algaria 10.06.17, 10:28 Dla każdego potrzebującego - tak ogólnie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inguszetia_2006 Re: Z okazji urodzin wyciągnę Mistrza 10.06.17, 10:47 Witam Nie wiem, czy mogę, bo mi już wyciągałaś ostatnio? Ale jak uważasz, że nie będzie zbytku i bólu głowy, to poproszę na sprawę X, bardzo ważną i życiową. Pzdr. Ing Odpowiedz Link
algaria Re: Z okazji urodzin wyciągnę Mistrza 10.06.17, 13:50 Podczas tasowania wypadła mi Pallas Atena Zdystansuj się od dramatu Za bardzo wczułeś się w ten dramat i zostałeś wciągnięty w przewrotny świat ludzkiego ego. Choć to nic więcej, jak tylko jakaś historia, te wydarzenia Cię przerażają. Ta karta przychodzi do Ciebie jako pomoc w znalezieniu swojego wyjścia z tej historii przez zdystansowanie się do dramatu. Nie daj się wciągnąć pomiędzy intrygi, zwroty, zawirowania ani atmosferę tego dramatu. Zamiast tego patrz na to jak na film, o którym wiesz, że będzie miał szczęśliwe (lub co najmniej rozwiązane) zakończenie. Oczywiście będziesz współczuć wszystkim zaangażowanym. Ale - nie pozwól tej sytuacji w żaden sposób wpływać na Ciebie osłabiająco. Gdy skupisz się na tym, co pozytywne, wniesiesz pozytywne rozwiązanie. Dodatkowe znaczenie karty: Przestań usiłować czynić wszystkich szczęśliwymi. Pozwól innym dokonywać ich własnych wyborów w życiu. Nie oddalaj się od swoich celów życiowych przez skupianie się na sprawach innych ludzi. Unikaj plotkowania lub osądzania innych. Wyciągnęłam Ci Św.Franciszek Podążaj za Głosem Serca Odpowiedź na twoje pytanie masz w swoim sercu. Ta karta wskazuje na to, że możesz zaufać pragnieniom swojego serca, nawet, jeśli nie jesteś pewien jaki to przyniesie skutek i jak się zamanifestuje. To sytuacja, gdy jesteś wzywany do tego, żeby kroczyć z zaufaniem i szczerością wobec siebie. Wszechświat zapewnia, że twoje potrzeby są znane i zostanie ci udzielona pomoc w twoich relacjach z innymi, gdy dokonasz życiowych zmian. Dodatkowe znaczenie karty: Ty już wiesz, co masz zrobić, zaufaj swojej intuicji i podejmij odpowiednie działanie Twoje uczucia są prawidłowe i uzasadnione Jesteś prowadzony do dokonania ważnych i dobrych zmian w swoim życiu Otrzymujesz prawdziwe niebiańskie przewodnictwo poprzez swoje uczucia i intuicję Nie wiem jak to się ma do Twojej sprawy ale może coś uda Ci się z tego dopasować. P.S. Młody pracuje w PAN w Ogrodzie Botanicznym, opiekuje się kolekcją roślin leczniczych. Dostał tę pracę z polecenia swojej obecnej promotorki. Fakt, że jest to "zlecenie" ale jak dla dziennego studenta to więcej nie potrzeba. Strasznie mu się ta praca podoba, a i z niego są bardzo zadowoleni, najgorszy jest dojazd 2 godz w jedną stronę. Gdyby nie to to byłaby to jego praca marzeń. Musiałam Ci się pochwalić. Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Z okazji urodzin wyciągnę Mistrza 10.06.17, 19:43 Witam Dzięki. Nie mogę się zdystansować, bo mnie ten "dramat" dotyka bezpośrednio, z Franciszkiem mi bardziej pasuje Czuję, że zachowuję się jak należy w sprawie X, nie mogłabym działać inaczej, bo nie byłabym wtedy sobą, tylko jakimś awatarem. Czyli, wszystko sprowadza się do tego, że nie mam wyboru. A synowi twojemu gratuluję. Taki młodziak już się wkręcił do Ogrodu Botanicznego, fiu, fiu... A że zlecenie to nie ma znaczenia wielkiego, też tak sądzę. Ubezpieczony jest jako student, w sumie mógłby i popracować na umowę o dzieło. Może by jeszcze więcej zarobił, ale pewnie trudno dzieło zrobić ze zlecenia w tym przypadku. Poza tym nie to jest najważniejsze, tylko praca z pasją i możliwość zarabiania na fanaberie studenckie Jak się domyślam, kuchni mu nie wymówiłaś w domu rodzinnym Fajnie, dobrze, że się układa. Moja młoda w wrześniu do LO idzie. Czekamy na wyniki egzaminów i na resztę awantury;-P Jako że nie wybierała sobie Batorego i Staszica to jestem dobrej myśli, że się dostanie i nie będziemy biegać i szukać szkoły, pisać odwołań i innych tego typu "zawracajdup" w lipcu. No, oby do lata! Pzdr. Ing Odpowiedz Link
algaria Re: Z okazji urodzin wyciągnę Mistrza 10.06.17, 20:58 Dostanie się tam gdzie chce, przecież jest zdolna i mądra po mamusi Oby Ci tylko nie wykręciła takiego numeru z rekrutacją jak moja. 5 lat mija i mimo że dobrze się skończyło, wciąż to we mnie siedzi. Nie złożyła papierów w pierwszej rekrutacji i została bez szkoły, bo czekała na miejsce w innej klasie w wybranej szkole (inny profil w ostatniej chwili wymyślony), niż pierwotnie złożyła. Nie dała sobie przetłumaczyć, że jeśli złoży i zostanie przyjęta to zmiana profilu może być nawet we wrześniu. Dobrze, że w drugiej rekrutacji było miejsce tam gdzie chciała, ale co mało na zawał nie zeszłam to moje. Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Z okazji urodzin wyciągnę Mistrza 10.06.17, 21:49 Witam Nie wywinie numeru, bo jej zależy na pierwszym wyborze, bardzo. Wybrała coś dla zdolnych, leniwych i kochających życie towarzyskie;-P Ma zdolności językowe. Dasz jej książkę do japońskiego i dostęp do internetu, to się w dwa miechy nauczy tego języka komunikatywnie. Taka jest, skubana. A twoja to wolny człowiek, i lubi ryzyko "na granicach ryzyka" To nie jest takie złe, w gruncie rzeczy. Dlaczego nie dostała tego dofinansowania? Mój brat cioteczny dostał, a do Nobla nie startował Po czym z wdziękiem zbankrutował i tyle Młodszy brat cioteczny. To było ze cztery lata temu. Miał wtedy 28 lat. Warszawa - Włochy. Macie ten sam urząd, czy jakiś inny? Pzdr. Ing Odpowiedz Link
algaria Re: Z okazji urodzin wyciągnę Mistrza 10.06.17, 23:14 Podobno nie uzbierała 15 punktów. Idzie teraz jakoś na dniach do PUP to się dowie. My urząd Pruszków. Ja w sumie się cieszę, że ona nie dostała, bo to miał być wybór. Jeśli jej sfinansują kursy to nie dostanie na rozwój działalności jak by chciała takową założyć. Kurs makijażu permanentnego i czegoś jeszcze koszt około 5 tyś - a sama maszynka do tego permanentnego ponoć kosztuje od 2 tyś w górę czy jakoś tak. Zrobi kurs, a skąd na maszynkę? Pazury jej świetnie wychodzą Odpowiedz Link
algaria Re: Z okazji urodzin wyciągnę Mistrza 10.06.17, 13:52 Dla Ciebie wyciągnęłam: Aengus Bliźniaczy Płomień Ta karta wskazuje na związek bliźniaczych płomieni, który jest najgłębszą formą romantycznej miłości. Aby stworzyć taki związek musisz podążać za swoim wewnętrznym przewodnictwem, przerobić lekcje rozwoju osobistego i być cierpliwym ufając, że wszystko nadchodzi we właściwym czasie. Gdy bliźniacze płomienie się odnajdą, wszystko w ich życiu osiąga nową jakość miłości i światła. Dodatkowe znaczenie karty: Osoba, o którą pytasz jest twoją bratnią duszą lub bliźniaczym płomieniem Wkrótce będziesz ze swoim bliźniaczym płomieniem Miej otwarte serce, pozytywne nastawienie i podążaj za swoim przewodnictwem, aby spełniły się twoje modlitwy dotyczące miłości Czyżby jakaś wielka miłość Ci się szykuje w to lato, w tym roku, w najbliższym czasie? Odpowiedz Link
niki.ix Re: Z okazji urodzin wyciągnę Mistrza 10.06.17, 14:55 Bardzo Ci dziękuję Czyżby jakaś wielka miłość Ci się szykuje w to lato, w tym roku, w najbliższym czasie? - Poczekamy zobaczymy W końcu to rok zmian. I jak na początku wiało nudą to teraz na nic nie mam czasu. Zresztą chyba Ty mi ten koniec nudy wywróżyłaś Odpowiedz Link
algaria Re: Z okazji urodzin wyciągnę Mistrza 10.06.17, 15:37 No i dobrze, niech się dzieje oby tylko pozytywnie Odpowiedz Link
re.ne Re: Z okazji urodzin wyciągnę Mistrza 10.06.17, 12:36 Bardzo proszę - tak ogólnie Odpowiedz Link
algaria Re: Z okazji urodzin wyciągnę Mistrza 10.06.17, 13:54 Dla Ciebie wyciągnęłam Amaterasu Wyjdź z Ukrycia To czas, abyś poznał swoje prawdziwe uczucia i przekonania. Ta karta prosi, abyś wyjawił kim naprawdę jesteś i sobie i innym. To może pociągać za sobą szczerą rozmowę z ukochaną osobą lub pozwolenie innym zobaczyć twoją prawdziwą naturę. W tym procesie będziesz wspierany duchowo, a Mistrzowie Duchowi pomogą ci być szczerym. Rezultatem wyjścia z ukrycia będzie pogłębianie relacji, ponieważ będziesz wiedział, że jesteś kochany takim, jaki jesteś. Dodatkowe znaczenie karty: Przestań osądzać siebie i innych Wyrażaj z miłością swoją prawdę Pozwól innym na poznanie prawdziwego ciebie Uwierz, że prawdziwy ty jest miły i sympatyczny Im bardziej jesteś autentyczny, tym większa jest twoja energia i odnoszony sukces w twoich zamiarach Zdaje się że czas zrzucić maskę i przestać udawać kogoś kim nie jesteś, a kto Cię bardzo uwiera. Odpowiedz Link
re.ne Re: Z okazji urodzin wyciągnę Mistrza 12.06.17, 05:37 Dziękuję Algario Faktycznie udaję że wszystko jest w porządku, chociaż wiem, że nie jest. Rada mistrza bezcenna, ale czy sprostam wyzwaniu nie wiem. Odpowiedz Link
meda08 Re: Z okazji urodzin wyciągnę Mistrza 10.06.17, 13:53 To i ja poproszę tak ogólnie😀 Odpowiedz Link
algaria Re: Z okazji urodzin wyciągnę Mistrza 10.06.17, 13:56 Dla Ciebie wyciągnęłam: Paramahansa Yogananda Wybierz Pokój W tej sytuacji wybierz ścieżkę pokoju. Gdy myślisz o różnych opcjach i możliwych wynikach, które z nich przynoszą uczucie spokoju w twoim ciele i umyśle? To jest właśnie odpowiedź. Dodatkowe znaczenie karty: Wsłuchaj się w prawdę swojego serca Zawsze jest pokojowa alternatywa dla konfliktu Twój spokój wznosi twoją energię i pomaga zamanifestować się twoim pragnieniom Medytuj i ćwicz jogę jako drogę do osiągnięcia wewnętrznego spokoju Czas rozwiązania problemów i konfliktów - to dobrze wreszcie odpoczniesz, wyciszysz się i zrelaksujesz. Odpowiedz Link
kashaa_35 Re: Z okazji urodzin wyciągnę Mistrza 10.06.17, 15:47 To i ja poproszę, jeśli nie za późno.. na sprawy rodzinne.. Dziekuje z góry. Odpowiedz Link
algaria Re: Z okazji urodzin wyciągnę Mistrza 10.06.17, 16:43 Kasha dla Ciebie wyciągnęłam Jezus Otwórz Swoje Serce na Miłość Wszystko czego pragniesz i odpowiedź na każdą modlitwę, którą zanosisz przychodzi jako rezultat otwarcia twojego serca na miłość, którą wysyłasz, i którą otrzymujesz. Twoje serce jest bramą twojej wrażliwości. To odpowiedź na każde pytanie, jakie masz - o miłość w życiu, związki, zdrowie, cele życiowe itp. Im bardziej pozwalasz sobie na miłość, tym większej głębi i znaczenia nabiera twoje życie. Jezus i inni Mistrzowie Duchowi będą cię wspierać w tych staraniach, zapewniając, ze jesteś chroniony i bezpieczny, gdy otworzysz swoje serce na miłość. Dodatkowe znaczenie karty: Aby zamanifestował się związek bratnich dusz, ulecz wszelkie lęki związane z dawaniem i otrzymywaniem miłości Wybacz tym, którzy cię zranili Bądź czuły dla siebie Pracuj z energiami, aby otworzyć swoją czakrę serca Ukochaj życie, a ono Cię ukocha Odpowiedz Link
algaria Re: Z okazji urodzin wyciągnę Mistrza 10.06.17, 16:45 Dla Ciebie wyciągnęłam: Merlin Uzdrawianie Energetyczne Sytuacja, która cię zaprząta jest powiązana z uzdrawianiem energetycznym. Masz zdolności uzdrawiające, które możesz ukierunkować poprzez swoje ręce, myśli i serce. Wyślij energię pełną miłości, aby wzmocnić i uzdrowić tę sytuację. Możesz oczyścić swoją energię w domu, biurze, a także w samochodzie. Twoje doświadczenia z uzdrawianiem energetycznym mogą być tak potężne, że zdecydujesz się na profesjonalne zajmowanie się uzdrawianiem. Dodatkowe znaczenie karty: Weź udział w kursie uzdrawiania energetycznego takim jak: Reiki, Qi Gong, uzdrawianie praniczne czy uzdrawiającego dotyku Twoje cele życiowe są związane z pokierowaniem swojego talentu uzdrawiania energetycznego Oczyść przestrzeń w swoim domu czy biurze przez Feng Shui, dym białej szałwii lub innej metody uzdrawiającej energię Wyślij miłość do sytuacji lub osoby Unikaj sytuacji, miejsc lub związków z negatywną energią Wszystko jest właśnie uzdrawiane - i będzie dobrze Czas chyba się oczyścić - siebie rodzinę i mieszkanie Odpowiedz Link
caro-caro Re: Z okazji urodzin wyciągnę Mistrza 10.06.17, 17:29 Kurczęę, drugi raz polecenie oczyszczenia energii. Niedobrze. To znaczy, że coś jest nie w porządku. Muszę o tym poczytać, za mało wiem. Mam kacidło, mam sól, świece, jajka. Namaluję runę algiz. Co powinnam zrobić odrazu? Odpowiedz Link
algaria Re: Z okazji urodzin wyciągnę Mistrza 10.06.17, 21:00 wykąpać się w soli, potem posprzątać dom wywalić stare, połamane, ukruszone sprzęt,y jakieś gazety, suche kwiaty i oczyścić dom albo solą, albo dzwonkiem, albo kadzidłem lub świecą. To na początek- kąpiel w soli i generalne porządki - wietrzenie pomieszczeń. Odpowiedz Link
pinia1214 Re: Z okazji urodzin wyciągnę Mistrza 10.06.17, 17:06 Ja też poproszę,jeśli można.😊100 lat❤ Odpowiedz Link
algaria Re: Z okazji urodzin wyciągnę Mistrza 10.06.17, 21:03 Dla Ciebie wyciągnęłam Ganesh Tak Wszystkie drzwi są przed tobą otwarte, a ścieżka jest jasna. Wszelkie poprzednie przeszkody zostały usunięte. Bądź pozytywnej myśli w związku z tą sytuacją, aby zapewnić najlepszy możliwy wynik. Dodatkowe znaczenie karty: Odpowiedź na twoje pytanie brzmi: TAK To dobry czas na podjęcie działań lub zmian Twoje modlitwy zostały wysłuchane Masz pozytywne wsparcie w tej sytuacji Bądź pełen wiary Idzie dobry czas nie zmarnuj go. Odpowiedz Link
pinia1214 Re: Z okazji urodzin wyciągnę Mistrza 11.06.17, 11:29 A lgario normalnie nie wierze☺super karta teraz tylko będę czekać na plony.bardzo Ci dziekuje❤ Odpowiedz Link
algaria Re: Z okazji urodzin wyciągnę Mistrza 10.06.17, 21:07 Dla Ciebie wyciągnęłam: Hina Wolność Wyzbądź się ograniczeń i bądź wolny! Masz moc i prawo do zmiany swojego życia tak, aby doświadczać większej wolności. Ta karta wskazuje, że Twoja dusza błaga o więcej wolności, szczególnie jeśli chodzi o Twoje życiowe cele. Być może to czas, aby zrobić sobie przerwę i pomyśleć spokojnie o swoich pragnieniach i dostępnych możliwościach. Wszechświat zawsze wspiera pragnienia rozwoju, kreatywności i wolności. Powiedz wolności "tak", a Wszechświat powie "tak" Tobie. Dodatkowe znaczenie karty: To czas, aby opuścić sytuację, która przerasta Sprawdź prawdziwość zasad, które wobec siebie stosujesz Pozwól Wszechświatowi na jego wsparcie, gdy będziesz dokonywał upragnionych życiowych zmian Bądź asertywny i mów "nie" każdemu, kto przekracza Twoje granice Nadchodzi czas łapania oddechu i zrzucania ciężaru Odpowiedz Link
babowa Re: Z okazji urodzin wyciągnę Mistrza 10.06.17, 21:20 tego mi trzeba bardzo oby sie ziscilo Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Z okazji urodzin wyciągnę Mistrza 10.06.17, 23:16 Bardzo proszę o Mistrza - na sprawy lub ogólnie Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Z okazji urodzin wyciągnę Mistrza 10.06.17, 23:22 sprawy miały być sercowe Odpowiedz Link
algaria Re: Z okazji urodzin wyciągnę Mistrza 11.06.17, 12:03 Dla Ciebie wyciągnęłam Krishna Znajdź Błogosławieństwo w Obecnej Sytuacji Każda sytuacja daje możliwości rozwoju i nauki. Gdy przeklinamy daną sytuację, blokujemy jej przepływ energii i sprawy jątrzą się i gorzej rozwijają. Z drugiej strony, gdy dostrzeżesz błogosławieństwo w swojej obecnej sytuacji, popłynie do Ciebie wspierająca i uzdrawiająca energia. Ta karta przyszła do Ciebie, ponieważ jest jakieś nierozpoznane błogosławieństwo w Twojej obecnej sytuacji. To może być na przykład coś, czego się nauczyłeś lub co osiągnąłeś. Rozpoznaj błogosławieństwo, aby przyspieszyć uzdrowienie i zamanifestowanie się tego, co stara się do Ciebie przyjść. Dodatkowe znaczenie karty: Zamiast się martwić, módl się i stosuj pozytywne afirmacje. Pamiętaj, że wszystko jest zgodne z doskonałym planem niebios. Ta sytuacja sama się rozwiąże w doskonały sposób. Zdrowiejesz poprzez moc wdzięczności. Jeśli masz problemy to wszystko się dobrze skończy, będzie dobrze Odpowiedz Link
gosia44114 Re: Z okazji urodzin wyciągnę Mistrza 11.06.17, 21:52 Jesli jeszcze moge, to równiez bym prosiła niebawem ważny wyjazd mnie czeka... Odpowiedz Link
algaria Re: Z okazji urodzin wyciągnę Mistrza 12.06.17, 23:16 Dla Ciebie wyciągnęłam Lady Nada Matka, Żona, Siostra, Córka Sprawa, o którą pytasz dotyczy ważnej kobiety w twoim życiu jak matka, żona, dziewczynka, siostra czy córka. Chodzi o pierwszą osobę, która przyszła ci na myśl. Wszelkie nieuporządkowane uczucia, jakie nosisz w sobie względem tej osoby mogą blokować lub spowalniać ziszczenie się twoich marzeń, jak i prowadzić do braku równowagi. To doskonały czas, aby prosić Boga, Przewodników i Anioły o uwolnienie od wszelkich toksyn związanych z przeszłymi lub obecnymi relacjami z kobietami. Ten proces otwiera drogę dla zdrowych relacji z kobietami, a także z twoją żeńską energią. Dodatkowe znaczenie karty: Zrównoważ energię męską i żeńską poprzez codzienne ćwiczenia dawania i brania Miej wolę wybaczania kobiecie, która, jak uważasz, ciebie zraniła Bliska, zmarła kobieta przesyła ci miłość z Nieba Nowy związek z kobietą okaże się bardzo znaczący Nie wiem jak to się ma do Twojego wyjazdu ale może poradź lub wesprzyj się na ważnej dla siebie kobiecie. Odpowiedz Link
gosia44114 Re: Z okazji urodzin wyciągnę Mistrza 12.06.17, 23:39 Dziekuję hmm...wszystko pasuje, tylko, że chodzi o pewnego, konkretnego mezczyznę, także ten wyjazd. Gdybym mogła tę karte podciągnąć pod niego, to ułożyłoby się wszystko w logiczną całość, a tak - trudno mi okreslić i przypasować... Odpowiedz Link
gosia44114 Re: Z okazji urodzin wyciągnę Mistrza 23.06.17, 15:10 Trafiłaś z tą Lady w samo sedno...moja córcia -jedynaczka oznajmiła, ze w połowe lipca wyprowadza się by zamieszkac z chłopakiem. W życiu nie myślałam, ze to będzie już, teraz, zaraz...karta w 100% trafiła. Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Z okazji urodzin wyciągnę Mistrza 12.06.17, 17:22 Bronxi prosi za moim pośrednictwem o Mistrza, jest potrzebująca, a nie ma możliwości jeszcze kilka dni pisać, tylko podczytuje i ją skręca ze na imprezie nie mogła być. Wróci wytłumaczy wszystko sama tymczasem ja w jej imieniu Odpowiedz Link
algaria Bronxi 12.06.17, 23:18 Dla Ciebie wyciągnęłam Lakshmi Strumień Powodzenia Ta karta wskazuje, że twoje modlitwy o sprawy finansowe zostały wysłuchane. Wykorzystaj swoją moc manifestacji koncentrując się na obfitości, zamiast martwić się o pieniądze. Nie masz się czego obawiać. Nowy strumień powodzenia wspiera ciebie i tych, których kochasz. Dodatkowe znaczenie karty: Przestań martwić się o pieniądze: martwienie się przyciąga kłopoty finansowe Wszystko będzie dobrze, szczególnie w sprawach finansowych Masz teraz wsparcie, aby przeprowadzić upragnione zmiany w swoim życiu Wizualizuj i afirmuj powodzenie Bardzo dobre przesłanie - niech się spełni. Odpowiedz Link
bronxi Re: Bronxi 17.06.17, 11:14 Dziękuję Algario za Mistrza oraz Tobie Ledo za pośrednictwo nie mogłam się zalogować na konto, kłopoty ze słabym internetem, a powodem mojej nieobecności były WAKACJE MARZEŃ -PORTUGALIA Odpowiedz Link
caro-caro Re: Bronxi 17.06.17, 12:41 Bronxi, to Ty? Jak cudownie! Władczyni świata. Rozumiem, że szykujesz się tu do skoku z potrójnym saltem Odpowiedz Link
bronxi Re: Bronxi 17.06.17, 17:46 Tak to nowa ja Wiele zmieniło się we mnie.. moja głowa, mój wygląd Obudziła się we mnie spontaniczność i teraz cieszę się z każdej chwili Oj z tym skokiem byłby problem, bo pływać nie umiem.. Odpowiedz Link
caro-caro Re: Bronxi 17.06.17, 21:08 Ale tam na dole to już przystojny ratownik gotowy do działań... Odpowiedz Link
algaria Re: Bronxi 17.06.17, 22:52 Cieszę się z Twojej przemiany i zazdroszczę Portugalii - kiedyś tam pojadę Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Z okazji urodzin wyciągnę Mistrza 12.06.17, 17:23 Bardzo proszę i ja o Mistrza- tak ogólnie ma się rozumieć Odpowiedz Link
algaria Re: Z okazji urodzin wyciągnę Mistrza 12.06.17, 23:21 Dla Ciebie wyciągnęłam Kuthumi Bądź Skoncentrowany Wyciągnęłam tę kartę jako przypomnienie, aby być skoncentrowanym na swoich zamiarach, pragnieniach i priorytetach. Nie pozwól sobie na rozproszenie przez chwilowe sytuacje, wydarzenia czy żądania innych ludzi. Trzymaj się pozytywnego nastawienia dotyczącego twoich marzeń i wyobrażaj sobie, że one już się spełniły w rzeczywistości. Poświęcaj regularnie czas na swoje plany i priorytety. Powiedz "nie" rozproszeniu, a ujrzysz rezultaty. Dodatkowe znaczenie karty: Bądź asertywny, gdy chodzi o twój czas Dotrzymaj danych sobie obietnic Angażuj się w swoje priorytety Każdego dnia poświęcaj czas planom, które są drogie twojemu sercu Odstaw toksyczne produkty ze swojej diety, aby twój umysł był jasny i skoncentrowany Czas byś pomyślała wreszcie o sobie, zadbaj o siebie, odpoczywaj i baw się Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Z okazji urodzin wyciągnę Mistrza 13.06.17, 06:51 Oj! jak bardzo trafione, wpasowane w moją obecną sytuacje przesłanie, całe calusieńkie. Właśnie się głowiłam nad tym, czy muszę stracić połowę dnia żeby kogoś nie urazić, zamiast poświęcić czas na priorytety.. Dziękuję Ci pięknie Odpowiedz Link
neceg Re: Z okazji urodzin wyciągnę Mistrza 13.06.17, 13:21 Witam czy jeszcze jest jakas szansa dla mnie bardzo prosze. Tez ogolnie. Moze wskaze mi droge. Odpowiedz Link
algaria Re: Z okazji urodzin wyciągnę Mistrza 13.06.17, 23:07 Wyciągnęłam Ci Matka Maryja Zaopiekuj się Sobą Ostatnio dałeś dużo z siebie, teraz nadszedł czas, aby dać coś sobie. Wyciągnęłam Ci tę kartę, ponieważ potrzebujesz zaopiekować się samym sobą. To oznacza zatroszczenie się o swoje ciało przez sen, odtrucie i ćwiczenia. To także znaczy zajęcie się swoimi potrzebami tak, jak potrzebami innych. Aby mieć więcej energii, dostatku, spokoju, pomysłów i wszystkiego innego, czego pragniesz, zaopiekuj się sobą. Dodatkowe znaczenie karty: Zrównoważ dawanie innym z braniem dla siebie Szanuj swój wewnętrzny głos Odpocznij Zatroszcz się o swoje ciało Zaopiekuj się wewnętrznym dzieckiem Twoje cele życiowe są związane z pomocą dzieciom Maryja Matka jest z tobą, pomaga ci i prowadzi Może czas najwyższy pomyśleć o sobie, odpocząć i zadbać, i zrobić sobie przyjemność - bez wyrzutów sumienia Odpowiedz Link
neceg Re: Z okazji urodzin wyciągnę Mistrza 13.06.17, 23:22 O rany..wszystko na Tak😀Ostatnio nerwy, stresy, brak cwiczen i zla dieta. Jak to fajnie cos takiego przeczytac. Serdecznie Dziekuje. Pozdrawiam Odpowiedz Link