Dodaj do ulubionych

Pytanie od czy.. i słońce

11.03.18, 16:51
Dla weryfikcji zostawię sobie tu 2 pytania:
1. Czy X się do mnie odezwie w przeciągu tygodnia? Słońce (myślę że tak)
2. Czy Y rzeczywiście chce zakończyć bliską znajomość ze mną? Słońce (myślę że nie, może chcieć pozostać na stopie koleżeńskiej) tutaj termin weryfikacji bliżej nieokreślony smile
Obserwuj wątek
    • liu.jo Re: Pytanie od czy.. i słońce 11.03.18, 22:50
      Mi sie wydaje, że tarot nie jest taki jednoznaczny w odpowiedziach tak/nie. Np na pytanie czy X się do mnie odezwie wyszła mi wieża, pomyślałam oho nie ma bata ze napisze a odezwał się 5 minut później. Na pytanie czy y się do mnie odezwie wyszła mi śmierć, też pomyślałam że to takie NIE a odezwał się kilka dni później i zaprosił na kawę. Na pytanie czy Z zaprosi mnie na wesele wyszła śmierć i nie zaprosił a na pytanie czy B się rozwodzi wyszła śmierć i okazało się że tak. Śmierć na pytanie czy wyjadę z mama na wakacje w tym roku, myślałam że guzik z tego a już mamy bilety. Wieża na pytanie czy uda mi się odwiedzić koleżankę w Hiszpanii w tym roku, myślałam że nie ma szans a lecę w kwietniu smile to nie jest takie oczywiste, która karta odpowiada tak a która nie wink
      • monkaaa85 Re: Pytanie od czy.. i słońce 11.03.18, 22:55
        To prawda, mi np cesarzowa w pytaniu czy się do mnie odezwie 2 czy 3 razy pokazała, że tak ale później niż zakładałam. Dałam sobie krótki czas weryfikacji pytania nr 1, pytanie nr 2 myślę że też szybko się okaże, jest przecież związane z pytaniem nr 1 😁 a np księżyc nie jest dla mnie taki jednoznaczny na nie, jesteś w błędzie, u mnie raczej sprawdza się jako 'nie jest jasne/nie wszystko wiesz albo 'na razie masz nie wiedzieć'..
    • monkaaa85 Re: Pytanie od czy.. i słońce 12.03.18, 09:54
      I jeszcze raz "czy.." czy do końca roku będę w poważnym związku uczuciowym - kochankowie.. Zobaczymy wink
    • monkaaa85 Re: Pytanie od czy.. i słońce 18.03.18, 13:01
      Weryfikuję pytanie nr 1 - odzewu nie było, co przyznami zaskoczyło mnie. Spodziewałam sie takiego przyjacielskiego 'co tam' wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka