magicznych sztuczek, po prostu wykorzystaj to "COŚ", co masz w sobie, na co on będzie zwracał uwagę. Cos w Tobie będzie na niego mocno działać i fascynować i właśnie to będzie ten sposób. Poza tym ważne będzie, żebyście swobodnie i otwarcie rozmawiali ze sobą. Jawnie, bezpośrednio.

Na przyszłość dla Was mam najpierw oficjalne spotkania w publicznych miejscach, a potem ma to szansę rozwinąć się w przyjaźń, gdzie ludzie naprawdę z przyjemnością spędzają ze sobą czas na wspaniałych rozmowach smile
        • meda08 Re: Meda 27.11.15, 21:27
          ale dokładnie! chciałabym tak zawsze wink
          Zapowiada sie nieżlesmile a czy okreslasz również czy to moze bedzie człowiek wolny?albo czy z daleka czy z miejsca zamieszkania?
          • rozmaryn_1 Re: Meda 27.11.15, 22:03
            Medo kochana, ja bym Ci nawet jego adres podała, jakbym tylko urochomiła swoje ukryte zdolności, które na pewno gdzieś tam są big_grin Jedno zdanie szepne Ci na ucho, ale droga mailowa, ale badź cierpliwa, jutro jakoś może wieczorem, bo dzis jestem zmęczona okrutnie tongue_out Coś tam jeszcze dojrzałam, ale to nie na forum, ok? Albo może zaraz to zdanie Ci wyslę, żebys w udręce nie czekała smile Nic nie dociagam, bo ani siły ani zdrowia nie mam dziś.
            • meda08 Re: Meda 27.11.15, 22:32
              Dziekuje ci kochana za ten adres wink Jestes wielka........przeciez wiesz...... smile Buziaki za ten wieczórsmile
    • krakuskaa Re: Andrzejkowa wróżba- facet na miłe chwile;) 25.11.15, 22:27
      smile
      też się zapisuję, smile
      poproszę o taką wróżbęsmile
      • rozmaryn_1 Krakuskaa 27.11.15, 21:43
        Krakusko, dla Ciebie skorpion albo miesiące październik, listopad będą ważne dla tej znajomości. Wysoki blondyn mi wychodzi, oczy o zielonym zabarwieniu czyli nietypowo dość. Bedzie robił wrażenie poważnego gościa, szanowanego , możesz mieć wrażenie, że on nie dla Ciebie? smile Jakby zbyt poważny nawet, zbyt poukładany. Zadowolony z życia, lojalny. Nie czuć romantyzmu, ale za to czuć tu namiętność w powietrzu, w każdym razie z jego strony. Ten poukładany i poważny facet poczuje poryw pasji przy Tobie, będziesz mu się bardzo podobać fizycznie, obudzisz w nim ogień. Na co dzień zdystansowany, Ty będziesz takim przewrotem w jego życiu i rewolucją budząc takie pragnienia, że będzie walczył sam ze sobą. Uwodzić go właściwie nie musisz, bo sam wpadnie w Twoje sidła, tylko potem będzie musiał to wszystko przetrawić w głębi siebie, bo będzie się bronił przed tą falą uczuć smile

Wyciągnęłam Wam kartę miłości i silnych emocji, ale również i przyjaźni na potem.
        • krakuskaa Re: Krakuskaa 28.11.15, 14:29
          Dziękuję piękniesmilesmile
          Andrzejkowo Cię pozdrawiam smile
    • ninkasz Re: Andrzejkowa wróżba- facet na miłe chwile;) 26.11.15, 10:41
      To i ja poproszę
    • perl-a80 Re: Andrzejkowa wróżba- facet na miłe chwile;) 26.11.15, 18:03
      To i ja chętna na takiego faceta smile na same miłe chwile big_grin
    • lolus85 Re: Andrzejkowa wróżba- facet na miłe chwile;) 26.11.15, 18:30
      Ja tez chetna😁
      • leda-is-one Re: Andrzejkowa wróżba- facet na miłe chwile;) 27.11.15, 07:03
        jak wszyscy to i babcia też tongue_out
        • rozmaryn_1 Leda 27.11.15, 21:57
          Dla Ciebie Ledo mam koziorożca, możliwe, że miesiące grudzień, styczeń będą miały znaczenie dla tej znajomości. Facet będzie robił wrażenie aktywnego dosłownie i intelektualnie, żywy umysł, ciekawa osobowość, będzie miał w sobie coś takiego, że trudno będzie przejść obok niego obojętnie, choć wyczuwa się tu pewien dystans. Pewny siebie, męski. Szczupły, nie czuć tu energii seksualnej, facet całkowicie panujący nad sobą. Bardzo inteligentny i kierujący się zdrowym rozsądkiem, rozmowy z nim mogą być pasjonujące. Optymista, który otwiera się na nowe znajomości, nie utracił wiary w człowieka. Kobiety traktuje poważnie, jak już się wiąże, to dotrzymuje zobowiązań, wierzy w miłość między kobietą i mężczyzna. Niewysoki, oczy niebieskie.

. Widzę tą znajomość jako fascynację z możliwym rozwinięciem w przyjaźń.
          • leda-is-one Re: Leda 28.11.15, 06:23
            Dziękuje Ci pięknie wink powiem nawet ze choroba Ci służy w wieszczeniach dla mnie, dawno tak pozytywnie mi nie kreśliłaś przyszłości z facetem. No nawet mam takiego na oku. ale nie wiem jakie ma oki i się nikix literka nie zgadza a porostu takiego jakby wychodziło u Ingi nie ma,,bo łysy, aczkolwiek bardzo sympatyczny. Moze on byc młodszy? bo starszego to ja już tylko w domu opieki może bym znalazła..
            Zdrowiej nam szybko smile
            • rozmaryn_1 Re: Leda 28.11.15, 08:41
              Nic nie pisałam o starszym, to może być i młodszy, byle by był pełnoletni smile Przyszłością to ja się tu nie zajmowałam za bardzo, ukierunkowałam się na rysopis poszukiwanego, a przyszłość... to mozliwy rozwój, ale często trzeba coś jeszcze zrobic z ta znajomością, żeby coś z tego wyszło.
    • rozmaryn_1 do mnie się juz nie wpisujcie proszę 27.11.15, 07:11
      bo mnie choroba złapała i nie wiem, czy dam rade wszystkim cos wyciągnąć tongue_out
      • meda08 Re: do mnie się juz nie wpisujcie proszę 27.11.15, 08:38
        nie wiem co za choroba cie złapała, ale zakładam,że przeziębienie paskudne. Nie wiem czy znasz taki specyfik jak citrosept? Mnie zawsze błyskawicznie stawia na nogi, od razu biorę większą dawkę, taką dla konia smile Zdrowia życzę
        • rozmaryn_1 Re: do mnie się juz nie wpisujcie proszę 27.11.15, 16:24
          Dzieki, Meda. To nie tak całkiem przeziębienie.... Jednak karty chcę wyciagać, dziś powinnaś dostać wróżbę i zakładam, że dam dziś rade stałym forumowiczom, nowym... zależy, jak pójdzie smile
      • perl-a80 Re: do mnie się juz nie wpisujcie proszę 27.11.15, 20:58
        dużo zdrowia -kuruj się rozmarynku smile
        • rozmaryn_1 Re: do mnie się juz nie wpisujcie proszę 27.11.15, 22:06
          perl-a80 napisał(a):

> dużo zdrowia -kuruj się rozmarynku smile

I tak własnie zrobię Perl, bo już się napracowałam i nie mam siły wiecej. Nie obraź sie, ale obiecałam, że stałych forumowiczów dzis jeszcze zrobie, to Ledzie pociagnęłam i na dzis kończe, bo już mi się w umysle miesza od tych facetów smile
    • nik-i7 Re: Andrzejkowa wróżba- facet na miłe chwile;) 27.11.15, 11:04
      Jak zwykle chętna smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka