Dodaj do ulubionych

Wiosenne porządki

20.03.17, 19:41
Halo, halo Moi Drodzy,

Wraz ze zmianą pór roku, postanowiłam przewietrzyć nasz forumowy magazyn i… niejako w myśl hasła „Królowa może być tylko jedna” pozdejmowałam rangi naszym adminom. Od dziś będę rządzić sama, samiuteńka i niczym Pani Wiosna w złotej koronie, swoim zadkiem zajmę aż 4 stołki.
Od tej chwili forum ABC nie będzie miało adminów w ogóle. Myślę, że w organizacji nic się nie zmieni., nadal będzie tu tak samo miło i sympatycznie smile

Jednocześnie bardzo chciałabym podziękować za dotychczasową pracę naszym Kochanym Dziewczynom: Rozmarynkowi, Ledzie i Babowej, za czas, talent i pracę jaki poświęciły i włożyły w rozwój tego forum.
Niech żyją! Niech żyją! Niech żyje dyktatura!
Obserwuj wątek
    • rozmaryn_1 Re: Wiosenne porządki 20.03.17, 21:43
      Trzeba uczciwie powiedzieć, że na tym forum adminowanie było jedynie miłym wyróżnieniem, a nie funkcją, która łączyła się z dodatkowymi obowiązkami. A swój wkład w forum można mieć jako zwykły uczestnik.
      Dlatego taka decyzja wydaje mi się zupełnie zrozumiała i logiczna.
      Niech więc nam żyje nasza Królowa, a wraz z nią dyktatura smile
    • nagietek123 Re: Wiosenne porządki 20.03.17, 21:55
      Dobra zmiana wink
    • leda-is-one Re: Wiosenne porządki 21.03.17, 06:09
      Własciwe posunięcie, dawno temu o to zabiegałam, broom honoris causa zostałam z sympatii Twojej osobistej, myśle że na niej nie tracę i wzajemnie. Moje przebywanie na forum będzie jak dotąd, dziękuję za uznanie, pozdrawiam serdecznie moje koleżanki miotły.

Powodzenia Królowo, bądz dla nas dobra na wiosne i nie tylko wink

ps.gdybyscie chciały to możemy jakąs opozycję, lewicę zorganizowac?
      /nawet Królowa musi czuć oddech swoich poddanych na plecach/
    • rozmaryn_1 Re: Wiosenne porządki 21.03.17, 08:08
      Też robię porządki wiosenne i z okazji pierwszego dnia wiosny żegnam się z Wami.
      Będę rozwijać nowe zainteresowania wink Nosiłam się z tym pomysłem od dawna.
      Dziękuję Wam za wspólnie spędzony czas i życzę fajnej zabawy, samych dobrych wróżb i jak najmniej trolli na forum.
      Szczególnie Algario Tobie za wszystko dziękuję...
      Pozdrawiam wiosenniesmile
      • noowaak Re: Wiosenne porządki 21.03.17, 21:49
        Och, Rozmarynku, będzie mi Ciebie brakować ! Wiem,że mało się udzielam, ale zawsze czytałam Cię z przyjemnością! Powodzenia na nowej drodze ! smile

Algario,Ty jesteś bardzo wyrozumiała, na pewno nie będziemy tego nadużywać smile
      • baba_potwor Re: Wiosenne porządki 24.03.17, 02:54
        Szkoda, bo dużo wniosłaś w forum. Dziękuję za wszystko i powodzenia we wszystkich zamierzeniach życzę.
    • caro-caro Re: Wiosenne porządki 21.03.17, 09:36
      Przyszła wiosna, czas na zmiany.
      Twoje decyzje Matko Przełożona, będę respektować. Dziel i rządź! Tylko mam jedną malutką prośbę - nadal bądź łaskawa i wyrozumiała. Tyranii mówię stanowcze nie!
      Ledo, jakby co, zalewicujemy wink
      Roz, zaskoczyłaś mnie bardzo. Szanuję Twoją decyzję. Mimo to zaglądaj tu i odzywaj się. Życzę Ci wszystkiego najlepszego smile
      A ja, popatrzę dziś przez okno. Będę przyglądać się ciagle zmieniającej się przyrodzie
    • pinia1214 Re: Wiosenne porządki 21.03.17, 17:23
      A lgario Krolowo Nasza 👑 życzę na tej nowej-starej drodze tego co najlepsze, samych ciekawych tematów, interesujących dyskusji i oczywiście szczęśliwych kart.👍
    • babowa Re: Wiosenne porządki 21.03.17, 18:43
      no ale ze co?
      ze mi stołeczek spod 4 liter zabrano?
      od tak?
      matko, co ja takiego zrobiłam?

ze nic nie robiłam?
      achaaaa big_grin

rzadz nam po swojemu, zmiany sa potrzebne
      a trzymanie tzw martwych stołkow, mówie o sobie, niczemu nie słuzy

ja zagladam tu czesto ale ... no własnie karty sie kurza a spraw tona na głowie

roz powodzenia na nowej drodze zycia smile

a lede tez serdecznie pozdrawiam i jakby co, to chetnie wejde w jakis uklad opozycyjny:0
      a co, niech algaria czuje, ze zyje big_grin

i kobiety miłe i kochane

zostance z nami, zostancie z nami, ja i tyyyyy - czy jakos tak to leciało big_grin
    • niki.ix Re: Wiosenne porządki 21.03.17, 19:47
      O o, to teraz już wiem która to z Was tak ciężko pracuje od rana tongue_out
      https://www.e-gify.pl/gify/praca/tancerz/tancerz52_(www.e-gify.pl).gif
      Ale, że też Ci się chce ...
      Chociaż, w końcu to Twoje dziecko i kto o nie lepiej zadba jak nie Ty sama.
      Divide et impera smile , tylko nam głów nie ścinaj tongue_out

ps. Leda czuwaj wink jak będzie trzeba to też się do opozycji przyłączę
      ps. Roz daj spokój, nie żegnaj się z nami tak definitywnie, nie ma takich zajęć, żebyś nie mogła tu wpadać chociaż od czasu do czasu. A o Twoich nowych zainteresowaniach chętnie sobie poczytamy smile
      • babowa Re: Wiosenne porządki 21.03.17, 20:12
        niki, czuje sie osbiscie dotkniea. pominełas mnie w swoim poscie
        tak sie nie robi
        ide i ja stad
        na zawsze
        a co !
        • niki.ix Re: Wiosenne porządki 21.03.17, 21:19
          Oj, przepraszam smile
          Wcale Cię nie pominęłam. Tylko tak się nie odzywam taktycznie, cobyś się nie "wkurzyła".
          Wiesz, ja się w sprawę stołków nie mieszam, bo to Wasze wewnętrzne sprawy kto, co i jak.
          Ale szkoda by było, gdyby któraś z Was np. przeszła do konkurencji.
          Leda zakłada opozycję, Roz chce nas opuścić, a wydawało mi się, że Ty to w miarę na luzie przyjęłaś.
          Nigdzie nie chodź smile Zostań i pilnuj nam tutaj demokracji.
          Jak coś będzie nie tak, to nam "nocną zmianę" w starym składzie zorganizujecie wink

ps. a, i masz tu "stołek" odpowiedni do pilnowania naszej Królowej, żeby za często gilotyny nie używała wink
          https://g3.infor.pl/p/_files/222000/fotel_12_1.jpg
          • babowa Re: Wiosenne porządki 21.03.17, 23:21
            no dobra wink
            to nie ide
            stołek akurat :0

algaria bedzie zazdrosna jak nic big_grin

hough!
            • leda-is-one Re: Wiosenne porządki 22.03.17, 05:55
              hahahah,, no i jak tu Was nie kochac?!
              • algaria Re: Wiosenne porządki 22.03.17, 16:21
                Grzejcie tron Królowej, przynajmniej mi zadek nie zmarznie jak na nim siądę. Tylko bez wiatrów w niego - proszę tongue_out
    • bronxi Re: Wiosenne porządki 22.03.17, 08:05
      A więc i ja bije pokłony Królowej big_grin
      Jestem tu z Wami, zaglądam i powiem, że Wasza polemika mnie dziś wprawiła w świetny humor smile
      U mnie tez wiosenne porządki zrobione w głowie, możliwe że coś nowego się szykuję, fajnego, ale.. zobaczymy zobaczymy

Ps. Babowa?? A dasz posiedzieć na swoim stołku?? uwielbiam taki styl i by mi przypasował, więc może od czasu do czasu byś się zgodziła??
    • algaria Re: Wiosenne porządki 22.03.17, 16:14
      I Wy "Brutuski" przeciw mnie? No ale cóż poradzić skoro zachciało mi się autokracji sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka