Dodaj do ulubionych

Jakie karty? Zagadka

29.04.17, 15:06
Coś erotycznego wink

1 Seksapil - inteligencja, ona uważa, że faceta (wzrokowca) może uwieść "mądrzeniem się". Rozum weźmie górę nad urodą, powabem, czarem, magią i sercem. A w zasadzie wyszła bardzo smutna karta jak na seksapil - ukryty, zimny i w rozpaczy.

2 Pewność siebie - karta "mądrzenia", modlenia, autorytetów moralnych. Pewność siebie jest w wiedzy (znów!) ale nie w ciele.

3 Otwartość na eksperymenty - w rozkroku, niby chce, a boi się. Wycofała się i myśli czy to nie przyniesie jej wstydu i "nie dotykaj mnie", a jednocześnie jest spragniona nowości jak kania dżdżu.

4 Świadomość ciała - kiedyś miała, teraz wyczekuje, ktoś ją skrzywdził i leczy rany, jeszcze nic straconego, jeszcze jest szansa na rozbudzenie świadomości ciała, ale teraz stoi w oczekiwaniu.

5 Ukryty atut - pod tą dziwną, smutną i wycofaną warstwą drzemie w niej prawdziwa, gorąca kobieta. Tak, z którą nigdy nie będzie nudno, która jest nieprzewidywalna i od której seksapil bucha jak z rozgrzanego pieca.

Trochę smutne karty mi wyszły jak na erotyzm, no ale tak czasem bywa. Zapraszam do zabawy dla każdego biorącego udział nagroda smile.
Obserwuj wątek
    • inguszetia_2006 Re: Jakie karty? Zagadka 29.04.17, 21:56
      Witam
      O Jezu! Punkt pierwszy mrozi;-P Czy to będzie 3 mieczy?
      2. Kapłan
      3. 2 monet?
      4. 7 monet
      5. Królowa buław
      6. O... nie ma sześćbig_grin
      Faktycznie, jakoś przygnębiająco wyszło. Żal mi się tej kobiety zrobiło, naprawdę żal.
      Niech jej się coś wreszcie udawink
      Pzdr.
      Ing
    • caro-caro Re: Jakie karty? Zagadka 30.04.17, 11:02
      Tu trochę gorzej z moją wizją...
      1. 3 miecze? - inteligencja i zimno i rozpaczy
      2. Kapłan- czysty autorytet
      3. 2 buławy - to oczekiwanie na nowe w rozkroku
      4. kurczęę - 5 kielichów lub 7 monet - skrzywdzenie, leczenie, a oczekiwanie - bardzo dla mnie trudne
      5. Królowa buław - gorąca kobieta
    • leda-is-one Re: Jakie karty? Zagadka 01.05.17, 06:44

1.3 mieczy
      2. kapłan
      3. 7 buław
      4. 9 buław
      5. kapłanka
    • algaria Odpowiedź 03.05.17, 16:05
      Witam Miłe Panie!
      Już czas rozwiązać zagadkę. Nikt nie odgadł, najbliżej była Leda. Dla wszystkich Pań wyciągnę karty na jedno pytanie.

A teraz rozwiązanie:

1 - 3 mieczy
      2 - Kaplan
      3 - 2 mieczy
      4 - 9 buław
      5 - Królowa buław

Zapraszam po odbiór nagrody smile
      • inguszetia_2006 Re: Odpowiedź 03.05.17, 18:40
        Witam
        Fajnie. Poproszę o rzucik na mnie i Kielichowego. Nic skomplikowanego tylko, nie męcz sięwink
        Wiem, jak nużące są to pytania;-P
        Pzdr.
        Ing
        • algaria Re: Odpowiedź 03.05.17, 20:27
          Nic nie jest nużące - weź przestań z przyjemnością spojrzę jak będzie przebiegać wasza relacja (żeby nie użyć wyrazu "stosunek" wink ) w ciągu hmm powiedzmy 2 miesięcy.

Coś mi karty przy tasowaniu dęba stawały

Sedno Q monet
          Tak nie będzie przebiegała relacja 5 monet
          Tak będzie as monet
          wynik Kochankowie, Zawieszony 8 monet

Dużo kart monetowych, zależność nie tyle finansowa co taka konkretna przyziemna, mocna i pewna - taka nie do zdarcia i nie do załamania. Do tego stosunki będą ważne bo 2 AW wyszły... Jak relacja będzie przebiegać będzie jakaś propozycja i to już na dniach. Propozycja do przemyśleń. As to karta brama i tu .. "weźmij czarno kure" chciało by się rzec ale tu chodzi o życie i relację. Podejrzewam, że znów będziesz musiała dokonać wyboru, zastanowić się na tą relacją i albo zostaniesz tu gdzie jesteś albo pójdziesz dalej. Ponieważ w koronie jest królowa dlatego sądzę, że to Ty będziesz miała nad czym myśleć.
          Nie będzie chłodu ani żebractwa emocjonalnego..
          Propozycja na tyle będzie ciekawa że prawie przez te 2 miesiące będziesz się zastanawiać i wybierzesz pracę nad znajomością, nad królem, albo w ogóle pracę i pieniądze.
          Nie wiem czy król może Ci zaproponować pracę?
          W każdym razie staniesz na rozstajach dróg zawiesisz znajomość by przemyśleć po czym podejmiesz wyzwanie.. pracy, kochanki, lub życia bez króla wink
          Dodam że z przełożenia miałam rycerz monet, pazia kielichów i Wieże
          Może rzeczywiście dostaniesz propozycje pracy
          Tak czy siak - jak ja nie lubię tego wąskiego okienka odpowiedzi na forum...
          Stosunki z królem przez 2 miesiące będą poprawne wink
          • inguszetia_2006 Re: Odpowiedź 03.05.17, 21:24
            Witam
            Dziękuję!!! Nie, z pracą to nie ma nic wspólnego, całe szczęście. Jeszcze mi tego brakuje;-P
            Wynik jest pesymistyczny. Co mi po Kochankach jak jest obok Zawieszony i 8 denarów?wink
            Z nudów zdechnę i tylewink
            Pzdr.
            Ing
            • algaria Re: Odpowiedź 04.05.17, 21:18
              Wcale nudno nie będzie bo on w Kochankach ale mu opadnie w Zawieszonym i będziesz musiała pracy włożyć - 8 monet- by znów stanął wink.. Może być taka interpretacja? big_grin
              • inguszetia_2006 Re: Odpowiedź 04.05.17, 22:01
                Witam
                O Jezusicku. Jeszcze gorzejbig_grin
                Pzdr.
                Ing
                • algaria Re: Odpowiedź 05.05.17, 23:00
                  Ale nie będzie nudno big_grin
            • algaria Re: Odpowiedź 04.05.17, 21:18
              Wcale nudno nie będzie bo on w Kochankach ale mu opadnie w Zawieszonym i będziesz musiała pracy włożyć - 8 monet- by znów stanął wink.. Może być taka interpretacja? big_grin
      • caro-caro Re: Odpowiedź 03.05.17, 20:56
        Skorzystam z okazji i zapytam się Ciebie o moją przyszłość w pracy. Teraz jeszcze się rehabilituję, ale co będzie potem? Czyli, gdybyś mogła, to proszę popatrz na dłuższy czas. Z góry bardzo dziękuję 😊
        • algaria Re: Odpowiedź 04.05.17, 21:25
          Tak będzie z Twoim życiem zawodowym po rehabilitacji
          sedno paź kielichów
          Nie Papież
          Tak Kochankowie i 5 mieczy
          wynik rycerz mieczy, 9 monet i 2 mieczy.

Będą zmiany, tylko teraz czy sama podejmiesz decyzje czy dostaniesz propozycję tzn sugestię byś odeszła. W Kochankach jest rozważanie, 5 mieczy mówi niby o wygraniu ale poniesieniu przykrych konsekwencji czyli taki niesmak. Dlatego uważam, że zaproponują Ci zmiany, może nie całkowite odejście co zmianę stanowiska, działu. W Wyniku mamy rycerz mieczy który rozwala system ale jest i 9 monet czyli praca "sprzedawcy" i pieniądze oraz 2 mieczy która mówi o wycofaniu - świadomym, przemyśleniu ale to stanie między przeszłością a przyszłością.

W każdym razie będziesz musiała podjąć decyzję o zmianach, które niestety będą.
          • caro-caro Re: Odpowiedź 04.05.17, 21:53
            No to kicha. Dobrze mi tu gdzie jestem i jak jest (było do tej pory). Rozumiem, że zmiany muszą następować, ale miałam nadzieję, że przynajmniej na nich nie stracę, ale tu szykuje się klęska po całej linii. Zobaczymy co przyniesie przyszłość. Cholera, i teraz mam zagwozdkę
            Dziękuję Ci bardzo za karty ☺ przynajmniej mnie ostrzegły, będę mogła wcześniej reagować
          • caro-caro Re: Odpowiedź 05.05.17, 07:34
            To są te momenty, kiedy żałuję, że chciałam cos wiedzieć tongue_out
            Mam prośbę, gdybyś jeszcze mogła, wyciągnij jeszcze kartę radę. Co zrobić, żeby nie wejść w energię 5 mieczy? Kurczę, porażka no i tyle
            • algaria Re: Odpowiedź 05.05.17, 16:11
              Po 1 jest 9 monet czyli to nie klęska tym bardziej nie finansowa- czyli jakbyś co najmniej odprawę dobrą dostała.
              Po 2 Ja zawsze mogę się pomylić i oby w tym przypadku tak było
              Nie panikuj bo wszystko może się zmienić, nie zrealizować i stać się lepszym niż masz w tej chwili.
              • caro-caro Re: Odpowiedź 05.05.17, 20:34
                Panikuję i to prawda. O pracę ciągle się boję. Ta praca daje mi pewną stabilność i poczucie bezpieczeństwa.
                Ale miecze to w końcu twórczość i tak patrzeć też mogę. 9 monet to przecież zadowolenie. Muszę myśleć pozytywnie.
                Dziękuję Ci jeszcze raz. Miłego wieczoru 😊
    • leda-is-one Re: Jakie karty? Zagadka 05.05.17, 06:56
      Może poproszę Cię o małą wróżbę w temacie;
      Jak/czy mi się uda uzyskać świadczenia emerytalne stąd, tak jak planuję?
      /to jeszcze troszkę czasu, ale ja mam już w głowie plan i ramy czasowe, łacznie z możliwym zasilkiem dla bezrobotnych/
      • algaria Re: Jakie karty? Zagadka 05.05.17, 21:41
        Tak będzie z uzyskaniem świadczenia emerytalnego stąd?

Sedno 6 monet
        Nie Głupiec
        Tak 7 kielichów
        wynik Moc Cesarz 7 mieczy

Powiem tak - w tych 7 kielichach tak jakbyś miała opcje do wyboru. Cały czas pytam o emeryturę "stąd". Jakbyś dostała kilka propozycji w tym emerytura ale nie tylko. Ta emerycka propozycja nie będzie taka "wow" super i ach skoro i będą inne możliwości i te możliwości mogą być na tyle interesujące i kuszące, że będziesz rozważać.
        Moc jak dla mnie wcale nie jest taką super pozytywną kartą, odpowiadającą twierdząco na każde pytanie, co prawda Cesarz daje stabilizacje ale ta 7 mieczy na końcu mówi o niepełnej satysfakcji.
        Moja krótka odpowiedź brzmi:...
        Uda Ci się uzyskać świadczenie emerytalne stąd ale nie będzie ono takie jak sobie wyobraziłaś, jakie byś chciała mieć. Równocześnie będziesz mieć jaką inną propozycję do rozważenia.
        • leda-is-one Re: Jakie karty? Zagadka 06.05.17, 06:54
          Dziękuję Ci pięknie. Inna propozycja surprised to zamązpójscie i emerytutura socjalna przy męzu..Byłaby o jakieś 100 euro, plus minus większa, niż to co otrzymałabym za przepracowane lata.
          Wiem! mogłabym potem owdowieć.. bogato..
          I tą optymistyczną konkluzją, spowodowaną Twoją wrózba poprawiłam sobie humor na weekend tongue_out
          Posyłam Tobie i wszystkim słoneczko, niebo błekitne i wicherek adriatycki.
          • caro-caro Re: Jakie karty? Zagadka 06.05.17, 09:59
            To niezła myśl, wyjdź bogato za mąż 😊 i bądź do tego szczęśliwa
            Biorę dziś od Ciebie to słoneczko i błękitne niebo. Relaksu, relaksu nam potrzeba...
          • algaria Re: Jakie karty? Zagadka 06.05.17, 16:24
            Najlepszy mąż to 90 na 20 na 40... lat 90 mający 20 milionów euro na koncie i 40 stopni gorączki wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka