Dodaj do ulubionych

odkurzanie

03.07.16, 14:43
Lenormandków wink Jak ktoś ma ochotę, wyjmę mu kartę na ten tydzień. Ewentualnie osobną na pracę, osobną na miłość. Aktualne tylko do zamknięcia wątku. Pozdrawiam smile
Obserwuj wątek
    • free.hugs Re: odkurzanie 03.07.16, 14:52
      To ja poproszę ogólną na tydzień. Mogę Tarota pociągnąć w podzięce, jeśli będziesz miała ochotę smile
      • rozmaryn_1 Re: odkurzanie 03.07.16, 15:24
        Kosa. Czas ważnych decyzji, które Ty podejmiesz, a może będą Ciebie dotyczyć. Z jednej strony możesz uzyskać korzyści z wczesniejszej pracy, bo to czas zbierania plonów, ale też i odcinanie się od dotychczasowych znajomości lub sytuacji. Jeśli masz kogoś w otoczeniu, kto Ci psuje krew, to jest to świetny moment na zakończenie tej znajomości. Możesz się oczyścić i dosłownie i w sensie energii negatywnych, jeśli takie się pojawią. Czasem to konflikty i raniące osoby, ale jak masz kosę, to dasz radę wyjść z tych relacji. Mogą się pojawić wydarzenia, które będa wymagały od Ciebie szybkiej reakcji. Może będzie konieczność wprowadzenia oszczędności. Czegoś nie kupisz, bo coś innego będzie ważniejsze. Tu trzeba dokonywać wyboru.
        Uważaj na skaleczenia, ostre narzędzia. Czasem są to problemy z kośćmi lub nagły ostry ból, oby nic z tych rzeczy tongue_out
        Karta dobra na zrobienie sobie porządków w życiu pod warunkiem, że to Ty trzymasz kosę w rece, a nie ktoś inny. Dociągnełam Ci bociana, więc jak najbardziej ostatecznie możesz skorzystać na tych zmianach smile
        • free.hugs Re: odkurzanie 03.07.16, 15:32
          Dziękuję, pięknie Ci karty wyszły bo właśnie 'nadejszła wiekopomna chwila' i trzeba ciach ciach uciąć pewne relacje. Mi dziś ciągle Wieża wypadała na dzień, tydzień i cały miesiąc więc to idealne połączenie - pociachać, zburzyć i siać nowe.
          Jeśli masz ochotę na Tarota w podziękowaniu to chętnie wyciągnę ale jutro, bo dziś tylko Wieża i Wieża wink
          • rozmaryn_1 Re: odkurzanie 03.07.16, 16:06
            Poproszę smile
            • free.hugs Re: odkurzanie 04.07.16, 18:36
              5 denarów + paź denarów
              Jakieś problemy finansowe Cię w tym tygodniu czekają, być może niespodziewane wydatki które poważnie nadszarpną Twój budżet domowy. Pożyczka Cię podratuje w tych trudnych chwilach, albo jakieś dodatkowe pieniążki wpadną niespodziewanie.
              Jako, że jestem początkująca mam nadzieję, że wróżba się nie sprawdzi smile Pozdrawiam cieplutko
              • rozmaryn_1 Re: odkurzanie 04.07.16, 23:22
                Dziękuję Free. Dopiero zajrzałam na forum, strasznie mam dziś napięty dzień. Dobrze Ci karty pokazały, bo za tydzień wpłyną pieniądze, których potrzebuję już, więc będę musiała jakoś wybrnąć wink Pozdrawiam smile
                • free.hugs Re: odkurzanie 04.07.16, 23:29
                  Oh cieszę się że karty gadają ale szkoda że nie o np wcześniejszym wpływie kaski smile pozdrawiam i oby ten tydzień Ci szybko minął!
                  • rozmaryn_1 Re: odkurzanie 09.07.16, 20:54
                    Weryfikacja: Twój paź denarów pokazał nieoczekiwany zastrzyk gotówki i żadna pożyczka ani darowizna, tylko jak to pazik- musi zapracować sobie na to smile Tak więc ta 5 denarów to Ci się jakby w pozytywie pokazała czyli spodziewałam się problemu, a tu miła niespodzianka!
                    • free.hugs Re: odkurzanie 10.07.16, 11:24
                      Ooo to super, czyli pazik przyniósł monetkę, cieszę się! Pozdrawiam!
                      • free.hugs Re: odkurzanie 10.07.16, 21:43
                        Weryfikuję - podjęłam decyzję o zakończeniu pewnej znajomości, mam nadzieję że przyniesie to pozytywne skutki smile
                        • rozmaryn_1 Re: odkurzanie 10.07.16, 21:49
                          Ja też smile
    • inguszetia_2006 Re: odkurzanie 03.07.16, 15:01
      Witam
      Poproszę, Rozmarynie.
      Pzdr.
      Ing
      • rozmaryn_1 Re: odkurzanie 03.07.16, 15:34
        Góra. Utrudnienia,przeszkody,coś będziesz musiała obejść lub pokombinować, żeby osiągnąć cel. Możesz miec do czynienia z kimś, kto ma zatwardziały sposób myslenia i jest wyjątkowo uparty lub sama bedziesz taka. Kontakty z szefem, kimś z "góry", kto ma władzę i do niego nalezy ostatnie zdanie, albo zwyczajnie przemęczenie, które sprawi, że bedzie Ci się dlużył ten tydzień. Uważaj na ludzi chlodnych, wrogich. Nie zadzieraj z takimi, jeśli mogą Ci jakoś zaszkodzić. Mogą być jakieś opóźnienia w sprawach, które chcialabyś ruszyć do przodu. Dociągnęłam Ci dziecko i statek, więc potem wszystko pojdzie naprzód, a dziecko może sugerować, że najprostsze rozwiązania okażą się najskuteczniejsze. Może jakiś przyjemny wyjazd Ci wynagrodzi Twoją harówkę i wypoczniesz w końcu. A może po prostu wyjedziesz w góry? smile
        • inguszetia_2006 Re: odkurzanie 03.07.16, 19:30
          Witam
          Dzięki, Rozmarynie. Wiem, o jaką górę chodzi. Ona sama nie wyrosła, ja ją wyhodowałam. Moja wina. Jestem oślica, głupsza niż ustawa przewiduje. Zawaliłam ważną sprawę urzędową, nie posprawdzałam sama przepisów, tylko uwierzyłam w bajania ignoranta. Ignorant jest specjalistą (niby), ale tym razem dał d...py. Tak jestem tym przybita, że aż posoliłam pokój i kazałam się złym myślom wynosić w cholerę. Inaczej bym nie spała dziś. Plusem tej sytuacji jest czysty pokój. Zawsze cośwink No nic, ranek jest mądrzejszy od wieczora. Tego się trzymam. Będą ciężkie przeprawy w tym tygodniu, urzędowe. Słabo mi, mam globusabig_grin
          Pzdr.
          Ing
          • rozmaryn_1 Re: odkurzanie 03.07.16, 20:40
            To trzymam kciuki smile Następne karty masz ok, to powinno się obyć bez komplikacji wiekszych niż przewiduje ustawa wink
    • niki.ix Re: odkurzanie 03.07.16, 15:10
      Poproszę.
      • rozmaryn_1 Re: odkurzanie 03.07.16, 16:05
        Pierścionek. Albo tydzień dość zwyczajny i rutynowy,albo może powrócić ktoś lub jakaś sprawa do Ciebie. Ważne będą wszelkie umowy i zobowiazania miedzyludzkie, zarówno w pracy jak i w sferze prywatnej. Niektórzy uważają, że to karta karmy wink Skladałaś jakieś śluby w przeszłości? Mogą teraz mieć znaczenie. Ważne będą powiązania z rodziną, przyjaciólmi lub innymi ludźmi. Temat malżeństwa oczywiście też może okazać się ważny dla Ciebie, a może dla kogoś znajomego. Może przyjaciólka ślub bedzie brała i Cię na świadka poprosi wink Jeśli jesteś jakoś powiązana z ludźmi bogatymi, to i spadek możliwy czy darowizna, choć nigdy mi się ta karta tak nie pokazała tongue_out Szkoda.
        Mogą powrocić sytuacje, stara miłość, uczucia zapomniane...
        Uważaj Niki na zdrowie, żeby Cię gdzieś nie przewiało, bo pochlodniało, nie pij zimnych napoi, bo mi z talii trumna wyleciała, a zwykle pokazuje mi się na dolegliwości zdrowotne. Nie takie, żeby się aż w łózku położyc, ale trzeba leki jakieś brać, a czasem iść po receptę do lekarza. I jeszcze na smutki mi czasem wychodzi, jakieś poczucie porażki. Z tym pierścionkiem to mi się kojarzy karmicznie- że czas zerwać stare śluby, o których może nawet nie wiesz i zrobić taki sobie rytuał odwrócenia wszystkich takich zobowiązań karmicznych, żeby Ci nie blokowały dobrych zdarzeń w teraźniejszości. Wiesz, o czym mówię?
        • niki.ix Re: odkurzanie 03.07.16, 21:05
          Dziękuję Roz smile
          Napiszę Ci za tydzień co i jak.
          • niki.ix Re: odkurzanie 09.07.16, 18:54
            Świetna z Ciebie wróżka smile Taka przez duże W.
            Tydzień był zwyczajny i trumna też się sprawdziła.
            Mam problemy z klimatyzacją, tzn z przebywaniem przez dłuższy czas w pomieszczeniu klimatyzowanym, bo od razu łapię anginę. Niestety musiałam spędzić 4 h w klimatyzowanym autokarze (od razu go z Twoją trumną skojarzyłam) i jest wink
            • rozmaryn_1 Re: odkurzanie 09.07.16, 20:56
              Dziękuję za weryfikację smile Zdrowiej szybko....
    • perl-a80 Re: odkurzanie 03.07.16, 16:08
      Ja poproszę też- ciężki tydzień-chyba bardziej na prace bym potrzebowała wskazówki na moja sprawę/lub ogolną kartę. Dziekuję
      • rozmaryn_1 Re: odkurzanie 03.07.16, 16:29
        Na pracę już dostałaś karty, więc wyjęłam ogólnie Ryby. Fajna karta, praca i finanse będą tematem nr 1. Mogą Ci wpaść jakieś pieniadze całkiem doslownie. Może zrobisz dobry interes, który przyniesie zysk. Umowy korzystne, jesli jakies podpiszesz teraz. To też karta intuicji, więc jak potrzebujesz wskazówki, to zdaj się na własne odczucia. Pamiętaj, że "ryby głosu nie mają", wiec więcej słuchaj, niż mów. Milczenie może okazać się bardziej wlaściwe, a przynajmniej dyplomacja w wyrażaniu swojej opinii i unikanie plotek. Miłość może zejść na drugi plan przy tej karcie, chyba że będzie powiązana z finansami. Ryby to też płyny, więc pij, dbaj o nerki, pęcherz, może oznaczać alkohol, bo to też płyn wink
        • perl-a80 Re: odkurzanie 03.07.16, 16:41
          Dziękuję smile rzeczywiście fajna karta jest, podnosi mnie trochę na duchu - a to pewnie impreza będzie na koniec tyg. smile i złota rybka jeszcze spełniająca życzenia która przyniesie potrzebne pieniążki potrzebna.. Pozdrawiam i życzę Tobie też udanego tygodnia smile
          • rozmaryn_1 Re: odkurzanie 03.07.16, 20:41
            Wzajemnie smile
        • perl-a80 Re: odkurzanie 09.07.16, 19:59
          Weryfikuje: tydzień dziwny dość, melancholijny bardziej- kasy nie przybyło (chyba ze jeszcze jutro ;P ), nawet chciałam zagrać ale i tak na tym straciłam tongue_out Imprezy zakrapianej tez nie było- nie doszło, bo kłopot ze zdrowiem się pojawił wink Ale co jak co to na pewno dużo myślałam jak zdobyć pieniądze dodatkowo i tym mysleniem i działaniem się zajmowałam dobre pol tygodnia bez rezultatu, myslenia i sporo o pracy i przyszłości było. Pozdrawiam smile
          • rozmaryn_1 Re: odkurzanie 09.07.16, 20:57
            Tak to jest z wróżbą z jednej karty. Albo pokazuje się jakieś ważne wydarzenie, albo ogólna energia czyli to, o czym myslimy, czym się zajmujemy, jak się czujemy itp... U Ciebie wyszła widać ogólna energia, szkoda, że nie kasa wink
    • algaria Re: odkurzanie 03.07.16, 17:00
      A to ja poproszę na tydzień smile
      • rozmaryn_1 Re: odkurzanie 03.07.16, 17:25
        Klucz i kwiaty. W Twoich rękach leży to, czy zdarzy się coś miłego smile To Ty możesz zainicjować miłe spotkanie, zaprosić gości lub jakoś wykorzystać sytuację, aby obrócić ją w szczęście dla siebie. Od Ciebie zależy, czy bedziesz zadowolona i uśmiechnięta. Może pojawić się nowa mozliwość, okazja zarówno w pracy jak i w miłości lub przyjaźni. Prezenty są możliwe- możesz otrzymywać i dawać, zorganizować imprezę albo spotkanie przy kawie z przyjaciólką. Niespodzianka przyjdzie do Ciebie, albo Ty kogoś zaskoczysz pozytywnie. Bedziesz miała dar poprawiania innym humoru i polepszenia atmosfery między ludźmi. Możesz znaleźć sposób na wyleczenie jakiejś dolegliwości zdrowotnej, czesto korzystając z metod naturalnych, ale niekoniecznie. Jesli interesujesz się zielarstwem, możesz odkryć nowe zastosowanie dla jakiegoś zioła. To karta kolorów, więc może zechcesz ożywić nowymi barwami swoją garderobę, pokoje, a może czymś je ozdobić nowym. Może ktoś Cię poprosi o pomoc przy dekorowaniu biura, albo domu. Miłe chwile, jeśli użyjesz "klucza", sposobu smile Możesz zyskać przychylność innych osób, byc na wystawie, niekoniecznie kwiatowej... Klucz często pokazuje mi się na szukanie sposobu,aby coś osiągnąć, dlatego skojarzenie mam takie, że to od Ciebie będzie zależało, jak będzie smile
        • algaria Re: odkurzanie 03.07.16, 21:25
          Bardzo serdecznie dziękuję - weryfikację napisze za tydzień Dla Ciebie w podzięce wyciągnęłam Mistrza
          Wisznu
          Zaufanie

Możesz ufać sytuacji, o którą pytasz. Jej fundamenty dają godne zaufania perspektywy. Oczyszczaj swoje motywy, aby były całkowicie związane z miłością i służeniem, co bardzo podniesie energię i doświadczanie.

Dodatkowe znaczenie karty:

Osoba, o którą pytasz jest godna zaufania
          Zaufaj, że twoje modlitwy są wysłuchiwane nawet, jeśli nie widzisz jeszcze dowodów
          Jesteś na właściwej ścieżce
          Zaufaj swoim wewnętrznym odczuciom i intuicji
          • rozmaryn_1 Re: odkurzanie 03.07.16, 21:33
            Dziękuję, lubię tych Twoich mistrzów smile Akurat nic konkretnego nie mialam na mysli ani nikogo, ale rozumiem, że mam zaufać odczuciom i sobie ogólnie smile
            • algaria Re: odkurzanie 04.07.16, 12:34
              Kieruj się intuicją, bo dobrze na tym wyjdziesz smile
        • algaria Re: odkurzanie 10.07.16, 14:58
          Tydzień biegania po lekarzach, badań i diagnoz i generalnych porządków w domu z myciem okien itp. Wszystko co stare zostało wyrzucone i zrobiło miejsce na nowe. Oczyściłam dzwonkiem z ewentualnej nagromadzonej złej energii wysprzątane pomieszczenia.
          Znalazłam też czas na kawę z moją przyjaciółką - sąsiadką. Mieszkamy przez płot a nie widziałyśmy się chyba pół roku, no może 4 miesiące.

Tak szukałam sposobu a w zasadzie przyczyny i ją znalazłam. Ode mnie zależało bym ruszyła i szukała pomocy, ale zaparłam się i osiągnęłam efekt.
          Ten tydzień przyniósł również podsumowanie dotychczasowego wysiłku fizycznego i jest dobrze.
          Z kwiatów to może wypieliłam 2 krzaki w ogródku i podlałam te domowe a.. i pogadałam do storczyka bo coś mi oklapł smile

Jeszcze raz dziękuję za wróżbę - sprawdziło się, zwłaszcza zaskoczona jestem tym spotkaniem spontanicznym z sąsiadką i ruszeniem się do lekarza, gdzie zbierałam się do tego od co najmniej roku i nie mogłam dojść smile
          • rozmaryn_1 Re: odkurzanie 10.07.16, 18:55
            To fajnie, że z lekarzem załatwiłaś, zdrowie najważniejsze smile A ta karta kojarzy mi się ze sprawami zdrowotnymi, bardziej z leczeniem lub profilaktyką albo diagnozowaniem niz z chorobą samą w sobie. Ale i do kawki z sąsiadką pasuje smile))
    • meda08 Re: odkurzanie 03.07.16, 20:06
      To ja poproszę na tydzień i jeśli dobrze zrozumialłam ze można poza "tygodniem" jeszcze prosić to również na pracę proszę.
      Bardzo Ci dziękuję Rozmarynku smile.
      • rozmaryn_1 Re: odkurzanie 03.07.16, 20:38
        Ogólna energia wyszła Ci taka jak dla Free, to przeczytaj proszę sobie w jej wątku, nie będę kopiować, a na pracę masz Gwiazdy. Może czas się przekwalifikować i wejść na drogę ezoteryki wink
        Ta karta często mi pokazuje takie nadzieje i wzdychanie za czymś. Tu sie jeszcze nic nie dzieje konkretnie, ale człowiek wizualizuje, marzy, widzi już coś oczami wyobraźni. Jest to przyjemna energia ogólnie, tylko na razie odbywa się wszystko bardziej w głowie, niż realnie. Warto pozostać optymistką i afirmować sukcesy. Możesz się tez zakochać w kimś z pracy wink
        • meda08 Re: odkurzanie 03.07.16, 21:55
          U mnie tez dociągnięto bocian? Chyba niesmile. Bocian tylko dla Free był?
          Bardzo Ci dziękuję. Weryfikacja za tydzień.
          • rozmaryn_1 Re: odkurzanie 03.07.16, 21:58
            Bocian był dla Free, dla Ciebie gwiazdy na pracę wink
        • meda08 Re: odkurzanie 10.07.16, 21:03
          weryfikacja: jak najbardziej KOSA była smile, jeszcze raz dziękuje.
          Gwiazda jeszcze rozbłysła ale to przecież kosa była na mijający tydzień więc na Gwiazdę czekam smile
          • rozmaryn_1 Re: odkurzanie 10.07.16, 21:19
            Mam nadzieje, ze Ci się pokazała w tym pozytywnym sensie i to Tobie dała decydujący głos smile
            Dziękuję.
    • nagietek123 Re: odkurzanie 03.07.16, 21:10
      Ja też poproszę smile
      • rozmaryn_1 Re: odkurzanie 03.07.16, 21:27
        Tak się zastanawiałam, czy aby nie zamknąć juz tego wątku, ale pomyślalam- "przecież Nagietka jeszcze nie było!", sprawdzam- jesteś smile
        Wyciagnęłam Ci kartę mężczyzny na ten tydzień czyli on bedzie tematem nr 1. Tak mi jakoś mało było, bo co to za informacja? Więc dociagnęłam i zgadnij, co wyszło?? Wyciagnęłam kobiete! Ty i on. On i TY. Sprawy damsko-męskie będą Cię absorbować niezwykle i taka parka z Was wyszła, że brakuje tylko pierścionka i bukietu i do ołtarza big_grin
        A tak na poważnie, to jeszcze podgladnęłam i ktoś może próbować bardzo sprytnie "sabotować" Wasze kontakty tongue_out Ktoś, kogo dobrze znasz, nikt obcy. Ale to już temat poboczny...
        • nagietek123 Re: odkurzanie 03.07.16, 21:54
          Nie było mnie na posterunku, bo byłam w saunie smile
          Fajne karty, mam tylko nadzieję, że pan nie wygląda jak zabawnie opisany przez Ingę Pustelnik wink

Bardzo dziękuję smile smile smile
          • rozmaryn_1 Re: odkurzanie 03.07.16, 21:56
            W talii jest przystojny wink Oby taki był na żywo...
    • rozmaryn_1 zamykam wątek 03.07.16, 21:57
      i pozdrawiam smile
    • meda08 Re: odkurzanie 09.07.16, 23:05
      Sprawdziło się na tydzien smile Dziękuję bardzo smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka