Dodaj do ulubionych

Jeśli komuś nie przeszkadza

11.10.17, 18:39
To zapraszam
Ja wiem, że na pierdoły ciągnąć kart się nie powinno, ale jak komuś nie przeszkadza..

Kupiłam sobie (na rocznice ślubu) deskę do prasowania i stację pary. Może ktoś wyciągnie kartę i zobaczymy która przedstawia deskę, a która "żelazko".
Miała być zagadka co sobie kupiłam - ale w życiu byście nie zgadli, a tak zobaczymy co karty pokażą?
Obserwuj wątek
    • niki.ix Re: Jeśli komuś nie przeszkadza 11.10.17, 20:12
      deska - królowa monet. Nijak ją z deską nie kojarzę ale taka karta mi wyszła.
      żelazko - paź kielichów. Ten już bardziej bo woda a jak żelazko ma parę to woda potrzebna wink
      • niki.ix ps 11.10.17, 23:28
        Ale mnie zaskoczyłaś, bo zawsze myślałam, że na rocznice ślubu to się kupuje coś takiego:
        https://adworks.pk/wp-content/uploads/2014/07/15-type-of-Funky-Jewelry-in-Fashion-14.jpeg
        albo takiego:
        https://www.cstatic-images.com/car-pictures/xl/USC60PRC071E021001.png
        i komplecik w ten deseń tongue_out
        www.sfax-annonce.com/Produits/42013-06-02-01-10-436015602582-10151118430531604-1716949641-n.jpg
        A Ty co deska i żelazko sad
        • algaria Re: ps 12.10.17, 13:01
          na 25 kupuje się żelazko i deske co by ułatwić sobie dalszą małżeńska egzystencję tongue_out.. Q monet powiadasz.. może ona bez biustu i dlatego deska wink
    • leda-is-one Re: Jeśli komuś nie przeszkadza 12.10.17, 07:48
      Deska- Kochankowie
      Żelazko- 10 kielichów
      • algaria Re: Jeśli komuś nie przeszkadza 12.10.17, 13:03
        10 kielichów - para a Kochankowie jako deska? Nie mam pomysłu smile chyba, że karta pokazała moje dylematy czy w ogóle kupić i z jakim "obiciem" wink
        • leda-is-one Re: Jeśli komuś nie przeszkadza 13.10.17, 07:55
          No, Kochankowie sugerują też stabilne coś do konsumpcji fizycznej związku,,taka deska to przypomina, można i na niej z Borsukiem oddać się cielesnym radościom.. tongue_out
          • algaria Re: Jeśli komuś nie przeszkadza 13.10.17, 15:25
            No.. raczej do cielesnych radości bym tej deski nie wykorzystała, bo jak nas poniesie i deska się złoży albo druty z niej wyjdą w trakcie intymności to co? To żadnej radości nie będzie tongue_out
    • inguszetia_2006 Re: Jeśli komuś nie przeszkadza 12.10.17, 20:32
      Witam
      8 buław i 6 buław. U mnie nie ma obrazków, tylko patyki skrzyżowane. 8 buław wygląda jak złożona deska do prasowania, a 6 buław to radość wielka, tylko co to ma wspólnego ze stacją parową?smile Tak bardzo lubisz prasować? Moje koszule wiszą w szafie bez prasowania i się ociągam z prasowaniem, jak mogę. Nienawidzę!!! Wolę skosić trawę i umyć samochód;-P
      Pzdr.
      Ing
      • algaria Re: Jeśli komuś nie przeszkadza 13.10.17, 15:30
        Nie lubię prasować, zwykle gromadzę i prasuje raz na 2 tyg, umilam sobie wówczas czas jakimś filmem czy serialem. Dlatego zainwestowałam by się nie męczyć, nie dręczyć, nie wkurzać i szybciej kończyć. I marzę o dniu kiedy owy sprzęt z radością i podskokiem przekaże młodszemu pokoleniu i wreszcie w zadzie będę mieć SPA nad deską.
    • pinia1214 Re: Jeśli komuś nie przeszkadza 13.10.17, 13:21
      Algario i jak działa ta stacja pary? piękna sprawa.
      Oczywiscie wszystkiego co najlepsze na drodze życiasmile)
      • algaria Re: Jeśli komuś nie przeszkadza 13.10.17, 15:37
        Stacja działa całkiem miło. Ten większy wyrzut pary niż ze zwykłego żelazka mocniej i głębiej nawilża moją skórę, dlatego stojąc nad moją nowa deską czuję się bardziej dopieszczona kosmetycznie i wypielęgnowana.
        A tak na serio to po 1 moja deska jest szeroka czyli ciuchy przeważnie tylko raz przesuwam, podkoszulki mogę prasować po jednej stronie, bo para przebija na wskroś. Rzeczywiście ciuchy są lepiej wyprasowane. Syn ma różne nadruki na bluzach i bluzkach i wystarczy że rzucę parę nad i koszulka jest wyprasowana. Można tym ustrojstwem w pionie prasować. Jeśli ktoś nie ma czasu, nie lubi a ma co prasować i chce szybko to zrobić to stacja parowa jest fajna.
    • niki.ix Re: ps 13.10.17, 15:10

może ona bez biustu i dlatego deska - to też smile ale mam taką co siedzi na desce wink
      poszukiwaniaztarotem.blox.pl/resource/34DCMinorDiscsQueen_250x250.jpg
      • algaria Re: ps 13.10.17, 15:21
        I tajemnica rozwiązana wink
    • caro-caro Re: Jeśli komuś nie przeszkadza 15.10.17, 18:22
      Aaaaaa dobry prezent 😉 jeszcze lepsze karty
      Tak tarot przedstawia żelazko ze stacją parową - 6 mieczy. Nooo ta łódź na wodzie i unosząca się mgła - żelazko z parą!
      Tak tarot przedstawia deskę do prasowania - 10 mieczy. Ten biedny leżący człowiek przybity żelastwem - decha z prasowanym ubraniem!
      Ale mi się trafiło 😁
    • nagietek123 Re: Jeśli komuś nie przeszkadza 17.10.17, 16:49
      deska: Moc

żelazko: Mag
      No Algario te cielesne uciechy na desce do przemyślenia wink Ujarzmisz każda prasowaną sztukę, nic Ci się nie oprze. Pełna kontrola sytuacji.

Mag bardzo pasuje do żelazka, do tego ta para. Żelazko w Magu mówi o Twoim twórczym podejściu do tematu prasowania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka