algaria 15.03.17, 14:05 W związku z zaległym Dniem Kobiet wyciągnę przesłanie Bogiń dla wszystkich chętnych. Może być ogólnie, może być na dowolną intencję - zapraszam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
algaria Re: Zaległe 15.03.17, 21:20 Dla Ciebie przesłanie: BRIGID - Nie wycofuj się - Stań w obronie tego, co uważasz za słuszne Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Zaległe 15.03.17, 21:38 Dziękuję Na czasie. Dla Ciebie: Serafina: Jestem Aniołem Opiekuńczym Rodzin. Twoją rodzinę czeka radosna zmiana lub powiększenie. Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Zaległe 16.03.17, 08:20 Powiększenie obowiązków domowych, jak tylko Ci się palce wygoją, a dla reszty rodziny radosna zmiana. Poza tym los ma przynieść Babie dzidziusia w prezencie, to nam się forumowa rodzina powiększy Przesłania anielskie jak runy, potrzebują trochę czasu, żeby się zrealizować. Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Zaległe 16.03.17, 19:16 Co do przesłania od Ciebie, to miałam chyba dziś sen pod to przesłanie. Ale żaden koszmar, sen śmieszny i pocieszny. Śniło mi się, że były jakieś dwie drużyny i ta drużyna w której byłam, ścigała tą drugą. Mieliśmy pełno amunicji i wszelkiego sprzętu do woli- śmigłowce, a nawet statki pływające. Biegaliśmy wszyscy jak szczęśliwe dzieciaki, które dostały nowe zabawki. Nie było trupów, ani rannych, ale za to pyszna zabawa. Dawno nie miałam tak wesołego snu... I jakoś skojarzył mi się z tym przesłaniem Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Zaległe 16.03.17, 21:05 Moje często się sprawdzają, może szykuje się jakaś fajna zabawa Odpowiedz Link
algaria Re: Zaległe 15.03.17, 21:22 Dla Ciebie przesłanie od: MARII MAGDALENY - Bezinteresowna miłość - Miłuj siebie, miłuj innych i staraj się dostrzegać dobro w każdej sytuacji, bez względu na jej pozorny wygląd. Odpowiedz Link
algaria Re: Zaległe 15.03.17, 21:24 Dla Ciebie przesłanie od: CORDELII - Kontakt z naturą - zbyt długo przebywałaś w zamkniętych pomieszczeniach. Wyjdź na zewnątrz i zaczerpnij świeżego powietrza. Czyli po 1 wyjdź na "łono" może tam poznasz kogoś interesującego, a po 2 czas otworzyć się na nową miłość, przewietrzyć swoje serce. Odpowiedz Link
pinia1214 Re: Zaległe 16.03.17, 18:43 Faktycznie coś długo przebywała w tym zamknięciu.pójdę za Twoim przesłaniem a wiosną temu służy.buziaki👍 Odpowiedz Link
algaria Re: Zaległe 15.03.17, 21:25 Dla Ciebie przesłanie od" WESTY - Dom - Sytuacja w Twoim domu poprawi się, być może dzięki przeprowadzce lub zmianom na lepsze w pracy. Odpowiedz Link
algaria Re: Zaległe 15.03.17, 21:28 Dal Ciebie przesłanie od: DIANY - Arcykapłanka - Posiadasz boską moc, dzięki której możesz pomagać innym przez przekazywanie nauk duchowych. A co do miłości to może spotkasz ją pomagając innym. Ktoś przyjdzie do Ciebie do pracy, Ty mu pomożesz a on przyprowadzi przystojnego syna czy wnuka, albo sam będzie niczego sobie. W każdym razie miłość możesz znaleźć pomagając Odpowiedz Link
algaria Re: Zaległe 15.03.17, 21:30 A żebyś wiedziała że Boginie dla Boginie - proszę oto przesłanie dla Ciebie od: PELE - Boska namiętność - Bądź uczciwy wobec siebie. Zastanów się co jest największą namiętnością dla Ciebie, a to dostaniesz. A do tego otrzymasz, wdzięk, urok, czar i seksualność. O! Odpowiedz Link
caro-caro Re: Zaległe 16.03.17, 06:44 O tak! Namiętności przybywaj! I jeszcze odpowiedni obiekt, abym miała na kim spełnić wróżbę Dziękuję dziękuję Odpowiedz Link
algaria Re: Zaległe 15.03.17, 21:31 Dla Ciebie przesłanie od: EJRENE - Pokój - Nie ma powodów do zmartwień, wszystko wspaniale się układa. Odpowiedz Link
algaria Re: Zaległe 15.03.17, 21:32 Przesłanie dla Ciebie od: OSTARA - Obfitość - To wspaniały czas, by wprowadzić w czyn nowe przedsięwzięcia, realizować nowe pomysły, tworzyć nowe okoliczności. I czekać na nową miłość, która niewątpliwie się pojawi. Odpowiedz Link
gosia44114 Re: Zaległe 15.03.17, 21:34 Pięknie czekam zatem...chociaż wolałabym tę starą Odpowiedz Link
gosia44114 Re: Zaległe 15.03.17, 23:06 Prawda...tylko, że stara miłość nie rdzewieje i coś w tym jest, a zresztą jaka tam ona stara.. Za cholerę nie potrafię uwolnić się, zapomnieć.. Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Zaległe 16.03.17, 06:04 Na zdrowie proszę Od jakiegoś czasu niepokoją mnie mnie pewne dolegliwosci. Co o tym powiedzą Boginie? Dziekuję serdecznie. Odpowiedz Link
kashaa_35 Re: Zaległe 16.03.17, 06:42 Poprosze rowniez, tak ogólnie,na wiosne.. dziekuje Odpowiedz Link
algaria Re: Zaległe 16.03.17, 20:29 Kasha dla Ciebie przesłanie od: LAKSZMI - Świetlana przyszłość - Przestań się martwić, wszystko będzie dobrze. Odpowiedz Link
algaria Re: Zaległe 16.03.17, 20:27 Leda - przesłanie dla Ciebie od: BASET - Niezależność - Twoja niezależność jest podstawą Twojej siły i wiedzie Cię do sukcesu. Wydaje mi się że sama się wyleczysz, bo wiesz jak Odpowiedz Link
malamiss79 Re: Zaległe 16.03.17, 20:47 Czy mogę prosić o przesłanie na związek? Odejść czy zostać... Odpowiedz Link