Dodaj do ulubionych

prosba o wrozbe

14.03.19, 15:06
Juz od jakiegos czasu zajmuje sie tarotem i moje wrozby sie sprawdzaja, ale chyba nie tym razem.
Okolo 6 miesiecy temu rozstalam sie z chlopakiem. Moje karty pokazaly mi, ze on wroci do mnie. Dlatego ciagle mialam nadzieje. Tylko, ze czas mija i nie ma odzewu z jego strony.
Czy moglby ktos postawic dla mnie karty czy my znowu bedziemy razem? Ja chetnie tez moge komus powrozyc.
Z gory dziekuje.
Obserwuj wątek
    • freya_v Re: prosba o wrozbe 14.03.19, 17:46
      Italiana faktycznie jakiś kontakt ze sobą jak najbardziej możecie mieć.. Karta z anielskiego wsparcia w miłości to POJEDNANIE- ktoś z twojej przeszłości znów da o sobie znać, ale to wcale nie oznacza że będziecie tworzyć związek. Zrobiłam rozkład z tarota i na końcu jako ostateczny wynik wyszedł pustelnik. Nic z tej relacji nie wyniknie. Wiem że nie łatwo ale lepiej dać sobie spokój.
    • italiana666 Re: prosba o wrozbe 14.03.19, 19:42
      dziekuje Ci bardzo za wrozbe. mi wychodzily bardzo pozytywne karty jesli chodzilo o odnowienie relacji. teraz juz nawet nie pytam kart. jezeli on rzeczywiscie sie odezwie bede musiala sobie wszystko dobrze przemyslec. Zweryfikuje Twoja wrozbe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka