nikix4 29.12.15, 22:24 zbieram zapisy na Noworoczne przesłanie Magii Ziemi. Zapisy zbieram do 30.12, do 24.00 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bronxi Re: Biorę przykład z Algarii i ... 29.12.15, 22:33 Oo ja jeszcze nie śpię, zaglądnęłam na forum, więc się zgłaszam i w kolejce ustawiam Odpowiedz Link
nikix4 Bronxi 30.12.15, 22:11 Nów Księżyca. Czas na nowe projekty, nową miłość, nowe życie. Pozbędziesz się starych spraw, zakończysz to co już dawno powinnaś zakończyć. Wrócisz do tego, co „odkładałaś na później”. Nów Księżyca obiecuje, że teraz masz szanse na to, żeby wszystko się udało. Odpowiedz Link
bronxi Re: Bronxi 30.12.15, 22:29 Dziękuję bardzo Bardzo podobne przesłanie jak miała Algaria dla mnie Zaczyna się wszystko od nowa.. Ciekawy rok się zapowiada. Odpowiedz Link
meda08 Re: Biorę przykład z Algarii i ... 29.12.15, 22:59 Jak dobrze, że zajrzałam na forum Bardzo proszę o przesłanie na nadchodzący rok i bardzo serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link
nikix4 Meda08 30.12.15, 22:12 Kwiat Lotosu. Czeka Cię rok pełen wyzwań. Poradzisz sobie, jeśli nie będziesz się kierować wyłącznie ambicją. Nawet jeśli wierzysz czy wiesz, że coś Ci się należy, w tym roku nie uda Ci się niczego wymusić. Czasem trzeba „odpuścić” żeby uniknąć cierpienia. Odpowiedz Link
meda08 Re: Meda08 30.12.15, 22:58 Bardzo dziękuję. Zapowiada się ciekawie. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Biorę przykład z Algarii i ... 30.12.15, 06:43 Pięknie proszę i ja Nikix Odpowiedz Link
nikix4 Leda 30.12.15, 22:14 Wodospad Dla Ciebie będzie to rok w którym będziesz miała skłonność do refleksji. Refleksji i przemyśleń. Będziesz zadawać sobie pytania: kim jestem, co osiągnęłam, czego nie zrobiłam, co mogłabym zrobić lepiej. Nie wracaj do tego ale zrób krok naprzód. Zostaw przeszłość za sobą i żyj przyszłością. Nawet jeśli wydaje Ci się to trudne wodospad obiecuje, że się uda Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Leda 31.12.15, 05:32 Bardzo lubię wodospady, przesłanie obiecujące, tylko muszę się uporać z refleksjami które mnie gnębią już nawet..Dzięki Nikix Odpowiedz Link
nikix4 Bladamery 30.12.15, 22:15 Zielony człowiek. To rok synergii, współdziałania słów, myśli i czynów. Jeśli to wykorzystasz, to przejdziesz przez 2016 jak burza Masz szanse zrealizować wszystkie swoje plany. Odpowiedz Link
bladamery Re: Bladamery 01.01.16, 18:39 Ano tak Tak właśnie planuję! Weszłam w 1.rok i czuję, że nabieram sił do walki o swoje Dziękuję i wszystkiego co najlepsze na ten Nowy Odpowiedz Link
caro-caro Re: Biorę przykład z Algarii i ... 30.12.15, 07:57 Ustawiam się grzecznie w kolejce losuj!!! Odpowiedz Link
nikix4 Caro Caro 30.12.15, 23:07 Góra Lodowa. W 2016 roku powrócą wszystkie nierozwiązane sprawy które stłumiłaś w podświadomości. Wróci wszystko o czym chciałaś zapomnieć, co odrzuciłaś. Stara miłość, przyjaźń, wszystko dobre i to trochę gorsze. I „wypłyną na powierzchnie”. Będą cię „prześladować” dopóki się z nimi nie rozliczysz. Teraz będziesz miała szansę a właściwie będziesz musiała się z tym zmierzyć. Zmierzyć i pogodzić. Coś straciłaś, coś zrobiłaś. Było minęło czasu nie cofniesz. Poukładasz sobie wszystko, podzielisz na to co dobre i na to co złe. I wreszcie odzyskasz spokój Odpowiedz Link
caro-caro Re: Caro Caro 03.01.16, 11:03 Niki, bardzo Ci dziękuję za energię i czas. Potwierdzasz to co wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują Właśnie karta Świata, którą wyciągnęła mi Algaria tak mi się kojarzy, z opisem Góry Lodowej. Przecież Świat jest b dobrą kartą, ma b dobre przesłanie, ale jednak we mnie wzbudza lęk. Zakończenia różnych spraw i to jak napisałaś "będą cię prześladować dopóki się z nimi nie rozliczysz" przyprawiają mnie o mdłości. Do tego mam w numerologii rok 9. Wszystko jest dla mnie jasne. Muszę być zwarta i gotowa. Łatwo się nie poddaję. Marudzę, rozpaczam i narzekam to fakt, ale gdy dochodzi do momentu krytycznego wtedy się spinam i walczę. Ja p...ę! Czy dam jeszcze radę?1 Niki, a dla Ciebie wylosuję kartę od Aniołów: mam - As ognia. Oj będzie się działo "Nowa, ekscytująca możliwość! Rozwój kariery. Zmień swoje życie teraz!" Jest to czas, żebyś chwyciła szansę! Masz wiatr w żagle - ruszaj! Masz lub za chwilę będziesz miała pomysły - wprowadzaj je w czyn!. Jeżeli chcesz czegoś nowego - osiągniesz to! Życzę Ci fantastycznych pomysłów i abyś osiągnęła wymarzone cele Odpowiedz Link
nikix4 Re: Caro Caro 04.01.16, 17:41 Bardzo Ci dziękuję za Asa buław Też nie lubię karty Świat. Ale popatrz na to z tej strony. Będzie ciężko dopóki się z tym nie "rozprawisz". Jak już to zrobisz, będziesz miała spokój. Będziesz mogła zacząć wszystko od nowa. To może im szybciej, tym lepiej. Przejdziesz przez to jak przez ospę. I po sprawie. Już nigdy to do Ciebie nie wróci Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Biorę przykład z Algarii i ... 30.12.15, 08:47 Bardzo proszę Odwdzięczę się osho, jak go lepiej ogarnę Odpowiedz Link
nikix4 Rozmaryn 30.12.15, 23:11 Wróżka Rok 2016 da Ci moc wróżki. Ale nie takiej „ naszej „ wróżki, tylko takiej której zadaniem na najbliższe 12 miesięcy będzie miłość do ziemi, do natury. Poczujesz potrzebę opiekowania się roślinami i zwierzętami. Może zaczniesz działać w jakiejś fundacji czy organizacji, przygarniesz jakiegoś psiaka czy kociaka albo będziesz spędzać więcej czasu w ogrodzie. Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Rozmaryn 31.12.15, 16:32 Bardzo Ci dziękuję Szykuje się więc spokojnie i sympatycznie, lecę w takim razie podlać swoje kwiatki Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Biorę przykład z Algarii i ... 30.12.15, 09:03 Poproszę o przesłanie noworoczne Magii Ziemi. Odpowiedz Link
nikix4 Nagietek 30.12.15, 23:12 Wiosenna równonoc Odrodzenie. Konie łez i cierpienia. Wszystko co złe jest za Tobą. Zaczyna się nowe lepsze jutro. Znów poczujesz się piękna i młoda Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Nagietek 31.12.15, 12:26 O, dziękuję za piękne przesłanie - tego mi potrzeba Odpowiedz Link
ninkasz Re: Biorę przykład z Algarii i ... 30.12.15, 09:19 Ja również bardzo proszę ?? Odpowiedz Link
nikix4 Ninkasz 31.12.15, 16:40 Przesilenie zimowe Wyciągniesz wnioski z doświadczeń minionego roku. Oddzielisz marzenia i plany realne od nierealnych i zaczniesz je realizować nie popełniając już starych błędów. Odpowiedz Link
ninkasz Re: Ninkasz 06.01.16, 18:18 Dziękuję Ci bardzo za kartę. Myślę, że to bardzo dobra wróżba. Życzę dobrego roku! Odpowiedz Link
sabina_online Re: Biorę przykład z Algarii i ... 30.12.15, 11:54 Bardzo proszę i dziękuję Odpowiedz Link
nikix4 Sabina 31.12.15, 16:52 Wieloryb Rok w którym powinnaś odpocząć od swojego środowiska. Jeśli planowałaś jakiś wyjazd - wyjedź. Jeśli jesteś zmęczona rodziną, znajomymi, pracą - zrób sobie od nich przerwę. Wieloryb mówi, że za bardzo uzależniłaś się od swojego otoczenia, które daje Ci poczucie bezpieczeństwa. Ale jest to fałszywe poczucie bezpieczeństwa. Musisz odpocząć, nabrać dystansu i spojrzeć na swoich bliskich, kolegów, znajomych inaczej, z innej perspektywy. Odpowiedz Link
sabina_online Re: Sabina 31.12.15, 17:48 Dziękuje Niestety praca mnie wykańcza i nadmiar obowiązków.pozdrawiam życzę zdrówka Odpowiedz Link
nikix4 Ziajka 31.12.15, 16:45 Droga Mleczna Potrzebujesz dystansu. Ten rok będzie rokiem w którym będziesz potrzebowała chwil samotności na przemyślenia, żeby odzyskać równowagę. Popatrzysz na wiele spraw z innego, nowego punktu widzenia. Będziesz kierować się rozsądkiem nie emocjami. Odpowiedz Link
gosia44114 Re: Biorę przykład z Algarii i ... 30.12.15, 12:36 Ooo... poprosiłabym bardzo Odpowiedz Link
nikix4 Gosia 31.12.15, 17:05 Deszcz. Oczyścisz swój umysł, ciało i duszę. Zdasz sobie sprawę z tego, co hamuje Twój rozwój, czego się boisz. Będziesz żyć pełnią życia. Będziesz czuć mocniej i kochać bardziej. Deszcz radzi też zmienić dietę i pić więcej wody Odpowiedz Link
gosia44114 Re: Biorę przykład z Algarii i ... 31.12.15, 17:58 Super przesłanie mam nadzieję, że wreszcie pozytywnie cos w moim życiu ruszy do przodu Odpowiedz Link
camaretto Re: Biorę przykład z Algarii i ... 30.12.15, 13:55 O tak, nikiforku, tylko nie pakuj zaraz za dużo w tą jedną kartę, bo ja i chcę odwrócić złe manewry losu, czarownica za mnie okropna, wszystko obwróżone jest zazwyczaj , i o Ewie Tyman właśnie coś piszę, mam nadzieję nowego ciekawego Wierzę w Ciebie, zwykle dobrze trafiasz... Odpowiedz Link
nikix4 Re: Biorę przykład z Algarii i ... 31.12.15, 17:13 Ogień. Poczujesz "ogień w brzuchu". Tak jest na karcie . Ktoś albo coś sprawi, że Twoje serce zabije mocniej a oddech przyspieszy. W tym roku zdarzenia i okoliczności sprawią, że odnajdziesz swoją pasję, entuzjazm i intensywność uczuć. Odpowiedz Link
camaretto Re: Biorę przykład z Algarii i ... 01.01.16, 04:30 Dziękuję serdecznie. To by mi się bardzo przydało, bo mam poczucie wypalenia, mimo że energia została albo odwrotnie... Odpowiedz Link
nikix4 Algaria 31.12.15, 17:23 Wiatr. Czas działania. Zacznij myśleć o sobie. Zajmij się sobą, swoimi sprawami, swoimi marzeniami a przede wszystkim swoim ciałem. Wstań z kanapy i rusz się Podróżuj, zapisz się na kurs tańca, biegaj, pływaj. Rób co chcesz byle było to związane z ruchem. I rób to dla siebie i z myślą o sobie. Nie o innych. Bądź w tym roku egoistką Odpowiedz Link
algaria Re: Algaria 31.12.15, 20:58 Dziękuję bardzo .. wiesz gdyby nie te ryty to byłaby wrakiem człowieka - odpuściłam kiedyś na 2 tyg i człapałam jak 100 - letnia babuszka, sapałam jak niedźwiedzica, brzuch wypinałam i kręgosłup mnie tak bolał że prochy zaczęłam brać. Szybciutko przeprosiłam owe ryty i wróciłam. Teraz ćwiczę tak co 2 dzień - świetnie się czuję. Mimo że gabarytowo się zatrzymałam a wagowo już dawno - to robię to dla siebie, by mnie nie bolało i bym wytrzymywała kondycyjnie. Egoistką będę!! Obiecuję! Odpowiedz Link
perl-a80 Re: Biorę przykład z Algarii i ... 30.12.15, 15:54 Poproszę również o przeslanie dziękuję Odpowiedz Link
nikix4 Perla 31.12.15, 17:27 Chmury Rok w którym będziesz szukać siebie. Tak jak chmury przybierają różne kształty, Ty będziesz zmieniać fryzury, ubrania, zachowanie. Będziesz co chwilę inną, nową osobą. Raz będziesz wampem raz grzeczną dziewczynką. Będziesz też umiała dostosować się do każdej okoliczności, dopasować do każdej grupy i do każdej sytuacji. Odpowiedz Link
perl-a80 Re: Perla 01.01.16, 18:22 Dziekuję Nikix bardzo ciekawe przesłanie na ten Nowy Rok-pelno zmian. Zycze wszystkiego dobrego w Nowym Roku Odpowiedz Link
pinia1214 Re: Biorę przykład z Algarii i ... 30.12.15, 16:41 Ja tez poprosze.pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
evro44 Re: Biorę przykład z Algarii i ... 30.12.15, 18:00 Ja też, ja też a może się nie załapuję. Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link
nikix4 evro44 31.12.15, 18:01 Muzyka. Czeka Cię bardzo spokojny i harmonijny rok. Wszystko będzie się układać gładko i bez problemów. Praca, życie osobiste, zdrowie. Nawet jeśli do tej pory cos było nie tak, w tym roku wszystko się ułoży. Odpowiedz Link
evro44 Re: evro44 01.01.16, 15:51 Bardzo dziękuję za pomyślną przepowiednię. Świetny rok przede mną się rysuje. Jak w Twojej wróżbie tak i Algarii. Pozdrawiam serdecznie i czuję się zobowiązana. Ewa Odpowiedz Link
nikix4 Pinia 31.12.15, 17:35 Ważka. Zmiany, zmiany i zmiany czyli raz na wozie raz pod wozem. Zmiany szybkie i niespodziewane. Zanim zdążysz się z czymś oswoić czy coś zaakceptować już to "coś" zastąpi coś innego. Nie będziesz miała czasu ani na refleksje ani na przemyślenia. Taki rok - rollercoaster Na pewno nie będziesz się nudzić Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Biorę przykład z Algarii i ... 30.12.15, 20:56 Witam Ja też poproszę. O mały włos bym przegapiła. Idę tę talię obejrzeć, bo mnie znowu zaciekawiłaś. Pzdr. Ing Odpowiedz Link
kashaa_35 Re: Biorę przykład z Algarii i ... 30.12.15, 22:29 Ja również poproszę o przesłanie, uff.. zdążyłam.. Odpowiedz Link
nikix4 kashaa 31.12.15, 17:54 Błyskawica. Będzie to dla Ciebie rok neutralny. Ani dobry ani zły. Wszystko co Ci się przydarzy będzie zależało tylko i wyłącznie od Ciebie. Ty dasz impuls a świat na ten "impuls" odpowie. Za dobro odpowie dobrem, za zło - złem. Musisz być tego świadoma i bardzo dokładnie analizować wszystko co robisz. Odpowiedz Link
nikix4 Inga 31.12.15, 17:47 Wulkan. Rok bardzo niestabilny. Zmiany nagłe i dramatyczne nad którymi nie masz kontroli. Takie zmiany, które mogą zachwiać poczucie Twojego bezpieczeństwa. Może być bardzo źle ale musisz wierzyć, że życie wie, co robi. ps. Chciałam Ci wylosować drugą kartę ale też wyszedł wulkan. Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Inga 31.12.15, 20:32 Witam Nikix, dziękuję. Dla ciebie na 2016 - Rycerz Kielichów, czyli "uwiedź go i porzuć", ale nie zajdź w ciążę, no chyba że chcesz Pzdr. Ing Odpowiedz Link