rozmaryn_1 10.06.16, 12:48 To z okazji święta forumowego wyjmę i ja Anioły dla każdego, kto ma życzenie Jeden Anioł na coś pozytywnego na nadchodzący tydzień i drugi Anioł na wyzwania (chyba że ktoś sobie nie życzy wyzwania, to piszcie). Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bronxi Re: ja też wyciągnę kartę 10.06.16, 13:05 Więc ustawiam się w kolejce i ładnie proszę Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: ja też wyciągnę kartę 10.06.16, 16:45 Coś pozytywnego- Anioł Wrażliwości. Anioł ten pomaga opanować negatywne emocje, uczy asertywności, radzenia sobie z nadwrażliwością, zbyt dużą podatnością na zranienia, łatwowiernością, przesadnym bronieniem swojej intymności. Leczy kompleksy niższości, osamotnienie, smutek... Ogólnie wzmacnia psychikę, chroni przed agresją otoczenia i zachęca do wyjścia z samotności. Ktoś może docenić Twoją delikatność w pozytywnym sensie, subtelne wyczucie, na pewno warto dobrze wykorzystać tą cechę w tym tygodniu Wyzwania- Anioł Rozwoju Duchowego Uważaj, abys się nie izolowala bez potrzeby. Nie bądź obojętna na swój rozwój duchowy. Możesz mieć problem ze znalezieniem tego, czego szukasz... albo nie mieć ochoty poszukać rozwiazania jakiejś sytuacji. Może czas wykorzystać swoją wrazliwość i odszukanie dziedzinę, w której moglabyś się w końcu zacząć realizować i wykorzystać swoją delikatną siłę. Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: ja też wyciągnę kartę 10.06.16, 16:46 A może jakiś nadwrażliwiec przełamie swoją niesmiałość wobec Ciebie ? Odpowiedz Link
bronxi Re: ja też wyciągnę kartę 13.06.16, 07:33 Dziękuję bardzo. I przepraszam, że tak późno zabiegany miałam weekend. OO z tym Aniołem to mi się przyda, bo ja to właśnie jestem taka nadwrażliwa i szybko się ładuje złymi emocjami, więc jego opieka jak najbardziej dla mnie wskazana Wyzwanie podejmuję również na ten tydzień Zobaczymy co z tego będzie . Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
meda08 Re: ja też wyciągnę kartę 10.06.16, 13:23 No to i ja pięknie proszę na tydzień i myślałam ze nie będzie już takiej potrzeby ale cały czas sprawy w pracy męczące i moze na tę pracę to wyzwanie, jesli to dobrze zrozumiałam Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: ja też wyciągnę kartę 10.06.16, 17:04 Coś pozytywnego- Tobie dwa Anioły- Anioł Nawrócenia i Anioł Możliwych Cudów. Wygląda na to, że nastąpi poprawa jakiejś sytuacji, co do której już stracilaś wszelką nadzieję. Czeka Cię mila niespodzianka. Może ktoś sobie o Tobie przypomni. Może coś innego poszlo nie po Twojej mysli i teraz ku Twojemu zaskoczeniu sprawa powróci i przyniesie Ci to pozytywna energię. Nie wiem, czy czytac te karty razem czy osobno, tak wyszlo, że masz dwie. Jak się pojawiają mi razem, to bardzo lubię ten układ, bo zawsze czeka mnie cos przyjemnego Pierwsza karta mówi ogolnie o przemianie i poprawie, druga to nazwa mówi sama za siebie Wyzwania- Anioł Pocieszenia Uważaj na przesadne narzekanie, możesz mieć poczucie, że nie masz z kim pogadać, wyżalić się, na kim wesprzeć (jak coś, to przyjdź na forum). Ta karta to takie uczucie- jestem w kłopocie sama i nie ma mnie kto pocieszyć. Ale ten Anioł pomaga tez odnaleźć życzliwych ludzi, więc nie ma co się zamartwiać, tylko sie rozejrzeć za kimś miłym... Na pracę masz- Anioła Pracy i Upadłego Upadły wskazuje, że za dużo masz negatywnych myśli, czujesz się zagrożona, fałszywie postrzegasz sytuację, bo widzisz wszystko przez pryzmat strachu. Ta karta czasem wskazuje na problem, ale zwykle rozdmuchany przez lęki. Jakbyś spokojnie się zastanowiła nad sytuacją, to by sie okazało, że nie taki diabeł straszny, w każdym razie życzę Ci tego Odpowiedz Link
meda08 Re: ja też wyciągnę kartę 10.06.16, 20:59 Bardzo Ci dziękuję. Nie wiem co sądzić o tej pracy? U Algarii wyszło zeby słuchac intuicji i ciała. Tobie, żeby się nie bać (rzeczywiście wiele sytuacji postrzegam przez pryzmat strachu). I tutaj pojawia się dylemat. Intuicja mówi ciało mówi Nie, natomiast odrzucjąc strach należałoby powiedzieć Tak sytuacji , która mnie męczy od dłuższego czasu. Pocieszam się, że pojawiły się Anioł Nawrócenia i Możliwych Cudów. Oby pomogły . Raz jeszcze Ci bardzo dziękuję Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: ja też wyciągnę kartę 10.06.16, 21:14 Medo, odrzucić strach to nie znaczy walczyć. To znaczy zaufać, że są siły, które się Tobą opiekują i nie dadzą Cie skrzywdzić. Zaufać sobie czyli swojej intuicji. Zaufać swojej mądrości. Jedno z drugim (przesłanie) się uzupełniają. Jesli cialo mowi nie, to znaczy, ze nie. Bo Twoje cialo, gdy się boi, odczuwa skurcz, chorobe itp. To glos intuicji. Jak trzymasz się strachu/skurczu/choroby to trzymasz się energii Upadlego. Jak pozwalasz temu odejść i sluchasz siebie, to dobrze wybrałaś Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: ja też wyciągnę kartę 10.06.16, 21:26 Ten Upadły to cos jak połaczenie "ponurych mysli" z "troskami i nieprzyjemnościami". Tak naprawde problem jest, ale głowny tkwi w naszej glowie. Odpowiedz Link
rozmaryn_1 i jeszcze.... 10.06.16, 18:15 Jak ktoś ma ochotę, ale się waha (ja wiem czemu i Wy wiecie czemu), to porzućcie swe obawy Zmieniłam punkt widzenia na pewne sprawy i długo by pisać, a nie za bardzo publicznie można napisać o wszystkim W każdym razie chętnych zapraszam serdecznie Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: ja też wyciągnę kartę 11.06.16, 19:51 Coś pozytywnego- Anioł Odpowiedzialności. Przemyślane działania i wypowiedzi, konsekwencja, dotrzymane obietnice, mądre decyzje, doprowadzenie projektów do końca, wywiązanie się z zobowiązań. Osiągnięcia docenione, uznanie społeczne, szczęśliwe ukończenie jakiegoś dzieła, szacunek otoczenia. Karta ta najczęściej mówi o pracy, sprawach zawodowych, więc tu czeka Cię sukces, który zostanie zauważony i doceniony. Niekoniecznie od razu awans, ale ogólnie aprobata otoczenia Wyzwanie- Anioł Wiary Nie myśl pesymistycznie, uwierz w siebie, Anioł ten ułatwia nawiązanie porozumienia z światem duchowym, żeby uwierzyć, że są siły, które się Tobą opiekują. Czyli- choć Ty sama możesz w siebie nie wierzyć, lub nie wierzyć w jakąś sprawę, jednak otoczenie Cię doceni i co zaplanowałaś, powinno się udać Odpowiedz Link
niki.ix Re: ja też wyciągnę kartę 11.06.16, 21:49 Dziękuje Ciekawe karty Ci wyszły i chyba adekwatne do sytuacji. Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: ja też wyciągnę kartę 12.06.16, 14:37 Mało romantyczne, a za to praktyczne... Oby Ci przyniosły zadowolenie Odpowiedz Link
leda-is-one Re: ja też wyciągnę kartę 10.06.16, 20:15 Prosze i ja, oba Anioły prosze Dzisiaj Archanioł Michał był dla mnie bardzo łaskawy, a raczej za moim pośrednictwem dla mojego syna. Myśle że żle nie będzie, Pozdrawiam Cię serdecznie. Dziękuje. Odpowiedz Link
leda-is-one Re: ja też wyciągnę kartę 11.06.16, 05:47 Mogę Cię prosić o "rozciągnięcie" tej wrózby na czas do końca czerwca? Bo ostatni tydzien czerwca juz będe w domu, podróz i ten pierwsze dni w domu są dla mnie wazne bardzo a tutaj monotonia i nerwy przedpodróżne. Przepraszam za grymasy, ale to by mi pomogło się zorganizować, ustawic. Buziak Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: ja też wyciągnę kartę 11.06.16, 19:52 Coś pozytywnego- Anioł Dojrzałości Ta karta skojarzyła mi się z Twoją pracą, wskazuje często na starsze osoby i mam odczucie, że coś miłego spotka Cię tutaj, dociągnęłam Anioła Radości. Natomiast sam Anioł Dojrzałości mówi o doświadczeniu i mądrości życiowej, dostrzeganiu jasnych stron życia, dobry nastrój przez akceptację faktów i rzeczywistości. To jest pewien dystans bez szarpania się obojętnie z jakimi sprawami mamy do czynienia. To Anioł szlachetności, odnalezienia się w społeczeństwie, może to być też polepszenie warunków egzystencjonalnych, zabezpieczenie bytu, emerytura, wynagrodzenie za pracę itp. Duma z dorobku życiowego, na który się ciężko pracowało. Wyzwania- Anioł Duchowego Oświecenia Uleganie pozorom, letarg, duchowe uśpienie czyli możesz mieć wątpliwości czy Twoja droga jest właściwa, czy Twój cel życia ma sens. To karta odrodzenia różnych spraw, więc może wskazywać , że jeśli liczysz na odrodzenie się jakiejś sprawy (w sensie pozytywnym), to tu może być przestój. Np. brak kontaktu z jakąś osobą, zastój w załatwieniu jakiejś sprawy, coś nie może ruszyć z miejsca, choć bardzo byś chciała, taki letarg i uśpienie jakiejś sytuacji ogólnie. Wróżba ogólna na czerwiec- Anioł Nadziei i Pojednania Czyli chęć pogodzenie się i spotkań wszelakich. Anioł Pojednania sugeruje możliwe spory, kłótnie, konfliktowe sytuacje, ale też chęć zażegnania konfliktów, odnawianie kontaktów z osobami dawno niewidzianymi, znalezienie wyjścia z uciążliwej sytuacji, uczciwe rozmowy, wzajemne zrozumienie. odnalezienie osób porzuconych, zapomnianych, zaginionych. Z talii wyleciał mi Anioł Wolności czyli wyzwolenia, przeniesienia, niezależności- możliwość uwolnienia się z sytuacji, które Cię przytłaczają. Odpowiedz Link
leda-is-one Re: ja też wyciągnę kartę 12.06.16, 06:02 Kochana jesteś, daje mi to pover do złapania byka za rogi, chociaż byk nie taki straszny, ale jest róznorodnośc spraw do załatwienia które własnie utykają w miejscu a ja się zniechęcam. Mam tez dużo spotkań rodzinnych i nierodzinnych, odkladanych od lat. Wszystkie karty jakby specjalnie na moją sytuacje obecną wyciągnełaś odpowiadają i podpowiadaja dosć dokładnie. Dziękuje Ci pieknie, pod koniec lipca zweryfikuje, jak mnie SKS nie przygniecie, ale postaram się pamietać. Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: ja też wyciągnę kartę 12.06.16, 14:40 Anioł Wolności to taki Anioł najbardziej podróżujący w tej talii, bo jakiegoś od podrózy szczególnego nie ma. Jednak oznacza on wolność duchową (uwolnienie mysli, odciecie sie od czegos) i wolność fizyczną- przeniesie z jednego miejsca w drugie, więc śmialo może odwiedzać wszystkich tu i tam... Odpowiedz Link
caro-caro Re: ja też wyciągnę kartę 10.06.16, 21:27 Rozmarynko, poproszę Wyzwania bardzo ważne, także proszę Cię o komplet - oby tylko łatwe, bo tu ciągle pod górkę, noga za nogą jak ten kóń Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: ja też wyciągnę kartę 11.06.16, 19:53 Coś pozytywnego- Anioł Zdrowia Całkiem dosłownie dolegliwości zdrowotne mogą odejść w kąt, a Ty poczujesz wzrost witalności i siły. Dużo energii do działania, a może przejdziesz na jakąś zdrową dietę, która Cię miło zaskoczy, albo coś innego odkryjesz, co zmieni Twój styl życia na zdrowszy. Poczujesz się wzmocniona, łykniesz witaminek, organizm się odnowi, ogólnie poprawa kondycji fizycznej i psychicznej. Ważna będzie profilaktyka, zapobiegliwość i dbanie o zdrowie. Jak pojawi się problem, to możesz znaleźć długodystansowe rozwiązanie, coś ważnego dla Ciebie, co Cię wzmocni na przyszłość i pomoże uniknąć kłopotu. Wyzwania- Anioł Nadziei Trudno Ci będzie wyczekać tych lepszych dni, które sobie wyobrażasz w przyszłości. Takie oczekiwanie psychiczne, tęsknota za czymś, rezygnacja, możesz się za bardzo zamartwiać, popaść w pesymizm. Ogólna rada więc- zająć się zdrowiem i poprawą kondycji i nie zamartwiać za dużo. Zadbać o siebie teraz, zamiast tęsknic za nieznanym... Psychika ma związek z ciałem, więc wykorzystać Anioła Nadziei, bo on uspokaja, usuwa napięcia psychiczne, pomaga przełamać poczucie smutku, podtrzymuje nadzieję. Odpowiedz Link
caro-caro Re: ja też wyciągnę kartę 12.06.16, 13:43 Rozmarynko, dziękuję! Anioł Zdrowia i Nadziei. Cieszą mnie te karty. Napawają optymizmem. Muszę faktycznie pracować nad kondycją fizyczną i psychiczną. Wahania nastroju, brak samozachwytu i zadyszka po stu metrach to kiepska sprawa. Życie nie czeka, a jeszcze wiele od niego bym chciała. Ściskam Cię mocno Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: ja też wyciągnę kartę 12.06.16, 14:41 Zdrowie najważniejsze, więc trzymam kciuki za jakiś pozytywny impuls Odpowiedz Link
caro-caro Re: ja też wyciągnę kartę 18.06.16, 18:00 Tydzień minął dość spokojnie mimo olbrzymiej ilości pracy. Anioły zawsze pomagają przejść łagodnie wszelkie zawirowania. Wydaje mi się, że to działanie będzie długofalowe, że nie kończy się teraz po tygodniu - liczę na to! Jeszcze raz Ci dziękuję za wsparcie Odpowiedz Link
gosia44114 Re: ja też wyciągnę kartę 10.06.16, 23:36 To i ja ładnie proszę zarówno na następny tydzień,bo zanosi sie stresująco- pracowity, no i na wyzwanie sie przyda Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: ja też wyciągnę kartę 11.06.16, 19:55 Coś pozytywnego- Anioł Możliwych Cudów Niespodzianka. Anioł ten pomaga wcielać w życie plany, pomaga zdobyć to, co wydaje sie niemożliwe bez zatracania się w nierealnym świecie własnych imaginacji, może przynieść zaskoczenie, sprawic, że wiara uczyni cud. Wyobraźnia i siła myśli jest ważna przy tej karcie. Wyzwanie- Anioł Zaświatów Nie praktykuj żadnej magii, nie rób rytuałów, bo coś się może przykleić, zaszkodzić. Oby ktoś inny nie praktykował na Tobie magii Uważaj na ludzi nieżyczliwych z takich, co maja "złe oko", posyłają negatywne myślokształty, nie ignoruj zagrożeń płynących z używania sił nadprzyrodzonych czy magicznych. Oczyść się, jak poczujesz, że przyplątał się pech lub coś podobnego. To tez trudności w zrozumieniu przesłań, jakie otrzymujesz od Aniołów itp. Odpowiedz Link
nagietek123 Re: ja też wyciągnę kartę 11.06.16, 07:46 Życzę sobie, bardzo sobie życzę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: ja też wyciągnę kartę 11.06.16, 19:56 Coś pozytywnego- Anioł Dojrzałości jak u Ledy, możliwe, że karta ta wskazuje na Twoją mamę, którą się opiekujesz i może Wasze relacje będą mile i przyjemne w tym tygodniu. Anioł Dojrzałości mówi o doświadczeniu i mądrości życiowej, dostrzeganiu jasnych stron życia, dobry nastrój przez akceptację faktów i rzeczywistości. To jest pewien dystans bez szarpania się obojętnie z jakimi sprawami mamy do czynienia. To Anioł szlachetności, odnalezienia się w społeczeństwie, może to być też polepszenie warunków egzystencjonalnych, zabezpieczenie bytu, emerytura, wynagrodzenie za pracę itp. Duma z dorobku życiowego, na który się ciężko pracowało. Wyzwania- Anioł Szczęścia Jest to brak wiary w swoje szczęście, zwątpienie w możliwość osiągnięcia sukcesu, czasem niewystarczające zaangażowanie w swój cel. Trzeba abyś uwierzyła, że los Ci sprzyja Podsumowując warto docenić punkt w jakim się znalazłaś, bo jesteś osobą szanowaną, lubiana, postrzegana jako wartościową, która kieruje się szlachetnymi pobudkami i nie wyobrażać sobie, że prześladuje Cię pech, bo to nieprawda Odpowiedz Link
nagietek123 Re: ja też wyciągnę kartę 11.06.16, 20:44 Bardzo dziękuję. Piękne przesłanie. Nie wyobrażam sobie, że prześladuje mnie pech, jeśli coś mi w życiu nie wychodzi, to nie sprawa pecha, ale statystyki i zapewne naiwnego przekonania, że ludzie są dobrzy i mają wyłącznie dobre zamiaru. Ale masz rację: los mi generalnie sprzyja Jeszcze raz dziekuję Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: ja też wyciągnę kartę 11.06.16, 21:21 Na pewno sprzyja, jak się pokazał Anioł Szczęscia, taka próba wiary Jakby go nie było, to co innego... Te moje Anioły to takie przyziemne są w porównaniu z aktualnymi, przesłodzonymi taliami anielskimi, to polska talia, przyziemna, ale ma ludzką twarz Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: ja też wyciągnę kartę 13.06.16, 17:37 Coś pozytywnego- Anioł Pokory Milczenie jest złotem, a mowa srebrem czyli bądź cierpliwy, nie rzucaj sie na kilka rzeczy naraz, nie przechwalaj sie, bądź skromny, nie gadaj za dużo Nie warto się wywyższać, więcej słuchać niż mówić, akceptować, co los przyniesie... Zabrzmiało tajemniczo, bo co ma być dobrego w tej pokorze?? Dopytałam więc, co Ci to da, jak tak postąpisz? Odpowiedź- Anioł Sprawiedliwości, Anioł Zaufania, rezultat- Anioł Zabawy. Korzyści więc będą jak najbardziej, bo wzbudzisz zaufanie w kimś. Może chodzić o urząd, załatwienie jakiejś sprawy, gdzie będzie zależał wynik od wrażenia, jakie wywrzesz. Anioł Sprawiedliwości to przeważnie urzędy wszelakie (uważaj na policję, tfu, tfu...) lub ewentualnie sprawy zawodowe, gdzie ważne jest uczciwość, prawda i obiektywizm. Może tez chodzić ogólnie, że wzbudzisz zaufanie w jakiejś ważnej sprawie dla siebie, lub zapewnisz sobie tym poczucie bezpieczeństwa. Anioł Zabawy to świętowanie, odprężenie, relaks, więc szczęśliwe zakończenie Wyzwanie- Anioł Szczęścia jak u Nagietka. Nie trać wiary i nie myśl, że szczęście Cię opuściło. Pozdrawiam Odpowiedz Link
perl-a80 Re: ja też wyciągnę kartę 13.06.16, 20:06 Ja również poproszę Rozmarynku-mogą być obydwa akurat jeszcze urlop trwa-regeneracja sił przed pracą więc wskazówki Aniołów. Pozdrawiam Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: ja też wyciągnę kartę 13.06.16, 21:54 Coś pozytywnego- Anioł Pojednania czyli zgody, pokojowej atmosfery, zażegnania konfliktów ale też wszelkich spotkań, zwłaszcza z ludżmi dawno nie widzianymi albo pojednanie z osobami, z ktorymi mialaś spór. Czyli jakies mile spotkanie jedno lub wiecej powinno Ci uprzyjemnić ten czas. Wyzwania- Anioł Szczęscia, już trzeci raz na forum czyli poczucie, że Ci szczęście nie dopisuje w jakiejś sprawie. Odpowiedz Link
perl-a80 Re: ja też wyciągnę kartę 13.06.16, 22:06 Dziękuję - tak myślę, że ten tydzień właśnie wykorzystam jeszcze w miare możliwości na spotkania ze znajomymi-poki urlopik trwa i jest czas. Anioł szczęścia-no tak to prawda ze mam poczucie tego pecha. Wiecej wiary wiec nie zaszkodzi. Dziękuję bardzo Odpowiedz Link
perl-a80 Re: ja też wyciągnę kartę 17.06.16, 20:04 Weryfikacja, tydzień raczej takich wlasnie spotkań, kontaktów ze znajomymi, jeszcze tez i jutro a niedziela się zobaczy anioł szczęścia- no mysle ze mam pecha w milosci chyba najbardziej-bo tu nie ma kogo co by przytulił pozdrawiam Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: ja też wyciągnę kartę 17.06.16, 17:47 Coś pozytywnego- Anioł dobrobytu czyli pieniążki wpadną albo dobrze poukladają się sprawy dotyczące stabilizacji i zabezpieczenia finansowego. Mogą pojawic się tez dobre pomysły na zarobienie pieniedzy, możesz dostać prezent, sama będziesz hojna dla kogoś lub nauczysz się mądrego zarządzania swoim majątkiem lub portfelem Umiejetność odnalezienia się w rzeczywistości świata materialnego. Przepływ gotówki, spryt w zarabianiu, dyplomacja w komunikacji. Poczucie bezpieczeństwa. Pewność siebie, jaką dają pieniądze. Wyzwania- Anioł Pojednania- czyli spory, kłótnie, nieporozumienia. Możesz być tez pobudzona nerwowo, popadac łatwo w konflikty, być niechetna do szczerych rozmów i negocjacji. Aniol ten pomaga opanować negatywne emocje, wyciszyć się i pogodzić, nawiązać kontakt z osobami zapomnianymi. Albo ktoś nie będzie chciał się z Tobą pogodzić. Albo zwyczajnie nie dojdzie do jakiegoś spotkania, na które liczysz. Odpowiedz Link
free.hugs Re: ja też wyciągnę kartę 08.07.16, 13:37 Parę groszy wpadło od mamy i polepszyły się rekacje z koleżanką. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
sucharek-70 Re: ja też wyciągnę kartę 14.06.16, 20:10 Jeśli jeszcze zdążyłam to prosze -mam pewne poważne wyzwanie ,ale prosze oba Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: ja też wyciągnę kartę 17.06.16, 17:48 Coś pozytywnego- Anioł Sprawiedliwości. Anioł ten pomaga spojrzeć obiektywnie na problem, zachęca do szczerej rozmowy, uczy bezstronnosci w ocenianiu, czuwa nad sprawiedliwym przebiegiem wszelkich procesów, broni niewinnych, pomaga przyznac się do błędów. Daje wiedzę, mądrość, szacunek, godność, lojalność, pomaga zachować wewnetrzną równowagę, opanowanie i wyciszenie emocji w trakcie oceniania ludzi. Jest kartą prawdy, która zwycięża, a czasem po prostu ułatwia załatwienie jakiejś sprawy. Wyzwania- Anioł Dojrzałości Może się ujawnić trudny charakter i niepoważne traktowanie jakiejś sprawy. Brak zdolności uczenia się na własnych błędach, niedojrzałość emocjonalną. Czasem ta karta wskazuje na czarne myśli na temat upływającego czasu, można mieć uczucie, że już nic się ważnego w Twoim życiu nie wydarzy, można czuc się starym... Brak akceptacji dla zmarszczek na twarzy itp.. Ogólnie zmęczenie życiem, ponury nastrój. Anioł ten jednak pomaga nabrac dystansu do tych spraw i akcepować wszystko, co sie zdarza. Odpowiedz Link
sucharek-70 Re: ja też wyciągnę kartę 18.06.16, 17:12 Dziekuje ) mam nadzieje za Aniol Sprawiedliwosci mi pomoze Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Free i Sucharek 14.06.16, 21:13 Dziewczyny, musicie poczekać, aż czas i siły znajdę. Przy weekendzie mam go więcej, a w tygodniu to albo jednego brak, albo drugiego. Wyciagnę karty, ale nie wiem, kiedy dokladnie. Cierpliwości... Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: ja też wyciągnę kartę 17.06.16, 17:49 Coś pozytywnego- Anioł Miłości Przezwyciężenie niesmialości w kontaktach z płcią przeciwną. Pomaga pokonać lęk przed zbliżeniem, ułatwia znalezienie miłości lub odnalezienie się w partnerstwie, poprawia krążenie, uzupelnia niedobory energetyczne, zwieksza zainteresowanie seksem. Przynosi flirt, namiętność, miłość... To też karta dzielenia się uczuciami z innymi ludźmi, oznacza aktywność w sferze uczuć. Może ktoś wpadnie Ci w oko albo Ty komuś... Wyzwania- Anioł Pracy Może wskazywac na problemy z pracą lub w pracy. Czasem małe zaangażowanie, rozleniwienie, brak wytrwałości albo na odwrót- pracoholizm. Odpowiedz Link
joanna9969 Re: ja też wyciągnę kartę 07.07.16, 18:48 Jako werifikacja Aniol Milosci - sprawdzilo sie , ktos sie zainteresowal moim zbolalym sercem. Praca - mialam bardzo zajety tydzien. Dziekuje Odpowiedz Link
aprepope Re: ja też wyciągnę kartę 08.07.16, 13:02 Bardzo ladne te Anielskie Wrozby - mam duzy sentyment do kart Anielskich Jakie to karty, bo piszesz Rozmarynie, ze to polskie karty??? Szkoda tylko, ze takie ciekawe wrozby, a stali Uzytkownicy nie napisali weryfikacji, a to juz miesiac minal. Odpowiedz Link