rozmaryn_1 09.01.16, 18:08 Osho? Mam coś do zrobienia dziś jeszcze, ale w przerwach mogę coś wyjąć, tylko potem napiszcie weryfikację. Dziś zamknę ten wątek, więc propozycja nie jest nieograniczona czasowo. Albo karta na niedzielę, jak ktoś woli Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meda08 Re: ktoś chce kartę na tydzień? 09.01.16, 18:34 Ja chcę bardzo na tydzień. Weryfikacja też za tydzień. Bardzo dziękuję. Pozdrawiam Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Meda 09.01.16, 18:50 CISZA. To energia bardzo przyjemna, bo to dobrowolne zwrócenie sie do swojego wnętrza, a nawet sprawiające przyjemność i przynoszące zrozumienie spraw, do których zabierzesz się potem. Mogą więc pojawić się chwile, kiedy zapragniesz zwrócić się do siebie i bedzie to niezwykle cenny czas dla Ciebie, bo w sobie odnajdziesz odpowiedzi, których szukasz i da Ci to głębsze zrozumienie, czego naprawdę pragniesz i w jakim powinnaś pójść kierunku. Rada od osho:"Szukaj tych, którzy potrafią współbrzmieć z twą ciszą lub ciesz się swoją samotnością. " To pozytywna karta, taka gwiazda tarotowa. Odpowiedz Link
meda08 Re: Meda 09.01.16, 19:25 Weryfikacja oczywiście za tydzień. Teraz tylko chciałam dodać, że bardzo podoba mi się Osho. BARDZO . Miłego weekendu Odpowiedz Link
meda08 Re: Meda 15.01.16, 08:36 Rozmarynku weryfikuję-BINGO! Dokładnie jak opisałaś. Powtórzę się-bardzo mi odpowiadają te karty , ich narracja, sposób przekazu i tzw. "dobre fiuidy" Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Meda 15.01.16, 17:19 Bardzo Ci dziekuje za weryfikację, w przyszłości chetnie wyjme Ci jeszcze jakąś na tydzień, jak bedziesz chciała Odpowiedz Link
meda08 Re: Meda 16.01.16, 13:14 Bardzo będę chciała.. Niwytłumaczlną energie czuję od tych kart, nie potrafie tego nawet ubrać w słowa. Zawsze będę chętna na Osho. Odpowiedz Link
pinia1214 Re: ktoś chce kartę na tydzień? 09.01.16, 18:51 Ja poprosze, moze jakis przelom bedziepozdrawiam Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Pinia 09.01.16, 19:01 TŁUMIENIE. Twoja energia i witalność mogą zostać stłumione przez to, że pragniesz być akceptowana przez osoby, które mają oczekiwania wobec Ciebie, którym nie jesteś w stanie sprostać. Możesz mieć wrażenie braku możliwości ruchu, wyjścia z jakiejś sytuacji. To niestety trudna karta, bo są tu stłumione i nasze pragnienia i nasze wewnętrzne światło. Może to wywołać stres i inne niemiłe emocje. Rada od osho: "zrób cokolwiek, byle poruszyć swoją energię i umożliwić jej swobodny obieg". Odpowiedz Link
pinia1214 Re: Pinia 09.01.16, 19:29 Rozmarynku bardzo dziekuje i musze Ci powiedziec ze juz teraz tak sie czuje.trzyma mnie na dystans, twierdzi ze jest ok ,ja czuje ze on sie w jakis sposob zabawia.oczywiscie za Twoja porada,tez wytworzylam dystans a emocje mi buzuja.nie maja ujscia.weryfikacja za tydz. Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Pinia 09.01.16, 21:21 Wymyśl coś, co Cie odstresuje, nie ma sensu się ścierać na siłę, niech moc pozytywna będzie z Tobą Odpowiedz Link
pinia1214 Re: Pinia 15.01.16, 13:48 Rozmarynku jedt dokladnie tak jak przepowiedzialas.niemozliwa cisza ktora meczy.co zrobilam? Zaczelam sie upiekszac,to na chwile poprawilo mi nastroj. Pozdrawism Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Pinia 15.01.16, 17:21 Dzięki Pinia za weryfikacje, upiększaj się, upiekszaj, bo nigdy nie wiadomo, kiedy nowa miłość zapuka do Twojego serca, może już wkrótce pojawi się facet mniej skomplikowany, więc rozkrecaj się, bedziesz gotowa, jak nadejdzie Odpowiedz Link
pinia1214 Re: Pinia 15.01.16, 17:59 Moja droga poprawilas m moji nastroj jak nikt.na bank Ciebie poinformuje poki co to mysle o tym skomplikowanym,moze sie sam odkreci,zywie taka nadzieje. Widac ze masz reke Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Nagietek 09.01.16, 19:29 ŻAL. Na pewno nie będzie trwać cały tydzień, ale możesz mieć chwilę, kiedy się trochę poużalasz nad sobą, chyba że coś mi się pomieszało przy wyciąganiu karty, co byłoby z pewnością w tej sytuacji korzystne. Możesz więc wpaść w mało optymistyczny nastrój i mieć wrażenie, że omija lub ominęło Cię coś, czego pragniesz. Rada od osho: "Czas wielkiego smutku może być czasem wielkiej przemiany. By przemiana ta nastąpiła, musimy wniknąć głęboko w swój ból,aż po korzenie, by doświadczyć go takim, jaki jest, bez obwiniania czy użalania się nad sobą." Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Nagietek 09.01.16, 21:33 Bardzo dziękuję, postaram się pamiętać i nie użalać się nad sobą Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Nagietek 09.01.16, 23:54 Czasem każdy z nas to robi, tak jesteśmy skonstruowani. W osho ta energia doprowadza nas do jakiegoś zrozumienia i przemienia się w coś pozytywnego, przynajmniej w sensie myślenia o danej sprawie,więc możesz się spokojnie użalać Odpowiedz Link
ksawmama Re: ktoś chce kartę na tydzień? 09.01.16, 19:28 Jesli mogę na tydzień oraz z naciskiem na weekend przyszly to byloby super. Jadę na weekend za granice. Obiecuje weryfikacje. Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: ktoś chce kartę na tydzień? 09.01.16, 19:40 Karta jest ogólna bez nacisków. DOJRZAŁOŚĆ. To piękna karta, bardzo ją lubię. Zapowiada Ci bardzo przyjemne samopoczucie, wewnątrz w sobie możesz czuć, że tak naprawdę nic nie jest w stanie zepsuć Ci dobrego humoru. Może to myśl o czekającym Cię wyjeździe tak zadziała na Ciebie. Otoczenie może Cię odbierać jako rozpromienioną albo wewnętrznie wypiękniałą, czego Ci życzę Odpowiedz Link
ksawmama Re: ktoś chce kartę na tydzień? 21.01.16, 20:12 Powracam z pozytywna weryfikacja mialam bardzo udany czas szczegolnie tak wewnetrznie czulam sie slonecznie. Jeszcze raz dziekuje I gdybys znowu zbierala chetnych na karte to jestem pierwsza pozdr. Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: ktoś chce kartę na tydzień? 22.01.16, 15:36 Dziękuję za weryfikację i cieszę się, że ten tydzień okazał się pozytywny Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Maja 09.01.16, 20:27 UWAŻNOŚĆ. Przyjdzie do Ciebie prawdziwe zrozumienie spraw, które Cie dręczą. W tej chwili nie widzisz rzeczywistości takiej, jaka jest, ale nadchodzi energia dostrzeżenia prawdy. Iluzje odejdą i nic nie musisz specjalnie robić w tym kierunku. Przyniesie Ci to lepszą, świeższą energię. To co dotychczas tlumiłaś i co sprawiało, że czułaś się zgubiona, ma szansę zniknąć i odsłoni się prawdziwy obraz sytuacji. "Odchodzi lub wkrótce odejdzie poczucie błądzenia po omacku". Odpowiedz Link
perl-a80 Re: ktoś chce kartę na tydzień? 09.01.16, 19:49 Rozmarynku, Ja tez poproszę ale taką karte do zweryfikowania trochę później , niż tydzień, na pytanie czy dostane może cos na koniec pracy w ramach docenienia od zespołu, szefowej-jakas mala choćby premie czy cos tam....odchodzącemu np. koledze robia jakas impreze pozegnalna... Dziękuję Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: ktoś chce kartę na tydzień? 09.01.16, 20:16 To nie wróżby Perl. Wyciągam tylko kartę na tydzień i chcę szybkiej weryfikacji. Odpowiedz Link
perl-a80 Re: ktoś chce kartę na tydzień? 09.01.16, 20:59 Aha to poproszę tez na tydzień i zweryfikuję Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Perl 09.01.16, 21:09 KONTROLA. Tydzień zapowiada się jako blokowanie energii w sobie, może oznaczać próbę panowania nad sytuacją,kontrolowania siebie i swoich reakcji lub jakiś spraw. Czasem jest to konieczne, ale karta ta przestrzega przed przesadą, bo wtedy człowiek staje się "skostniały",a jego życie pozbawione uczuć, spontaniczności i radości. Rada od osho: "Gdy rzeczy wymkną się nieco spod kontroli, z pewnością tak miało być. W życiu chodzi o coś więcej, niż tylko o bycie władcą sytuacji." Może też jakaś osoba o podobnym sposobie bycia odegrać rolę w tym tygodniu. Odpowiedz Link
perl-a80 Re: Perl 15.01.16, 19:26 Weryfikacja: cieżki tydzień, spięty dość, pelno pracy, nerwowy, mimo staran i tak coś żle wyszloz pośpiechu i znow oberwałam tak można to określi tez ze energia zablokowana. pozdrawiam Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: ktoś chce kartę na tydzień? 09.01.16, 20:22 Witam Daj na niedzielę, dobra kobieto. Pzdr. Ing Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Inga 09.01.16, 20:29 PRZYJAZNOŚĆ. Tobie nie tłumaczę, bo masz te karty, miłej niedzieli Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Inga - weryfikacja 11.01.16, 20:06 Witam To ja ci zweryfikuję, z przyjemnością Pożegnałam "przyjaciela" w niedzielę. Uwaga spojler! Hana Solo w "Gwiezdnych wojnach". Umarł, nie ma go. Ale pamiętam wszystkie dobre chwile, które razem przeżyliśmy, ooo taaak. Pzdr. Ing Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Inga - weryfikacja 11.01.16, 22:16 Widocznie byliście bardzo zżyci Dziękuje za weryfikację Odpowiedz Link
bronxi Re: ktoś chce kartę na tydzień? 09.01.16, 20:30 Ja też bardzo poproszę Na tydzień. Miłego wieczorka. Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Bronxi 09.01.16, 20:45 KREATYWNOŚĆ. Możesz poczuć przypływ sił twórczych albo taka osoba będzie miała znaczenie dla Ciebie w tym tygodniu. Kreatywność to inspiracja, natchnienie, działanie z radością i miłością do tego, co się tworzy, dlatego efekt jest potem piękny i robi wrażenie na innych. Ważne jest, aby poddać się tej energii i z takim pozytywnym nastawieniem działać. Rada od osho: "Nie ma znaczenia, jaką formę przyjmie twoja KREATYWNOŚĆ- malowanie, śpiewanie, sadzenie roślin w ogródku czy przyrządzanie posiłku. Ważne jest otworzenie się na to, co chce być przez ciebie wyrażone". Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Kashaa 09.01.16, 21:16 PIORUN. To energia dość gwałtowna,może to być nagłe zrozumienie jakiejś sprawy niczym nagłe olśnienie, a może chodzić o nagłe, niespodziewane wydarzenie, które Cię kompletnie zaskoczy. Jako karta dnia pojawiła mi się jako nagły niepodziewany wyjazd i to taki, że masz 10 minut do wyjścia z domu i trzeba się spiąć i działać na najwyższych obrotach. Na pewno więc nie może to być całotygodniowa energia, raczej jakieś konkretne zdarzenie lub zrozumienie czegoś w sposób dość gwałtowny. "Po pożarze ziemia jest wzbogacona, powietrze po burzy jest czyste." Odpowiedz Link
kashaa_35 Re: Kashaa 16.01.16, 09:33 Weryfikacja miałam mały wypadek i skecilam bark,ból dość mocny i gwałtowny... I L4 na tydzień, skojarzyło mi się z razeniem pioruna, tak że karta bardzo trafna, teraz już ok Następnym razem poproszę o kartę trochę mniej bolesna... Pozdrawiam Cię serdeczne. Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Kashaa 16.01.16, 11:08 Dziękuję Kashaa za weryfikację, życzę Ci szybkiego wyzdrowienia Następnym razem na pewno coś innego będzie dla Ciebie Odpowiedz Link
bronxi Re: Bronxi 11.01.16, 07:14 Dziękuję Rozmarynie. Już dziś mogę potwierdzić spełnienie karty, bo jestem na etapie planowania remontu kuchni. Bo miało być tylko malowanie < bo myślałam, że mama nie chce nic zmieniać>, a tu przychodzi i pyta się mnie kiedy zobaczy nowy projekt kuchni, więc najechała mi na ambicję i mam burzę mózgów Więc wszystko sobie układam w głowie Te karty są niesamowite Jeszcze raz pięknie dziękuję i życzę udanego weekendu Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Bronxi 11.01.16, 17:24 Dziekuję Ci Bronxi za weryfikację i życzę miłego tygodnia Odpowiedz Link
rozmaryn_1 ZAMYKAM WĄTEK!!! 09.01.16, 21:19 Jak ktoś się nie załapał, to bardzo mi przykro, ale nie chcę sobie zostawiać żadnych wróżb na niedzielę niedokończonych. Życzę miłego tygodnia Odpowiedz Link
algaria Re: ktoś chce kartę na tydzień? 10.01.16, 00:06 A jak Osho to i ja poproszę Jak masz Osho Zen to może być sama karta bez interpretacji = też mam tę talię Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: ktoś chce kartę na tydzień? 10.01.16, 12:59 Algario, dla Ciebie ODRODZENIE Odpowiedz Link
algaria Re: ktoś chce kartę na tydzień? 11.01.16, 19:49 Bardzo Ci dziękuję, właśnie tego mi potrzeba Odpowiedz Link
perl-a80 Re: ktoś chce kartę na tydzień? 25.01.16, 17:21 A kiedy będą następne karty tygodniowe ? Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: ktoś chce kartę na tydzień? 25.01.16, 19:59 Hej Perl, nie wiem, kiedy ktoś wyskoczy z kartą tygodnia, ja nie mam czasu Odpowiedz Link